Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
18/12 2011
Gram Slot
Slotsvej 54
6510 Gram
Tlf: 74 82 00 40

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2953, Lon 9.05724

Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af et moderne, økologisk landbrug og af en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur. Gram Slot har enestående rammer, som vi selvstændigt og i samarbejde med andre bruger til at udvikle og tilbyde en vifte af arrangementer og aktiviteter. Rammer, som vi stiller til rådighed for virksomheder, foreninger og private, der ønsker at være en del af det spændende miljø på og omkring Gram Slot. Velkommen til!


Viser 38 events fra/efter 29. feb. 2020

Børn | Andet

Rundvisning på slottet

Gram Slot, kl. 13.

Søndag den 1. marts 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: Billetter 60 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik). Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet.

Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik)
Diverse | Gastronomi

Sønderjysk Kaffebord

Gram Slot, kl. 14.

Søndag den 1. marts 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: Billetter 0-198 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk kaffe og the ad libitum. Søndage foregår det hhv. i Herregårdsstalden, eller ved over 300 gæster i den smukke Holstenske Lade
I sommerperioden fra uge 27 - 32 dækkes der op i Den Holstenske Lade
NB. Der laves bordplan.
Hvis I har bestilt sammen, vil vi altid tilstræbe at I sidder sammen. Hvis bestillingen er lavet ad flere omgange, og I ønsker at sidder sammen, bedes I kontakte os på: booking@gramslot.dk
Dørene åbnes ved arrangementets start. Kom dog i god tid
Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet. Et sønderjysk kaffebord består af 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager.

Traditionen med sønderjysk kaffebord startede i 1870'erne og blev et 'adelsmærke' for denne del af Danmark i tiden frem til 1920.

I denne periode var Sønderjylland tysk område, og der var begrænsede muligheder for at forsamles og være 'danske'.

Det var forbudt for sønderjyderne at samles, hvor der blev udskænket alkohol, fordi det efter prøjsernes opfattelse løsnede sønderjydernes dansksindede tungebånd.

Til gengæld måtte sønderjyderne godt forsamles om kaffe og kage, og på den måde opstod det sønderjyske kaffebord.

Det udviklede sig hurtigt til et overdådigt kageorgie, fordi landbokonerne gerne skulle overgå hinanden i bagværk.

https://www.facebook.com/GramSlot/videos/10156590894782803/

Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet
Teater | Revy/kabaret

Dinner & Revy Show

Gram Slot, kl. 18.30.

Fredag den 6. marts 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Billetter 349 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Barmen i festhøjde, god mad og hurtige jokes. De er ikke kendt på egnen, men det bliver de. Showparret Stine & Martin, har de seneste år taget publikum med storm. Deres humoristiske og nærværende tilgang til publikum har sørget for røde lygter gang på gang. De har en fortid i blandt andet Tivoli Cabaret, Bakkens Hvile, Skagen Revyen og Cirkusbygningen i København. Deres underholdning er en blanding af revy, sjove historier og store syng-med showmedleys

Mens publikum nyder en tre retters menu, så "popper" Stine og Martin op med indslag der er pakket ind i Las Vegas lysshow. Noget for alle og 5 stjerner fra Børsen.

"Vi går meget op i at showet er visuelt flot og at publikum får noget underholdning, som de kan grine af" udtaler Martin Knudsen. Han fortsætter "vi synes, at folk trænger til at grine, så den eneste dybe tallerken man støder på i vores show, det er allerhøjst den fra forretten". Netop deres humor fra Skagen Revyen, har flere gange sikret dem 5 stjerner i blandt andet Børsen.

"I dag kan alle sidde hjemme og nyde deres store fladskærme med surroundsound, men de kan ikke opleve nærværet. "Nærværet kommer publikum helt sikkert til at mærke, når vi med kærlig hånd tager fat i dem" fortæller Stine Bruun. Stine Bruun ved hvad hun taler om, for hun er tidligere Bakkesangerinde og hurtig i replikken, når det mandlige publikum spiller op. "Der er jo heller ikke noget at sige til, at især mændene kommer med sjove kommentarer, når hun står i kjoler, med barmen i festhøjde" griner Martin Knudsen
Musik | Klassisk

Blake & Ann-Mette Elten

Gram Slot, kl. 20.

Fredag den 20. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 249-325 kr) Køb/bestil billet
Sted:
I foråret 2020 venter der os en spændende koncertoplevelse! Sangerinden Ann-Mette Elten, kendt fra gruppen På Slaget 12, tager på turné sammen med Englands førende vokalgruppe Blake. Glæd dig til at blive blæst omkuld af store operaklassikere som "Nessun Dorma", store ballader fra musical og filmverdenen samt henrivende duetter. Perfect Harmonies - A Classical Journey

Det bliver en ekstraordinær koncert, når danske Ann-Mette Elten og engelske Blake tager på turné. Publikum kan forvente klassiske sange som for eksempel "O Mio Babbino Caro" og "Ave Maria", sunget med en dybfølt indlevelse og perfektion.

På spillelisten er der både storladne operaklassikere, følelsesmæssige ballader, populære sange fra musical- og filmverdenen. Glæd dig til at høre skønne harmonier og duetter.

Ann-Mette Elten

Efter 25 år som forsanger i På Slaget 12 tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet "Adagio - 12 klassiske sange" med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Albummet blev indspillet med Prag-Philharmonikerne i Rudolfinum-koncertsalen i Prag og indeholdt arier og sange af blandt andre Puccini, Schubert, Offenbach, Verdi og Dvorak. Det udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Siden har Ann-Mette haft flere af de klassiske sange på repertoiret hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overraskede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med.

Blake

"Blake" der består af Ollie Baines, Stephen Bowman & Humphrey Berney har tidligt i deres karriere været på turne i Danmark sammen med Thomas Eje & Lene Siel. Dette kort efter de vandt en UK Grammy for bedste klassiske album. Her tog de publikum med storm - en stemme harmoni uden sammenligning, charme og talent der tager pusten fra publikum I Danmark har vi også tidligere kunne nyde disse fantastiske herrer på DR's Store Juleshow.

Dato og lokation

18.03.20 kl. 20.00, Schweizwerhalle, 6270 Tønder

19.03.20 kl. 20.00 Alsion, 6400 Sønderborg

20.03.20 kl. 20.00 Gram Slot, 6510 Gram

21.03.20 kl. 20.00 Svendborg Teater, 5700 Svendborg

22.03.20 kl. 20.00 Magasinet, 5000 Odense C

26.03.20 kl. 19.30 Skt. Lukas Kirke, 8000 Aarhus C

27.03.20 kl. 19.30 Nordby Kirke, 6720 Fanø

28.03.20 kl. 16.00 Holstebro Kirke, 7500 Holstebro

Medbring din tilsendte billet.
CSB er teknisk arrangør.
Tilkøber du spisning, begynder arrangementet kl. 18.00
Musik | Folk/Vise/Country

The Kilkennys i Gram

Gram Slot, kl. 27.03.20 kl. 20.

Fredag den 27. marts 2020, kl. 27.03.20 kl. 20.
Pris: (Entré: 249-295 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys, når de charmerende sangfugle igen besøger Danmark. Du får autentisk irsk stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Tag med til en betagende musikalsk aften i selskab med den internationale anerkendte kvartet. Dato Se datoer og lokationer under "Beskrivelse". Dørene åbner kl. 19.00

Pris Abonnent 265 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 295 kr. + 20 kr. gebyr.

Om The Kilkennys

The Kilkennys består af i alt fire charmerende irske sangfugle Davey Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion. Bandet er højt elsket blandt det irske folkefærd og er særligt kendt for deres unikke evne til at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik. Der er altid garanti for en festlig aften til koncert med de dygtige musikere. Med sig på scenen har de et væld af instrumenter heriblandt bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og bas samt deres vokale talent.

The Kilkennys i udlandet

Det er ikke kun i hjemlandet The Kilkennys imponerer med deres fantastiske irske popmusik. Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden og er særligt populære i både Skotland og USA. Foruden stor international succes har The Kilkennys delt scener med nogle af Irlands største musikalske ikoner heriblandt Shane MacGowan og Finbar Furey. I 2019 kan du glæde dig til at opleve den festlige stemning og betagende musik, når The Kilkennys turnerer Danmark rundt med masser af hits i bagagen.

Program

Kom til en festlig koncert med den musikalske kvartet The Kilkennys. Oplev den fantastiske irske stemning, når bandet fortolker de traditionelle irske-keltiske toner og forvandler disse til moderne irsk popmusik. Glæd dig til en fantastisk aften med masser af hits, når The Kilkennys for 5. gang besøger Danmark.

Datoer og lokationer

25.03.20 kl. 20.00 Musikhuset Esbjerg, 6700 Esbjerg. Bemærk: Gebyr 30 kr.

26.03.20 kl. 20.00 Schweizwerhalle - Tønder Kulturhus, 6270 Tønder.

27.03.20 kl. 20.00 Gram Slot, 6510 Gram.

Tilkøb: Buffet 249 kr. Arrangementet begynder kl. 18.00.

29.03.20 kl. 20.00 Musikhuset Posten, 5000 Odense.

01.04.20 kl. 20.00 Svendborg Teater, 5700 Svendborg.

Tilkøb: 2 retters Irisk inspireret menu (Forret / hovedret) inkl. 2 glas vin 395 kr. Arrangementet begynder kl. 18.00

02.04.20 kl. 19.30, Horsens Ny Teater, 8700 Horsens. Bemærk: Gebyr 30 kr.

05.04.20 kl. 20.00 Sønderborg Teater, 6400 Sønderborg.

Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Der er tale om nummererede pladser.
Dørene til koncerten åbner kl. 19.00.
Tilkøber du spisning, så begynder arrangementet kl. 18.00
Udstilling | Billedkunst

Dronningestrik Og De Royale Masker

Gram Slot, kl. 10.

Søndag den 5. april 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Billetter 50 kr) Køb/bestil billet
Sted:
DronningeStrik på Gram Slot. Kan man strikke et maleri eller en gallakjole?. Kan en gallakjole inspirere til et par håndledsvarmer eller et sjal. Kan et maleri blive til en trøje. Koushi og Ulla har udfordret sig selv og omsat en masse af Dronning Margrethes kunst, kirketekstiler og gallakjoler til Strik - og udstiller alle de spændende kreationer i påsken på slottet i Gram
Børn | Andet

Rundvisning på slottet

Gram Slot, kl. 13.

Søndag den 5. april 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: Billetter 60 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik). Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet.

Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik)
Diverse | Gastronomi

Sønderjysk Kaffebord

Gram Slot, kl. 14.

Søndag den 5. april 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: Billetter 0-198 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk kaffe og the ad libitum. Søndage foregår det hhv. i Herregårdsstalden, eller ved over 300 gæster i den smukke Holstenske Lade
I sommerperioden fra uge 27 - 32 dækkes der op i Den Holstenske Lade
NB. Der laves bordplan.
Hvis I har bestilt sammen, vil vi altid tilstræbe at I sidder sammen. Hvis bestillingen er lavet ad flere omgange, og I ønsker at sidder sammen, bedes I kontakte os på: booking@gramslot.dk
Dørene åbnes ved arrangementets start. Kom dog i god tid
Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet. Et sønderjysk kaffebord består af 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager.

Traditionen med sønderjysk kaffebord startede i 1870'erne og blev et 'adelsmærke' for denne del af Danmark i tiden frem til 1920.

I denne periode var Sønderjylland tysk område, og der var begrænsede muligheder for at forsamles og være 'danske'.

Det var forbudt for sønderjyderne at samles, hvor der blev udskænket alkohol, fordi det efter prøjsernes opfattelse løsnede sønderjydernes dansksindede tungebånd.

Til gengæld måtte sønderjyderne godt forsamles om kaffe og kage, og på den måde opstod det sønderjyske kaffebord.

Det udviklede sig hurtigt til et overdådigt kageorgie, fordi landbokonerne gerne skulle overgå hinanden i bagværk.

https://www.facebook.com/GramSlot/videos/10156590894782803/

Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet
Udstilling | Billedkunst

Dronningestrik Og De Royale Masker

Gram Slot, kl. 10.

Mandag den 6. april 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Billetter 50 kr) Køb/bestil billet
Sted:
DronningeStrik på Gram Slot. Kan man strikke et maleri eller en gallakjole?. Kan en gallakjole inspirere til et par håndledsvarmer eller et sjal. Kan et maleri blive til en trøje. Koushi og Ulla har udfordret sig selv og omsat en masse af Dronning Margrethes kunst, kirketekstiler og gallakjoler til Strik - og udstiller alle de spændende kreationer i påsken på slottet i Gram
Udstilling | Billedkunst

Dronningestrik Og De Royale Masker

Gram Slot, kl. 10.

Tirsdag den 7. april 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Billetter 50 kr) Køb/bestil billet
Sted:
DronningeStrik på Gram Slot. Kan man strikke et maleri eller en gallakjole?. Kan en gallakjole inspirere til et par håndledsvarmer eller et sjal. Kan et maleri blive til en trøje. Koushi og Ulla har udfordret sig selv og omsat en masse af Dronning Margrethes kunst, kirketekstiler og gallakjoler til Strik - og udstiller alle de spændende kreationer i påsken på slottet i Gram