Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
15/1 2012
Støberihallen
Nordstensvej 1
3400 Hillerød
Tlf: 7232 3272

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9289, Lon 12.2993

Hillerøds moderne kulturhus og koncertscene. Fleksibel ramme om musikarrangementer, konferencer og møder


Viser 33 events fra/efter 18. jul. 2019

Musik | Funk/Blues/R&B

Uffe Lorenzen - "Tålt Ophold"

Støberihallen, kl. 20.

Fredag den 13. september 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 185 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Uffe Lorenzen har netop lagt sidste hånd på sit andet album i eget navn i STC studiet i København. Her har han indspillet syv originale Lorenzen kompositioner og en smuk version af Hyldemors "Hallo Hallo Frøken", som bliver til albummet Triprapport, der udsendes til maj på Bad Afro Records.

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdækkende turné på baggrund af sit første solo album Galmandsværk, hvor han bippede rundt i landet på den såkaldte Rejsekort tour 2018. Han spillede også en hel del festival koncerter sidste sommer, og er nu klar til at gentage bedriften i 2019 med festivaler til sommer og en intens turné til efteråret for at præsentere de nye sange fra Triprapport.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80'erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen "Lolland Falster" og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve
Musik | Rock/Pop

HVIDE LØGNE - 80'ernes og 90'ernes største danske hits - LIVE

Støberihallen, kl. 20.

Lørdag den 14. september 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 185-205 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Der er lagt op til en kæmpe (danse) fest når live bandet HVIDE LØGNE - der er kåret af DR til bedste koncept band for andet år i træk - spiller alle de kendte klassikere fra dengang og når de kendte DJ's Booty Beast efter koncerten spiller festen videre. Op til dans.

HVIDE LØGNE

Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret og mange flere.

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80'er/90'er scene.

HVIDE LØGNE har spillet over 450 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmarrangementer og på danske spillesteder. Orkesteret fejrer i år 10 års jubilæum og er rundt i hele landet og har solgt ud mange stedet bl.a. også i Helsinge og Hørsholm af steder i nordsjælland så det er med at være hurtig ved tasterne og sikre sin billet. Der er penge at spare i forsalg da den koster kr. 175 + gebyr i forsalg og 200,- i døren på aftenen såfremt der stadig er billetter.

Orkesteret består af:

Nana Schwartzlose - Sang

Karsten Storm - Keyboard, Kor

Jes Wind Andersen - Trommer

Peter Abrahamsen - Guitar

Henrik Raabo - Bas, Kor

Efter koncerten spiller de kendte DJ's BOOTY BEASTS videre op til dans frem mod kl. 2 eller så længe der er gæster nok. Booty Beasts har spillet i Hillerød flere gange før blandt andet i et fuldstændig fyldt - det store markedstelt - så alle var helt oppe i det hurtige festlag. Det er drengene Dennis Fuller og Jonas Sørensen der er dine fest leverandører denne aften i Støberihallen efter livekoncerten er slut.

Koncertmenu på B-hageriet

I forbindelse med koncerten udbydes en koncertmenu på det hyggelige B-hageriet der ligger på Slotsgade 15, baghuset, kun 100 meter fra Støberihallen.

Menuen offentliggøres først senere, men prislejet ligger på 195,- til max 245,- og er altid overvejende økologisk og i meget høj kvalitet.

Reservationen til menuen er påkrævet gennem billetkøbet her som koster + kr. 20 for at sikre der er plads til dem der reserverer.

Selve menuen betales direkte til B-hageriet på selve dagen.

Dørene åbnes kl. 19 og musikken starter kl. 20.

Menu på B-hageriet starter servering fra kl. 17.30 eller inden kl. 18
Musik | Andet/Ukendt

Sound of North

Støberihallen, kl. 16.

Søndag den 15. september 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Hvordan ser lyden ud?. Søndag d. 15. september 2019 kl. 16.00. Støberihallen. I Sound of North inviterer Frans Bak, en af Danmarks mest succesfulde film- og tv- komponister os på opdagelse i filmens og filmmusikkens verden. Ledsaget af blandt andet Henrik Saxgreens fotos, Josefine Cronholms stemme og strygekvartetten Live Strings besøger vi urbane landskaber, møder Nordlys og nordiske guder. Vi får også et gensyn med en meget berømt færøsk sweater samt Carl Th. Dreyers klassiske kortfilm fra 1948, 'De nåede færgen' med ny musik af Frans Bak, som også har skabt en distinktiv nordisk lyd. Rødderne ligger i den klassiske musik, men der er også lån fra det elektroniske lydunivers. Frans Bak, flygel og keyboards. Josefine Cronholm, vokal. Karen Johanne Pedersen, violin. Niels Thorkild Levinsen, violin. Mette Brandt, bratsch. Live Johansson, cello. Keld Haaning Ibsen, lyd og visuals
Teater | Show/stand up

Anden Bringer Ud - Klas. Stand-up. (21.30)

Støberihallen, kl. 21.30.

Onsdag den 18. september 2019, kl. 21.30.
Pris: (Entré: 400 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up. I Støberihallen kommer man helt tæt på Anders Matthesen. Det er en intim scene der står i kontrast til de mange andre store steder Anders optræder. Der er derfor lagt hele to shows ind samme aften kl. 19 og 21.30 så flere får mulighed for at opleve Anden helt tæt på. Der er unummererede siddepladser - Først til mølle for de bedste pladser men alle pladser her er gode. Ved tilkøb af teatermenu hos B-hageriet reserveres også god plads til showet. Kom i god tid da der varmes op med Anders Musik fra Blodhævn, Ternet Ninja og alle de andre gode sange inden start.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. "De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at 'møde folk hvor de er'. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.

VIGTIGT! Der må absolut ikke filmes eller tages billeder under showet. Anders Matthesen stiller gerne op efter showet til billeder, autografer mm.

Teatermenu udbydes i samarbejde med byens hyggeligste cafe/restaurant B-hageriet som ligger 100 m fra Støberihallen. Menuen annonceres i god tid inden og kommer til at ligge prismæssigt omkring de 195 måske plus 50. Men læg allerede nu pladsreservation i kurven sammen med billetkøb. Der er kun 50 pladser. Menuen betales direkte hos B-hageriet på dagen. Reservationen koster kr. 25 og giver samtidig gode pladsreservationer til showet, så I roligt kan afslutte middagen.

Menuen indtages i det hyggelige B-hageriet i tidsrummet kl. 19-21. Dørene til showet åbner kl. 20.45 hvor der i Støberihallen er åben bar og musik frem til kl. 21.30, hvor showet starter.

Både show og menu er nu UDSOLGT
Teater | Skuespil

Ivalus første sang

Støberihallen, kl. 18.30.

Fredag den 20. september 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 60 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Hillerød Musik & Teater præsenterer: Ivalus første sang. Kulturnat. 60 kr - voksne og børn.
Diverse | Undervisning

Naturlovene og standardmodellen

Støberihallen, kl. 19.30.

Tirsdag den 1. oktober 2019, kl. 19.30.
Pris: (Pris: 175 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Øresund
Sted:
Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks mest kendte og afholdte videnskabsfolk, der med stort engagement beskriver sin forskning for tilhørerne. Det drejer sig om, hvordan man indenfor den teoretiske fysik arbejder med at finde en model, der kan forklare alle fysikkens love på een og samme gang. Her kommer vi bl.a. ind på Strengeteorien, Bohrs standardmodel og fundet af Higgs partikel - Guds partikel - som Holger Bech Nielsen forudsagde eksistensen af allerede i 90erne. Partiklens eksistens er nødvendig for teorien, for at andre partikler kan få masser, der ikke er nul. Higgs er den sidste manglende brik for den indtil nu bedste model til beskrivelse af fysikkens love - en standardmodel. Der er i forbindelse med foredraget mulighed for efterfølgende debat, hvor vi diskuterer standardmodellen, og hvor langt den mon vil gælde. Hold b31001
Teater | Show/stand up

Thomas warberg

Støberihallen, kl. 19.

Onsdag den 2. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 290 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Perfektion, overskud & andre lorteord. Warberg efteråret 2019! Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. Navnet er naturligvis Thomas Warberg, som siden sin stand-up debut har lagt

sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og

levering af både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse helt for

sig! De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt

egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig

klar til at komme rundt i hele DK !
Musik | Rock/Pop

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle + Subterranean

Støberihallen, kl. 20.

Fredag den 4. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 185-415 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Dobbeltkoncert med først Subterranean Street Society og derefter Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle (Saybia)! "Klaus Handsome er manden der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det Klaus insistere på; at verden og fælleskabet griber en når man lader sig falde bagover. Man skal tude - og det tør Klaus"

Peter Sommer

"Gadens Løse Fugle" er SAYBIA bandet uden Søren.

Og man kan høre og tydeligt genkende det eminente orkester! /Peter

Legenden og troubadouren Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge og i fællesskab har de skabt en række fantastiske sange med masser af nærvær, historie fortællinger, fængende omkvæd og lyrik på topniveau under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Klaus Handsome mødte for første gang orkesteret Saybia på 'Gæstgiveren' i Allinge hvor Handsome hvert år siden 2013 har lavet 'warm-up' optrædener for vennerne Peter Sommer og Simon Kvamm. Det var i Juli 2016 og Saybia var ligeledes på 'Gæstgiveren' og skulle spille to aftener i træk, og Handsome tilbød sin assistance om at varme op omkring publikum til Saybias bassist Jeppe Knudsen der hurtigt meldte tilbage, at der var 'thumps up' fra resten af orkesteret på den idé.

Handsome havde ved aftenens koncert stor succes med sin guitar og hans hjemmebryggede danske feel-good-syng-med- sange, og det fik bandet til at foreslå, at de ved næste aftens optræden ville lave en happening, og entrere scenen under Handsome's sidste nummer, som efter 'gæstgiver tradition' var 'Joanna , og spille sangen til ende med ham. Dette blev på sin vis, skulle det vise sig, starten på et mere omfangsrigt samarbejde, end parterne på det tidspunkt havde forestillet sig.

Efterfølgende blev Handsome inviteret til, at komme til Nyborg og bandets øvelokale/studie med tilbuddet om, at indspille en enkelt af hans nye sange med dem som backingband. Forsanger og medstifter af Saybia, Søren Huss var i gang med sit 2.danske album, og orkesteret var dermed sat på standby for en tid, og et sådan lidt sjovt og skævt projekt havde de andre "Saybians" både tid og lyst til.

'Det blev til virkelighed i foråret 2017 hvor Handsome mødte op til en session i øvelokat i Nyborg - en session der fra første fløjt var let, sjov og skabende - kort sagt - der var energi, og idéen om at indspille en enkelt sang blev snart til flere øvere og ønsket om, at indspille ét helt album, og lave et nyt orkester med udgangspunkt i Klaus' danske sange.

Idéen til bandnavnet 'Gadens Løse Fugle' opstod efter at Klaus i anden sammenhæng - i en fototekst på et Facebookopslag - havde brugt udtrykket 'gadens løse fugle'.."Det er et fedt udtryk" mente bassist Jeppe Knudsen - "Det bruger vi sgu som orkesterets bandnavn!", og efter lidt snak frem og tilbage blev det så besluttet. Nogen vil sikkert også huske udtrykket fra Gasolin' sangen 'Hva' gør vi nu lille du', hvilket alle er enige i ' absolut ikke gør noget' .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle var blevet 'født' og allerede i september måned fik bandet sin ilddåb, og var både på plakaten og scenen med debutsucces, ved et lokalt musikarrangement på Bastionen i Nyborg .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle tager udgangspunkt i Handsomes melodier og dansksprogede tekster, musikstilen kan karakteriseres som værende i området af rock/folk/pop.

Første singlen 'Jeg Vil' udkom den 22.februar og fik rosende ord fra Gaffa, Fyens Stiftstidende, Calles Rock Corner, GF rock, samt radio plays på P4, P5, P6, Radio Vesterbro, VibeFM og Midtfjord Radio. Alt sammen vidner om hvor mangfoldigt og bredt bandet rammer.

Den 26. april udkom bandets selvbetitlet debut EP 'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' og efter udvalgte festivals koncerter henover sommeren er de klar til at ramme landevejen og dit spillested i efteråret. Herunder Støberihallen d. 4/10-19.

Albummet i sin helhed forventes udkommet kort før koncerten.

KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE :

Klaus Handsome: Sang og guitar

Jess Jensen: Keys og kor

Jeppe Knudsen: Bas

Palle Nielsen: Trommer

Kasper Rasmussen : Guitar og kor

SUBTERRANEAN STREET SOCIETY

Endnu engang får vi besøg af de hollandske undergrunds-kometer med danske Louis Puggard Müller i spidsen. Hele orkesteret udstråler en karisma, nerve, spilleglæde og talent hører hjemme på landets største scener - men det skal jo starte et sted og her er Støberihallen et vigtigt stop på rejsen.

"Efter et succesfuld år på de Hollandske landeveje hvor vi turnerede fra September til November med landets største undergrundsfestival Poponde og derefter spillede 2 jobs under Eurosonic Noorderslag, er vi nu er i fuld gang med et nyt år fyldt med nye udgivelser fra vores side. I September 2019 har vi release på vores album "Twelve Steps" og 28th Marts 2019 udgav vi vores nye EP "Leftover Wine".

www.youtube.com/subterraneanstreetsociety

www.facebook.com/subterraneanstreetsociety

www.instagram.com/subterraneanstreetsociety

Subterranean Street Society takes the raw & unexpected

energy from the streets and brings it onto the stages all around the world. With steel resonator guitars, hollow body basses and rumbling Rock n' Roll drums they attack the audience with an uncompromising sound. On top of cassette tape drones, melodic feedback and thunder like basslines, you hear a raspy voice that has been described as sounding like "mahogany and leather", a voice telling stories of romantic remedies, lazy lovers and drifting characters struggling to choose the right direction. The songs move beyond the grey zone of genres and even though comparisons are made to bands like Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead and Paolo Nutini there is really only one label that you can always put on Subterranean Street Society and that is: "Heartfelt".

Praktisk:

Døre: kl. 19

Koncert kl. 20

Evt. support annonceres først senere.

Koncerten er stående med mulighed for få siddepladser.

Overtøj må ikke medtages i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller gratis ubemandet garderobe.

Koncertmenu:

Der udbydes også til denne koncert, i samarbejde med nærliggende B-hageriet, en koncertmenu før koncerten.

Menuen der byder på Starters der står klar på bordene, herefter en hovedret og en dessert af gode kvalitets råvarer koster kr. 220,- og kan bookes sammen med billetten eller tilkøbes senere + gebyr, så længe der er plads (der sælges max omkring 50 menuer). Menuen beskrives først mere præcist i ugerne inden koncerten, men B-hageriet er flexible ift. et alternativ hvis der er noget man ikke spiser. Menuen serveres i tidsrummet kl. 18.00 - 19.30.

B-hageriet ligger 100 m fra spillestedet på Slotsgade 15, baghuset eller med indgang fra gården tættere på Støberihallen
Teater | Skuespil

Svejk i anden verdenskrig

Støberihallen, kl. 16.

Lørdag den 5. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 185 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Han kan sælge sand i Sahara. Lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 16.00. Støberihallen. SVEJK er humoristisk teater baseret på historien af Bertolt Brecht. Vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i Prag, en by, hvor besættelsesmagten under 2. verdenskrig holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer, men hans usædvanlige talegaver ender som regel med redde ham. Forestillingen bliver undervejs akkompagneret af sang og klaver. Produceret af Teatret Møllen. Medvirkende. Ole Sørensen. Uta Motz. Klaus Andersen. Sara Line Møller Olsen. Thomas Jacob C. Rønne
Musik | Andet/Ukendt

Chamber Philharmonic Europe

Støberihallen, kl. 16.

Søndag den 13. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
"Musik forbinder". Søndag d. 13. oktober 2019 kl. 16.00. Støberihallen. Ensemblet har til huse i Køln, og spiller dér under sit tyske navn 'Kammerphilharmonie Europa'. Det tæller 60 professionelle musikere fra 18 europæiske lande og de spiller koncerter over hele Europa i større eller mindre grupper under overskriften "Musik forbinder". Her hos os kommer der ni musikere under ledelse af dirigent og kunstnerisk leder Leonid Tritus. Program. A. Vivaldi: Koncert i g-mol nr. 21. J. N. Hummel: Koncert for trompet og orkester. J. Suk: Serenade for strygere op. 6. J. S. Bach: Violinkoncert i E-dur. G. Fauré: Pavane op. 50. C. Nielsen: Lille suite for strygere op.1