Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
 Kulturhus Bispen

Kulturhus Bispen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: 74 34 77 77
Hjemmeside

Kulturhus Bispen rummer mange muligheder, herunder koncerterViser 29 events fra/efter 28. feb. 2020

Holtsø, Trier & Wittrock

Fredag den 28. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Oplev tre danske stjerner på én gang! Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, leverer Jes Holtsø, Tobias Trier og Morten Wittrock en aften, hvor de udover det fælles repertoire, hver især giver smagsprøver på, hvad de står for. Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter, både som barne- og ungdoms skuespiller i ?Olsen Banden? og ?Huset på Christianshavn?. Men der er løbet meget vand i åen siden da, Jes Holtsø er for længst blevet voksen, og har siden 2009 vist os alle, at synge det kan han også. Tobias Trier elsker med sine mange ord og iørefaldende melodier at underholde publikum og ved koncerten synger Tobias Trier en lang række af sine egne sange. Trier har til dato udgivet 6 soloalbums, siden det første album ?Bag De Blå Persienner" udkom i 2000. Morten Wittrock, er i Danmark blandt andet kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Morten har flere gange været nomineret til en Danish Music Award. Glæd dig til en aften med smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten
Luk
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom med og lær det smukke, gamle kunsthåndværk mosaik. Du kan dekorere bakker, eller små varmebrikker i glas og porcelæn måske inspireret af Asger Jorn eller Gaudi?

Alder 8+
Luk

Træskulptur eller kunst

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lav dit eget kunstværk i træ eller MDF-plade. Du lærer at formgive ved hjælp af snitteværktøj og hvordan du laver den sidste finish, så du får et flot kunstværk. Det kan for eksempel være en fugl, et ophæng eller noget abstrakt.

Alder: 18+
Luk

Slægtscafé

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Her er alle rigtigt hjerteligt velkomne. Du kan f. eks få hjælp til dit arbejde af erfarne slægtsforskere. Det kan f. eks. være hjælp til tydning af en gotisk tekst, hjælp til søgning på nettet i kirkebøger, folketællinger eller andre arkivalier.
Luk

Litterær strikkecafé

Onsdag den 11. marts 2020, kl. 18.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Tag strikkepinde og garn med til en aften, hvor vi kombinerer strikning med litteraturen. Vi har nogle gode bøger og tekster med, som vi læser op fra og snakker om, mens vi strikker. Vi har også et udpluk af de nyeste strikkebøger med til inspiration og der er kaffe og kage på bordet
Luk

Lav dine egne ansigtscremer

Tirsdag den 17. til tirsdag den 24. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 325 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Vi laver vores egen dagcreme, natcreme, skrubbecreme og en fugtmaske af naturlige ingredienser som biviks og æteriske olier. Kurset afholdes over 2 aftener. Du får din helt egen serie, du kan fylde i smukke glaskrukker med navn på.

Kurset holdes over 2 aftener - den 17. og den 24. marts kl. 18-21.

Alder: 14+
Luk

Musikalsk legestue

Torsdag den 19. marts 2020, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom og vær med til musikalsk legestue. Vi spiller, danser, lytter, trommer, rasler og tryller til vores musikalske legestue.

For børn fra 1-3 år.

Til dette arrangement skal der kun bestilles billet til de deltagende børn
Luk

Krimimessen - Lig med mere

Lørdag den 28. marts 2020, kl. 08.30.
Pris: (Entré: Billet 250 kr, For medlemmer af personalefore 150 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Bustur til krimimessen i det gamle statsfængsel i Horsens. Vi kører igen i år med bus til Horsens for at besøge krimimessen.

På krimimessen kan man møde både danske og udenlandske krimiforfattere, høre interviews, købe bøger og få en snak med forfatterne.

Statsfængslet danner med sin mørke og dystre historie en perfekt ramme om krimimessen, og det er foruden alle de mange spændende forfatter-interviews også muligt selv at gå rundt og udforske fængslet og fængselsmuseet, samt komme med på guidede rundvisninger.

Programmet er endnu ikke offentliggjort - dog er det allerede nu afsløret, at man kan møde bl.a. Katrine Engberg, Lone Theils og Emelie Schepp.

Afgang kl. 8.30 foran Haderslev Bibliotek, Bispebroen 3. Vi kommer retur kl. ca. 17.00.

Billetprisen dækker busturen, indgangsbillet, samt kaffe og rundstykker
Luk
Pris: (Entré: Familiebillet 350 kr, Enkeltperson 150 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Vi støber fuglebade, nisser og dyr med mere i beton til dekoration i haven eller hjemmet. Medbring gerne genbrugs metal- eller plasticforme, som du kan støbe i og små ting til dekoration. Det kan også være hæklede duge eller andet, der kan bruges til at skabe struktur i betonstøbningen
Luk

Påskepynt i træ

Tirsdag den 31. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lav fine påskeharer i træ med læderører, fugle eller æg til pynt i hjemmet, som vi laver i træ, læder og maling. Vi har mange forslg til påskepynt vi kan hjælpe dig med, men du må også gerne selv komme med dine egne idèer.

Alder: 6+ ifølge med en vióksen
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top