Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/12 2016
Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9
9900 Frederikshavn

GPS-info: Lat 57.4422, Lon 10.5182


Viser 10 events fra/efter 29. feb. 2020

Diverse | Foredrag

Foredrag i Frederikshavn: "Glade Børn og Voksne"

Arena Nord, kl. 19-21.30.

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 250 kr)
Sted:
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver. Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 voksne børn. Jeg har i 3 år boet i Californien, men er for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
Udstilling | Messe

Forårsmesse i Frederikshavn

Arena Nord, kl. 09-16.

Lørdag den 7. og søndag den 8. marts 2020, kl. 09-16.
Sted:
Forårsmessen er en messe for alle, med en bred vifte af aktiviteter. Til messen har du mulighed for at møde udstillere inden for hus, have og fritid, hvor du kan få inspiration og vejledning til nye idéer. Messen er velbesøgt med mere end 10.000 årlige gæster, som besøger de mange udstillere i de 2 dobbelthaller. Den ene af hallerne er fyldt med inspiration inden for bil, båd, camping og cykler, mens den anden spænder bredt over hus, have og fritid.

Hvert år serveres der en stor fiskebuffet på Arena Nords 1. sal. Denne byder på et væld af lækre delikatesser og kan købes for kr. 125,- for voksne og kr. 60,- for børn under 12 år.

Også den søde tand kan fristes af et lækkert kagebord, som du finder i hal 1.

Kig forbi forårsmessen og nyd den i selskab med familie og venner!
Musik | Andet/Ukendt

Midt om Natten

Arena Nord, kl. 20.

Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 425-625 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Musik | Andet/Ukendt

Midt om Natten

Arena Nord, kl. 15 & 20.

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 15 & 20.
Pris: (Entré: 425-625 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Musik | Andet/Ukendt

Midt om Natten

Arena Nord, kl. 15.

Søndag den 15. marts 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: 425-625 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Teater | Show/stand up

Chippendales - Get Naughty

Arena Nord, kl. 20.

Fredag den 25. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 280-780 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Diverse | Marked/byfest

Nordic Ink & Brew 2020

Arena Nord, kl. 16.

Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Diverse | Andet

Smags-poletter 2020 - 10 stk

Arena Nord, kl. 16.

Fredag den 23. oktober 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 100 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Musik | Funk/Blues/R&B

Blues Heaven

Arena Nord, kl. 16.

Fredag den 6. november 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 790 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Doors: Friday: Kl. 16.00, saturday: Kl. 16.00 Tickets are not refundable.
Teater | Show/stand up

What's Love Got To Do With It?

Arena Nord, kl. 20.

Lørdag den 13. marts 2021, kl. 20.
Pris: (Entré: 335-495 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: