Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
21/4 2020
Koncertsalen Alsion
Alsion 2
6400 Sønderborg
Tlf: 6550 8080

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.913, Lon 9.77896


Viser 24 events fra/efter 5. jul. 2020

Teater | Show/stand up

Rune Klan Live 2020

Koncertsalen Alsion, kl. 19.

Fredag den 4. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 340 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kære venner. Som alle andre følger jeg udviklingen af COVID-19 tæt. På grund af situationens alvor har jeg besluttet at udskyde alle shows i marts måned. Det er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over, men hensynet til vores svage ældre vægter højt, det ved jeg, I er enige i. Vi må passe på hinanden.
Der er mange, der ombooker arrangementer i øjeblikket, derfor håber jeg, I vil have tålmodighed. Vi melder nye datoer ud på mail til billetholdere, på www.runeklan.dk på sociale medier, så snart vi kan.

Information følger på mail til alle berørte billetholdere
Mange tak for jeres forståelse
Kh Rune

Varighed ca. 90 min. (ingen pause)

Læs mere på runeklan.dk
Diverse | Foredrag

Den ultimative forbrydelse - drabet EKSTRA - Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl

Koncertsalen Alsion, kl. 19.

Tirsdag den 22. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 279 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne. De syv motiver - unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab - jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse - at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Håber vi ses til en særdeles spændende aften i selskab med to af landets skarpeste drabsefterforskere
Diverse | Foredrag

Eske Willerslev

Koncertsalen Alsion, kl. 19-21.

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 299 kr) Køb/bestil billet
Sted:
På rejse gennem fortidens DNA-mysterier. Glæd dig til fascinerende historier og en sjælden mulighed for at opleve den verdensberømte DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev live
Teater | Show/stand up

Turen Går Til Nikolaj Stokholm

Koncertsalen Alsion, kl. 19.

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Sted:
Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner'n

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største mest populære komikere. Med sin skæve legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom personlig måde, det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

NB! Anbefalet min. alder - 15 år.
Varighed: ca. 1 x 75 min
Musik | Rock/Pop

One Night Of Queen i Sønderborg

Koncertsalen Alsion, kl. 20.

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 365-415 kr) Køb/bestil billet
Sted:
"One Night Of Queen" er blevet rost til skyerne, hvor end på kloden bandet Gary Mullen & The Works har optrådt. Nu er det Sønderborgs tur. Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i Alsion, bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show "One Night Of Queen" er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2020 er turen kommet til Sønderborg. Publikum kan godt forberede sig på en Queen-fest.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte "We are the Champions". Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet.

Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: "One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works". Resten er - som man siger - historie. Med over 150 koncerter om året - i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand - er "One Night Of Queen" blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Med sig til de danske scener, har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett - som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være ".....one of Scotlands' best rock guitarists". Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.

Med sig til Danmark og MAGION medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

Teknisk Arrangør: Søren Højbjerg Booking
Dørene åbnes 30 minutter før showstart
Teater | Opera/Operette

Rigoletto

Koncertsalen Alsion, kl. 19.30.

Fredag den 9. oktober 2020, kl. 19.30.
Sted:
Teater | Show/stand up

Andreas Bo - #skarp

Koncertsalen Alsion, kl. 20.

Fredag den 23. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Sted:
Andreas Bo - #SKARP. Hvad er din holdning til det? Hva'? Hva'? Hva'? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta' en beslutning. Kollegaer, familie sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så så blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?
Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha' en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi' dig ro til at sove. Måske allerede under showet ?

Andreas Bo er tilbage.
Der er mange dygtige stand up'ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske ekvilibristiske virkemidler.
Og han er #SKARP som aldrig før.

NB! Anbefalet min. alder - 15 år.
Varighed: ca. 1 x 75 min
Diverse | Foredrag

Hvad er et menneske?

Koncertsalen Alsion, kl. 19-21.15.

Mandag den 26. oktober 2020, kl. 19-21.15.
Pris: (Entré: 279 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Nyt foredrag med Svend Brinkmann! På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi Stå fast, Ståsteder og Gå glip og spørger polemisk, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur? Et spørgsmål, som også peger frem mod hans kommende bog med arbejdstitlen Hvad er et menneske?
Teater | Show/stand up

Adam & Noah - Farvel Og Tjak

Koncertsalen Alsion, kl. 19.

Torsdag den 12. november 2020, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Sted:
Farvel Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang. "Hva sker der danskere. vi elsker jer, kartofler ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"

5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste absolut største Danmarks-tour; Farvel Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang

Dørene åbner ? time før showstart.

Showet anbefales ikke til unge under 11 år.


Tilmeld dig Adam & Noahs nyhedsbrev her
Teater | Show/stand up

Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte

Koncertsalen Alsion, kl. 20.

Fredag den 13. november 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: http://www.agenzy.dk/
Sted:
Spisning umiddelbart efter showet. Der er automatisk reserveret bord. Sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565. Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!