Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
19/12 2019
Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
8420 Knebel
Tlf: 8635 1355 Fax: 8635 2669

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1849, Lon 10.5322
Åbent: Dgl. kl.8-18

Kursuscenter


Viser 52 events fra/efter 29. feb. 2020

Musik | Rock/Pop

På Slaget 12

Fuglsøcentret, kl. 20.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Sted:
På Slaget 12 er et dansk pop- rockband der hovedsageligt består af sangerinde Ann-Mette Elten guitarist Niels Kirkegård. På Slaget 12 blev dannet i 1984 under navnet Kvartalsband af Elten, Kirkegård, keyboardspiller Søren Møller, bassist Mogens Lodahl, trommeslager Mats Madsen. Bandet udgav deres selvbetitlede debutalbum i 1986, hvorfra sangen "Hjem til Århus" blev et stort hit. Albummet solgte 61.000 eksemplarer.

Efter en række succesfulde albums op gennem 80'erne, fik På Slaget 12 et kommercielt comeback i foråret 2002 med albummet Let's Dance bestående af gamle 50'er 60'er hits. Albummet blev en kæmpe succes med 115.000 solgte eksemplarer. Allerede i november 2002 udkom efterfølgeren Let's Dance 2, i juni 2003 Let's Dance 3, dvs. at gruppen udgav tre albums på under halvandet år. I 2004 udkom den fjerde sidste i serien af Let's Dance-albums, som samlet har solgt over 350.000 eksemplarer.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30
Musik | Rock/Pop

Søren Huss koncert

Fuglsøcentret, kl. 20.

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345 kr) Køb/bestil billet
Sted:
I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren "The Second You Sleep", og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands. I dag har frontfiguren udgivet fire albums under eget navn. Med sit omfattende og hit-spækkede katalog, har Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne rives væk på rekordtid
Diverse | Undervisning

Nordic camino kursus // mols bjerge

Fuglsøcentret, kl. 09-15.

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 09-15.
Pris: (Pris: 1800-1989 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Nordic Destination
Sted:
Nordic camino kursus // 2 dage. lær af erfaren camino guide //. bliv klar til vandring på caminoen //. oplev vandring i mols bjerge //. hotelophold // lokale måltider //. Drømmer du om at opleve pilgrimmenes vandrerute på Caminoen, og ønsker du a. NORDIC CAMINO KURSUS // 2 DAGE

LÆR AF ERFAREN CAMINO GUIDE //

BLIV KLAR TIL VANDRING PÅ CAMINOEN //

OPLEV VANDRING I MOLS BJERGE //

HOTELOPHOLD // LOKALE MÅLTIDER //

Drømmer du om at opleve pilgrimmenes vandrerute på Caminoen, og ønsker du at blive helt klar til udfordringen?

Kom med på et ægte Camino-kursus i Mols Bjerges fantastiske natur på ruter gennem istidslandskabet. Vi sørger for alle måltider med frokoster serveret på ruten og overnatning på Fuglsøcentret i Mols Bjerge. Vores erfarne camino-guide deler rundhåndet ud af viden og gode råd på vandreturene og holder et inspirerende oplæg lørdag aften. Bliv klar til at indtage Caminoen som en ægte pilgrim.

Ankomst og introduktion

Camino-kurset starter på Fuglsøcentret fra kl. 09.00, hvor der er velkomst og mulighed for at klæde om til vandring i udfordrende terræn. Værelserne er tilgængelige efter lørdagens vandretur.

Kl. 09.30 mødes alle gæster og guiden i receptionen, hvor der bydes velkommen. Guiden sikrer at alle er velinformerede og kender det fulde program for de to dage. Gæsterne får en kort introduktion til godt udstyr og fodtøj inden afgang.

Camino-kursus // Program dag 1

Camino-vandringen starter kl. 10.00, hvor gruppen vandrer afsted fra Fuglsøcentret mod hjertet af Mols Bjerge med smukke udsigtspunkter som Trehøje og Agri Bavnehøj. Vores Camino-guide fører gruppen sikkert rundt via veje og stier i det imponerende istidslandskab. En tiltrængt frokostpause afholdes kl. 14.00 ved det højeste punkt Agri Bavnehøj midt i hjertet af Mols Bjerge. Her samles gæsterne og starter med en kort gåtur op til den scenariske udsigt på toppen med udsyn til Ebeltoft, Aarhus, Samsø og en stor del af det sydlige Djursland. Agri Bavnehøj udgør en fantastisk lokation til at slappe af og hygge i fællesskab. Her serverer Fuglsø Kro en lokal sandwich sammen med frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri. En kærkommen pause med tid og ro til at nyde frokosten og pausen. Her er mulighed for komme under tag, benytte toiletter og tanke vand.

Camino-vandringen går videre ud i det vilde terræn frem mod Trehøje, der rejser sig midt i det smukke åbne landskab. Her når vi igen en top med en imponerende udsigt. Her fra går gruppen mod Tinghulen, der er skabt som et kæmpe dødishul da isen trak sig tilbage efter sidste istid. Her skal igen mærke de dybe dale og vandre ned i det historiske sted.

Gruppen returnerer til Fuglsøcentret kl. ca. 18.00 og der er check-in og fordeling efter aftale på værelserne. Der er tid til at lade roen falde over de trætte ben og friske op inden den fælles middag kl. 19.30 i restauranten. Efter et hyggeligt samvær under aftensmaden slutter dagen med et oplæg om vandring på Caminoen af vores erfarne camino-guide.

Camino-kursus // Program dag 2

Der serveres morgenbuffet fra tidlig morgen, men vi mødes kl. 08.30 i restauranten, og tager en hyggelig morgensnak over maden. Vi sikrer at alle er klar til dagens vandring på Helgenæs.

10.00 checker alle ud og gør klar til afgang i egen/fælles bil. Vi kører 8 km. til Ellemandsbjerget på Helgenæs, hvorfra vi begynder på vores sidste Camino-vandring. Dagens vandring begynder med en toptur for at nyde Ellemandsbjergets panoramaudsigt over den sydlige del af Helgenæs, hvor guiden vil føre gæsterne rundt via små stier og grusveje ved stejle skrænter og idylliske landskaber. Undervejs serverer Fuglsø Kro igen en lokal sandwich sammen med frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri ved Sletterhage Fyr.

Camino Kurset slutter kl. 15.00 tilbage ved Ellemandsbjerget, hvor guiden afslutter en aktiv oplevelse med fælleskab, lærerige erfaringer og ny viden der gør dig klar til vandring på Caminoen.

FØLG BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK

Læs nyheder om turen på facebook

VARIGHED:

2 dage

RUTEN:

Længde: Dag 1: 25 km, dag 2 15 km.

Terræn: Kuperet og med fine grusveje, grus- og skov-stier.

Tempo: Tempoet er sat efter et camoni-tempo, hvor man traver - omkring 4 km/t, ca. 1 times frokostpause hver dag.

PROGRAM

Fælles start kl 10.00 ved Fuglsøcentret lørdag og afslutning ved Ellemandsbjerget på Helgenæs søndag kl. 15.00.

PARKERING

Du kan parkere direkte ved Fuglsøcentret, hvor din smilende guide, står synligt klar til at tage imod.

PRIS // TILMELDING

Pris for deltagelse inklusiv Camino-kursus, guide på hele turen, camino-oplæg, 2 vandredage, alle måltider samt overnatning på hotelværelse. Der kan vælges mellem enkelt- eller dobbeltværelse ved tilmelding.

TILMELDING LUKKER 22/2 2020 kl. 09.00

Enkeltværelse 1989,00 kr. + gebyr

Delt dobbeltværelse 1800,00 kr. + gebyr

HUSK // KOM FORBEREDT

Passende tøj til vejret.

SÅDAN GØR DU

1. Vælg antal billetter

2. Klik på Læg i kurv
Musik | Rock/Pop

Burhan G akustisk koncert

Fuglsøcentret, kl. 20.

Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 445 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Den danske pop - Rnb stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Derudover strøg han sidste år til tops på hitlisterne med nummeret Lucy. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne så mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2's Toppen af Poppen i 2017.

Med 7 studiealbums af velkomponerede producerede numre, der har medfødt utallige guld platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Dørene åbner 19:30
Musik | Rock/Pop

Stig & Vennerne

Fuglsøcentret, kl. 20.

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vær med til at hylde Bamses livsværk. Med sin karakteristiske stemme, joviale facon sikre fornemmelse for det folkelige syng - med - hit sang Flemming "Bamse" Jørgensen sig ind i den danske folkesjæl. Nu har Stig Rossen & Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen.

Stig Rossen de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed respekt alle de kendte elskede hits som "Vimmersvej", "Jeg elsker kun dig", "Kongens Have", "Hvorfor går Louise til bal?", "I en lille båd der gynger" mange, mange flere.

Som Stig Rossen siger i begyndelsen af hver koncert: "Den bedste måde vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest!" Og fest, det bliver der!

Dørene åbner 19:30
Musik | Rock/Pop

ABBAcz

Fuglsøcentret, kl. 20.

Lørdag den 21. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn Bennys ærmer i 70'erne 80'erne, mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvaus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - dog....

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, blandt dem rager "Abbacz" tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, her kan man både lytte, synge med, - danse ! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Dørene åbner 19:30
Musik | Rock/Pop

Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band

Fuglsøcentret, kl. 20.

Lørdag den 28. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie. Som medlem of'Electric Orchestra Part 2 The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle nye fans.

Phils imponerende stemme hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler karakteristisk violinspil,
frembringer en helt enestående original musikoplevelse.

Electric Light Orchestra er rock-, klassisk-, elektronisk- , orchestral, traditionelmusik moderne trends. "Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line", "Evil Woman", "Livin' Thing", "Mr. Blue Sky", "Strange Magic", "Turn To Stone" eller "Sweet Talking Woman" er ikke glemt af publikummet, et vidne om at musikken stadig holder i dag.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30
Musik | Rock/Pop

Anders Blichfeldt - Alene på scenen

Fuglsøcentret, kl. 20.

Fredag den 3. april 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345 kr) Køb/bestil billet
Sted:
I sit nye show 'Alene på scenen' tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders' soloudgivelser, samarbejdet med Elvis' band, fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, om at skulle genopfinde sig selv igen igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter elektroniske dimsedutter leverer sjove, rørende overraskende versioner af de sange vi kender elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark
Motion | Vandretur/stavgang

Pilgrimsvandring

Fuglsøcentret, kl. 10.

Mandag den 13. april 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis)
Sted:
2. Påskedag: Påskeudstilling (entré: 30 kr.) Billedkunstner Simon Aaen viser os sine malerier ud fra årets tema: 'Rejsebrev'. Pilgrimspræst Elisabeth Lidell leder den efterfølgende vandring på 12 km. Tema: Den indre rejse. Medbring madpakke og drikkelse.
Musik | Andet/Ukendt

Procol Harum koncert

Fuglsøcentret, kl. 20.

Fredag den 1. maj 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 500 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Over 50 år med klassikeren "A Whiter Shade of Pale". Procol Harum blev dannet i Essex, England, helt tilbage i 1967. De var med til at skabe og udvikle den symfoniske rock, som senere blev til den progressive rockmusik. Bandet er inspireret af klassisk musik og psykedelisk rock, som tilsættes mørke, ofte dystre og filosofiske tekster, som gennem alle årene er blevet skrevet af sanger og pianist Gary Brooker og tekstforfatter Keith Reid i fællesskab.

Deres stilskabende musik har været med til at inspirere bands såsom Pink Floyd, The Grateful Dead, Electric Light Orchestra og rigtig mange andre.

Procol Harum slog igennem med A Whiter Shade of Pale fra 1967, som stadig ligger blandt de mest solgte singler på verdensplan. En klassiker af de helt store. Bandet blev opløst i 1977 og først gendannet i 1991. Gary Brooker og hans nye besætning i Procol Harum leverer noget nær de bedste koncerter gennem hele karrieren