Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/6 2013
Skælskør Bibliotek & Borgerservice
Vestergade 4
4230 Skælskør
Tlf: 5857 5555 Fax: 5819 0302

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2541, Lon 11.2913

Slagelse Bibliotekerne - Skælskør Bibliotek

Fandt 1 resultat fra/efter 21. apr. 2019

 • Ons. 10. jul. 2019, kl. 11-18. Keramikfestival 2019.
  Ved næste Keramikfestival den 10. juli 2019 forvandles Skælskør by for femte gang til et paradis for alle keramik- og kunstinteresserede hvor Danmarks eneste keramikfestival løber af stablen.

  Skælskør Keramikfestival rummer alt fra kunsthåndværket og hverdagsgenstandene til den danske og internationale kunsts innovative fortropper.

  Festivalen foregår i hele byen med en masse udstillinger og workshops, men hjertet af festivalen er på festivalpladsen langs kanalen, der forbinder Skælskør Havn og Skælskør Nor. Her udstilles og sælges keramik fra over 60 profesionelle keramikere fra både ind og udland.

  Du kan let finde festivalpladsen hvor der udstilles i en række flotte, kuppelformere telte i de hyggelige og smukke omgivelser - med udsigt til gamle huse, sejlbåde, havfugle og bolværksmatroser.

  Festivalen er en årlig begivenhed, hvor den bedste danske og internationale keramik vises frem. Du kan glæde dig til at gå på opdagelse i de mange forskellige designs, få dig en snak med kunstnerne om deres inspiration, materialevalg og teknikker se de keramikere der er med.

  Keramikfestivalen i Skælskør er opstået i det levende kunstnermiljø på egnen, som står for at skabe unikke kunst- og kulturprojekter. Initiativtagerne bag festivalen omfatter det internationale keramiske center Guldagergaard, Kunstnerlavet KIT, Skælskør Bykontor og Købmandsgården i Skælskør
  • Sted: Skælskør Bibliotek & Borgerservice, Vestergade 4, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
  • Læs mere: Homepage