Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
 Kulturhus Bispen

Kulturhus Bispen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: 74 34 77 77
Hjemmeside

Kulturhus Bispen rummer mange muligheder, herunder koncerterViser 4 events fra/efter 19. apr. 2019

Musikalsk legestue

Man. d. 29. april 2019, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom og vær med til musikalsk legestue. Vi spiller, danser, lytter, trommer, rasler og tryller til vores musikalske legestue.

For børn fra 1-3 år.

Det er KUN børnene, der skal købes billet til
Luk
Pris: (Entré: Standard 50 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lysfest-arrangement. I forbindelse med Lysfesten lørdag den 4. maj 2019 afholder Bispen lysfest-arrangement på Månen. Den sønderjyske forfatter Anna Elisabeth Jessen, der fornylig udgav bogen "Om hundrede år - en sønderjysk familiekrønike" kommer og fortæller om bogen og den. Foredraget handler om romanen og dens baggrund. Romanen er udformet som 100 nedslag i Sønderjyllands historie - et år pr. kapitel. Den begynder i 1914 og slutter 100 år senere i 2014, så udgangspunktet er første verdenskrig. Omdrejningspunktet er det tyske og det danske - stærkt inspireret af hændelser og karakterer fra forfatterens sønderjyske slægtsgård.

Efter foredraget er der mulighed for at gå med i fakkeloptoget fra Bispen mod Kasernen
Luk
Pris: (Fri entré)
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Der findes intet uhelbredeligt, men en højere kraft, der kan hjælpe alle mennesker. Den er en del af alle religioner. Denne gamle viden bør mennesker kende igen, når de søger hjælp og helbredelse. Grundlaget er Bruno Grönings lære.
Luk

Die Herren

Lør. d. 5. oktober 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 199 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Die Herren giver deres 10 års jubilæumskoncert på Månen. Kom og nyd Die Herrens fortolkning af verdens navnet U2s fantastiske numre. Medbring din nabo, ven eller forældre. Igen i år vil det være en velgørenheds koncert hvor overskuddet vil blive doneret væk til et godt formål! Varighed: 90 MINUTTER Die Herren vil imponerer dig med deres fortolkning af U2's store hits. OVERSKUDDET AF KONCERTEN DONERES MOMSFRIT VÆK! TAK FORDI DU HAR KØBT DENNE BILLET!
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top