Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/5 2015
Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby
Tlf: 3618 0180

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6612, Lon 12.5185
Åbent: 8-23 på hverdage - 8-20 lørdag/søndag

Valby Kulturhus (tidligere Valby Medborgerhus) - spændende kulturelle oplevelser, fordi vi kan! Her er intet umuligt, uanset om du har lyst til en fantastisk koncert, give dine børn farverige oplevelser, eller berige dig selv med indsigtsfulde debatter og foredrag. Huset råder over 4.400 m2 med plads til mødeaktiviteter, keramikværksted, atelier med croquis, teateropsætninger og masser af kreativ livsglæde

Viser 21 events fra/efter 23. sep. 2017

Diverse | Undervisning

IT seminar - Del 1

Valby Kulturhus, kl. 10-12.

Tir. d. 27. september 2016 til lør. d. 29. september 2018, kl. 10-12.
Pris: (Gratis)
Sted:
Direktionen ved Domæneguide.dk besvarer spørgsmål og giver gratis råd og hjælp til de mange ældre i området Dagsordenen inkluderer køb af domænenavn, registrering af domæne, bestilling af webhotel og valg af CMS (Styresystem). Der vil være kaffe, vand og frugt ad libitum. 30 siddepladser + enkelte ståpladser. Medbring om muligt egen bærbar computer for at få mest ud af arrangementet.

Læs kort om hjemmesiden, der vil blive gennemgået her eller ring på tlf. 65742015
Diverse | Foredrag

Iggy Pop - En overlever

Valby Kulturhus, kl. 20.

Man. d. 25. september 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr.)
Sted:
Foredrag med journalist, forfatter og musikekspert, Jan Poulsen, om rockmusikkens kamikazepilot og helt store ikon, der bliver 70 til april Iggy Pop er indbegrebet af rock'n'roll, når han kravler rundt på alle fire på scenen eller hopper ud til publikum, men han er også intellektuel skarp og kulturelt vidtfavnende. Interessen for ham eksploderede ved Bowies uventede død i i januar 16 - vennen, samarbejdspartneren og bofællen i Berlin-årene. Iggys karriere er mere end 50 år lang og ekstremt farverig - fra pladedebuten i 1965 til albummet "Post Pop Depression" fra 2016. Han har turneret nonstop i 40 år med 20 besøg i Danmark, hvor han har et stort og dedikeret publikum. Og en yderligere tilknytning: Hans morfar var dansk. Foredraget krydres med musikalske eksempler på ægte vinyler, og der bliver mulighed for at købe et signeret eksemplar af Poulsens nyudgivne bog. Jan Poulsen leverer foredrag Det er altid en fest, når Jan Poulsen gæster Valby Kulturhus med sine foredrag om rockens giganter. Han er en mageløs og engagerende fortæller - og han har et imponerende og dybt personligt kendskab til sit stof. Poulsen har interviewet denne "Godfather of Punk" og alle, der kunne opdrives, omkring ham - og han har set og hørt ham live mere end 30 gange - første gang som 15-årig ved den første danske koncert i Daddy's Dance Hall. Mange vil kende Jan Poulsen fra tidligere succesfulde foredrag om Bowie, Dizzy Miss Lizzy og Steppeulvene. Foredraget om Steppeulvene blev holdt i juni i forbindelse med 50 årsdagen for fødselen af dansk rock med udgivelsen af albummet HIP. Her i september er den aktuelle anledning udgivelsen af bogen "Iggy Pop - en overlever" og 40 årsdagen for Iggys første danske koncert. Musik i Valby Kulturhus og Prøvehallen Der er en stærk tradition for at forsyne Valbys borgere med musikalske oplevelser. Torsdag den 11. oktober indbyder vi til koncert med Band Dylan, som spiller markante sange fra nobelpristageren senere perioder. Mandag den 18. december byder The BigBand på sin traditionelle, men altid overraskende julekoncert. Og så er der de to årlige jazzfestivals, vinterjazzen i februar og sommerjazzen i juli. Middag i Mæt Café Mange blandt vores publikum har fundet ud af, at en god middag i den hyggelige café er den perfekte start på en oplevelsesrig aften. Se menuen og bestil bord her. Praktisk info Det sker i Valby Kulturhus mandag den 25. september 2017; 40 år efter Iggy Pops første danske koncert
Teater | Show/stand up

Valby Comedy Club: Brian Mørk, Anders Fjelsted og Anne Bakland

Valby Kulturhus, kl. 20.

Tor. d. 28. september 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kroner i forsalg)
Sted:
Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Brian Mørk, Anders Fjelsted og Anne Bakland* Vært: Valdemar Pustelnik Billetter: 90 kroner (forsalg) - Studiebillet: 65 kroner Billetter kan også købes i døren til 120 kroner Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show.
Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

På 20 år har Anders Fjelsted prøvet det meste i stand-up - og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show "Barnligt voksen" - om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, "Lige ved og voksen".

Endelig byder aftenen også på den sjove Anne Bakland.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)*
Diverse | Lyrik/oplæsning

Københavnsmesterskabet 2018 i Poetry Slam: 2. kvalifikationsrunde

Valby Kulturhus, kl. 20.

Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr. i forsalg)
Sted:
Hvem skal være københavnsmester? Hvem af aftenens deltagere går videre til finalen i januar? Det afgør du og det øvrige publikum Snart strømmer poetry-slammere fra hele hovedstaden til Valby Kulturhus for at dyste om at vinde den flotte titel som "Københavnsmester i Poetry Slam". I aften gælder det den anden af tre kvalifikationsrunder. Aftenens deltagere offentliggøres snart. Aftenens vært er Peter Dyreborg. Finalen finder sted den 12. januar 2018. Et godt samarbejde fortsætter Scenen i Valby, skabt i samarbejde mellem slamguruen Peter Dyreborg og Kultur Valby, har eksisteret i et par år, og billetterne bliver revet væk af det forventningsfulde publikum. Denne gang er det også Peter Dyreborg som skal styre slagets gang. Han er digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Peter har udgivet seks bøger, og har udover Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig mm. Han er desuden underviser i og arrangør af poetry slam og spoken word. Det talte ord Poetry slam er en konkurrence i Spoken Word. Og Spoken word er mundtlig litteratur. Digte, prosa, historiefortælling, comedy, rap, sang, lidt skuespil - og som oftest en blanding af det hele. Kald det performance poesi, kald det hvad som helst, det er en fri form: Talte ord med nerve. Københavnsmesterskaberne er blevet en overvældende succes: Mange forskellige stemmer folder sig ud - og spændingen stiger helt frem til finalen. Praktisk info Anden kvalifikationsrunde går løs fredag den 6. oktober 2017. Billetterne plejer at blive revet væk, så skynd dig at sikre dig en plads i linket ovenfor. Billetsalget er i gang endnu
Diverse | Undervisning

Aflyst Pga Efterårsferie It-café Formiddag

Valby Kulturhus, kl. 10-11.30.

Få hjælp til hverdags-IT fra Kultur Valbys IT-kyndige frivillige. Lær at komme på nettet, bruge din NemID, tablet og smartphone IT Caféen afholdes i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 1. sal

IT-caféen er åben en gang om ugen, fra 4. august til 22. december, hvor frivillige står klar til at hjælpe i hyggelige og trygge omgivelser.

IT-hjælp til dig som gerne vil være bedre til hverdags-IT på PC, tablet eller smartphone. Alle spørgsmål er velkomne, hvad enten du aldrig har rørt en computer eller bare skal have lidt ekstra tips! I IT-caféen vil der også være rig lejlighed til at udveksle erfaringer og få inspiration fra de andre brugere.

Det vil i vidt omfang være op til de fremmødte og de frivillige instruktører at definere rammerne.

Praktisk info

Tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op.

Vi stiller gode bærbare pc'ere og trådløst net samt printer til rådighed. Men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Har du spørgsmål til IT-caféen kan du kontakte Otto Vad på Valby Bibliotek ottvad@kff.kk.dk tlf. 3366 3000
Teater | Show/stand up

Valby Comedy Club: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt

Valby Kulturhus, kl. 20.

Tor. d. 26. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kroner i forsalg)
Sted:
Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt Vært: Valdemar Pustelnik Billetpris: 90 kroneri forsalg. Studiebillet: 65 kroner i forsalg. Billetter kan købes i døren til 120 kroner Michael Schøt
Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned - og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Michael er også manden bag "Schøtministeriet" der med et ugentligt seertal på minimum 50.000 er en afgørende spiller i den hjemlige demokratiske debat og i efteråret 2015 kunne han opleves i "Ytringspligt", der bl.a. fik fem stjerner i BT.

Søren Dürr
Søren har senest kunnet opleves som en del af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, hvor han gav smagsprøver sin helt særlige - og meget sjove - sceneoptræden.

Sofie Flykt er sidste komiker på lineuppet og er i øjeblikket aktuel som en del af Schøtministeret og kan i øvrigt opleves være virkelig sjov på de københavnske scener.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)*
Musik | Jazz

Valby Jazzklub

Valby Kulturhus, kl. 13.45 til 16.15.

Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 13.45 til 16.15.
Pris: (Entré: 75/95 + evt. menu)
Sted:
TAXI HORNS Mad kl. 12.30 skal bestilles senest mandag på tlf. 51275501 eller mail. jyttemn@privat.dk
Diverse | Workshop

Skæld mindre ud i institutionen

Valby Kulturhus, kl. 10-16.

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 10-16.
Sted:
Pædagogisk workshop med Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard, for mennesker der arbejder med mennesker Workshoppen vil zoome ind på skældud og bryde tabuet omkring skældud, der kan forhindre pædagogisk personale i at arbejde fagligt med denne del af pædagogikken. Workshoppen er for mennesker, der arbejder med mennesker.

Vi zoomer bl.a. ind på:

- Hvad er skældud?

- Hvornår skælder vi ud?

- Hvordan oplever børn skældud?

- Hvad kan vi gøre i stedet for at skælde ud?

Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard er gået sammen om denne workshop.

Børneforsker Erik Sigsgaard har stor viden og erfaring i arbejdet med børn og institutioner. Erik Siggsgaard forfatteren til flere bøger om skældud f.eks. 'Skældud' og 'Skæld mindre ud', som vil være mulige at købe med rabat i forbindelse med workshoppen.

Marte Meo supervisor, foredragsholder og familievejleder Christina Abildgaard uddanner Marte Meo terapeuter, og har en online forælderworkshop: 'Alternativer til skældud'. Christina står bag facebooksiden 'Marte Meo - vejledning til forældre' som følges af over 15.000.

Workshoppen kommer til 3 byer:

Valby d. 31.10.2017: https://www.facebook.com/events/195048577666491/

Odense d. 08.11.2017: https://www.facebook.com/events/112217542657540/

Aarhus d. 14.11.2017: https://www.facebook.com/events/1409144839125047/

Har du spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at kontakte Christina Abildgaard på info@martemeoterapeuten.dk eller tlf 53772933
Diverse | Foredrag

Foredrag: Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Valby Kulturhus, kl. 19-21.30.

Ons. d. 1. november 2017, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr)
Sted:
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: Politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere? Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger. Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder der virker med hjem. Så det er nu du skal skynde dig at købe en billet inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark
Diverse | Lyrik/oplæsning

Københavnsmesterskabet 2018 i Poetry Slam: 3. kvalifikationsrunde

Valby Kulturhus, kl. 20.

Fre. d. 3. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr. i forsalg)
Sted:
Hvem skal være københavnsmester? Hvem af aftenens deltagere går videre til finalen i januar? Det afgør du og det øvrige publikum Snart strømmer poetry-slammere fra hele hovedstaden til Valby Kulturhus for at dyste om at vinde den flotte titel som "Københavnsmester i Poetry Slam". I aften gælder det den tredje og sidste kvalifikationsrunde. Aftenens deltagere offentliggøres snarest. Aftenens vært er Peter Dyreborg. Finalen finder sted den 12. januar 2018. Et godt samarbejde fortsætter Scenen i Valby, skabt i samarbejde mellem slamguruen Peter Dyreborg og Valby Kulturhus (der er en del af Kultur Syd), har eksisteret i et par år, og billetterne bliver revet væk af det forventningsfulde publikum. Denne gang er det også Peter Dyreborg som skal styre slagets gang. Han er digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Peter har udgivet seks bøger, og har udover Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig mm. Han er desuden underviser i og arrangør af poetry slam og spoken word. Det talte ord Poetry slam er en konkurrence i Spoken Word. Og Spoken word er mundtlig litteratur. Digte, prosa, historiefortælling, comedy, rap, sang, lidt skuespil - og som oftest en blanding af det hele. Kald det performance poesi, kald det hvad som helst, det er en fri form: Talte ord med nerve. Københavnsmesterskaberne er blevet en overvældende succes: Mange forskellige stemmer folder sig ud - og spændingen stiger helt frem til finalen. Praktisk info Tredje kvalifikationsrunde går løs fredag den 3. november 2017. Billetterne plejer at blive revet væk, så skynd dig at sikre dig en plads i linket ovenfor