Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Kulturhus Bispen

Kulturhus Bispen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: +45 74347777
Hjemmeside

Kulturhus Bispen rummer mange muligheder, herunder koncerter.

Tirsdag, kl. 13.30 - 16.30 er der også strikkeklub ved kantmaskerne,

Tirsdag fra kl. 10 - 12 er der mandeklub. Det kræver ingen tilmelding, bare mød op.



Viser 7 events fra/efter 16. apr. 2024

Pris: Entré: Fri entré - med tilmelding Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
De indre danske farvande har længe været under pres fra udledning af næringsstoffer fra land. Siden 1980'erne er iltsvind blevet et årligt naturfænomen, som med tiden er øget i areal og varighed. Gennem tiden er der kommet meldinger om iltsvind i Limfjorden, Skive Fjord, Randers Fjord, Isefjord, Odense Fjord. Det er et fænomen der snart har bredt sig til hele landet.

Men hvorfor opstår iltsvind og er der noget vi kan gøre inden livet forsvinder fra vores indre farvande? Havet er ikke ejet af nogen, derfor står det alle frit for at hjælpe vore have til at opnå en bedre tilstand.

Flere og flere kommuner, private foreninger og staten ser på, hvad man kan gøre for at forbedre havmiljøet.

Haderslev Kommune er gået aktivt ind i arbejdet med at (gen)skabe økosystemer, med det formål at hjælpe havet til en bedre tilstand.

Kom og hør oplægget ved marinbiolog Nicolai Andreas Munk D Fassel, der fortæller historien om et hav, der kæmper for at opretholde et miljø, der understøtter et stabilt og diverst økosystem. Og vise hvad man kan gøre for at hjælpe med at (gen)skabe et sundt havmiljø.
Der er kaffe på kanden til de fremmødte
Luk

Klimastrik - for en god sag

Onsdag den 24. april 2024, kl. 16.30-18.30.
Pris: Entré: Fri entré med tilmelding Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Strikning er i sig selv en klimavenlig handling, fordi der ikke bruges maskiner til håndstrikning. Vil man være ekstra klimavenlig, kan man vælge bæredygtige garner eller garnrester.

Tag dine garnrester med og vær med til at strikke for en god sag. Vi skal strikke en masse firkanter, som vi syer sammen til et tæppe, og derefter donerer til et af verdens brændpunkter.

Mens vi strikker, præsenteres og læses der højt af litteratur, der behandler klimakrise og bæredygtighed fra forskellige vinkler
Luk
Pris: Entré: 50 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: LOF Syd
Ved trivsel- og ledelseskonsulent Sonja H. Steffensen. Kom med til 'fyraftens-foredrag' på Bispen i Haderslev, tirsdag den 30. april, hvor trivsels- og ledelseskonsulent Sonja Hovmand Steffensen gir' dig 4 konkrete trin til at få styr på din stress.

Sonja deler ud af sin store teoretiske viden om stress, og giver samtidig masser af hands-on redskaber du kan tage med hjem i din hverdag til at få ro på din (begyndende) stress.

Alle er velkomne, og umiddelbart efter foredraget, kl. 17.45-18.45, følges der op med en yoga/meditations workshop med Sonja i salen 'Månen' på Bispen.

yoga/meditations workshoppen kan tilkøbes på LOFs hjemmeside (under fanen 'kurser' - 'motion og sundhed')
Luk

Ungdomslæseklub

Torsdag den 2. maj 2024, kl. 15.30.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Vild med at læse? Ny ungdomslæseklub Vil du være med? Kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål: Kan du lide at læse?. Har du oplevet at læse en fantastisk bog, for derefter at savne at tale med nogen om den? Har du fået boganbefali. Hvis ja - kunne du så ikke tænke dig at være med i bibliotekets læseklub for unge, hvor vi mødes og taler om bøger, film og alt mellem himmel og jord? Du behøver ikke suge bøger til dig én efter én for at være med. Det er for alle fra 14-17 år, der kan lide at læse og kunne tænke sig at være en del af et hyggeligt fællesskab. Du kan selv være med til at sætte præg på læseklubben -fra navn på klubben, til hvad i skal læse og snakke om og mødetidspunkter. Når du melder dig til, melder du dig på et hold, der løber frem til december 2024
Luk

Bogsalg på Kulturhuset Bispen

Fredag den 3. maj 2024, kl. 10-16.
Pris: Fri entré
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Årets første bogsalg finder sted på Kulturhuset Bispen. Kom og gør et genbrugskup, når biblioteket sælger ud af brugte bestsellere og andre materialer.
Bogsalget kommer i år til at foregå i arkaden i den betjente åbningstid.

Se åbningstider på haderslevbibliotekerne.dk

Du kan betale med aftalte kontanter, mobilepay og kort
Luk

Singer - songwriter Haderslev

Torsdag den 16. maj til torsdag den 29. august 2024, 10 mødegange kl. 15-15.45.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: FOF Sønderborg
En singer - songwriter er en sanger, som selv skriver og komponerer sang, så hvis du går og drømmer om at være kreativ med guitar til sang, så er dette fag måske lige noget for dig. Underviser: Henning Buhl-Mortensen
Hold: 3240725
Luk

Julebongo

Onsdag den 11. december 2024, kl. 09.15.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom og syng julen ind med os. Med guitar, instrumenter, bøger og en masse god julestemning byder vi velkommen i børnebiblioteket. Vi skal synge nogle af vores yndlings julesange, vrikke med numserne, læse højt og kigge i bøger sammen.

Alder: 0-3 år
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.