Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/1 2012
Rust
Guldbergsgade 8
2200 København N
Tlf: 35 24 52 00 Fax: 35 24 52 09

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6912, Lon 12.5593
Åbent: Ons-lør kl. 21-05
Entré: Billetter til forsalgs-arrangementer på Billetlugen og Gaffabillet.dk

Clubbing: 679 pers. Livemusik: 250 pers


Viser 22 events fra/efter 21. apr. 2019

Musik | Andet/Ukendt

MudMusic showcase

Rust, kl. 19.

Fre. d. 26. april 2019, kl. 19.
Sted:
Bound By Law, Crown The Beast, Halcyon Hope, Pet The Camel, Fennec On Fire og Trailerpark:Jesus spiller på RUST den 26. april til MudMusic showcase! Bound By Law. Bound by Law er et af de mest interessante danske bands inden for dark country-genren.
Bandet tager publikum med på et ridt ud over den jyske prærie, hvor de moderne banditter er de store banker, olieindustrien og de udenrigspolitiske høge. Med inspiration fra Johnny Cash på den ene side og Nick Cave på den anden sætter Bound by Law ord og følelser på at sidde i et af verdens lykkeligste land og se ud på en grotesk og ubarmhjertig verden. Med toner fra den mest dystre ende af countrymusikken bevæger sangene sig fra skønhed til vildskab og introduceres med underspillede anekdoter fra sangskriver, historiker og mellemøstekspert Mads Wilhjelm.
Bound by Law rejste i oktober 2018 som nominerede til Texas Sounds International Country Music Awards og vandt prisen for Original Song of the Year for deres mørke skandinaviske og geopolitiske tilgang til countrymusikken. Bound by Law er netop nu i studiet, og deres nye album forventes at udkomme i sensommeren 2019.

Crown The Beast
Efter tre hæsblæsende år, har Odenseanske Crown The Beast efterhånden cementeret sig, som Fyns mest fremtrædende metalband. Gennem sin levetid har bandet delt scene med etablerede danske bands som Crocell, Dawn of Demise, Spitanger, Prevail, The Tombless og Artillery. I august 2017 varmede Crown The Beast op for mægtige Cryptopsy, hvor de høstede 7 skulls, sammenlignet med Canadiernes 8, fra heavymetal.dk, der blandt andet havde følgende at sige: "Det var tungt. Meget tungt. Bandets flabede attitude, knusende breakdowns og groovy rytmer blæste hurtigt lillebitte 1000Fryd omkuld". Den tunge blanding af melodisk død og groove-metal er inspireret af bands som Lamb Of God, Himsa, Pantera, At The Gates, Whitechapel og Morbid Angel. Hysterisk sav, supersoniske blastbeats, atmosfæriske harmonier og breakdowns der kan måles på Richter-skalaen danner fundamentet for bandets distinktive lyd. Dette bliver kombineret med en decideret rasende vokal, der strækker sig over hele spektret, lige fra angstprovokerende screams til dybe gutterals der går direkte i mellemgulvet. De ambitiøse fynboer er da absolut heller ikke uvante på en scene. Bandets rutinerede medlemmer består af Jason Campbell (As We Fight, Destroyerboy) i front, Lars Von Løvendal (Grimmthurs) og Søren Rønnebech Grønning på guitar, Jens Moseholm (Annominus) på bas og Sebastian Larsen (Panofobia)
bag trommer.

Fennec On Fire
"Kompromisløse riffs og tunge trommer smadrer mod din brystkasse og en overlegen vokal gennemsyrer dine øregange. Du mærker pulsen stiger og blodet pumper igennem din krop. En længsel efter at befri dig selv fra samfundets normer møder dit sind. Du bevæger dig ud i en ørken, hvor sandet blæser imod din hud. Du er fanget i en sandstorm, men du er fri." Powertrioen Fennec On Fire spiller rock i et moderne lydbillede med inspiration i bands som Soundgarden og Queens of the Stone Age. Musikken kendetegnes af tunge og groovy riffs og trommer, som i følgeskab med en karismatisk vokal skaber et udtryksfuldt lydunivers. Bandet bevæger sig et sted imellem den bluesy og mere hardrockede lyd og leger med oktaver og vokale harmonier for at skabe et unikt udtryk. I teksterne er bandet ikke bange for at stille spørgsmålstegn ved politiske og samfundsmæssige emner - og også den svære identitetsopbygning er et gennemgående emne. Fennec On Fire består af Thomas Krat på vokal og guitar, Mathias Vinsten på bas og Tristan Lau Hoyle på trommer. Bandet udgav debutalbummet "Stuck in the Desert" i marts 2018 via selskabet Gateway Music.

Halcyon Hope
Halcyon Hope har 2 udgivelser med i bagagen, og er altid leveringdygtige med et inddragende liveshow.
Ud over egne headlinershows har bandet bl.a. spillet support for de amerikanske emo-rock legender Bay-side, de spanske poppunkere i Daylight samt nationalt for blandt andet Tim Christensen og Go Go Berlin. Begge af bandets albums er mixet af Peter Lehmann samt mastering af den legendariske Alan Douces (A Day To Remember, Alkaline Trio, Brand New etc.) ved West West Side Music i New York. Singlen 'Monuments' fra debutalbummet 'Northern Lights', bredte sig vidt ud til diverse kanaler med national dækning på radiostationen MyRock samt på adskillelige udenlandske radiostationer herunder den største kom-mercielle digitale radiostation i UK Planet Rock. Singlen blev ligeledes eksponeret i det legendariske musikhandelsblad Music Week udvalgt heri som "Track of the Day".
Bandets seneste album har i de seneste måneder høstet virkelig gode anmeldelser fra rundt omkring i verden og er blandt andet blevet benævnt som: "the very best emo/rock album produced by a Danish band to date" af Rockfreaks.net.
Efter nogle veloverståede tours sydpå i Europa spiller Halcyon Hope udvalgte shows hen over forår/sommer i Danmark i forbindelse med promotion af bandets seneste albumudgivelse ONWARD TO FRACTURE TOWN. Bandet er en del af Prime Collective, der huser andre, fremstormende danske artister som Helhorse, Defecto, Ghost Iris, Siamese, Daycare for Jedi etc. Seneste album er udgivet i samarbejde med dette selskab samt under bandets eget plademærke Discretion Is Paramount Records.

Pet The Camel
Pet The Camel (tidl. Midlands) spiller groove pop - eller de spiller i hvert fald pop! Vel at bemærke, den slags catchy popmusik, som er helt umulig at sidde stille til.
Pet The Camel har en del større og mindre koncerter bag sig - de har bl.a. været support for The Sandmen flere gange og for Saga i Amager Bio (2016), sidstnævnte koncert blev anmeldt i GAFFA af Rasmus Heide:
"Opvarmningen stod fynske Midlands (Pet The Camel) for, og de lød superskarpe og opsatte.
Med en medrivende energi og en knivskarp lyd, hvor alt sad lige hvor det skulle, gav de Bioen en god halv times iørefaldende og kompetent poprock ....Får man tjansen foran et udsolgt Amager Bio, så er det god stil at tage alle sine bedste kvaliteter med, og sådan lød Midlands (Pet The Camel). En dejlig tæt rytmegruppe bar det sammenspillede orkester solidt fremad, og forsangeren holdt os godt i hånden hele vejen. Tak for det og kom snart tilbage".
Pet The Camel er i gang med at færdiggøre deres debutalbum, som vil komme på gaden i 2019.

Trailerpark:Jesus
TrailerPark:Jesus er et pop-/rockband, hvis mission er at udbrede dansksproget lyrik.
Lyrikken præsenterer et utilsløret syn på virkelige menneskers liv i provinserne og på landet - de triste skæbner, modgangen og de ulykkelige slutninger, men også sammenholdet, håbet og viljen til at stræbe efter et bedre liv. Fandenivoldsk og uden omsvøb udfolder musikken sig i et univers af klagende sang og oprørsk guitarspil indkapslet i et pulserende og rodfæstet sammenspil, hvis ultimative mål er at overrække en arv af klassisk rock og implementere den i en moderne og nutidig kontekst. Ubetinget glæde og ulykkelig melankoli - velkommen til TrailerPark:Jesus TrailerPark:Jesus er især kendt for deres livlige og inkluderende liveshows rundt om i landet - og har blandt andet supported for Magtens Korridorer, Thomas Buttenshøn og TÅRN. Ydermere er TrailerPark:Jesus en del af MudMusic's talentprogram for fynsk musik anno 2018-2019
Musik | Andet/Ukendt

Fredagsfest på Nørrebro

Rust, kl. 23.

Fre. d. 26. april 2019, kl. 23.
Sted:
Mainfloor:- Emil Degner. Lisa Fosmark. Kælderen:Urban Lounge- Resident DJ. __. Det kræver ikke den store præsentation: Rust Natklub har åben hver weekend fra 23.00. I mange munde er vi flagskibet for urban musik i København og vores DJs er endnu en gang klar til levere den stærkeste hip-hop og rnb hele natten
Musik | Andet/Ukendt

Slik$aduk & Skt. DeLarge (Natkoncert)

Rust, kl. 23.

Fre. d. 26. april 2019, kl. 23.
Sted:
Slik$aduk og Skt. DeLarge gæster begge RUST til en natkoncert den 26. april 2019! Slik$aduk:I et overdrev mellem barnlighed og ramme alvor finder Slik$aduk sig selv svært desorienteret. I et forsøg på at få styr på sit eget hoved, river han lytteren med rundt i sit tankespind. Med $aduk som sprechstallmeister, er der garanti for både banaliteter, bevidsthed og badutspring
Skt. DeLarge: Skt. DeLarge er en ufiltreret strømligning af tanker om verden og livet omkring ham. Med både høj energiske og syrede instrumentaler samt et aggressivt flow, digtes og rappes der, med en næsten punket og satirisk tilgang, om moral, dansk popkultur og ragnarok.
Rust Natklub åbner kl. 23.00, hvor vores DJs vil servicere dig før og efter showet.
Emil Degner
Lisa Fosmark
Urban Lounge: DJ
Musik | Andet/Ukendt

Koncert

Rust, kl. 20.

Lør. d. 27. april 2019, kl. 20.
Sted:
Girlcrush. */. */. Girlcrush er en queer-feministisk pop-punk trio fra København, der blev dannet som modreaktion til heteronormativitet, toksisk maskulinitet og dygtighedsfacisme. Musikken har en følsom og bitchy punk-æstetik med storladne korstykker og spydige tekster. Da bandet er sammensat af urutinerede musikere har sangene et naivt og umiddelbart udtryk.

Sonny Young

*/
SONNY YOUNG er 2 x guitar, 1 vokal og 1 trommesæt.
SONNY YOUNG befinder sig i krydsfeltet mellem et storbyfatamorgana og en hængning i en provinscarport.
SONNY YOUNG smadrer en desperat alternative pop/rock ud i forskrækkerne!!!
"- YES! En episk blanding af post-punk og shoegaze!" - Karrierekanonen/DR

*/

Eerie Glue

Eerie Glue spiller alternativ rock med et melodiøst lydbillede og et tekstunivers omhandlende livets mørkere sider, såsom depression og ensomhed. Bandet har i 2017 udgivet 4 Ep'er og udkom i efteråret 2018 med debutalbummet "The Benefits Of Being Mad".
Eerie Glue har spillet koncerter rundt om i landet de sidste par år og har fundet sin plads i den danske undergrund. Eerie Glue's liveshows er intense og nærværende, men der er også plads til det mere drømmende og støjende
Musik | Andet/Ukendt

Lørdagsfest på Nørrebro

Rust, kl. 23.

Lør. d. 27. april 2019, kl. 23.
Sted:
Mainfloor:- Resident DJs. Kælderen: Underwxrld #5 - Val De Mar. __. Det kræver ikke den store præsentation: Rust Natklub har åben hver weekend fra 23.00. I mange munde er vi flagskibet for urban musik i København og vores DJs er endnu en gang klar til levere den stærkeste hip-hop og rnb hele natten
Musik | Andet/Ukendt

Rust Natklub: 48timer Festival Official Night Party

Rust, kl. 23.

Lør. d. 27. april 2019, kl. 23.
Sted:
48timer Festival har forkælet dig med alverdens fedeste arrangementer hele dagen, og derfor giver vi jer selvfølgelig også et afterparty som I kan danse videre til! Når klokken er slået 23.00 forvandler vi Rust til et helt andet univers, når vores nye og (endnu) hemmelige koncept, indtager Guldbergsgade 8. Kom og oplev en helt anden og ny side af Nørrebro.
Mainfloor:- Resident DJs
Kælderen:Nedenunder: Underwxrld Showcase #5 + After Party- Val De Mar- Kida (Live)
Upstairs:Oplev den ægte bodegastemning hele natten

*/
Musik | Andet/Ukendt

Rust Natklub: R'n'B Spring Party

Rust, kl. 23.

Lør. d. 27. april 2019, kl. 23.
Sted:
Denne lørdag sparker vi endnu en gang porten op til Købehavns bedste Hip-hop og R'n'B fest! Du kan glæde dig til alle de gode gamle klassikere, de nyeste hits fra i morgen og dét ene nummer fra din yndlingsplade som ingen andre kender, som bare er det bedste i verden.
Så find dine sommer sneakers og din Kango hat frem og øv dine friske moves med drengene og veninderne, fordi det her bliver brandvarmt!

Mainfloor:
Girlcrush
Sonny Young
Eerie Glue
Sajaan
Emil Degner
Kælderen:- Val De mar
Kida
Musik | Andet/Ukendt

Koncert

Rust, kl. 20.

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 20.
Sted:
Fredagslogik. Fredagslogik består oprindeligt af to medlemmer, Otto og Rune, to Østerbro drenge der nu har slået sig ned i smilets by. Efter et par år som duo, har de fået Kean Skov med som guitarist. Netop byen præger musikkens danske tekstunivers der henter inspiration i hverdagens gang, som alle kan relatere til, ung som gammel. Musikken befinder sig genremæssigt i pop/rock med et præg af folk genren i ny og næ. Tag ind og hør Fredagslogik, hvis du gerne vil høre noget catchy dansk pop/rock musik med et glimt i øjet.

Ventil

Ventil er fællesbetegnelsen for de tre musikere, der i halvandet år har udforsket lyden af indiejazz, som ifølge medlemmerne selv er en stadig, forholdsvist uudforsket og ung genre i det danske lydlandskab. Trioen indhyller lytteren i deres atmosfæriske og til tider uhyggelige univers og skaber samtidig en lokkende, velkendt genklang på trods af den aparte besætning af trompet, synthesizers, kontra/ukulele-bas og sang.

Bandet lader sig inspirere af et væld af forskellige bands, men skal man nævne et par få er kunstnere som LOW, Olafur Arnalds, Timber Timbre, Joe Hisaishi og danske Girls In Airports værd at nævne.

Som bandnavnet antyder, giver "Ventil" de tre medlemmer en platform til at udtrykke de spontane følelser med en legende og stærk sans for improvisation, der gør konceptet spillevende og vedkommende i et format der er genkendeligt og nyt på samme tid.

Private Eye

Med elementer lige fra Muse til Radiohead's melankoli til Nine Inch Nails industrielle rock, er Private Eye et godt bud på et nyt, men stærkt rockband, der igen kan vække de danske rocklyttere til livs
Musik | Andet/Ukendt

Beat Warfare

Rust, kl. 22.

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 22.
Sted:
RUST præsenterer, i samarbejde med Bjørn, et nyt arrangement i Upstairs området (øverst oppe)! Slaget skal stå. Instrumentaler kommer til at flyve. En kamp om titlen som sejrherre. Har du hvad der skal til for at kæmpe dig igennem de andre sultne producere?

Beat Warfare er et 'Battle of the Beats' koncept, hvor 8 producere dyster om titlen som den første Beat Warfare Champion og præmien på en flaske Smirnoff vodka. Aftenens vinder kåres af 3 yderst kompetente dommere.

Efter hver kamp vil dommertrioen votere, og derefter række et kort i vejret hvor de hver især kårer deres vinder. Produceren med flest dommerstemmer går videre til næste runde.

Snyd ikke dig selv for det her eksplosive event, om du er producer, rapper eller den fødte beat-connaisseur!

Mainfloor:
Fredagslogik
Ventil
Private Eye
Upstairs:
Beat Warfare
Musik | Andet/Ukendt

Koncert

Rust, kl. 20.

Fre. d. 10. maj 2019, kl. 20.
Sted:
Eva Koza. Eva Koza er en 19 årig sangerinde og sangskriver, hvis rejse kun lige er begyndt. Sangene bærer præg af hendes store musikalske ordforråd som griber tilbage til 50'ernes jazzdivaer, 70'ernes sprudlende funk og 90'ernes groovende neo-soul. På trods af det hænger musikken ikke fast i fortiden, men er et umiskendeligt moderne og unikt bud på inderlig og ærlig popmusik anno 2019. Teksterne, der både er på dansk og engelsk, kredser om kærlighed som en på samme tid forløsende og destruktiv kraft og skildrer en stærk kvinde i krydsfeltet mellem selvsikkerhed og skrøbelighed. Vokalen er dog midtpunktet med de øjeblikkeligt iørefaldende melodier og ubesværede fraseringer som med garanti vil blive hængende for dit indre øre længe efter koncerten er slut. Hun har sit velspillende band med og det bliver uden tvivl en enestående koncert.

Lambiec
Lambiec er et Alternativt rockband fra Vesterbro som drager inspiration fra bla. Garage, Trip-hop, Punk og Elektronisk. Bandet startede som et soloprojekt som fokuserede mest på samples, trommemaskiner og loopede guitarriffs, men udviklede sig hurtigt til et band, hvor alle medlemmer bringer hver deres musikalske baggrund frem i musikken. Vi kan derfor garantere en koncert med mange forskellige indtryk, mange forskellige stemninger og hvad vi i det hele taget håber bliver en interessant oplevelse for alle der møder op. Vores nye demo "Auto" kan høres på Soundcloud og Bandcamp.

August Bager
Gennem et mørkt, alternativt popunivers former bandet August Bager lyrisk en forvredet verden af vanskeligheder, som livet kan byde på.Deres kommende EP "Estate" fortæller en historie om at løsrive sig fra sit indre flokdyr og at overkomme de udfordringer, der knytter sig til søgen efter stærke værdier og individualitet.Sangene er båret af komplekse arrangementer med akustiske og elektroniske elementer, der omfavner musikkens moderne melodier.Koncerten på RUST vil stimulere både den auditive og visuelle sans. Musikken understøttes af levende billeder, der inviterer lytteren direkte ind i August Bagers kunstneriske univers