Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/5 2015
Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby
Tlf: 3618 0180

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6612, Lon 12.5185
Åbent: 8-23 på hverdage - 8-20 lørdag/søndag

Valby Kulturhus (tidligere Valby Medborgerhus) - spændende kulturelle oplevelser, fordi vi kan! Her er intet umuligt, uanset om du har lyst til en fantastisk koncert, give dine børn farverige oplevelser, eller berige dig selv med indsigtsfulde debatter og foredrag. Huset råder over 4.400 m2 med plads til mødeaktiviteter, keramikværksted, atelier med croquis, teateropsætninger og masser af kreativ livsglæde

Viser 19 events fra/efter 25. jul. 2017

Diverse | Undervisning

IT seminar - Del 1

Valby Kulturhus, kl. 10-12.

Tir. d. 27. september 2016 til lør. d. 29. september 2018, kl. 10-12.
Pris: (Gratis)
Sted:
Direktionen ved Domæneguide.dk besvarer spørgsmål og giver gratis råd og hjælp til de mange ældre i området Dagsordenen inkluderer køb af domænenavn, registrering af domæne, bestilling af webhotel og valg af CMS (Styresystem). Der vil være kaffe, vand og frugt ad libitum. 30 siddepladser + enkelte ståpladser. Medbring om muligt egen bærbar computer for at få mest ud af arrangementet.

Læs kort om hjemmesiden, der vil blive gennemgået her eller ring på tlf. 65742015
Diverse | Workshop

Speed dating 30 juli 18-2030

Valby Kulturhus, kl. 18.

Søn. d. 30. juli 2017, kl. 18.
Pris: (Entré: Mand 59 kr, Kvinde 59 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Speeddater
Sted:
Speed dating 30 juli 18-2030. Valby kulturhus. Se datingcopenhagen.com for yderligere
Teater | Anden forestilling

Walking Workshop

Valby Kulturhus, kl. 10.30.

Lør. d. 5. august 2017, kl. 10.30.
Pris: (Entré: abonnement: 40 kr, børn/unge: 40 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 40 kr, løssalg: 80 kr, studerende over 25 år: 40 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Kulturkontoret
Sted:
Oplev din bydel med sanserne. Varighed: 90 min uden pause Kom og mærk Valby igennem alle sanserne, når vi tager på en performativ byvandring, der åbner din fantasi over for dig selv og byen, med start ved Valby Kulturhus. Vi skyder genveje igennem bydelens sidegader, ukendte kroge og lægger mærke til hidtil usete detaljer. Under vandringen vil deltagerne interagere med det offentlige rum og lade byen blive en scene. Vandringen ledes af performancekunstneren Inge Agnete Tarpgaard.

Hverken Tarpgaard eller deltagerne kender ruten for vandringen på forhånd, og det er derfor gennem mødet mellem tid og sted, oplevelsen skabes. Deltagerne skiftes til at føre gruppen og blive ført gennem det urbane rum

Medvirkende: Inge Agnete Tarpgaard

Instruktør: Inge Agnete Tarpgaard
Teater | Show/stand up

Valby Comedy Club: Lasse Rimmer, Ane Høgsberg og Frederik Rosgaard

Valby Kulturhus, kl. 20.

Ons. d. 30. august 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kroner i forsalg)
Sted:
Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Lasse Rimmer, Ane Høgsberg, Frederik Rosgaard* Vært: Valdemar Pustelnik Billetpris: 90 kroner (forsalg) Studiebillet: 65 kroner (forsalg) Billetter kan købes i døren til 120 kroner Lasse Rimmer var i foråret 2016 på tour med sit seneste one man show KÆPHESTE, der af BT, Politiken og Berlingske blev belønnet med 4 stjerner og ord som "virkelig sjovt", "forbandet god" samt "skarpt formuleret, velreflekteret og præcis som næsten ingen andre."
Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm "Fri os fra det onde". Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme "Mandrillen". Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Ane Høgsberg
Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-up-scene - både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016.

Ane Høgsberg er i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show "Dårlig Feminist".

Endelig byder aftenen også på den sjove Frederik Rosgaard

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)
Teater | Show/stand up

Brønshøj Comedy Club: Jonatan Spang og Simon Talbot

Kulturhuset Pilegården, kl. 20.

Man. d. 4. september 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 120 kroner i forsalg)
Arrangør: Valby Kulturhus.
Comedyklubben og Kulturhuset Pilegården præsenterer: Jonatan Spang og Simon Talbot Vært: Valdemar Pustelnik Billetpris: 120 kroner (forsalg) Studiebillet: 90 kroner (forsalg) Billetter kan købes i døren til 150 kroner Jonatan Spang
Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up-scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han har siden sin debut charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Jonatan kan løbende følges i tv-serien Lillemand på TV2 Zulu , som er baseret delvist på hans egne oplevelser. Og så er han netop blevet tildelt prisen Årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2016 for sit anmelderroste one man show "Jonatan Spangs Danmark".

Simon Talbot
Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows 'Damp', 'Talle Alene i Verden' og ikke mindst det anmelderroste 'Mr. Copenhagen' fra foråret 2016, der bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

Sidste år kunne man desuden følge Talbot i 10 afsnit på TV2 ZULU med sit 'Simon Talbots Sketch show', og ikke nok med dét, så var han også nomineret til prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)
Teater | Show/stand up

Valby Comedy Club: Brian Mørk, Anders Fjelsted og Anne Bakland

Valby Kulturhus, kl. 20.

Tor. d. 28. september 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kroner i forsalg)
Sted:
Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Brian Mørk, Anders Fjelsted og Anne Bakland* Vært: Valdemar Pustelnik Billetter: 90 kroner (forsalg) - Studiebillet: 65 kroner Billetter kan også købes i døren til 120 kroner Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show.
Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

På 20 år har Anders Fjelsted prøvet det meste i stand-up - og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show "Barnligt voksen" - om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, "Lige ved og voksen".

Endelig byder aftenen også på den sjove Anne Bakland.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)*
Teater | Show/stand up

Valby Comedy Club: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt

Valby Kulturhus, kl. 20.

Tor. d. 26. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kroner i forsalg)
Sted:
Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt Vært: Valdemar Pustelnik Billetpris: 90 kroneri forsalg. Studiebillet: 65 kroner i forsalg. Billetter kan købes i døren til 120 kroner Michael Schøt
Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned - og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Michael er også manden bag "Schøtministeriet" der med et ugentligt seertal på minimum 50.000 er en afgørende spiller i den hjemlige demokratiske debat og i efteråret 2015 kunne han opleves i "Ytringspligt", der bl.a. fik fem stjerner i BT.

Søren Dürr
Søren har senest kunnet opleves som en del af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, hvor han gav smagsprøver sin helt særlige - og meget sjove - sceneoptræden.

Sofie Flykt er sidste komiker på lineuppet og er i øjeblikket aktuel som en del af Schøtministeret og kan i øvrigt opleves være virkelig sjov på de københavnske scener.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)*
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 13.45 til 16.15.

Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 13.45 til 16.15.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
TAXI HORNS Mad kl. 12.30 skal bestilles senest mandag på tlf. 51275501 eller mail. jyttemn@privat.dk
Diverse | Workshop

Skæld mindre ud i institutionen

Valby Kulturhus, kl. 10-16.

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 10-16.
Sted:
Pædagogisk workshop med Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard, for mennesker der arbejder med mennesker Workshoppen vil zoome ind på skældud og bryde tabuet omkring skældud, der kan forhindre pædagogisk personale i at arbejde fagligt med denne del af pædagogikken. Workshoppen er for mennesker, der arbejder med mennesker.

Vi zoomer bl.a. ind på:

- Hvad er skældud?

- Hvornår skælder vi ud?

- Hvordan oplever børn skældud?

- Hvad kan vi gøre i stedet for at skælde ud?

Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard er gået sammen om denne workshop.

Børneforsker Erik Sigsgaard har stor viden og erfaring i arbejdet med børn og institutioner. Erik Siggsgaard forfatteren til flere bøger om skældud f.eks. 'Skældud' og 'Skæld mindre ud', som vil være mulige at købe med rabat i forbindelse med workshoppen.

Marte Meo supervisor, foredragsholder og familievejleder Christina Abildgaard uddanner Marte Meo terapeuter, og har en online forælderworkshop: 'Alternativer til skældud'. Christina står bag facebooksiden 'Marte Meo - vejledning til forældre' som følges af over 15.000.

Workshoppen kommer til 3 byer:

Valby d. 31.10.2017: https://www.facebook.com/events/195048577666491/

Odense d. 08.11.2017: https://www.facebook.com/events/112217542657540/

Aarhus d. 14.11.2017: https://www.facebook.com/events/1409144839125047/

Har du spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at kontakte Christina Abildgaard på info@martemeoterapeuten.dk eller tlf 53772933
Diverse | Foredrag

Foredrag: Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Valby Kulturhus, kl. 19-21.30.

Ons. d. 1. november 2017, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr)
Sted:
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: Politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere? Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger. Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder der virker med hjem. Så det er nu du skal skynde dig at købe en billet inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark