Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/9 2016
Fof Tønder & Fof Bov
Viben 39
6270 Tønder
Tlf: 74723939

Yderligere information: Hjemmeside

Viser 3 events

d. 22. februar 2018

26 JUN
Diverse | Undervisning

Maleworkshop "livet Er I Farver"

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 09-11.45.

Tir. d. 9. januar til tir. d. 26. juni 2018, kl. 09-11.45.
Pris: (Pris: 65 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Er du en glad hobbykunstner, som maler derhjemme, eller har du lyst til at begynde at male? Man tilmelder sig fra gang til gang. Så kom når det passer dig. BEMÆRK: Du kan købe klippekort til 10 workshops og deltage til reduceret pris. Du kan også vælge et hold med 4 mødegange - også til reduceret pris i forhold til at købe enkeltvis. Se mere nedenfor. v/ Margrethe Nielsen. Kunstneriske timer Er du en glad hobbykunstner, som maler derhjemme, eller har du lyst til at begynde at male?

Så kom i atelieret i Kunstnerhuset i Skærbæk og hyg dig sammen med andre, der også holder af at male.

Nybegyndere såvel som øvede er velkomne.

En kunstner hjælper dig i gang og giver tips og kommer med ideer.

Man tilmelder sig fra gang til gang. Kom når det passer dig!

Tirsdag formiddag 9:00 - 11:00 - Pris 65 kr. pr. person, ex. materialer, inkl. isvand, kaffe.

Mulighed for at købe et 10-turskort til kr. 550,-

Se mere her: Livet er i farver - klik her
25 MAR
Diverse | Undervisning

Stole I Pile - Weekendkursus

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 09.30-17.

Lør. d. 24. og søn. d. 25. marts 2018, kl. 09.30-17.
Pris: (Pris: 875 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Sæt dig godt til rette i den stol du selv har lavet. Du skal bare lige lave den først. Det kan du lære her! v/ Jane Enemark. Byg en stol - i pil Sæt dig mageligt til rette i en stol af pil.

Den er tilpasset lige til dig og du har selv skabt den. Du skal bare lige på kursus først, før du kan lave stolen. Når du har været på dette kursus, står du med en stol du selv har lavet.

I skal arbejde sammen to og to.

Hvert par skal lave to stole, altså en til hver. Det er meget lettere, at lave stolene når der er en der holder og en der borer og skruer. Det betyder også, at I vil komme alle processerne igennem to gange.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til parvis. Da dem der melder sig til enkeltvis, vil blive sat sammen med en anden kursist på kurset
19 APR
Diverse | Foredrag

Mit Liv Som Preben Elkjær

Tønder Sport og FritidsCenter, kl. 19-21.

Tor. d. 19. april 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 165 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Preben Elkjær var en verdens bedste angribere i 1980'erne. Derudover var - og er - han noget af det mest danske, man kan forestille sig. Kom tættere på legenden Preben Elkjær i et nyt og morsomt foredrag fyldt med anekdoter. v/ Preben Elkjær. Danskerne kender Preben Ejkjær som landsholdets målkonge nr. 1 på det legendariske 80'er landshold, der i 1986 nåede kvartfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. I dag fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere på landsholdet og i store udenlandske klubber.

Preben Elkjær var en anderledes og modig angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed lavede mål, der brød med den gængse fodboldlærdom. Mod Belgien ved EM i 1984 scorede Elkjær eksempelvis efter en længere solo-dribletur fra midterlinjen. For Verona scorede han i strømpesokker i en turneringskamo, hvilket blandt andet var med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab.

Foruden sin landsholdskarriere herhjemme spillede Preben Elkjær også i flere udenlandske klubber som FC Köln og Hella Verona FC. I 1999 blev Preben Elkjær optaget i sportens Hall of Fame.
I dette foredrag gennemgår han sammen med Ekstra-Bladets Peter Sloth, forfatter til biografien "Mit liv som Elkjær" sin lange og glorværdige karriere i Tysklans, Belgien, Italien og på det legendariske 80'er landshold. Derudover berøres Elkjærs civile karriere inden for tv og forretningslivet også. Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nr. 1. Der er garanti for mere end blot et enkelt smil på læben undervejs, når Elkjærs smittende varme rammer tilhørerne. Højrøstede grin og deciderede latterkramper kan faktisk ikke udelukkes