Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Haderslev Butikker

Haderslev Butikker

Gåskærgade 28, bygning C, st.
6100 Haderslev
Tlf: 3031 5827
Hjemmeside

Haderslev Butikker er butikkernes fælles talerør. Vi er en forening, som er til for dig som erhvervsdrivende i Haderslev midtby. Vores netværk og tætte kontakt til myndighederne og kommunen gør at vi har stor indflydelse på detailhandlen i vores by, hvor vi også står for planlægning og afholdelse af de mange aktiviteter der foregår i bymidten hvert år. Vi sikrer at både de erhvervsdrivende og de handlende oplever midtbyen som et attraktivt centrum i Haderslev



Viser 4 events fra/efter 25. apr. 2024

Jumpin' Jacks spiller i byen

Fredag den 3. maj 2024, 15:00-18:00.
Pris: Fri entré
Haderslev Gågade Storegade, Haderslev Haderslev Butikker
Jumpin' Jacks sørger for fredagsunderholdningen i byens gader og leverer livsglad underholdning i musikalsk indpakning, mens publikum kan komme ned og støtte de lokale butikker.!
Luk

Jumpin' Jacks - Haderslev ByNight

Fredag den 3. maj 2024, kl. 15.00-18.00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Butikker Gåskærgade 28, bygning C, st., Haderslev
Jumpin' Jacks er "Livsglæde i musikalsk indpakning" for alle aldre. Festlige versioner af alt fra Elvis Presley til Otto Brandenburg, samt deres egne originale "syng-med-hits". Se meget mere på www.JumpingJacks.dk. Jumpin' Jacks - Forførende Livsglæde!
Vil du opleve sprudlende energi, festlige livsglæde og uimodståelig karisma? Her er muligheden!
Jumpin' Jacks leverer musikalsk underholdning, der sætter både fødder og hjerter i bevægelse. De kommer ikke bare udover scenekanten, men griber stemningen og forfører publikum. Jumpin' Jacks leverer både dansevenlig energi, men formår også at skabe en intime atmosfære. Med et enormt nærvær og empati giver Jumpin' Jacks, gang på gang publikum en unik oplevelse
Luk
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Centrum Gravene, Haderslev Haderslev Butikker
I år falder Haderslev Lysfest d. 4. maj på en lørdag. Der skal musik og hygge til efter afslutningen af Lysfesten på kasernepladsen, så Haderslev Butikker benytter lejligheden til at lave et AfterParty med livemusik på Gravene. Når vi får grønt lys fra kasernen (ca. kl. 23.00) så starter det fem mand store og lokale Default Blues Band på Gravene.

Default Blues Band spiller en blanding mellem blues, soul og rock af musikere som Stevie Ray Vaughan, Allman brothers, Wilson Pickett og Jimi Hendrix. Bandet tegnes af Bent Sandholdt på guitar, Allan Højmark på trommer, Erik Vestergaard på bas, Niels Christensen på tangenter, og i front har bandet Claus Christiansen på sang og mundharpe.

Koncerten slutter kl.01.00
Luk
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gravene Gravene 10A, Haderslev Haderslev Butikker
Der skal musik og hygge til efter afslutningen af Lysfesten på kasernepladsen, så Haderslev Butikker benytter lejligheden til at lave et Afterparty med en koncert med det lokale band: Default Blues Band. Når der er givet grønt lys fra kasernen (ca. kl. 23.00) fortsætter det fem mand store Default Blues Band festen på Gravene.

Default Blues Band spiller en blanding mellem blues, soul og rock af musikere som Stevie Ray Vaughan, Allman Brothers, Wilson Pickett og Jimi Hendrix. Bandet tegnes af Bent Sandholdt på guitar, Allan Højmark på trommer, Erik Vestergaard på bas, Niels Christensen på tangenter, og i front har bandet Claus Christiansen på sang og mundharpe
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.