Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/1 2012
Holbæk Bibliotek
Nygade 9-13
4300 Holbæk
Tlf: 72 36 36 06

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7169, Lon 11.7092
Åbent: Man-tor kl. 10-18, fre kl. 10-16, lør kl. 10-13, søn kl. 13-16

Hovedbibliotek for Holbæk Kommune.


Viser 2 events fra/efter 20. maj 2019

Diverse | Foredrag

Sæt skub i dit skolebarns læsning og skrivning - med og uden apps

Holbæk Bibliotek, kl. 15.

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 15.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Dette kursus er rettet mod forældre til børn i skolens yngste klasser. Dit barn er startet i skole og er begyndt at lære at læse og skrive - men måske er det lidt vanskeligt at lære bogstaverne, at knække læsekoden eller at kunne stave til ord? Eller måske har du bare brug for et par tips til, hvordan du sætter lidt skub i dit barns udvikling? Vi ved, at forældre kan gøre en masse for at støtte og hjælpe deres barn, når det skal lære at læse og skrive - men måske har du brug for nogle idéer til hvordan?

På kurset vil du få viden om, hvad der er vigtigt, når dit barn er i gang med at lære at læse og skrive. Du vil få konkrete idéer til, hvordan du kan støtte dit barns læsning og skrivning, og du vil se en række gode apps til formålet på mobil og tablet. Du vil derudover få viden om, hvilke tegn, du skal være opmærksom på ved ordblindhed eller andre læsevanskeligheder.

Kursusholder: Vibeke Pürschel Christensen, Læse- og teknologikonsulent, LæseTek, CSU Holbæk

Tidspunkt: Tirsdag d. 21.05 fra kl. 15 - 16.30
Diverse | Workshop

Verdens Miljødag

Holbæk Bibliotek, kl. 10.30.

Ons. d. 5. juni 2019 til fre. d. 5. juni 2020, kl. 10.30.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Denne officiel dag fra FN, som markeres hvert år den 5. Juni. Dagen har til formål at gøre os opmærksom på vores klode og hvordan vi behandler den. Det er en fantastisk mulighed for at undervise unge i miljø og affaldskultur. Ses vi? For at skabe fokus på vores fantastiske klode, vil vi gerne invitere til Verdens Miljødag igen næste år. Det bliver ikke på samme lokation, men vi håber alligevel på lige så mange fremmødte. Til trods for at Canada var årets værtsland, skal det ikke afholde andre for at støtte op om Verdens Miljødag.

Engagementet er gratis, men skulle du stå med en hel klasse, så må du meget gerne kontakte os herom, sådan at vi kan omstrukturere en smule. Se mere nederst på siden.

Medierne har gjort meget for, at skabe opmærksomhed på denne fantastiske dag i år. DR havde fokus på hvordan plastik skal mindskes, mens nogle af os andre havde fokus på bedre energi. En sammenfatning af det hele kan findes på den officielle hjemmeside her.

Dagensprogram:
  • Vi starter dagen ud med en velkomst til alle de fremmødte.
  • Herefter vil der være oplæg omkring vigtigheden af oprydning af vores kyster.
  • Kort pause
  • Oplæg omkring skraldsortering i hverdagen
  • Mulighed for at gå rundt til de forskellige mini workshops
  • Når dagen er ved at være omme, sætter vi kurs mod Holbæk havn, hvor vi vil komme til at samle så meget affald, som muligt.


På nuværende tidspunkt påtænkes engagementet at placeres i en af Holbæk bibliotekets lokaler. Bliver dette en succes, så gentager vi engagementet i 2020 d. 5 juni.

Tilmelding af folkeskoleklasser bedes gøres her, på den måde har vi en idé om hvor mange der kommer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen