Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
 • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
13/5 2014
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
Tlf: 60 67 45 26

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1426, Lon 10.1501

AkupunkturAkademiet er kendt for * At uddanne kompetente Akupunktører * Studerende med høj beskæftigelsesprocent * Mulighed for forandring og udvikling * At støtte op om vores studerende * At have et højt undervisningstimetal * Værdier, der baseres på Klassisk Kinesisk Medicin


Viser 89 events fra/efter 22. aug. 2019

Diverse | Undervisning

Patologi/sygdomslære - Lægeeksamineret

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Mandag den 3. september 2018 til tirsdag den 3. september 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 3975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi.

Mandage i lige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på weekendhold med undervisning hver lørdag kl. 9.00 - 15.30 i lige uger. Du er velkommen til at flekse mellem dagene, hvis du skulle blive forhindret i at møde op.

Indhold:


Almen sygdomslære
Generelt indledende kapitel om, hvordan celler egentlig kan holde til belastninger og hvad der sker med dem, når belastningen bliver for stor, fx cancer. Forskellen på virus og bakterier, og hvordan de på forskellig vis kan skade kroppen.

Infektionssygdomme
De mest almindelige sygdomme, der udløses af virus og bakterier, fx børnesygdommene, almindelige forkølelse, mellemørebetændelse og aids.

Allergiske lidelser
Hvad der sker, når kroppens forsvar ikke fungerer optimalt, og nogle forskellige former for allergi

Hjerte- og krredsløbssygdomme samt blodsygdomme
Hvorfor er forhøjet blodtryk egentlig farligt? Åreforkalkning, blodpropper, åreknuder. Selve blodet og celler, der danner de forskellige blodlegemer fx de røde, kan også være udsat for sygdomme.

Lunger.
Lungerne er et udsat område, bronkitis, kræft. Hvad er rygerlunger (KOL) egentlig, og er alle med KOL rygere?

Fordøjelsessystemets sygdomme
Fra mund, spiserør, mavesæk og gennem hele tarmsystemet er en hel række forskellige sygdomme, man kan komme til at fejle, fx leverbetændelse og forskellige former for både tyndtarms- og tyktarmsbetændelser.

Nyrer og blære.
Det er generelt skidt at få dårlige nyrer, for ofte når de at blive meget dårlige før man mærker noget. Man kan også få nyrebækkenbetændelse og blærebetændelse.

Neurologiske sygdomme
Her er det nervesystemet, der er noget i vejen med, det kan fx være epilepsi, migræne, parkinsons sygdom. Hjernen kan også blive ramt af en blodprop eller hjerneblødning.

Hormonelle sygdomme
Her vil fokus ligge på diabetes 1+2, men der er mange andre former for ubalancer skyldet hormoner, fx for høj/lav stofskifte.

Sygdomme i bryst og kønsorganer
Det er forskellige former for underlivslidelser, cancer i bryst og prostata(blærehalsskirtlen)

Hudsygdomme
Blot en enkelt nævnes her: Psoriasis

Bevægeapparatets sygdomme
Det er kort sagt, når man har ondt i muskler, led og knogler. Myoser, forskellige gigt former og brud på knogler.

Psykiatriske sygdomme
Såvel som kroppen kan blive syg, kan sindet blive sygt. Personlighedsforstyrrelser, angst, OCD, skizofreni, spiseforstyrrelser for blot at nævne nogle af lidelserne.

Psykosomatik
Der er en ganske tæt sammenhæng med sind og krop, og de påvirker hinanden hele tiden, nogle gange viser det sig som sygdomme, fx hjertebanken og søvnløshed ved stress.

Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Sygdomslære - på en anden måde bd. 1+2. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen
Diverse | Undervisning

6 Dages Forløb: Gynækologi, Fertilitet, Graviditet Og Barsel

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Onsdag den 1. maj til onsdag den 30. oktober 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 5200 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kom med hele vejen omkring behandling af kvinder i forskellige livsfaser:. Kom med hele vejen omkring behandling af kvinder i forskellige livsfaser:

Få grundig viden om gynækologiens opbygning og relationer inden for TCM og, hvordan du behandler kvinder ud fra individuelle ubalancemønstre og og ud fra hendes aktuelle fase i menstruationscyklus, så du kan behandle f.eks. menstruationssmerter, PMS og gener i overgangsalder.
Lær sikker og effektiv behandling i graviditeten af hyppige graviditetsgener som f.eks kvalme og bækkensmerter, og hvordan du sikkert kan lave fødselsmodnende akupunktur.
Forstå barselsperioden inden for TCM og lær at restituere nybagte mødre oven på graviditet og fødsel og behandl f.eks for brystbetændelse, for lidt mælk eller efterfødselsdepression efter individuel diagnose.
Bliv introduceret til fertilitetens store og vidunderlige verden og lær, hvordan du optimerer krop og sjæl til at "modtage graviditet", både mhp på spontan graviditet og som effektivt supplement til hormonbehandling, IVF m.v. Der undervises også omkring de to helt store årsager til kvindelig infertilitet: Endometriose og PCO, og du lærer også at behandle manden for nedsat sædkvalitet.

Undervisningsdatoer:

01/05: Gynækologiske lidelser
08/05: Gynækologiske lidelser
18/09: Gravide
25/09: Barsel
23/10: Infertilitet
30/10: Infertilitet

Om underviseren:
Akupunktør og jordemoder Christina Klok Møller har arbejdet med obstetrisk akupunktur siden 2001. Underviser jordemødre i akupunktur under fødsler. Hun har egen klinik i Randers Sundhedscenter, hvor hun især behandler problemstil- linger inden for gynækologi, fertilitet og graviditet. Se mere på: www.klok-akupunktur.dk


Målgruppe:

Undervisningen er en del af AkupunkturAkademiets almindelige undervisning for studerende, og udbydes til Akupunktører og Akupunkturstuderende.


Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/
Diverse | Undervisning

Anatomi/fysiologi - Lægeeksamineret, Modul A

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Mandag den 6. maj til mandag den 26. august 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 7975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer og kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Mandage i ulige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på weekendhold med undervisning hver mandag kl. 9.00 - 15.30 i ulige uger. Du er velkommen til at flekse mellem dagene, hvis du skulle blive forhindret i at møde op.

Indhold i Modul A

Introduktion, som indeholder nødvendig viden, der er en forudsætning for at kunne forstå stoffet. Det er rigtig godt at vide noget generelt om kroppen, før vi går ned i de helt små detaljer, som cellerne er.

Cellelære. Kroppen består af milliarder af celler. Hvad er en celle egentlig, hvordan er den bygget op, og hvilken funktion har de enkelte dele inde i cellen.

Vævslære. Mange celler med samme funktion kaldes et væv. Fx er huden en bestemt vævstype, muskler en anden. Hvordan de forskellige vævstyper er specialiseret til netop deres opgave.

Kroppens kommunikation. Kroppen har to former for intern kommunikation.

Nervesystemet, der består af lange nervetråde mellem hjernen, rygmarven og den øvrige del af kroppen, og ikke mindst alle nervecellerne i de forskellige dele af hjernen, der hver især har kontakt til rigtig mange andre nerveceller. Der er både den bevidste del af nervesystemet, og så den ubevidste del, der sørger for at hjertet slår, vi trækker vejret og fordøjer vores mad.

Hormonsystemet, hvor det er signalstoffer, der med blodet føres rundt til de bestemte steder, hvor de skal udøve deres virkning. Fx er det et hormon (ADH), der sørger for at vi udskiller den mængde væske, vi ikke har brug for, med urinen.

Mandage

indhold

Bog nr.

fra side

til side

1. gang

08-apr

Introduktion til Modul A

bind 1

(9-)15

29

2. gang

06-maj

cellelære

bind 1

31

51

3. gang

20-maj

vævslære

bind 1

52

78

4. gang

03-jun

nervesystem 1

bind 1

79

104

5. gang

17-jun

nervesystem 2

bind 1

104

132

6. gang

01-jul

hormonsystem 1

bind 1

133

153

7. gang

15-jul

hormonsystem 2

bind 1

153

184

8. gang

29-jul

opsamling af modul A

bind 1

31

184

Samlet indhold af alle moduler(mere omfattende og dybdegående end på grundkursus):
 • Cellelære
 • Nyrer og urinveje
 • Fordøjelsessystemet
 • Kroppens kommunikation
 • Hjertet, kredsløbet og lymfesystemet
 • Luftvejene
 • Sanseorganerne
 • Kønsorganerne
 • Bevægeapparatet


Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi - på en anden måde bd. 1+2. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen.

OBS: Ved køb af alle moduler på een gang, er eksamen gratis!
Diverse | Undervisning

Patologi/sygdomslære - Lægeeksamineret

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Mandag den 13. maj til mandag den 25. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 3975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi.

Mandage i lige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på weekendhold med undervisning hver lørdag kl. 9.00 - 15.30 i lige uger. Mandagshold og lørdagshold gennemgår samme pensum, men ikke i samme rækkefølge, dvs du kan blive hurtigere færdig, hvis du går på begge hold på samme tid.

Indhold:


Almen sygdomslære
Generelt indledende kapitel om, hvordan celler egentlig kan holde til belastninger og hvad der sker med dem, når belastningen bliver for stor, fx cancer. Forskellen på virus og bakterier, og hvordan de på forskellig vis kan skade kroppen.

Infektionssygdomme
De mest almindelige sygdomme, der udløses af virus og bakterier, fx børnesygdommene, almindelige forkølelse, mellemørebetændelse og aids.

Allergiske lidelser
Hvad der sker, når kroppens forsvar ikke fungerer optimalt, og nogle forskellige former for allergi

Hjerte- og krredsløbssygdomme samt blodsygdomme
Hvorfor er forhøjet blodtryk egentlig farligt? Åreforkalkning, blodpropper, åreknuder. Selve blodet og celler, der danner de forskellige blodlegemer fx de røde, kan også være udsat for sygdomme.

Lunger.
Lungerne er et udsat område, bronkitis, kræft. Hvad er rygerlunger (KOL) egentlig, og er alle med KOL rygere?

Fordøjelsessystemets sygdomme
Fra mund, spiserør, mavesæk og gennem hele tarmsystemet er en hel række forskellige sygdomme, man kan komme til at fejle, fx leverbetændelse og forskellige former for både tyndtarms- og tyktarmsbetændelser.

Nyrer og blære.
Det er generelt skidt at få dårlige nyrer, for ofte når de at blive meget dårlige før man mærker noget. Man kan også få nyrebækkenbetændelse og blærebetændelse.

Neurologiske sygdomme
Her er det nervesystemet, der er noget i vejen med, det kan fx være epilepsi, migræne, parkinsons sygdom. Hjernen kan også blive ramt af en blodprop eller hjerneblødning.

Hormonelle sygdomme
Her vil fokus ligge på diabetes 1+2, men der er mange andre former for ubalancer skyldet hormoner, fx for høj/lav stofskifte.

Sygdomme i bryst og kønsorganer
Det er forskellige former for underlivslidelser, cancer i bryst og prostata(blærehalsskirtlen)

Hudsygdomme
Blot en enkelt nævnes her: Psoriasis

Bevægeapparatets sygdomme
Det er kort sagt, når man har ondt i muskler, led og knogler. Myoser, forskellige gigt former og brud på knogler.

Psykiatriske sygdomme
Såvel som kroppen kan blive syg, kan sindet blive sygt. Personlighedsforstyrrelser, angst, OCD, skizofreni, spiseforstyrrelser for blot at nævne nogle af lidelserne.

Psykosomatik
Der er en ganske tæt sammenhæng med sind og krop, og de påvirker hinanden hele tiden, nogle gange viser det sig som sygdomme, fx hjertebanken og søvnløshed ved stress.

Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Sygdomslære - på en anden måde. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen
Diverse | Undervisning

Patologi/sygdomslære - Lægeeksamineret

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Lørdag den 18. maj til lørdag den 30. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 3975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi.

Lørdage i lige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på daghold med undervisning hver mandag kl. 9.00 - 15.30 i lige uger. Mandagshold og lørdagshold gennemgår samme pensum, men ikke i samme rækkefølge, dvs du kan blive hurtigere færdig, hvis du går på begge hold på samme tid.

Indhold:


Almen sygdomslære
Generelt indledende kapitel om, hvordan celler egentlig kan holde til belastninger og hvad der sker med dem, når belastningen bliver for stor, fx cancer. Forskellen på virus og bakterier, og hvordan de på forskellig vis kan skade kroppen.

Infektionssygdomme
De mest almindelige sygdomme, der udløses af virus og bakterier, fx børnesygdommene, almindelige forkølelse, mellemørebetændelse og aids.

Allergiske lidelser
Hvad der sker, når kroppens forsvar ikke fungerer optimalt, og nogle forskellige former for allergi

Hjerte- og kredsløbssygdomme samt blodsygdomme
Hvorfor er forhøjet blodtryk egentlig farligt? Åreforkalkning, blodpropper, åreknuder. Selve blodet og celler, der danner de forskellige blodlegemer fx de røde, kan også være udsat for sygdomme.

Lunger.
Lungerne er et udsat område, bronkitis, kræft. Hvad er rygerlunger (KOL) egentlig, og er alle med KOL rygere?

Fordøjelsessystemets sygdomme
Fra mund, spiserør, mavesæk og gennem hele tarmsystemet er en hel række forskellige sygdomme, man kan komme til at fejle, fx leverbetændelse og forskellige former for både tyndtarms- og tyktarmsbetændelser.

Nyrer og blære.
Det er generelt skidt at få dårlige nyrer, for ofte når de at blive meget dårlige før man mærker noget. Man kan også få nyrebækkenbetændelse og blærebetændelse.

Neurologiske sygdomme
Her er det nervesystemet, der er noget i vejen med, det kan fx være epilepsi, migræne, parkinsons sygdom. Hjernen kan også blive ramt af en blodprop eller hjerneblødning.

Hormonelle sygdomme
Her vil fokus ligge på diabetes 1+2, men der er mange andre former for ubalancer skyldet hormoner, fx for høj/lav stofskifte.

Sygdomme i bryst og kønsorganer
Det er forskellige former for underlivslidelser, cancer i bryst og prostata(blærehalsskirtlen)

Hudsygdomme
Blot en enkelt nævnes her: Psoriasis

Bevægeapparatets sygdomme
Det er kort sagt, når man har ondt i muskler, led og knogler. Myoser, forskellige gigt former og brud på knogler.

Psykiatriske sygdomme
Såvel som kroppen kan blive syg, kan sindet blive sygt. Personlighedsforstyrrelser, angst, OCD, skizofreni, spiseforstyrrelser for blot at nævne nogle af lidelserne.

Psykosomatik
Der er en ganske tæt sammenhæng med sind og krop, og de påvirker hinanden hele tiden, nogle gange viser det sig som sygdomme, fx hjertebanken og søvnløshed ved stress.

Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Sygdomslære - på en anden måde. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen
Diverse | Undervisning

Anatomi/fysiologi - Lægeeksamineret, Modul B

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Mandag den 12. august til mandag den 18. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 7975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer og kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Mandage i ulige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på weekendhold med undervisning hver lørdag kl. 9.00 - 15.30 i ulige uger. Du er velkommen til at flekse mellem dagene, hvis du skulle blive forhindret i at møde op.

Indhold i Modul B

Introduktion, som indeholder nødvendig viden, der er en forudsætning for at kunne forstå stoffet. Fx er det nødvendig at have eb grundviden om nervesystemet, for at kunne forstå hjertets og kredsløbets funktion.

Hjertet er en meget avanceret pumpe, der pumper blodet ud i kroppen gennem kredsløbet.

Kredsløbet, der består af arterierne, det forgrenes i de helt små utætte kapillærer, hvor igennem ilt, næring mv. siver ud til alle cellerne de hvordan de ubrugte næringsstoffer og cellernes affaldsstoffet sindrigt suges tilbage til blodbanen. Derefter tilbage gennem venerne.

Lymfesystemet opsamler de sidste rester af affald op i vævet og fører det gennem lymfeknuderne, som kan sammenlignes en smule med sikkerhedskontrollen i en lufthavn. Her bor bl.a. nogle hvide blodlegemer, der danner en hel hær af angribende celler, når fx en fjendtlig bakterie har invaderet vores krop.

Kroppens forsvar handler i første omgang om at forhindre fjendtlige mikroorganismer om at komme ind i kroppen. Når de så alligevel komer ind, så få dem effektivt bekæmpet, og i øvrigt huske "Fjenden", så vi ikke får fx samme influenza igen.

Fordøjelsessystemet. Hvad sker der med det æble, der blev spist i formiddags? Hvor og hvordan bliver det nedbrudt og omdannet til næring for kroppens celler? Hvad sker der i leveren og hvorfor har vi en bugspytkirtel?

Mandage

indhold

Bog nr.

fra side

til side

1. gang

12-aug

Introduktion til Modul B

bind 1

(9-)15

29

2. gang

26-aug

hjerte

bind 1

185

205

3. gang

09-sep

kredsløb

bind 1+2

205

255

4. gang

23-sep

blod og lymfe

bind 2

255

282

5. gang

07-okt

kroppens forsvar

bind 2

283

303

6. gang

21-okt

fordøjelse 1

bind 2

303

324

7. gang

04-nov

fordøjelse 2

bind 2

325

345

8. gang

18-nov

opsamling af modul B

bind 1+2

185

345

Samlet indhold af alle moduler:
 • Cellelære
 • Nyrer og urinveje
 • Fordøjelsessystemet
 • Kroppens kommunikation
 • Hjertet, kredsløbet og lymfesystemet
 • Luftvejene
 • Sanseorganerne
 • Kønsorganerne
 • Bevægeapparatet


Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi - på en anden måde bd. 1+2. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen.

OBS: Ved køb af alle moduler på een gang, er eksamen gratis!
Diverse | Undervisning

Anatomi/fysiologi - Lægeeksamineret, Modul B

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Lørdag den 17. august til lørdag den 23. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 7975 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 200 timers Anatomi/fyiologi. Deltagelse i modul A, B, C og D dækker de 200 timer og kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Lørdage i ulige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på daghold med undervisning hver mandag kl. 9.00 - 15.30 i ulige uger. Du er velkommen til at flekse mellem dagene, hvis du skulle blive forhindret i at møde op.

Indhold i Modul B

Introduktion, som indeholder nødvendig viden, der er en forudsætning for at kunne forstå stoffet. Fx er det nødvendig at have eb grundviden om nervesystemet, for at kunne forstå hjertets og kredsløbets funktion.

Hjertet er en meget avanceret pumpe, der pumper blodet ud i kroppen gennem kredsløbet.

Kredsløbet, der består af arterierne, det forgrenes i de helt små utætte kapillærer, hvor igennem ilt, næring mv. siver ud til alle cellerne de hvordan de ubrugte næringsstoffer og cellernes affaldsstoffet sindrigt suges tilbage til blodbanen. Derefter tilbage gennem venerne.

Lymfesystemet opsamler de sidste rester af affald op i vævet og fører det gennem lymfeknuderne, som kan sammenlignes en smule med sikkerhedskontrollen i en lufthavn. Her bor bl.a. nogle hvide blodlegemer, der danner en hel hær af angribende celler, når fx en fjendtlig bakterie har invaderet vores krop.

Kroppens forsvar handler i første omgang om at forhindre fjendtlige mikroorganismer om at komme ind i kroppen. Når de så alligevel komer ind, så få dem effektivt bekæmpet, og i øvrigt huske "Fjenden", så vi ikke får fx samme influenza igen.

Fordøjelsessystemet. Hvad sker der med det æble, der blev spist i formiddags? Hvor og hvordan bliver det nedbrudt og omdannet til næring for kroppens celler? Hvad sker der i leveren og hvorfor har vi en bugspytkirtel?

Mandage

indhold

Bog nr.

fra side

til side

1. gang

12-aug

Introduktion til Modul B

bind 1

(9-)15

29

2. gang

26-aug

hjerte

bind 1

185

205

3. gang

09-sep

kredsløb

bind 1+2

205

255

4. gang

23-sep

blod og lymfe

bind 2

255

282

5. gang

07-okt

kroppens forsvar

bind 2

283

303

6. gang

21-okt

fordøjelse 1

bind 2

303

324

7. gang

04-nov

fordøjelse 2

bind 2

325

345

8. gang

18-nov

opsamling af modul B

bind 1+2

185

345

Samlet indhold af alle moduler:
 • Cellelære
 • Nyrer og urinveje
 • Fordøjelsessystemet
 • Kroppens kommunikation
 • Hjertet, kredsløbet og lymfesystemet
 • Luftvejene
 • Sanseorganerne
 • Kønsorganerne
 • Bevægeapparatet


Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi - på en anden måde bd. 1+2. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen.

OBS: Ved køb af alle moduler på een gang, er eksamen gratis!
Diverse | Andet

De Otte Brokader Kinesisk Medicinsk Qigong - øvede

AkupunkturAkademiet, kl. 16.30.

Onsdag den 21. august til onsdag den 9. oktober 2019, kl. 16.30.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Qi Gong undervisning hver onsdag kl. 16.30 - 17.30 for øvede. Incl. Two Hands Hold up the Heavens (Shuang Shou Tuo Tian). Drawing the Bow to Shoot the Eagle / Hawk / Vulture. Separate Heaven and Earth mm. Qi Gong undervisning hver onsdag (i alt 8 gange) kl. 16.30 - 17.30, for øvede.

Kinesisk Medicinsk Qigong er baseret på De Otte Brokader (Ba Duan Jing, 八段 锦), den mest populære taoistiske form for Qigong i Kina. De Otte Brocaders Qigong er meget anvendt til at forbedre sundhedstilstanden og livskvaliteten blandt sundhedspopulationer, plejehjem og på hospitaler. Det bruges også som forberedelsestræning til akupunktur og Tuina (kinesisk medicinsk massage) og varierende former for Kungfu.

I Qigong-klassen styret af Dr. Zhang Hui fra Kina, guides deltagerne til lettere at føle Qi og lære at styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i et sæt af Qigong. Hver bevægelse har sin unikke forbindelse til bestemte forhold eller sygdomme i kroppen, herunder leveren, hjertet, milten, lungerne, nyrerne og kroniske sygdomme. Derfor, når vi træner den medicinske Qigong, bliver ikke kun vores Qi præciseret, men vores selv-healing bliver også styrket.

De otte bevægelser:

1. Knyt hænderneog Åbn Øjnene(Lever)
2. To Hænder Løftes til Himlen (Sanjiao)
3. Ryst Hovedet og Halen (Hjerte)
4. Løft Arme (Milt og Mave, Fordøjelse)
5. Træk Bue og Skyd Ørn (Lunge)
6. Se Tilbage (Kroniske Sygdomme)
7. To Hænder Holder Fødderne (Nyrer)
8. Løft Hælene (Kroniske Sygdomme)

Underviser:Dr. Hui Zhang (Ph.d.):

Dr. Hui Zhang har en Ph.d. i kinesisk medicin fra Chengdu University of TCM. Han er certificeret Kinesisk Medicinsk Læge og Akupunktør, derudover er han Lektor på Chengdu University of TCM.

Dr. Zhang mestrer mange metoder og anvender i sin akupunktur praksis gerne flere kombinationer. Så som Master Tung's akupunktur, balance akupunktur, abdominal akupunktur, skalp akupunktur, pestle nåle, auriculo akupunktur, urtemedicin, urte moxa, Guasha, cupping, ekstern brug af urte plastre og vin, Guasha, cupping, balancering af følelser, fem faser musikterapi, Taichi Quan, Qigong, urtete, osv.

Dr. Zhang har udgivet over 30 forskningsdokumenter i Kina og i udlandet, f.eks. i Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine (UK), Chinese Medicine (USA), African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicine (Nigeria), European Journal of Integrative Medicine (Germany), etc
Diverse | Andet

De Otte Brokader Kinesisk Medicinsk Qigong

AkupunkturAkademiet, kl. 17.40.

Onsdag den 21. august til onsdag den 9. oktober 2019, kl. 17.40.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Qi Gong undervisning hver onsdag kl. 17.40 - 18.40 for begyndere. Kinesisk Medicinsk Qigong er baseret på De Otte Brokader (Ba Duan Jing, 八段 锦), den mest populære taoistiske form for Qigong i Kina. Qi Gong undervisning hver onsdag (i alt 8 gange) kl. 17.40 - 18.40, for begyndere.

Kinesisk Medicinsk Qigong er baseret på De Otte Brokader (Ba Duan Jing, 八段 锦), den mest populære taoistiske form for Qigong i Kina. De Otte Brocaders Qigong er meget anvendt til at forbedre sundhedstilstanden og livskvaliteten blandt sundhedspopulationer, plejehjem og på hospitaler. Det bruges også som forberedelsestræning til akupunktur og Tuina (kinesisk medicinsk massage) og varierende former for Kungfu.

I Qigong-klassen styret af Dr. Zhang Hui fra Kina, guides deltagerne til lettere at føle Qi og lære at styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i et sæt af Qigong. Hver bevægelse har sin unikke forbindelse til bestemte forhold eller sygdomme i kroppen, herunder leveren, hjertet, milten, lungerne, nyrerne og kroniske sygdomme. Derfor, når vi træner den medicinske Qigong, bliver ikke kun vores Qi præciseret, men vores selv-healing bliver også styrket.

Sørg for at have løstsiddende, behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

De otte bevægelser:

1. Knyt hænderneog Åbn Øjnene(Lever)
2. To Hænder Løftes til Himlen (Sanjiao)
3. Ryst Hovedet og Halen (Hjerte)
4. Løft Arme (Milt og Mave, Fordøjelse)
5. Træk Bue og Skyd Ørn (Lunge)
6. Se Tilbage (Kroniske Sygdomme)
7. To Hænder Holder Fødderne (Nyrer)
8. Løft Hælene (Kroniske Sygdomme)

Underviser:Dr. Hui Zhang (Ph.d.):

Dr. Hui Zhang har en Ph.d. i kinesisk medicin fra Chengdu University of TCM. Han er certificeret Kinesisk Medicinsk Læge og Akupunktør, derudover er han Lektor på Chengdu University of TCM.

Dr. Zhang mestrer mange metoder og anvender i sin akupunktur praksis gerne flere kombinationer. Så som Master Tung's akupunktur, balance akupunktur, abdominal akupunktur, skalp akupunktur, pestle nåle, auriculo akupunktur, urtemedicin, urte moxa, Guasha, cupping, ekstern brug af urte plastre og vin, Guasha, cupping, balancering af følelser, fem faser musikterapi, Taichi Quan, Qigong, urtete, osv.

Dr. Zhang har udgivet over 30 forskningsdokumenter i Kina og i udlandet, f.eks. i Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine (UK), Chinese Medicine (USA), African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicine (Nigeria), European Journal of Integrative Medicine (Germany), etc
Diverse | Undervisning

Behandling Af Lymfødem

AkupunkturAkademiet, kl. 09-16.

Lørdag den 24. august 2019, kl. 09-16.
Pris: (Pris: 600 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Denne dags undervisning er et led i de studerende ved AkupunkturAkademiets afgangsprojekter. Følgende vil blive gennemgået: Effekt af akupunktur af lymfødem Hvad er lymfødem i Kinesik Medicin?Behandlings strategi. Denne dags undervisning er et led i de studerende ved AkupunkturAkademiets afgangsprojekter. Følgende vil blive gennemgået:
 • Effekt af akupunktur af lymfødem
 • Hvad er lymfødem i Kinesik Medicin?
 • Behandlings strategi
 • Akupunktur
 • Moxa
 • Tuina
 • Urter (udvortes)
Underviser:

Dr. Hui Zhang har en Ph.d. i kinesisk medicin fra Chengdu University of TCM. Han er certificeret Kinesisk Medicinsk Læge og Akupunktør, derudover er han Lektor på Chengdu University of TCM.

Dr. Zhang mestrer mange metoder og anvender i sin akupunktur praksis gerne flere kombinationer. Så som Master Tung's akupunktur, balance akupunktur, abdominal akupunktur, skalp akupunktur, pestle nåle, auriculo akupunktur, urtemedicin, urte moxa, Guasha, cupping, ekstern brug af urte plastre og vin, Guasha, cupping, balancering af følelser, fem faser musikterapi, Taichi Quan, Qigong, urtete, osv.

Dr. Zhang har udgivet over 30 forskningsartikler i Kina og i udlandet, f.eks. i Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine (UK), Chinese Medicine (USA), African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicine (Nigeria), European Journal of Integrative Medicine (Germany), etc