Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
 • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
13/5 2014
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
Tlf: 60 67 45 26

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1426, Lon 10.1501

AkupunkturAkademiet er kendt for * At uddanne kompetente Akupunktører * Studerende med høj beskæftigelsesprocent * Mulighed for forandring og udvikling * At støtte op om vores studerende * At have et højt undervisningstimetal * Værdier, der baseres på Klassisk Kinesisk Medicin


Viser 84 events fra/efter 14. okt. 2019

Diverse | Undervisning

Patologi/sygdomslære - Lægeeksamineret

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Lørdag den 2. november 2019 til lørdag den 16. maj 2020, kl. 09.
Pris: (Pris: 7000 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi. Både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler) er blandt andet i alt 100 timers Patologi.

Lørdage i lige uger, 9.00 - 15.30

OBS: Samme kursus udbydes på daghold med undervisning hver mandag kl. 9.00 - 15.30 i lige uger. Mandagshold og lørdagshold gennemgår samme pensum, men ikke i samme rækkefølge, dvs du kan blive hurtigere færdig, hvis du går på begge hold på samme tid.

Indhold:


Almen sygdomslære
Generelt indledende kapitel om, hvordan celler egentlig kan holde til belastninger og hvad der sker med dem, når belastningen bliver for stor, fx cancer. Forskellen på virus og bakterier, og hvordan de på forskellig vis kan skade kroppen.

Infektionssygdomme
De mest almindelige sygdomme, der udløses af virus og bakterier, fx børnesygdommene, almindelige forkølelse, mellemørebetændelse og aids.

Allergiske lidelser
Hvad der sker, når kroppens forsvar ikke fungerer optimalt, og nogle forskellige former for allergi

Hjerte- og kredsløbssygdomme samt blodsygdomme
Hvorfor er forhøjet blodtryk egentlig farligt? Åreforkalkning, blodpropper, åreknuder. Selve blodet og celler, der danner de forskellige blodlegemer fx de røde, kan også være udsat for sygdomme.

Lunger.
Lungerne er et udsat område, bronkitis, kræft. Hvad er rygerlunger (KOL) egentlig, og er alle med KOL rygere?

Fordøjelsessystemets sygdomme
Fra mund, spiserør, mavesæk og gennem hele tarmsystemet er en hel række forskellige sygdomme, man kan komme til at fejle, fx leverbetændelse og forskellige former for både tyndtarms- og tyktarmsbetændelser.

Nyrer og blære.
Det er generelt skidt at få dårlige nyrer, for ofte når de at blive meget dårlige før man mærker noget. Man kan også få nyrebækkenbetændelse og blærebetændelse.

Neurologiske sygdomme
Her er det nervesystemet, der er noget i vejen med, det kan fx være epilepsi, migræne, parkinsons sygdom. Hjernen kan også blive ramt af en blodprop eller hjerneblødning.

Hormonelle sygdomme
Her vil fokus ligge på diabetes 1+2, men der er mange andre former for ubalancer skyldet hormoner, fx for høj/lav stofskifte.

Sygdomme i bryst og kønsorganer
Det er forskellige former for underlivslidelser, cancer i bryst og prostata(blærehalsskirtlen)

Hudsygdomme
Blot en enkelt nævnes her: Psoriasis

Bevægeapparatets sygdomme
Det er kort sagt, når man har ondt i muskler, led og knogler. Myoser, forskellige gigt former og brud på knogler.

Psykiatriske sygdomme
Såvel som kroppen kan blive syg, kan sindet blive sygt. Personlighedsforstyrrelser, angst, OCD, skizofreni, spiseforstyrrelser for blot at nævne nogle af lidelserne.

Psykosomatik
Der er en ganske tæt sammenhæng med sind og krop, og de påvirker hinanden hele tiden, nogle gange viser det sig som sygdomme, fx hjertebanken og søvnløshed ved stress.

Lærebøger: Kjeld Bruun-Jensen: Sygdomslære - på en anden måde. Kan købes hos FORLAGET, hos boghandleren eller lånes på skolen
Diverse | Undervisning

Introduktion Til Akupunktur Og Kinesisk Medicin - Punkter Og Meridianer

AkupunkturAkademiet, kl. 10-16.

Søndag den 3. november 2019, kl. 10-16.
Pris: (Pris: 450 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Dette kursus henvender sig til alle, der er interesserede i Kinesisk Medicin og Akupunktur. Ingen forudsætninger er nødvendige - ud over nysgerrighed. Dette er en af i alt 5 dage, som kan tages samlet eller hver for sig. Dette kursus henvender sig til alle, der er interesserede i Kinesisk Medicin og Akupunktur. Ingen forudsætninger er nødvendige - ud over nysgerrighed!

Interesserer du dig for Akupunktur og Kinesisk Medicin? Vil du gerne have et indblik i, hvad der er tankegangen bag? Overvejer du at tage en uddannelse som baserer sig på denne tankegang? Så er denne dag eller hele kursusrækken måske noget for dig!

Dette er en af i alt 5 dage, som kan tages samlet eller hver for sig. Du kan læse om alle dagene her: http://www.akupunkturakademiet.dk/introduktion-til-akupunktur-og-kinesisk-medicin Denne dag kigger vi nærmere på de 12 hovedmeridianers forløb og nogle af de mest brugte punkter. Vi kommer omkring hele Meridiansystemet og specifikke punkter, som kan lindre en række almindeligt forekommende lidelser:
 • Menstruationssmerter
 • Smerter i lænd og nakke
 • Fordøjelsesproblemer
 • Træthed og søvnproblemer
 • Kvalme
 • PMS
 • Hovedpine
 • Problematikker, deltagerne ønsker taget op

så kan du gå hjem og bruge det, du lærer med det samme!

Jeg håber, vi ses!

:-) Camilla

Underviser: Camilla Gliemann, Akupunktør, Zoneterapeut, Fysiurgisk Massør og leder af AkupunkturAakademiet
Diverse | Møder

Informationsmøde Auriculoterapeut / øre Akupunktur Uddannelsen

AkupunkturAkademiet, kl. 17.15-18.30.

Søndag den 3. november 2019, kl. 17.15-18.30.
Sted:
Som Øre Akupunktør kan du gøre en forskel for mange mennesker: - bl.a. lærer du at hjælpe folk med allergier, mave/tarm-lidelser, barnløshed og andre hormonelle ubalancer. Du vil lære at hjælpe dem, der har fået stress og har det psykisk udfordret. Vi har uddannet Øre Akupunktører siden 2010 og har nu skabt en fuldt RAB godkendt Øre Akupunktur / AuriculoTerapi Uddannelse.

Som Øre Akupunktør kan du gøre en forskel for mange mennesker:


bl.a. lærer du at hjælpe folk med allergier, mave/tarm-lidelser, barnløshed og andre hormonelle ubalancer. Du vil lære at hjælpe dem, der har fået stress og har det psykisk udfordret. Du vil også lære at behandle hudproblematikker som eksem og akne, samt smerter i muskler, led og nerver.

Kropsholdning er vigtig i forhold til smerter i muskler, led og nerver, det lære du at behandle med Posturologien, som også har en stor indflydelse på psykiske ubalancer.

Kom til informationsmøde og hør mere om, hvordan uddannelsen er bygget op, hvilke krav der er og - ikke mindst - hvad du kan bruge uddannelsen til.

Du får mulighed for at se eksempler på de kompendier, der udleveres og kan stille spørgsmål til hovedunderviseren, Rikke Godthjælp.

Hovedunderviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. AuriculoTerapien blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør Dr. Paul Nogier, som sammen med et hold af forskere kortlagde, hvordan kroppen er afspejlet i øret. Han opdagede VAS - Vaskulært Autonomt Signal - og blev indstillet til en Nobelpris for dette i 1996.

Dr. Paul Nogier's søn, Dr. Raphaël Nogier viderefører den dag i dag behandlingsformen især indenfor farveterapi og diagnosticering af huden. Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget; Dr. Michel Marignan er hovedkilden til Rikke Godthjælp's store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi.

Rikke er blevet undervist af dem siden 2004, sammen med mange andre dygtige undervisere fra hele verden, som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté og Dr. Daniel Assis mf.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus, og hun opdaterer sig løbende i ind- og udland; Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning. Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Informationsmøde i København 10.november
Diverse | Workshop

Integrating Essential Oils With Chinese Medicine

AkupunkturAkademiet, kl. 10.

Fredag den 8. og lørdag den 9. november 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 2300 kr) Køb/bestil billet
Sted:
"a practical approach on how you can use essential oils in your clinique or for the client to use at home". "a practical approach on how you can use essential oils in your clinique or for the client to use at home"

Content:

what is an essential oil
quality/ chemotyped
how to use
chinese medicine approach.......

Friday: 10.00 - 17.00 and saturday 9.00 - 17.00

For Acupuncturists, Acupuncture students and others, who work with Chinese Medicine.

Maria Jeskanen is a TCM practitioner and Qigong teacher. Essential oils are a part of her daily life at the clinique . Maria is lecturing in Finland about essential oils in Chinese medicine and she was also lecturing at the ICCM congress in Israel in April 2019
Diverse | Undervisning

Urter I Alkohol, Urteplaster Og Urtemassage

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Lørdag den 9. og søndag den 10. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 2100 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Herbs are mixed with alcohol to make an herbal liquor. Chinese wine (Jiu) is regarded as a medical drink in Chinese Herbal Medicine. Chinese wine is acrid, sweet, and bitter in taste and heat in nature. Herbal Liquor - Yao Jiu

Der undervises på dansk!

Herbs are mixed with alcohol to make an herbal liquor. Chinese wine (Jiu) is regarded as a medical drink in Chinese Herbal Medicine. Chinese wine is acrid, sweet, and bitter in taste and heat in nature. It unblocks meridians and moves Qi, strengthens spleen and stomach, and expels wind. It's a good company for taking Chinese herbs. For instance, the herbs can be decocted with herbs, the decoction can be drinking with wine, the powder of herbs can be taken by drinking wine, the powder can be mixed with wine and applied as plaster on skin, etc. Around 2000 years ago, Chinese Wine has been recorded to be used to treat chest and abdominal pain, indigestion.

Generally speaking, herbal liquor has two way of use i.e. internal (drinking) and external. In this class, we will focus on the external use.

The function of internal use herbal liquor varies according to the herbs. It's more commonly used to supplement the organs. For instance, herbal liquor with Ginseng supplements Qi in general, with Gou Qi Zi (Chinese wolfberry) supplements Kidney Qi, with Tian Men Dong (lucid asparagus (Asparagus cochinchinensis)) or Mai Men Dong (Radix Ophiopogonis) supplement Lung Qi, etc. The external use of herbal liquor with Chuan Wu (Aconitum carmichaelii / Radix), Wu Gong (centipede, Scolopendra subspinipes) treats rheumatoid arthritis (damp heat in joints).

The class will take place over two days and we will learn how to apply the liqours for external use f. ex:
 • Cold and Damp pain
 • Arthritis
 • Damp-Heat in the lower Jiao
 • Insomnia
 • Asthma


Teacher: Zhang, Hui

Since 2004, I've been studying TCM in Chengdu University of Traditional Chinese Medicine (CDUTCM), located in Chengdu, one of the four earliest TCM universities in China.

In 2011, I graduated with a Master Degree of Clinical Medicine (Oncology). After three years of foundational study, from 2007 on, clinical internship was involved in my medical study. I've been learning with experienced TCM masters and doctors from the Teaching Hospital of CDUTCM, Sichuan Provincial Hospital, West China Hospital of Sichuan University, all top general hospitals in South-west China.

The clinical departments I studied in including acupuncture, neurology, dermatology, gynecology, pediatrics, oncology, nephrology, cardiology, gastrology, psychology, etc.

Er du Akupunktør/Akupunkturstuderende? Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/
Diverse | Undervisning

Cupping Terapi Kursus

AkupunkturAkademiet, kl. 09-16.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 09-16.
Pris: (Pris: 1000 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Også kaldet vakuum terapi. Med cupping terapi stimulerer du både lymfe, blod og nervesystemet. Vakuum terapi har været brugt i flere tusinde år flere steder i verden inden for behandlingssystemer og folkemedicin. Cupping terapi kursus

- også kaldet vakuum terapi

Arbejder du som akupunktør, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut kan du få et supplerende kursus i cupping, som også kaldes for vakuum terapi.
Hvis du arbejder med kropsterapi kan det også være en interessant terapiform.

Cupping terapi afhjælper spændinger i kroppen

Med cupping terapi stimulerer du både lymfe, blod og nervesystemet. Vakuum terapi har været brugt i flere tusinde år flere steder i verden inden for behandlingssystemer og folkemedicin.

Et kursus i vakuum terapi indeholder:
 • Introduktion til forskellige Cupping metoder
 • Vestlig og Kinesisk indfaldsvinkel
 • Alle metoder udgår fra TCM og kan kombineres med Akupunktur
 • Diagnosticering i forhold til reaktionen i huden
 • Praktisk øvelse i alle metoder
 • Kontraindikationer

Med cupping terapi kan du tilbyde dine klienter bedre behandlingsresultater og for eksempel afhjælpe spændinger i kroppen.

Supplér dine behandlinger med vakuum terapi

Vakuum og cupping terapi kan du både bruge på:
 • smerter
 • hævelser og muskelsmerter
 • bursitis, frossen skulder, tennis
 • golf-albue
 • forkølelse, hoste
 • influenza
 • bronkitis og astma
Kurset er en del af AkupunkturAkademiets almindelige undervisning, og der vil blive talt om Kinesisk Medicinske begreber i undervisningen.

Målgruppe

Alle, som arbejde med manuelle terapier som f.eks. akupunktur, massage, KST, zoneterapi, fysioterapi, rolfing, kiropraktik mm. Dog vil der blive talt om Akupunkturpunkter og brugt kinesisk medicinske termer i undervisningen.

UnderviserJon Bannbers har arbejdet som massør siden 1997 og som Akupunktør siden 2005. Jon har efter uddannet sig løbende på blandt andet Chengdu University of Traditional Chinese Medicin og TCM Congress i Slettestrand og Rothenburg.

Jon har egen klinik i Aarhus og underviser på AkupunkturAkademiet.

Du kan læse mere om ham på www.aku-jon.dk

OBS: Rabat ved medlemskab. Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/
Diverse | Undervisning

Klinisk Praksis

AkupunkturAkademiet, kl. 09-17.

Fredag den 15. november 2019, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 500 kr) Køb/bestil billet
Sted:
I løbet af dagen behandler 2 grupper på max. 4 studerende 8 udefrakommende patienter under løbende supervision af uddannet akupunktør. Hver behandling tager halvanden time, så der er god tid til at gå i dybden med diagnose og praktiske færdigheder. Supervisor: Veronica Zaydel

I løbet af dagen behandler 2 grupper på max. 4 studerende op til 8 udefrakommende patienter under løbende supervision af uddannet akupunktør. Hver behandling tager halvanden time, så der er god tid til at gå i dybden med både diagnose og praktiske færdigheder. Vi benytter os ud over nåle akupunktur af de fleste TCM teknikker som f.eks. akupressur, moxibustion, el-akupunktur, fire-cupping osv.
Er du akupunkturstuderende fra en anden akupunkturskole end AkupunkturAkademiet beder vi dig kontakte supervisor på veronica.akupunkturakademiet@gmail.com for yderligere information og aftale
Diverse | Undervisning

Kursus I Shiatsu - Japansk Energimassage Og Akupressur, Del 2

AkupunkturAkademiet, kl. 10.

Lørdag den 16. og søndag den 17. november 2019, kl. 10.
Pris: (Pris: 2400 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Dette kursus er en praktisk introduktion til Shiatsu. Du vil lære de grundlæggende teknikker til hvordan en traditionel japansk Shiatsu behandling foregår. Første område er ryggen, ballerne og bagsiden af benene, hvilket tager ca. 30 min. Shiatsu er en japansk behandlingsform. Ordet Shiatsu betyder fingertryk, og behandlingen går ud på at finde og behandle årsager til symptomer og smerter. Princippet bag shiatsu massage er, som ved akupunktur, at man påvirker kroppens energibalance, den såkaldte Qi. Behandlingen foregår ved tryk med hænder og tommelfingre eller knæ og albuer.

Dette kursus forudsætter at du har deltaget i Shiatsu-kursus, del 1.Der undervises kl. 10.00 - 18.00 lørdag og 9.00 - 17.00 søndag.

Del 2:
 • Spørgsmål og erfaringer fra sidst


 • Repetition af teknikker sekvenser fra del 1
 • Arbejde i dybden med Akupressur på punkter på kroppens for- og bagside
 • Behandling af øvre ryg, skuldre og nakke med klienten siddende
 • Behandling af nakke med klienten liggende


Målgruppe: Tidligere deltagere på Shiatsu - Japansk Energimassage og Akupressur, del 1. Målet:

Målet er at repetere teknikker og sekvenser fra del et, og samle op på evt. spørgsmål til disse. På del to lærer du tillige en siddende behandling til øvre ryg, skuldre og nakke inklusive stræk, og et rygliggende, afspændende nakkeprogram.

Instruktør: Jon Bannbers, Akupunktør, Fysiurgisk Massør og Shiatsu Massør igennem næsten 20 år.

www.aku-jon.dk

En af fordelene ved Shiatsu er, at klienten ikke behøver tage sit tøj af under behandlingen. Massagen foregår under et tyndt lag af stof, helst naturmateriale. Dette hjælper, i mange tilfælde, modtageren til at slappe bedre af. De seneste klienter, som er kommet til mig, har haft problemer med angst, stress, søvnproblemer, spændinger og overfladisk åndedræt. Den rolige behandling sammen med tryk på specielle Akupunkturpunkter har hjulpet dem meget.

En positiv bi-effekt som de fleste oplever efter en Shiatsu-massage er afslappethed, bedre søvn og øget bevægelighed i hele kroppen.

Er du Akupunktør/Akupunkturstuderende eller anden behandler? Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/
Diverse | Undervisning

Introduktion Til Akupunktur Og Kinesisk Medicin - Hvilken Type Er Du?

AkupunkturAkademiet, kl. 10-16.

Søndag den 17. november 2019, kl. 10-16.
Pris: (Pris: 450 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Dette kursus henvender sig til alle, der er interesserede i Kinesisk Medicin og Akupunktur. Ingen forudsætninger er nødvendige - ud over nysgerrighed. Dette er en af i alt 5 dage, som kan tages samlet eller hver for sig. Dette kursus henvender sig til alle, der er interesserede i Kinesisk Medicin og Akupunktur. Ingen forudsætninger er nødvendige - ud over nysgerrighed!

Interesserer du dig for Akupunktur og Kinesisk Medicin? Vil du gerne have et indblik i, hvad der er tankegangen bag? Overvejer du at tage en uddannelse som baserer sig på denne tankegang? Så er denne dag eller hele kursusrækken måske noget for dig!

Dette er en af i alt 5 dage, som kan tages samlet eller hver for sig. Denne dag kigger vi nærmere på de 5 typer, der knytter sig til de 5 Faser. Vi kommer omkring de 5 Faser og hvordan de ressonerer med:
 • Meridianerne
 • Organerne
 • Kropsvævene
 • Sanseorganerne
 • Emotionerne
 • Årstiderne
 • Klimaet
 • Farverne

Der vil blive givet eksempler fra dagligdagen, så du kan gå hjem og bruge det, du lærer med det samme!

Jeg håber, vi ses!

:-) Camilla

Underviser: Camilla Gliemann, Akupunktør, Zoneterapeut, Fysiurgisk Massør og leder af AkupunkturAakademiet
Diverse | Undervisning

Japanese Moxibustion Techniques

AkupunkturAkademiet, kl. 09.

Tirsdag den 19. og onsdag den 20. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 2100 kr) Køb/bestil billet
Sted:
By Felip Caudet Piñana. Physiotherapist and acupuncturist. Introduction to the history and evolution of moxibustion; learn moxibustion techniques; the herb yomogi and moghusa; understanding why and how; Indirect and direct moxibustion. DAY ONE

This is a day to approach the vast and fascinating world of moxibustion. First, let's understand what's the basic sense of moxa and how has been the evolution to reach higher levels of development, efficiency and subtlety. Understand the materials and techniques used will allow to feel moxa and her deep power. On that first day, we will also start to listening the body from the point of view of moxibustion for a substantial increase in therapeutic efficacy.

Introducction
 • History and evolution
 • Chinese moxibustion and japanese moxibustion
 • The herb. Yomogi and moghusa (process, qualities, how to choose)
 • Smell and density
 • Fire and combustion
 • Classification of techniques. Understanding why and how
 • Effects (energetic and biological)
 • Surface's palpation. Listening the body's voice
 • General application
 • Indirect moxibustion (ontake, chinetsukyu, stick)


DAY TWO

One step further on moxibustion. This second day will be a day to change our ideas about utility and applications of moxibustion. Let's to discover how to use moxa as in the classical times and how to adapt it to our modern times. We will enjoy the power of "fire"!
 • Going further and deeper with moxibustion
 • Direct moxibustion
 • Basic technique (rolling, applying, lighting)
 • Evolving the cone
 • Live point. Understanding what and where
 • Palpation. Finding live points
 • Finding classical points with string. Jousetsu-ho
 • Special moxa points
 • Introduction to Fukaya style


Teacher:

Felip R. Piñana Caudet was born in Tarragona (Spain) (1976). From childhood he was interested in the therapeutic possibilities of everything around him and was attracted by all that nature gave to heal. He trained in Traditional Chinese Acupuncture and Naturopathy in CENAC (Barcelona) (1999). Later, he studied Physiotherapy at the Ramon Llull University (2000) and he got graduate programs of specialization (cardio-respiratory physiotherapy and postural Mézières Method). After sailing for many years in clinical practice and teaching in the middle, he had the fortune to meet Japanese techniques. Later, Tetsuya Fukushima (Japan), teacher of teachers, introduced him to the secrets of direct moxibustion. In continuous contact with him and other Japanese masters like Hideo Shinma (son of Isaburo Fukaya), he has continued the fascinating and deep journey of japanese moxibustion. Now is member of the Tokyo Kyu-ho Study Group and Director of Okyu Gakko Barcelona (first Japanese moxibustion school out of Japan)(www.okyugakkobarcelona.com)

He has published El calor que cura (Natural Ediciones)(2011), a volume dedicated to the techniques of direct moxibustion (Okyu) and Fukaya's style. Translated to French as Une introduction à la moxibustion japonaise (Springer). Currently still in the clinical setting and he is also dedicated to the dissemination of Japanese moxa techniques local and internationally.

Felip website: www.okyugakkobarcelona.com (in Spanish)
Felip's blog: www.harikyu-in.blogspot.com (in Spanish)
www.japanesemoxibustion.blogspot.com (in English)

The class is from 9.00 to 17.00 both days.

Er du Akupunktør/Akupunkturstuderende? Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/