Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/5 2015
Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby
Tlf: 3618 0180

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6612, Lon 12.5185
Åbent: 8-23 på hverdage - 8-20 lørdag/søndag

Valby Kulturhus (tidligere Valby Medborgerhus) - spændende kulturelle oplevelser, fordi vi kan! Her er intet umuligt, uanset om du har lyst til en fantastisk koncert, give dine børn farverige oplevelser, eller berige dig selv med indsigtsfulde debatter og foredrag. Huset råder over 4.400 m2 med plads til mødeaktiviteter, keramikværksted, atelier med croquis, teateropsætninger og masser af kreativ livsglæde

Viser 5 events fra/efter 7. dec. 2016

Diverse | Undervisning

IT seminar - Del 1

Valby Kulturhus, kl. 10-12.

Tir. d. 27. september 2016 til lør. d. 29. september 2018, kl. 10-12.
Pris: (Gratis)
Sted:
Direktionen ved Domæneguide.dk besvarer spørgsmål og giver gratis råd og hjælp til de mange ældre i området Dagsordenen inkluderer køb af domænenavn, registrering af domæne, bestilling af webhotel og valg af CMS (Styresystem). Der vil være kaffe, vand og frugt ad libitum. 30 siddepladser + enkelte ståpladser. Medbring om muligt egen bærbar computer for at få mest ud af arrangementet.

Læs kort om hjemmesiden, der vil blive gennemgået her eller ring på tlf. 65742015
Musik | Jazz

The BigBand: Merry Christmas Everyone

Valby Kulturhus, kl. 20-22.30.

Man. d. 12. december 2016, kl. 20-22.30.
Sted:
Ingen jul uden bigbandets julekoncert - "White Christmas", "Winter Wonderland", og andre julesange fra "The great american songbook" Som altid er det jazz i stort format for fuld udblæsning - og i aften vil det store band være I ganske særligt julehumør. Den traditionelle julekoncert er en tilbagevendende begivenhed, som massevis af jazzglade valbyborgere ser frem til. The BigBand The BigBand består af 17 topprofessionelle musikere samlet fra Danmarks bedste jazzorkestre: Fem saxer, fire trompeter, fire basuner, rytmegruppe, fløjte og klarinet. Der ud over præsenterer bandet som det eneste professionelle orkester i Danmark sin egen fast tilknyttede vokalgruppe, The Vocals, på fire pragtfulde sangere. Netop sangens samspil med instrumentalmusikken er et særkende for bandet - og måske en af hovedårsagerne til dets popularitet. Repertoiret er bredt - swing, latin, moderne bigband jazz og egne kompositioner. Inspirerende introduktion og gratisk koncert Takket være støtte fra Valby Lokaludvalg mulighed for at opleve koncerten gratis - og oven i købet få en introduktion, der gør det muligt at opleve musikken på en mere intensiv måde. Introduktionen finder sted kl. 19:15, 45 minutter inden koncerten. Man vil møde dirigenten, komponister og solister. Bigbandtraditionen og musikken vil blive præsenteret, og man får et indblik i The BigBands virke og kunstneriske ambition. Deltagelse i introduktionen er en forudsætning for at kunne opleve koncerten gratis. Tilbuddet gælder kun borgere i lokalområdet, og hurtig tilmelding tilrådes. Interesserede skal udfylde denne formular: http://www.skrivunder.net/thebigband Valby for fuld musik Bigbandkoncerterne er en betydningsfuld del af kulturhusets bidrag til musikoplevelserne i Valby - der også omfatter samarbejdet med Cowbell Musik om Valby Summer- og Winter Jazz, som afholdes i Prøvehallen i juli og februar. Dertil kommer andre spændende koncerter som f.eks. "Rockmusik til Guldalderkunst" i november 16. - og hele den koncertrække, som planlægges i samarbejde med Café Mæt i 2017
Musik | Andet/Ukendt

Julekoncert med Zone2s musikelever

Valby Kulturhus, kl. 13-15.30.

Søn. d. 18. december 2016, kl. 13-15.30.
Pris: (Entré: 40 kr. for voksne) Køb/bestil billet til dette arrangement
Sted:
Kom i julestemning når Zone2s musikelever giver koncert Zone2s Julekoncert er en smuk og hyggelig tradition, hvor Zone2s musikelever optræder. En god afslutning på året Zone2s julekoncert er et af højdepunkterne igennem året. Det er en stor og vigtigt oplevelse for børnene at optræde med det, de har lært. Til julekoncerten kan man forvente at høre både pop, rock og klassisk musik. Zone2s elever spiller op På Zone2s musikhold er der omkring 40 elever, som alle modtager undervisning i guitar, klaver eller sang, mens enkelte desuden går til samspil. Nogle optræder sammen, mens de fleste spiller solostykker, ind i mellem akkompagneret af deres lærer Bozena Wetchacz. Praktisk info Alle er velkomne til koncerten. Der er salg af kaffe, kage og saft i Cafeen på 2. sal både før forestillingen og i pausen
Diverse | Foredrag

Foredrag: Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Valby Kulturhus, kl. 19-21.30.

Man. d. 20. februar 2017, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr)
Sted:
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: Politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere? Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger. Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder der virker med hjem. Så det er nu du skal skynde dig at købe en billet inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark
Diverse | Foredrag

Foredrag: Glade Børn og Voksne i Valby

Valby Kulturhus, kl. 19-21.30.

Tor. d. 23. marts 2017, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr)
Sted:
Foredraget der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi det kræver Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed, - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er velkommen.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i Dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fag personer i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 børn, en teenager og to voksne. Jeg har de sidste 3 år boet i Californien, men er for nyligt for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne.
Her kan du læse mere om mig og min baggrund som foredragsholder