Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Haderslev Kunstskole

Haderslev Kunstskole

Jomfrustien 52, 1.
6100 Haderslev
Tlf: 60 51 19 19
Hjemmeside

Haderslev kunstskole er for alle med hang til kunstnerisk og kreativ udfoldelse, i hyggeligt samvær. Vores formål er at skabe et kunsterisk miljø for kunstinteresserede, øvede som uøvede, børn, unge og voksne og give dem mulighed for at arbejde eksperimenterende med kunst og kunsthåndværk .

Haderslev kunstskole tilbyder løbende kurser og workshops, i akryl, akvarel, tusch, tegning, collage, croquis, grafik mm. Vi byder også ind med diverse sjove og anderledes kunstindslag og event, ligesom vi samarbejder med de andre kulturelle institutioner på havnen.
Vi er en forening, der køres af frivillige, kun underviserne er lønnede



Viser 3 events fra/efter 19. apr. 2024

Pris: Fri entré
Haderslev Kunstskole Jomfrustien 52, 1., Haderslev
Kjeld Thrane, formand for Kulturudvalget byder velkommen og derefter spiller JP Bluesband. Kl.14.00 er der Fernisering på udstillingen Himmelhviskerne og kl.ca.14.30 spiller JP Bluesband igen. I teltet sælges der øl, vin og vand af Ølelsker og Vin & Vin. Jacob Paulsen er en energisk lokal musiker fra Haderslevs musik miljø med 25 år på bagen som guitarist hvor han bla. har spillet med Nils Ole Poulin, Mose blues og Bjarke Beck. De seneste år har musikken dog været på pause, men nu er han tilbage med ny energi og stor spilleglæde.

JP blues band spiller egne numre samt fortolkninger af store klassikere fra bla. BB King, Sonnyboy Williamson og Muddy Waters. Bandet spiller med stor energi både swingende uptempo og den mere melankolske blues.

Ud over Jacob består Bandet af Rune Robert Friis på bas, Jesper Iversen på trommer
Luk

Forår på Havnen

Lørdag den 27. april 2024, kl. 12:30.
Pris: Fri entré
Haderslev Kunstskole Jomfrustien 52, 1., Haderslev
Festligt Fælles: VÆRK Vi indbyder til Workshop, glæd dig til at være kreativ sammen med Linda Baum og Rasmus Bjørn den 27. april. De 2 kunstnere har fået den fedeste idé og vi skal alle sammen bidrage en lille smule, sammen skaber vi magi. Vi ses!
Luk
Pris: Fri entré
Haderslev Kunstskole Jomfrustien 52, 1., Haderslev
Kunstskolens kursister har doneret værker, som udstilles i Vejerboden. Alle er velkomne til at få et kig og en kunstsnak. Aktiviteten er en del af Kulturfestivalen Forår på havnen. Ideen er at vise kursisternes arbejde og at støtte Kunstskolen. Overskuddet af de donerede værker, går ubeskåret til Haderslev Kunstskole.

Se video her om eventet. https://drive.google.com/file/d/1E7sk_SbX0GwvOahFX95obTKoAxtlKeIk/view?usp=sharing
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.