Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
19/6 2014
Buddinge Skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg

GPS-info: Lat 55.7421, Lon 12.5027


Viser 8 events fra/efter 19. feb. 2020

Diverse | Undervisning

Sund og god mad

Buddinge Skole, 27 kursusdage kl. 17.15.

Onsdag den 11. september 2019 til onsdag den 29. april 2020, 27 kursusdage kl. 17.15.
Pris: (Pris: 2365 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: SUKA
Sted:
Underviser: Jytte Else-Marie Feltsen. Almindelig og genkendelig daglig mad med årstidernes grøntsager som råkost, salat eller råstegt. Bagning af grovbrød/madbrød. Materialepris må påregnes (25-40 kr. pr. gang.) På dette hold planlægger vi sammen indkøb og menu. Det er enkle og lette metoder, vi bruger, og vi benytter el-maskiner. Hold 192040
Diverse | Undervisning

Græsk III

Buddinge Skole, 10 kursusdage kl. 17.10-18.25.

Torsdag den 27. februar til torsdag den 14. maj 2020, 10 kursusdage kl. 17.10-18.25.
Pris: (Pris: 795 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Angeliki Alexiou. Vi vil læse små tekster sammen og lære basis-grammatik. Du lærer til at sige korte sætninger, som du kan bruge i hverdags situationer. Målet er at starte med at lære græsk på en sjov, interaktiv måde. Du vil også komme til at høre lidt om den nye græske kultur og samfund

Hold: 2059071
Diverse | Undervisning

Græsk I-II

Buddinge Skole, 10 kursusdage kl. 18.40-19.55.

Torsdag den 27. februar til torsdag den 14. maj 2020, 10 kursusdage kl. 18.40-19.55.
Pris: (Pris: 795 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Angeliki Alexiou. Dette kursus henvender sig til dem, som gerne vil lære nygræsk eller har deltaget i en enkelt sæson i sproget. I løbet af kurset kommer vi til at gennemgå alfabetet, men også lette samtale- og skriveøvelser. Målet er, at man lærer det grundlæggende ordforråd og simple grammatiske strukturer, så man kan klare sig i forskellige hverdags situationer i Grækenland. Vi kommer til at lægge vægt på, at man lærer at tale græsk

Hold: 2059061
Diverse | Undervisning

Streetfood

Buddinge Skole, kl. 11-15.30.

Søndag den 15. marts 2020, kl. 11-15.30.
Pris: (Pris: 465 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Louise Rasmussen. Streetfood har mange forskellige smagsnuancer og traditionelle retter. Et sanseligt madmekka med autentisk mad lavet med kærlighed fra de Vietnamesiske, Mexicanske, Italienske inspirationskilder, som kan spises i hånden "to go". Fx.: Små spicy fishcakes, hjemmebagte tortillas, råsyltede løg, orangemarineret svinekam, rodfrugter chips med hvidløgsdip, Chimichurri - argentisk persillesauce, Chili con carne, små æblepandekager med syrlig creme, og meget andet lækkert. Streetfood har mange forskellige smagsnuancer og traditionelle retter. Et sanseligt madmekka med autentisk mad lavet med kærlighed fra de Vietnamesiske, Mexicanske, Italienske inspirationskilder, som kan spises i hånden "to go". Fx.: Små spicy fishcakes, hjemmebagte tortillas, råsyltede løg, orangemarineret svinekam, rodfrugter chips med hvidløgsdip, Chimichurri - argentisk persillesauce, Chili con carne, små æblepandekager med syrlig creme, og meget andet lækkert.
Hold: 2067101
Diverse | Undervisning

Italiensk madlavning

Buddinge Skole, 3 kursusdage kl. 17-21.25.

Torsdag den 26. marts til torsdag den 7. maj 2020, 3 kursusdage kl. 17-21.25.
Pris: (Pris: 1155 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Guiseppe Favasuli. På dette kursus vil vi foretage en kulinarisk rejse gennem regioner af Italien, som hver især har deres køkken og retter, de er kendte for. Det Italienske køkken er meget varieret og spændende og er meget mere end hvidløg og tomater! Vi vil lave både kolde og varmre retter krydret med autentiske historier om italiensk levevis og traditioner - og lidt historie om de enkelte regioner, Kom og vær med og få inspiration til nye retter. På dette kursus vil vi foretage en kulinarisk rejse gennem regioner af Italien, som hver især har deres køkken og retter, de er kendte for. Det Italienske køkken er meget varieret og spændende og er meget mere end hvidløg og tomater! Vi vil lave både kolde og varmre retter krydret med autentiske historier om italiensk levevis og traditioner - og lidt historie om de enkelte regioner, Kom og vær med og få inspiration til nye retter.
Hold: 2067131
Diverse | Undervisning

Japansk maling - Kalligrafi og Sumi-e

Buddinge Skole, 2 kursusdage kl. 10-15.

Lørdag den 18. og søndag den 19. april 2020, 2 kursusdage kl. 10-15.
Pris: (Pris: 635 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Sumiko Knudsen. Sumi-e er japansk tuschmaling - den japanske traditions enkle udtryksmåde. I Sumi-e bruges sort tusch og andre farver. Sumi-e havde sin storhedstid i Japan i midten af det 14. århundrede, hvor det især dyrkedes af de zen-buddhistiske munke. På kurset gennemgås grundteknikken for brug af pensler, tusch og papir i japansk tuschmaling, men der gennemgås også Sumi-E med farver for dem som har malet Sumi-e før. Vejleder individuelt under arbejdet alt efter kursistens behov
Japansk Kalligrafi er en specialiseret kunst til at skrive japanske tegn ved hjælp af en pensel og sort tusch. Der kræves ingen kundskaber
Materialeliste tilsendes.
Sumi-e er japansk tuschmaling - den japanske traditions enkle udtryksmåde. I Sumi-e bruges sort tusch og andre farver. Sumi-e havde sin storhedstid i Japan i midten af det 14. århundrede, hvor det især dyrkedes af de zen-buddhistiske munke. På kurset gennemgås grundteknikken for brug af pensler, tusch og papir i japansk tuschmaling, men der gennemgås også Sumi-E med farver for dem som har malet Sumi-e før. Vejleder individuelt under arbejdet alt efter kursistens behov. Japansk Kalligrafi er en specialiseret kunst til at skrive japanske tegn ved hjælp af en pensel og sort tusch. Der kræves ingen kundskaber. Materialeliste tilsendes
Hold: 2066131
Diverse | Undervisning

Gourmetmenu med 5 retter

Buddinge Skole, kl. 11-16.15.

Søndag den 19. april 2020, kl. 11-16.15.
Pris: (Pris: 595 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Louise Rasmussen. Her deltager du i en slags kokkeskole, hvor også samarbejde, anretning, servering og service hører med. 5 rettes menu, fx: Laksecarpaccio med forårsløgsmarinade, cremet kartoffelsuppe toppet med friteret kapers og sprødstægt serano skinke, græskarrisotto, svampestegt oksefilet, smørstegt spidskål, pommes rösti, asparges med tomat, lufttørret skinke og basilikum med sprød salvie, honningbagte gulerødder, rødvinsglace, chokoladeorangekage med appelsincreme og revet chokolade. Her deltager du i en slags kokkeskole, hvor også samarbejde, anretning, servering og service hører med. 5 rettes menu, fx: Laksecarpaccio med forårsløgsmarinade, cremet kartoffelsuppe toppet med friteret kapers og sprødstægt serano skinke, græskarrisotto, svampestegt oksefilet, smørstegt spidskål, pommes rösti, asparges med tomat, lufttørret skinke og basilikum med sprød salvie, honningbagte gulerødder, rødvinsglace, chokoladeorangekage med appelsincreme og revet chokolade.
Hold: 2067111
Diverse | Undervisning

Spansk Tapas

Buddinge Skole, kl. 11.30-16.

Søndag den 26. april 2020, kl. 11.30-16.
Pris: (Pris: 465 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Luis Saiz Lopez. Denne gang laver vi 8 nye TAPAS (som ikke indgår i kursus i februar). Heriblandt nogle traditionelle tapas og nogle nye fortolkninger. Der er altid hjemmelavet sangria md til deltagerne. Det eneste du skal søge for, er at komme med en god kniv, et forklæde, viskestykke og en karklud og godt humør. Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og sangria. Husk, at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!
Denne gang laver vi 8 nye TAPAS (som ikke indgår i kursus i februar). Heriblandt nogle traditionelle tapas og nogle nye fortolkninger. Der er altid hjemmelavet sangria md til deltagerne. Det eneste du skal søge for, er at komme med en god kniv, et forklæde, viskestykke og en karklud og godt humør. Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og sangria. Husk, at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!
Hold: 2067081