Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/1 2012
Musholm, Ferie - Sport - Konference
Musholmvej 100
4220 Korsør
Tlf: 7013 7700

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.3647, Lon 11.1352

Musholm er et ferie-, sports og konferencecenter

Fandt 3 resultater fra/efter 6. jul. 2022

 • Fre. 15. jul. 2022, 18:30 - 20:30. Koncert m. Albert Madsen og Per Larsen.
  Albert og Per kommer med musiske fortællinger, hvor de spiller, synger og fortæller (om) sange, I helt sikkert har hørt før og gerne må synge med på. Kom og nyd en dejlig aften i deres selskab i Restaurant Evald K. på Musholm Ferie - Sport - Konference.

  Om Musiske Fortællinger:

  "Vi bor i et lille land og derfor har vi et "lille" sprog.

  På det sprog har vi alligevel skabt verdens største sangskat, hvor snart sagt enhver forening, loge eller sammenslutning har sin egen sangbog: Spejdere, arbejderbevægelse, idrætsorganisationer, højskoler, pensionister, mm.

  Vi rammer dagen ind med morgensange og aftensange. Når vi i fællesskab sætter melodi til poesien, er det ofte de stærkeste kræfter i tilværelsen, vi står sammen om: kærlighed og venskab, frihed, demokrati og fællesskab, tro og mening, glæde, forskellighed og solidaritet...

  Sange og poesi er kærlighedens, håbets og frihedens sprog. I 60'erne formulerede Benny Holst: "Det er lettest at holde et folk i skak, som ingen sange har". Men vi vil ikke holdes i skak. Vi vil være aktive deltagere i vores demokratiske land. Måske er det derfor, at sangen fylder så meget".

  Ideen til musiske fortællinger kommer fra Per Larsen, én af grundlæggerne til Den Rytmiske Højskole i Odsherred og efterfølgende forstander i en lang årrække. I de seneste år har han arbejdet for Muskelsvindfonden, hvor han bl.a. har haft ansvaret for den store frivillighed. Musikken har altid været et omdrejningspunkt i såvel arbejdslivet som i privatlivet. I privatlivet primært som aktiv amatørmusiker i forskellige sammenhænge. Med sig denne aften har han Albert Madsen. Albert har spillet akustisk ragtimeblues-guitar i snart 45 år og har altid skrevet hele sit materiale selv. Han hører til blandt de fineste sangskrivere og troubadourer, blandt andet fordi hans iørefaldende melodier og ærlige, personlige, følsomme og sjove sange, ofte rammer plet hos publikum"
  • Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference, Musholmvej 100, Korsør
  • Pris:Fri entré
  • Læs mere: Homepage
 • Fre. 29. jul. 2022, 18:30 - 20:30. Koncert m. Lyspunkter på Musholm Ferie - Sport - Konference.
  Lyspunkter er et musikalsk, menneskeligt samarbejde mellem de to højskoleforstandere, Per Larsen og Torben Egeris. Det bliver en aften med sange fra Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, Bob Dylan og Paul Simon.

  "Lyspunkter er et musikalsk, menneskeligt samarbejde mellem de to forstandere, Per Larsen og Torben Egeris, der efter endt "tjeneste" på henholdsvis Den Rytmiske Højskole i Vig og Højskolen Snoghøj ved Fredericia, har kastet deres virkelyst på udbredelse af højskole udenfor højskolebygningerne.

  Vi kører ud og spiller og synger for og med folk. Vi bruger musikken og teksterne til at tale om livet - nærvær og samvær.

  Lyspunkter optræder med bergrundede valg af sange udført på guitar, klaver samt tostemmig sang og bruger disse sangperler af: Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, Bob Dylan, Paul Simon og mange flere til at fortælle historier hvor temaerne netop afspejles i sangene og dermed måske giver en dybere forståelse af emnet.

  Publikum inviteres til at deltage ved at reflektere og synge sammen med os."
  • Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference, Musholmvej 100, Korsør
  • Pris:Fri entré
  • Læs mere: Homepage
 • Fre. 19. aug. 2022, 18:30 - 20:30. Koncert m. Trio Guldagger på Musholm Ferie - Sport - Konference.
  Kom og nyd en dejlig aften i selskab med Trio Guldagger, der leverer musiske fortællinger i særklasse. Denne gang kommer de med koncertfortællingen "Kys det nu", som er en koncertfortælling med livskloge sange på dansk.

  "Publikum griner, fælder en tåre, nikker eftertænktsomt og synger af og til med, når Trio Guldagger+ nyfortolker nye og ældre yndlingssange af blandt andre Sebastian, TV2, Anne Linnet, Carl Emil Petersen og Tue West.

  Med sangene følger en lille fortælling, en personlig forbindelse til livet, døden, kærligheden, forældreskabet, som sætter den enkeltes tanker i gang og giver koncerten et ekstra lag.

  Det er i hvert fald, hvad tilhørerne ofte kommer og fortæller efter en Trio Guldagger+koncert.

  Med en besætning på to guitarer, kontrabas, percussion og fire stemmer skaber vi et velklingende og swingende lydunivers, der får alt fra højskoleelever i starten af tyverne til folk med sølv i håret til at lytte og rocke med.

  Ved at bruge den danske sangskat - verdens største - kan vi ramme hverdagen ind og indkredse alt det, vi er fælles om: kærlighed og venskab, frihed, demokrati og fællesskab, tro og mening, glæde, forskellighed og solidaritet
  • Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference, Musholmvej 100, Korsør
  • Pris:Fri entré
  • Læs mere: Homepage