Kalender

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
25/6 2008
FOF Djursland
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86 32 55 88

Yderligere information: Hjemmeside

FOF Djursland driver meningsfuld og udbytterig folkeoplysning for alle voksne i 7 kommuner på Djursland


Viser 2 events fra/efter 25. mar. 2019

28 Mar Foredrag

Peter Ingemann - Størst

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19-00.
Pris: (Entré: 195 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Djursland. Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa
V/ Peter Ingemann..

"Jeg bor i en lille by - i et lille land, og her er vi vant til, at småt - det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst"...

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst - TV2's populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting...
Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.
I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien.

Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

Foredraget tilbydes i samarbejde med Djursland Bank
Vis kort
3 Okt Foredrag

En God Aften Med Ole Henriksen Interview Af Michèl

Tor. d. 3. oktober 2019, kl. 19-00.
Pris: (Entré: 300 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Djursland. Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa
V/ Ole Henriksen..

Gå ikke glip af en forrygende aften i selskab med crème-kongen Ole Henriksen fra LA. Han har været i selskab med nogle af verdens største stjerner, men på denne aften har han helt eksklusivt valgt at være i selskab og dialog med borgerne fra Djursland og omegn.

I en live-samtale på scenen taler han med Go'aften Danmark værten Michèle Bellaiche om sit opsigtsvækkende liv, der på mange måder minder om H C Andersens "Grimme ælling" eventyr.
Han blev mobbet som barn, var tæt på at begå selvmord som ung, men tog så en beslutning om at fylde sit liv med glæde ved at gøre andre mennesker glade - og lige netop dét kan Ole Henriksen.

Han er et festfyrværkeri af livsglæde, dans og ægte nærvær overfor alle slags mennesker, og han elsker at give noget videre (derfor er der også en præmie til en værdi af 3.000 kr. til den fra publikum, der stiller aftenens bedste/sjoveste/frækkeste spørgsmål).

Foredraget tilbydes i samarbejde med Sparekassen Djursland, Bettina Beauty, Matas samt LOUISE
Vis kort