Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/10 2011
Bakkegårdsskolen
Skolebakken 20
2820 Gentofte
Tlf: 3998 5100

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7463, Lon 12.5247


Viser 7 events fra/efter 21. feb. 2020

Diverse | Undervisning

Sølvværksted

Bakkegårdsskolen, kl. 10-15.30.

Lørdag den 22. februar til søndag den 8. marts 2020, kl. 10-15.30.
Pris: (Pris: 1550 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted:
V/ Mogens Eiler. Kom til smykkeværksted i løbet af to weekender den 7. - 8. september og den 21. - 22. september 2019

Lav dine helt personlige smykker efter eget design: Halskæder, armbånd, øre- og fingerringe m.m. Du får individuel rådgivning, og det nødvendige værktøj lånes hos læreren. På kurset lærer du alt om smykkefremstilling , f.eks. at save, lodde i sølv og file m.m. Har du gamle smykker, som er i stykker eller bare ikke bruges mere, så tag dem med; de kan måske repareres eller blive til noget nyt og spændende. Hvis du vil arbejde i ægte sølv, kan det købes hos underviseren ligesom andre materialer også kan købes. Kom og brug et par weekender på en ny og spændende hobby
Diverse | Undervisning

Nem Hverdagsmad Til Børn Og Familier- V+b 8 år

Bakkegårdsskolen, kl. 11-14.40.

Søndag den 1. til søndag den 15. marts 2020, kl. 11-14.40.
Pris: (Pris: 1480 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted:
V/ Jeanette Rauhe Thaysen. Nem hverdagsmad til børn og familier- V+B 8 år

Jeanette Rauhe Thaysen

Her har I et super hyggeligt madlavningskursus over 3 mødegange, hvor I får inspiration og tips til at lave mad sammen med jeres barn.

Kurset er for børn og familier, og der tages udgangspunkt i at kreere lette, spændende og sunde hverdagsretter i børnehøjde. Vi skal lave supper med knas og festligt pynt, pålæg til frokost og madpakken. Lettere hverdagsretter, brød med nye smage og udtryk og ligeledes laver vi sunde og søde snacks.

Børnene skal naturligvis hjælpe i køkkenet, og I kan godt glæde jer!

OBS: Råvarerpris i alt for alle 3 mødegange for en voksen og et barn er inkl. kursusprisen

Medbring forklæde og gerne en god børnekniv. evt. bøtter til rester
Diverse | Undervisning

Garn Farvning 2

Bakkegårdsskolen, kl. 10-16.

V/ Pernille Cordes. Garn farvning 2

Pernille Cordes

Farv dit eget garn i mikrobølgeovn med forskellige sjove teknikker. Kom og lær at farve dit eget garn på en kreativ og nem måde. Garnet dryppes med en eller flere farver, puttes få minutter i mikrobølgeovnen, vaskes og så er det færdigt. Holdet er for begyndere og viderekomne.

Du vil lære forskellige spændende teknikker som at lave garn med striber, batik, dip-dye og flere sjove varianter. Du får fantastiske resultater og garn med hjem, som er lige til at gå i gang med. Du må påregne 250 kr. til fælles materialeudgifter inkl. 4 bundter garn pr. deltager, som afregnes direkte med underviser. Du har mulighed for at købe mere garn på dagen.

Garnfarvning er populært

Håndfarvning af garn er blevet meget populært i Danmark, og med dette kursus får du rig mulighed for selv at prøve det af derhjemme efterfølgende.

Farverne hedder Acid-Dyes (silkemalingsfarver) og er de mest miljøvenlige garnfarver. Garnet varmebehandles i mikrobølgeovn i få minutter, så farven fikseres og ikke smitter af, da de er både vaskeægte og farveægte.

Kort før kurset modtager du en velkomstmail med en liste over ting, du bedes medbringe.

Minibiografi Pernille Cordes

Jeg er strikke- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af Englegarn, og jeg brænder for mit fag. Jeg brænder for den kreative proces, hvor jeg med frie hænder og flyvende tanker skaber nye former, ændrer på klassiske mønstre og tilfører min egen stil. Alt det afspejles i mine designs, hvor særlig min inspiration fra tunesisk hækling og moderne skandinavisk stil går igen.

Jeg grundlagde webshoppen Englegarn i 2009, og i dag er den vokset til også have eget garnmærke, ligesom jeg udgiver bøger, holder workshops, kurser og vejleder om alt indenfor strik og hækling.

Jeg er forfatter til bøgerne: Tunesisk hækling til dig og din bolig, Den store bog om tunesisk hækling, Strik & Stræk og Nem og kreativ garnfarvning i mikrobølgeovn. Alle udgivet på Turbine Forlaget.

Læs mere på www.englegarn.dk. og www.pernillecordes.com
Diverse | Undervisning

Chokoladekursus- Voksen + Barn (fra 8 år)

Bakkegårdsskolen, kl. 10-13.40.

V/ Nicolaj Wium. Chokoladekursus - Voksen og barn (fra 8 år)

Nicolaj Wium

Tidl. Danmarksmester i Chokolade, Nicolaj Wium, fortæller om, hvordan man laver fyldte chokolader - om alt fra temperering til støbning.

Tag børnene med i køkkenet, og lær hvordan I med få hjælpemidler, selv støber chokoladen i forme og laver flere forskellige slags fyld.

I får opskrifterne og tempereringskurven med hjem, så kan I eksperimentere videre derhjemme og glæde familie og venner.

Medbring: Forklæde, viskestykke, opbevaringsbøtter og evt. egne drikkevarer.

OBS: Udgifter til råvarer for en voksen og et barn 140,- som afregnes direkte med underviser.

Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet
Diverse | Undervisning

The Royal Wind Music 1500-1650 - LØR

Bakkegårdsskolen, kl. 10.15-15.30.

Lørdag den 28. marts 2020, kl. 10.15-15.30.
Pris: (Pris: 325 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Hans Rostrup Tjalve. Musik fra det kongelige engelske blæseorkester under monarkerne Henry VIII, Elisabeth I og James I. For musikere, der kan holde en stemme selv. Kurset henvender sig især til blokfløjter, gamber, zinker, basuner, dulcianer, lutter samt moderne instrumenter, der kan matche. Besætningen skal balancere.
Musik fra det kongelige engelske blæseorkester under monarkerne Henry VIII, Elisabeth I og James I. For musikere, der kan holde en stemme selv. Kurset henvender sig især til blokfløjter, gamber, zinker, basuner, dulcianer, lutter samt moderne instrumenter, der kan matche. Besætningen skal balancere
Hold: 2088143
Diverse | Undervisning

Antiinflammatorisk mad

Bakkegårdsskolen, kl. 12.30-16.40.

Søndag den 29. marts 2020, kl. 12.30-16.40.
Pris: (Pris: 515 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Agna Johannesen. Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer. Fx grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer. Fx grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå. Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Hold: 2067763
Diverse | Undervisning

Flødeboller- Voksen + Barn (fra 8 år)

Bakkegårdsskolen, kl. 10-13.40.

V/ Nicolaj Wium. Flødeboller- Voksen + barn (fra 8 år)

Nicolaj Wium

På dette hyggelige kursus skal vi prøve at lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellig smage og arter. Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med smag og uden. Tidligere Danmarksmester Nicolaj Wium viser dig, hvordan man overtrækker fyldet, så det bliver til en flødebolle.

Det bliver sjovt!

Medbring: forklæde, viskestykke og en dåse til flødebollerne.

Råvareromkostninger for voksen + barn er inkl. i kursusprisen.
Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet