Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
8/1 2012
Tønder Grundskole
Holmevej 2
6270 Tønder
Tlf: 7472 3515

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.9375, Lon 8.87994


Viser 2 events

d. 5. juli 2020

17 OKT
Diverse | Natur

Sort Sol (afg. Tønder)

Tønder Grundskole

Fredag den 11. september til lørdag den 17. oktober 2020
Pris: (Entré: 195 kr)
Arrangør: Sort Safari
Sted:
Afgang mellem kl. 16.15 & 17, se 'Book her'. Guidet bustur med afgang fra Tønder. Stæreovernatningen i marsken - Sort Sol - er en helt unik og magisk naturoplevelse, når Sort Safari præsenterer landets absolut største stæreflokke. Oplev stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer over marsken ved solnedgangstid, efter en lang dag med fødesøgning. Sort Sol opstår, når hundredtusindvis af stære samles over tagrørszonerne for at gå til ro vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb.

Sort Safari, der i sin tid navngav og skabte natur-eventen Sort Sol, tilbyder naturligvis de originale ture. Vi ved, hvor de største stæreflokke befinder sig, og så har vi sikret adgang til ellers lukkede områder.

Book her www.sortsafari.dk
10 OKT
Diverse | Undervisning

Læderarbejde - begynder

Tønder Grundskole, kl. 09-16.

Lørdag den 10. oktober 2020, kl. 09-16.
Pris: (Pris: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Sydjylland
Sted:
Underviser: Lisbeth Johannsen. Læder er et fantastisk naturmateriale. Det dufter fantastisk, det bliver smukkere og smukkere som tiden går og så kræver det ikke et stort værksted at arbejde med læder - en hyggelig hobby til køkkenbordet. På kurset vil du lære at håndtere kernelæder fra grunden. Valg af læder og mønster, farvning og behandling af læderet, tilpasning, syning og nitning. Du vil få mulighed for at lave mere eller mindre enkle ting, alt afhængig af erfaring og håndelag. Men efter at have lavet enkle ting som punge, æsker, bogomslag, små tasker eller penalhuse, vil du have lært de teknikker, der vil gøre dig i stand til at lave større tasker m.m. i kernelæder. Jeg har flere modeller du kan vælge imellem og du vil få udleveret et kompendie til et konkret projekt, med en trin for trin vejledning.
Der vil på dette kursus udelukkende blive arbejdet med kernelæder, og altså ikke skind eller pels, lige som der kun bliver undervist i syning i hånden.
Jeg medbringer værktøj og læder. Du skal regne med en materialepris på mellem 100,- og 500,- helt afhængig af forbrug af læder, spænder m.m. Kernelæder koster ca. 75,- pr kvadratfod (30 x 30 cm).
Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 2970 0916

Hold: 632020301