Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/1 2020
Ceres Arena
Stadion Alle 70
8000 Aarhus C
Tlf: 89 38 60 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1322, Lon 10.1937

NRGi Arena. NRGi Park. Atletion Århus, Atletion Arena, Atletion Stadion, Sportshotel, CaféBreak, Marselisborghallen

Idrætskomplekset Atletion omfatter idrætshallen NRGi Arena og sportsanlægget NRGi Park, der er omdrejningspunktet for fodbolden i Århus. Idrætskomplekset drives af selskabet Atletion, der hører ind under Århus Elite a/s

AGF Fodbold, Århus GF Håndbold, Bakken Bears Basketball


Viser 10 events fra/efter 29. feb. 2020

Sportsturnering | Håndboldkamp

Århus Håndbold vs. Fredericia Håndbold - fødselsdagsfest

Ceres Arena, kl. 15-17.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 15-17.
Pris: (Pris: 10 kr + gebyr) Køb/bestil billet
Arrangør: Århus Håndbold
Sted:
Århus Håndbold fejre sin 10-års fødselsdag i foråret 2020. Det skal vi selvfølgelig fejre, når vi d. 29 februar møder Fredericia Håndbold i Ceres Arena kl. 15.0. Århus Håndbold har da eksisteret meget længere, tænker du sikkert, og det har det også!

Men februar 2020 markerer skiftet til en selvstændig enhed - her brød Århus GF med Aarhus Elite og skiftede navn ved sæsonafslutningen til det, vi kender nu, Århus Håndbold!

Vi fejrer dagen med billetter til 10 kroner - køb din billet og hjælp os med at skabe en fest i Ceres Arena!
Sportsturnering | Håndboldkamp

Århus Håndbold vs. Ribe-Esbjerg HH

Ceres Arena, kl. 20-21.30.

Mandag den 9. marts 2020, kl. 20-21.30.
Pris: (Pris: 100 + billetgebyr) Køb/bestil billet
Arrangør: Århus Håndbold
Sted:
Det er nu, det gælder - VORES HOLD åbner dørerne til en spændende kamp om to livsvigtige point. To point skal hentes, når Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg i Ceres Arena mandag d. 9. marts kl. 20.00

Vi får brug for din hjælp, hvis vi skal sende de blå hjem igen uden point - så køb din billet, kom i Ceres Arena og støt VORES HOLD!
Musik | Klassisk

The Music Of Hans Zimmer & others - A Celebration of Film music

Ceres Arena, kl. 14.03.2020 16.

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 14.03.2020 16.
Pris: (Entré: 445-595 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Tag med på en symfonisk rejse i Hans Zimmers verden med musik fra "Løvernes Konge", "Pirates Of The Caribbean", "Gladiator", "Dark Knight", "Inception", "Interstellar" og mange flere, når den Oscar-vindende filmkomponist fejres. Dato: 14.03.2020 Ceres Arena Aarhus

Pris A-Billetter: Abonnent 535 kr + gebyr 20 kr. // Ikke-abonnent: 595 kr. + gebyr 20 kr.

Pris B-Billetter: Abonnent 445 kr. + gebyr 20 kr. // Ikke-abonnent 495 kr. + gebyr 20 kr.

Ingen anden komponist har påvirket filmverdenen i de sidste to årtier så meget som Oscar-, Globe- og Emmy-vinderen Hans Zimmer. Med sine svimlende kompositioner til film som The Lion King, Pirates of the Carribean, Gladiator, The Dark Knight, Man of Steel har Hans Zimmer i den grad sat sit musikalske aftryk på filmlærredet og tilført filmene dramatisk og følelsesmæssig indflydelse. Publikum kan derfor forvente en storslået musikalsk aften med et symfonisk orkester, kor, solister, lysshow og udvalgte filmuddrag. Det 50 mand store Hollywood Symphonic Orchestra & Choir samt flere Broadway stjerner skaber den smukke musik og giver publikum en uforglemmelig oplevelse med musikken fra alle de store film gennem tiden - hvoraf klip fra særligt udvalgte vises.

Musikken bliver krydret med spændende baggrundshistorier og anekdoter om Zimmers liv, hvordan musikken er blevet komponeret, og hvordan Zimmer med musikken har fået indflydelse på handling og udtryk i flere film.

Koncerten henvender sig til folk i alle aldre - for vi kender alle musikken fra store film, vi har set gennem vores liv. en uforglemmelig audiovisuel begivenhed for alle aldersgrupper, filmentusiaster, musikelskere og familier

Hans Zimmer

Hans Florian Zimmer (* 12. september 1957 i Frankfurt ved Main) er en tysk filmkomponist, arrangør og musikproducent. Oscar-vinderen arbejder i Hollywood. Han blev nomineret elleve gange til Oscar, fjorten gange til Golden Globe Award og ti gange til Grammy Award. Han modtog sin første Oscar-nominering i 1989 for filmen Rain Man. I 1995 blev han tildelt en Oscar-pris for Løvenes Konge. I 2010 fik han en stjerne afsløret på Hollywood Walk of Fame. Zimmer's soundtrack-album sælges med mere end 19 millioner eksemplarer over hele verden.

Til koncerten spilles også musik af Ennio Morricone og Klaus Badelt. Dirigenten er Yuri Karavaev og sopranen Johanna Krumin deltager også i koncerten.

Set liste:

The Lion King - Pirates of the Caribbean - Gladiator - Pearl Harbour - Interstellar - The Dark Knight - Dunkirk - Inception - Earth - Da Vinci Code - Man of Steel - Spider-Man - The Good, the Bad and the Ugly - Once upon a time in America - (Ennio Morricone)

Arrangør:
Star Entertainment GmbH, Friedrichstrasse 125, 10117, Berlin, Tyskland
Dørene åbnes 1 time før
Sportsturnering | Håndboldkamp

Århus Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg

Ceres Arena, kl. 18.30-20.30.

Onsdag den 25. marts 2020, kl. 18.30-20.30.
Pris: (Pris: 100 + billetgebyr) Køb/bestil billet
Arrangør: Århus Håndbold
Sted:
Bjerringbro-Silkeborg gæster Ceres Arena og VORES HOLD til en spændende kamp om to point. Da vi var på besøg i Silkeborg, hev vi tog vigtige point med hjem til Smilets By - blandt andet takket være vores tidligere BSH-spiller Emil Jessen, der hamrede 10 kasser i mål!

Nu er det Bjerringbro-Silkeborg der gæster Ceres Arena, og vi skal helst hente endnu to point fra de sorte fra midtjylland.

Skal du med til et spændende opgør, så kom i Ceres Arena d. 25 marts og støt VORES HOLD!
Sportsturnering | Basketballkamp

Harlem Globetrotters

Ceres Arena, kl. 19.30.

Fredag den 17. april 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Sted:
Dørene åbner 18.30. Se mere på. www.harlemglobetrotters.com/: http://www.harlemglobetrotters.com/. www.allthingslive.dk: http://www.allthingslive.dk. www.facebook.com/allthingslivedenmark
Musik | Rock/Pop

Dizzy Mizz Lizzy

Ceres Arena, kl. 18-23.

Lørdag den 18. april 2020, kl. 18-23.
Pris: (Entré: Fra 450 kr + gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Turnerer med nyt album. Det kommende tiår er ikke mange uger gammelt, når Dizzy Mizz Lizzy præsenterer deres kommende album på en forårsturné med særligt indbudte gæster på plakaten.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.

"Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke 'den'. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet," siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

Han har selv - for første gang - taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.

"Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,"afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.

Albummet har endnu ikke fået en titel, men udkommer i foråret 2020, hvor Dizzy Mizz Lizzy tager ud, og præsenterer numre fra det ved fire store koncerter i Danmark:

04. april: Aalborg Kongres & Kultur Center

11. april: Odense, Jyske Bank Arena

17. april: København, Royal Arena

18. april: Aarhus, Ceres Arena

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre - og mange af klassikerne - for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

"Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter," afrunder Tim Christensen
Diverse | Andet

Thomas & Uber Cup 2020 - VM i badminton for herre- og damelandshold 16. 24. maj

Ceres Arena, kl. 09.

Lørdag den 16. til søndag den 24. maj 2020, kl. 09.
Pris: (Entré: 175-2025 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Badminton Danmark
Sted:
VM i badminton for henholdsvis herre- og damelandshold udspilles for første gang nogensinde på dansk grund. Kom med og støt op om de danske badmintonstjerner! For første gang i historien spilles verdensmesterskaberne i badminton for henholdsvis herre- og damelandshold, Thomas & Uber Cup, i Danmark.

Fra 16.-24. maj 2020 forvandles Aarhus til en vaskeægte badmintonby og -festival, når klodens største badmintonstjerner indtager Ceres Park, og de danske landshold tager kampen op i jagten på VM-trofæet.

I 2016 vandt det danske herrelandshold Thomas Cup-guldet, og Viktor Axelsen, Anders Antonsen og resten af de danske topspillere er klar til at gøre alt, hvad de kan for at genvinde trofæet på hjemmebane.

Billetter til den historiske sportsbegivenhed kan købes fra 1. november 2019 via eventens hjemmeside, denmark2020.dk
Musik | Andet/Ukendt

Rammstein

Ceres Arena, kl. 19-21.45.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 19-21.45.
Pris: (Entré: Fra 610 kr + gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Indtager Aarhus næste år. De rutinerede tyske metalhelte har netop spillet en total udsolgt koncert i Telia Parken i København. Til sommer næste år vender det populære band tilbage til Danmark, hvor de besøger Ceres Park i Aarhus 4. august 2020.

Rammstein udgav i maj måned deres nye selvbetitlede album. Albummet bliver akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, bandets første nogensinde, som netop har gjort stop i København til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

"...ender publikum alligevel med at skulle lede efter kæben mellem fødderne efter koncerten. For selvom alting er planlagt, leveres det med en så høj grad af professionalisme og gennemlevet hjerteblod, at det kun kan imponere..." - Gaffa

Knap 10 år måtte Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da - og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows, som de for fuld damp rullede ud i Telia Parken i sidste uge - hvor der er i den grad ikke var skruet ned for hverken det ekstraordinære eller ekstravagante.

"Rammsteins fans får aldrig nok, og det bliver ikke mere episk end at gå hjem fra en opvisning i germansk overmagt i skybrud og himmelsk blitzkrieg..." - Heavymetal.dk

"Tight som bare hell. Kæmpe scenen stod uindtagelig og stålfast som bandet. Vital og velspillende og med hver deres identitet . Især Till Lindemann og hans grimasser. Mean motherf..." - Metalized.dk

Fans kan altså begynde at glæde sig til et vildt gensyn med Rammstein allerede næste år, når de bringer deres brandvarme liveshow til Ceres park i Aarhus
Musik | Rock/Pop

TV-2 40 års jubilæumskoncert UDSOLGT

Ceres Arena, kl. 20.

Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 380 kr)
Sted:
Danmarks Lykkeligste Band TV·2 kan i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og tager på en unik 40-års jubilæumstour, der byder på fire store arenakoncerter i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Billetter hos gig.to/tv2. Tidløse klassikere som 'Bag duggede ruder', ' Alt hvad hun ville var at danse' og 'De første kærester på månen' er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV·2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer - Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas) - tilhører TV·2 nu de sjældenheder i dansk musik, der har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

I 2020 markerer Det aarhusianske band deres 40-års jubilæumsfest, hvor publikum kan glæde sig til at opleve og genopleve de danske ørehængere helt tilbage fra debutalbummet "Fantastiske Toyota" (1981) og frem til bandets seneste album "Tæt trafik i Herning" (2018). Om den kommende jubilæumstur fortæller Steffen Brandt, forsanger i TV·2:
"Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!"

40 år, 1200 koncerter og flerdobbelt platin
Efter 40 år på det musikalske landkort kan TV·2 bl.a. skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på CV'et. Bandets samtidskritiske udgivelser er desuden blevet kvitteret med flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for bl.a. 'Årets Danske Pop Udgivelse', 'Årets Danske Sangskriver' og 'Årets Danske Hit'. Om TV·2's rejse fra begyndelsen af 80'erne til i dag fortæller forsanger i TV·2 Steffen Brandt:
"Vi startede nede i 80'erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene - nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi!"
Musik | Rock/Pop

Carpark North

Ceres Arena, kl. 20.

Fredag den 6. november 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: http://www.train.dk/
Sted:
Koncerten afholdes i ceres arena. carpark north annoncerer store koncerter i 2020. efter en hårdtslående sommer på grøn koncert annoncerer 20-års jubilarerne i carpark north nu fem store live-shows i 2020. Annonceringen kommer sammen med bandets første nye udspil siden 2017.

For 20 år siden blev Carpark North dannet med den udødelige 'Transparent & Glasslike' cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har
bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller "Renegade", "Raise Your Head" "Save Me From Myself".

Nu udsender Carpark North nummeret 'Panic Attack', som er deres første single siden 2017, hvor albummet "Hope" kom. Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North -
der er mere på vej! Ikke mindst fem store koncerter i 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren Morten er i den grad i topform.

På dette års Grøn-turné leverede den hårdtslående trio en sand hitparade fra deres imponerende bagkatalog. Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod erfarerede anmeldere, at "Carpark North er i storform".

Carpark North gæster i efteråret 2020 Odense, Roskilde, København, Aarhus Aalborg med hits - endnu mere ny musik!

Koncerterne annonceres fredag den 20. september.

TOURPLAN
29.10.20 Odeon, Odense
30.10.20 Roskilde Kongress Center
31.10.20 Falkoner, København
06.11.20 Ceres Arena, Aarhus
07.11.20 Royal Stage, Aalborg


Dørene åbner kl. 18.00
Ståplads / Unummereret

Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.
OBS: Begrænset antal