Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/5 2015
Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby
Tlf: 3618 0180

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6612, Lon 12.5185
Åbent: 8-23 på hverdage - 8-20 lørdag/søndag

Valby Kulturhus (tidligere Valby Medborgerhus) - spændende kulturelle oplevelser, fordi vi kan! Her er intet umuligt, uanset om du har lyst til en fantastisk koncert, give dine børn farverige oplevelser, eller berige dig selv med indsigtsfulde debatter og foredrag. Huset råder over 4.400 m2 med plads til mødeaktiviteter, keramikværksted, atelier med croquis, teateropsætninger og masser af kreativ livsglæde

Viser 12 events fra/efter 22. feb. 2018

Diverse | Undervisning

IT seminar - Del 1

Valby Kulturhus, kl. 10-12.

Tir. d. 27. september 2016 til lør. d. 29. september 2018, kl. 10-12.
Pris: (Gratis)
Sted:
Direktionen ved Domæneguide.dk besvarer spørgsmål og giver gratis råd og hjælp til de mange ældre i området. Dagsordenen inkluderer køb af domænenavn, registrering af domæne, bestilling af webhotel og valg af CMS (Styresystem). Der vil være kaffe, vand og frugt ad libitum. 30 siddepladser + enkelte ståpladser. Medbring om muligt egen bærbar computer for at få mest ud af arrangementet.

Læs kort om hjemmesiden, der vil blive gennemgået her eller ring på tlf. 65742015
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 12.30.

Lør. d. 24. februar 2018, kl. 12.30.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
Six Food Stompers spiller dejlig swingende, traditionel New Orleans og Dixilandjazz, som vi alle elsker. Spisning før arrangementet bestilles på tlf. 51275501 eller mail jyttemn@privat.dk mandagen før arrangementet.
Diverse | Lyrik/oplæsning

Poetry slam i Valby Kulturhus - Dagen derpå

Valby Kulturhus, kl. 20.

Fre. d. 9. marts 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr. / stud. 35 kr.)
Sted:
Tema-slam med nogle af Københavns og Danmarks bedste poetry slammere, samt vært DM-vinder Peter Dyreborg. Køb din billet i god tid, for der er normalt udsolgt.
Diverse | Foredrag

Foredrag: Glade Børn og Voksne i Valby

Valby Kulturhus, kl. 19-21.30.

Man. d. 12. marts 2018, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr)
Sted:
Foredraget der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi det kræver. Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed, - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er velkommen.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i Dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fag personer i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 børn, en teenager og to voksne. Jeg har de sidste 3 år boet i Californien, men er for nyligt for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne.
Her kan du læse mere om mig og min baggrund som foredragsholder
Diverse | Lyrik/oplæsning

English poetry slam in Copenhagen

Valby Kulturhus, kl. 20.

Fre. d. 6. april 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr. / stud. 35 kr.)
Sted:
100% English poetry slam. Slam is a competition in spoken word. It is commonly described as a mix of entertaining poetry and storytelling, influenced by comedy, rap and performance theater. Weird? A bit. Solid and thought-provoking fun? You bet.
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 12.30.

Lør. d. 7. april 2018, kl. 12.30.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
Tribute to Goodman & Hampton er en ny kvartet med Poul Erik Kreinøe en af de få jazzmusikere i Danmark, der mestrer vibrafonen. Spisning før arrangementet bestilles på tlf. 51275501 eller mail jyttemn@privat.dk mandagen før arrangementet.
Diverse | Lyrik/oplæsning

Politisk poetry slam i Valby Kulturhus

Valby Kulturhus, kl. 20.

Fre. d. 4. maj 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr. / stud. 35 kr.)
Sted:
Tema-slam med nogle af Københavns og Danmarks bedste poetry slammere, samt vært DM-vinder Peter Dyreborg. Køb din billet i god tid, for der er normalt udsolgt.
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 12.30.

Lør. d. 9. juni 2018, kl. 12.30.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
Kiri Martini med "Fessor"har samlet et swingende band, der spiller både kendte jazznumre og sydamerikanske rytmer. Spisning før arrangementet bestilles på tlf. 51275501 eller mail jyttemn@privat.dk senest mandag før arrangementet.
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. ca. 11.

Lør. d. 1. september 2018, kl. ca. 11.
Sted:
Klubbens skovtur med Ricardo's Jazzmen. Se tid og sted og pris på klubbens hjemmeside www. Valby jazzklub.
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 12.30.

Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 12.30.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
"AK" med Jan Åmanns quartet. Spisning før arrangementet bestilles på tlf. 51275501 eller mail, jyttemn@privat.dk senest mandag før arrangementet.