Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/9 2016
Fof Tønder & Fof Bov
Viben 39
6270 Tønder
Tlf: 74723939

Yderligere information: Hjemmeside

Viser 4 events

d. 26. juli 2017

12 DEC
Diverse | Undervisning

Maleworkshop "livet Er I Farver"

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 09-11.45.

Tir. d. 5. september til tir. d. 12. december 2017, kl. 09-11.45.
Pris: (Pris: 65 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Er du en glad hobbykunstner, som maler derhjemme, eller har du lyst til at begynde at male? Man tilmelder sig fra gang til gang. Så kom når det passer dig. BEMÆRK: Du kan købe klippekort til 10 workshops og deltage til reduceret pris Du kan også vælge et hold med 4 mødegange - også til reduceret pris i forhold til at købe enkeltvis. Se mere nedenfor. v/ Margrethe Nielsen. Kunstneriske timer Er du en glad hobbykunstner, som maler derhjemme, eller har du lyst til at begynde at male?

Så kom i atelieret i Kunstnerhuset i Skærbæk og hyg dig sammen med andre, der også holder af at male.

Nybegyndere såvel som øvede er velkomne.

En kunstner hjælper dig i gang og giver tips og kommer med ideer.

Man tilmelder sig fra gang til gang. Kom når det passer dig!

Tirsdag formiddag 9:00 - 11:00 - Pris 65 kr. pr. person, ex. materialer, inkl. isvand, kaffe.

Mulighed for at købe et 10-turskort til kr. 550,-

Se mere her: Livet er i farver - klik her
19 SEP
Diverse | Undervisning

Nationalpark Vadehavet

Skærbæk Fritidscenter, kl. 19-21.

Tir. d. 19. september 2017, kl. 19-21.
Pris: (Pris: 50 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Stolt over at bo ved Vadehavet? Brænder du for at fortælle omverden om vores fantastiske område, har du efter foredraget mulighed for at blive "officiel ambassadør" for Nationalpark Vadehavet. Der serveres kaffe/te i pausen. v/ John Frikke Nationalpark Vadehavet blev oprettet på baggrund af sin verdensklasse-natur, unikke landskaber og rige kulturhistorie. Vadehavet er i dag på UNESCO's verdensarvsliste.I foredraget fortæller John Frikke og Jens L. Hansen fra Nationalpark Vadehavets sekretariat om baggrunden for, hvorfor Vadehavet er blevet både nationalpark og verdensarv. Hvad er egentlig forskellen på de to begreber? De giver også en indføring i den fantastiske natur og i områdes rige kulturarv. Endelig giver de et overblik over de danske nationalparker og særligt Nationalpark Vadehavet. Hvordan er nationalparken organiseret, hvad arbejder den med og hvordan.

Nationalpark Vadehavet har i dag et partnerprogram. Som en ny gren af programmet er man i gang med at oprette et korps af ambassadører, som kan være med til at promovere Vadehavet, nationalparken og Verdensarven for omverden. Er du en af dem, der er stolt over at bo i et område, som både er udpeget som nationalpark og verdensarvsområde, kan du blive nationalpark-ambassadør. Efter selve foredraget kan du høre mere om, hvordan du bliver ambassadør og hvad det indebærer. Er det noget for dig, så kan du melde dig - og gå hjem fra arrangementet med en ny titel som ambassadør
13 NOV
Diverse | Foredrag

Bodil Jørgensen

Skærbæk Fritidscenter, kl. 19.30-21.30.

Man. d. 13. november 2017, kl. 19.30-21.30.
Pris: (Entré: 125 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. v/ Bodil Jørgensen Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om kærlighed og smertelige tab, og om at blive mor i en sen alder. Hør hende fortælle om dramatiske begivenheder som passager i den store togulykke ved Sorø 1988 og senest ulykken i forbindelse med filmoptagelse ved Mandø, der nær havde kostet hende livet. Højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film og TV-roller vil hun også fortælle om. En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, som også vil give smagsprøver som visefortolker med sange af hendes eget repertoire, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.

Start aftenen med en lækker Tapaz buffet fra Skærbæk Fritidscenter
25 MAR
Diverse | Undervisning

Stole I Pile - Weekendkursus

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 09.30-17.

Lør. d. 24. og søn. d. 25. marts 2018, kl. 09.30-17.
Pris: (Pris: 875 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Fof Tønder & Fof Bov.
Sæt dig godt til rette i den stol du selv har lavet. Du skal bare lige lave den først. Det kan du lære her! v/ Jane Enemark Byg en stol - i pil Sæt dig mageligt til rette i en stol af pil.

Den er tilpasset lige til dig og du har selv skabt den. Du skal bare lige på kursus først, før du kan lave stolen. Når du har været på dette kursus, står du med en stol du selv har lavet.

I skal arbejde sammen to og to.

Hvert par skal lave to stole, altså en til hver. Det er meget lettere, at lave stolene når der er en der holder og en der borer og skruer. Det betyder også, at I vil komme alle processerne igennem to gange.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til parvis. Da dem der melder sig til enkeltvis, vil blive sat sammen med en anden kursist på kurset