Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

Solrød Center 85
2680 Solrød Strand
Hjemmeside

Daghjem og Dagcenter - lige ved Solrød Station

Festudvalget i Dagcenter og Daghjem er et udvalg under Brugerrådet. Udvalget arrangerer café-eftermiddage med musik og dans, Mortensaften, banko 10 gange om året, foredrag, udflugter og meget andet for brugere af daghjem og dagcenterViser 3 events fra/efter 18. mar. 2019

Det Moderne Grønland Drager

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 14-16.30.
Pris: (Entré: 75.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85, Solrød Strand
Ved rejseleder Alf Tornberg. En erfaren grønlandsfarer fortæller om Grønland før og nu - efter at isen er begyndt at smelte, åbner der sig helt nye muligheder for det grønlandske samfund. Ved rejseleder Alf Tornberg

En erfaren grønlandsfarer fortæller om Grønland før og nu - efter at isen er begyndt at smelte, åbner der sig helt nye muligheder for det grønlandske samfund. Der er dog mange "udenlandske interesser", der også har kik på Grønlands næsten "uendelige muligheder...". Turisme har stadig stor betydning for landet, og nu har UNESCO optaget en ny nationalpark fra Sydgrønland på kulturarvlisten.

På baggrund af mere end 60 rejser i området tager Alf os med på en smuk fotorejse i det storslåede land. Der suppleres med oplysninger om Grønlands aktuelle udfordringer.

Kaffe i egen kop-vi giver kage
Luk

Blomsterløg og knolde

Ons. d. 3. april 2019, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 60/80 kr. (medlem/ikke medlem))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85, Solrød Strand
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde. Lars Birck vil i sit foredrag fortælle om løg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle. Vi kommer vidt omkring, fra den nærmest vanvittige hollandske tulipan samlermani i 1600-tallet hvor folk måtte gå fra hus og hjem, hvis den tulipan de havde investeret i gik ud, til nutidens galantofili på ebay. Lars fortæller også om dyrkning af løg, herunder produktion af løg i bl.a. Holland, dyrkning i haverne hjemme, løg i naturen, løg i køkkenet (ja, visse blomsterløg kan faktisk spises), løg fra hele verden og på alle årstider, garneret med fotos om emnerne. Lars Birck er til dagligt leder af Landbohøjskolens Have på Frederiksberg, Danmarks næststørste plantesamling med ca. 6000 forskellige planter, som er en del af Københavns universitet.

Vi byder på kaffe (inkl. i pris).

Forudgående tilmelding ej nødvendig. Bare mød op
Luk

Forårsfest Med Påskefrokost

Lør. d. 13. april 2019, kl. 13-16.30.
Pris: (Entré: 175.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85, Solrød Strand
Vi byder foråret og påsken velkommen. Vi hygger os med påskefrokost fra Jersie Forsamlingshus samt sang og musik. Kaffe/te med småkager. Drikkevarer for egen regning. Vi byder foråret og påsken velkommen.
Vi hygger os med påskefrokost fra Jersie Forsamlingshus samt sang og musik.
Kaffe/te med småkager.
Drikkevarer for egen regning
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top