Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Haderslevhus

Haderslevhus

Slotsgade 33
6100 Haderslev
Tlf: 25 32 28 25
Hjemmeside
Åbent: 19.30-01.30 lørdage
Entré: 150 kr.

Historisk kulturhus i hjertet af Haderslev Centrum med indgang fra Slotsgade og Jomfrustien. Levende musik og dans til lørdagsbal. Spillested, events, selskabslokaler, mødelokaler, medborgerhus. Forsamlinger, teater, danseskole, koncerter og foreningsliv



Viser 29 events fra/efter 23. apr. 2024

Bal//Haderslevhus/Martin

Lørdag den 27. april 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entrebillet 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Lørdagsbal på Haderslevhus med levende musik og dans for voksne fra kl. 20-01.Entre: 150 kr.Dørene åbnes kl. 19.30. Mulighed for at købe smørrebrød kl. 21.30. Glæd jeg til MARTIN! Denne lørdag byder vi endnu engang velkommen til Martin Musik.
Vi håber, I tager godt imod denne unge, dygtige entertainer, som helt sikkert er en oplevelse værd. Han synger fantastisk på mange sprog og spiller keyboard, klaver og guitar.

Han spiller fantastisk godt (og nyere) dansemusik
Luk

Banko HGV

Søndag den 28. april 2024, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Så er der igen BANKO på Haderslevhus. HGV åbner døre og salg fra kl. 12.30 Åbent for alle - kom i god tid. Spillet starter kl 14 Der kan købes forplejning i baren samt bestilles lagkage og boller til pausen.
Luk

Acavoca kor-koncert /Haderslevhus

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 19.30.
Pris: Entré: Entrebillet voksen 50 kr, entrebillet barn 30 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Oplev korsang og fantastisk akustik i store sal denne tirsdag aften! Vi er så heldige igen at få besøg af det lokale kor: Acavoca blev oprettet i januar 2012 og er et rytmisk voksenkor på 21 sangere fordelt på 7 sopraner, 6 alter, 4 tenorer og 4 basser. Kom og oplev harmonien, når Haderslevhus danner rammen om en aften fyldt med korsang og ekstraordinær akustik. Denne særlige tirsdag aften byder vi velkommen til det anerkendte lokale kor, Acavoca, som skal fylde den store sal med musikalske toner.

Acavoca blev stiftet i januar 2012 og har siden da skabt en solid fanbase med deres rytmiske korarrangementer. Med en besætning på 21 talentfulde sangere inkluderer koret 7 sopraner, 6 alter, 4 tenorer og 4 basser -vi synger nutidig rytmisk a cappella musik arrangeret for op til 8 stemmer inspireret og dirigeret af vores korleder Merete Abrahamsen samt årlige gæsteinstruktører.

Haderslevhus er et sted med historie og charme, og i denne særlige aften vil bygningens arkitektur samarbejde med korsangen for at give publikum en unik lydoplevelse. Billetter fås online, eller du kan tage chancen og købe dem ved døren. Vær dog opmærksom på, at tidligere koncerter har været populære, så det kan være en god idé at sikre din billet på forhånd. Glæd dig til en afslappende og musikalsk aften med Acavoca i hjertet af Haderslev!

Arrangementet finder sted i Haderslevhus på Slotsgade 33, den 30. april kl. 19:30
Luk
Pris: Entré: Haderslev Hus' Comedy Auten 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Haderslev Hus åbner for comedy scenen.Vi vil lave en aften hvor lattermusklerne skal i fokus. Vi inviterer derfor dygtige komikere fra hele landet til at hjælpe os. Fra navne du kender, til navne, du kommer til at kende. Vi mangler kun dig. Vær med til at sætte skuden i vandet.

Vi ses den 1. torsdag i måneden fremadrettet.

Don't miss out - denne torsdag er det selveste Thomas Hartmann
Luk

Bal med Carsten Bo & Jon

Torsdag den 9. maj 2024, kl. 20-00.30.
Pris: Entré: 150 kr, Bal og Brød 210 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Kristi Himmelfartsdag byder på levende musik og dans for voksne, når Carsten Bo & Jon spiller op til dans til BAL på Haderslevhus. Dørene åbner kl. 19.30. Musik og dans fra kl. 20-00.30. Køb billet allerede nu og spar penge i forsalg. Kridt danseskoene og se, om du kan følge med til en hel aften med nonstop dansemusik
Luk

Bal/Haderslevhus//Damgaard Duo

Lørdag den 11. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Bal 150 kr, Bal og brød 210 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Lørdagsbal på Haderslevhus fra kl. 20-00.30.Dørene åbnes kl. 19.30Levende musik og dans i 2x2 timer. Nicolai spillede på Haderslevhus som afløser og efter flere opfordringer kommer han tilbage med sin egen makker som "Damgaard Duo". Lidt om musikken:

Der kan komme lidt rock'n'roll fra 60'erne (Creedence, Elvis, van Morrison), lidt disco eller pop fra 70'erne (Earth, Wind & Fire, Smokie og ABBA). Hjertet banker dog især for 80'er musikken (Danseorkstret, TV-2, Dodo & The Dodo's), og så bliver der ellers smagt til med lidt uptempo country (f.eks Garth Brooks eller Kenny Rogers), lidt nyere musik (Ed Sheeran, Rasmus Seebach og Tobias Rahim) og ringer danske festivalnavne som Poul Krebs, Kim Larsen og Thomas Helmig en klokke, så bliver du for alvor forkælet. Er du til "skrål med hits" som Volvo B18, VLTJ eller evt noget Grand Prix musik, så siger du bare til...

https://www.facebook.com/share/v/jCewCHzYFQj3bfvT/?mibextid=WC7FNe

Læs mere om Nicolai her: http://www.nicolaidamgaard.dk/side:opstilling/
Luk

Bal på Haderslevhus med ROBIN

Søndag den 19. maj 2024, kl. 20-00.30.
Pris: Entré: 150 kr, Bal & Brød 210 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Bal for danseglade voksne på Haderslevhus. Dørene åbnes kl. 19.30. Dans til Levende Musik fra kl. 20-00.30 på byens største dansegulv. Entré: 150 kr. Mulighed for at købe smørrebrød i pausen kl. 22. Når Robin er i huset, er der garanti for fyldt dansegulv. Robin spiller masser af hits, der kan synges med på og selvfølgelig danses til. Han er den bedste, siger alle kendere. Robin er ekspert i at få publikum på dansegulvet. Han er elsket for sine fortolkninger af Shakin' Stevens og Elvis, men ikke mindst for sine egne samt dansk toppens hits
Luk

Bal med petmic's

Lørdag den 25. og søndag den 26. maj 2024, kl. 20-00.30.
Pris: Entré: Entrebillet 150 kr, Bal og brød 210 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Oplev en aften med levende musik og dans på Haderslevhus. Drop in fra kl. 19.30. Musik fra kl. 20-00.30. Glæd dig til fantastisk underholdning: Lad dig forføre af de talentfulde unge fyre fra petmics. Repetoiret er bredt og tilpasset publikum. Dansegulvet vil være fyldt med festlige voksne, der er klar til at danse hele aftenen.

Så kom og deltag i vores event, hvor vi lover at skabe en aften fuld af musikalsk magi og danseglæde
Luk

Bal på Haderslevhus med ROBIN

Lørdag den 1. juni 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entré og natmad 210 kr, Entrebillet 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Bal for danseglade voksne på Haderslevhus. Dørene åbnes kl. 19.30. Dans til Levende Musik fra kl. 20-01 på byens største dansegulv. Entré: 150 kr. Når Robin er i huset, er der garanti for fyldt dansegulv. Robin spiller masser af hits, der kan synges med på og selvfølgelig danses til. Han er den bedste, siger alle kendere. Robin er ekspert i at få publikum på dansegulvet. Han er elsket for sine fortolkninger af Shakin' Stevens og Elvis, men ikke mindst for sine egne samt dansk toppens hits
Luk
Pris: Entré: Haderslev Hus' Comedy Auten 150 kr, Mad og entre 300 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Haderslev Hus åbner for comedy scenen.Vi vil lave en aften hvor lattermusklerne skal i fokus. Vi inviterer derfor dygtige komikere fra hele landet til at hjælpe os. Fra navne du kender, til navne, du kommer til at kende. Vi mangler kun dig. JA - det er ham! Torben Chris gæster Haderslevhus denne måned. Kan ikke sige andet end: Don't miss out !
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.