Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
31/1 2013
Aktivitetscenter Struer
Skolegade 5a
7600 Struer
Tlf: 24877147

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4922, Lon 8.58698


Viser 6 events fra/efter 5. aug. 2020

31 Aug Undervisning

Hatha Yoga - Let øvede

Mandag den 31. august til mandag den 30. november 2020, kl. 15-16.30.
Pris: (Pris: 1070 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Dorrit Nielsen..

Yoga - for dig, der gerne vil arbejde bevidst med dig selv.

Yoga er at skabe balance mellem krop og sind. Yoga afspænder kroppen, mens du roligt og koncentreret arbejder dig igennem øvelserne og stillingerne - i et dejligt harmonisk flow med åndedrættet, som det centrale. Min undervisning tager altid udgangspunkt i åndedrættet - og kroppen.

Vi arbejder med en form for yoga, der tager hensyn til den enkeltes skavanker
Vis kort
31 Aug Undervisning

Hatha Yoga -øvede-letøvede

Mandag den 31. august til mandag den 30. november 2020, kl. 16.45-18.15.
Pris: (Pris: 1070 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Dorrit Nielsen..

Yoga - for dig, der gerne vil arbejde bevidst med dig selv.
Yoga er at skabe balance mellem krop og sind.

Du introduceres for klassiske yogastillinger, hvor vi strækker og styrker kroppen, så energien kan flyde frit, og du vil opleve større velvære og nærvær.

Undervisning tager altid udgangspunkt i åndedrættet - og kroppen. Yoga afspænder kroppen, mens du roligt og koncentreret arbejder dig igennem øvelserne og stillingerne - i et dejligt harmonisk flow med åndedrættet, som det centrale.

Vi vil have fokus på dybe vejrtrækninger og træne balance, smidighed og opmærksomhed både i krop og sind. Vi får renset ud i tankerne, finder den indre ro -også med korte meditationer -og går ud i verden med fornyet energi og glæde indeni.

Der afsluttes med afspænding
Vis kort
9 Sep Andet

Fransk Niv. 1 - Begyndere

Onsdag den 9. september til onsdag den 18. november 2020, kl. 10-11.55.
Pris: (Entré: 890 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Maria Jakobsen..

Kader Rebouh:

Dette kursus henvender sig til dig, der har lidt kendskab til fransk. Måske fra tidligere kurser eller rejser i fransktalende lande.

Vi arbejder med hverdagskommunikation, understøttende grammatik og får gennem små og lette tekster indsigt i fransk sprogbrug og kultur. Vi benytter læsebogen "Début 1" fra Systime og evt. grammatikbogen "Début Grammatik".

Vi lærer, hvordan man begår sig på fransk, så du kan blive klædt på til din næste eller måske første rejse til det skønne land.

Udgifter til materialer må påregnes og afregnes med underviseren.

Vel mødt - au revoir!

Maria Jakobsen:

Du har lyst at lære fransk. Vi starter helt forfra og laver enkle sætninger, lytter, læser og skriver i et hyggeligt arbejdsklima ud fra bogen Debut1.
På nettet møder vi det aktuelle Frankrig i lyd og billede. Vi satser på at kunne samtale fx på rejsen og på at få et fundament at bygge videre på.

Min begynderundervisning begynder altid helt forfra. Der kræves ikke andet af dig end lyst og en investering i grundbogen Début 1 til ca 325 kr. Den garanterer et systematisk og overskueligt forløb. Udover læsetekst indeholder den ordlister og grammatik, og vil også dække et evt. forårsforløb. Derfor bliver der ikke andre udgifter end 10 kr til kopier pr forløb.

Materialeudgiften afregnes med underviseren ved kursusstart.

Jeg har undervist på voksne i mange år (FOF, VUC og Nr Nissum) og nyder at bruge metoder, der giver den voksne mod, selvtillid, smil på læben og et solidt grundlag for eventuelt videre studier.

Mit mål er at introducere dig til det Frankrig, du møder på din rejse og i TV. Derfor bruger jeg lyd og billede i undervisningen og inviterer dig til at blive medlem af min lukkede facebookgruppe "Vive la France", hvor jeg deler artikler/film/tips, som er relevante for den fransk-interesserede. Der er ingen tvang til Facebook, men har du lyst og brug for hjælp til at komme på, så sørger jeg for det.
Jeg satser på, at holdet arbejder aktivt med at tale og forstå fx i form af rollespil, - grammatikken inddrager jeg, når det er relevant for at støtte det mål
Vis kort
15 Sep Andet

Fransk Letøvede - Niveau 3

Tirsdag den 15. september til tirsdag den 24. november 2020, kl. 10-11.55.
Pris: (Entré: 890 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Maria Jakobsen..

Holdet har eksisteret i 3 år. Vi taler og læser fransk med udgangspunkt i tekst og korte dokumentarfilm.

Du har haft et par års fransk, -måske en gammel HF, en handelseksamen eller 3 år på aftenskole, men du føler dig lidt rusten, og har også noget grammatik at støve af.
Du vil gerne træne samtale i en hyggelig og aktiv gruppe og har lyst til at følge med i, hvad der sker i Frankrig aktuelt.
Vi vil ofte arbejde med korte dokumentarfilm, der er undertekstet på fransk. Jeg udleverer en udskrift af den film, vi arbejder med. Det er ca en side pr gang med gloser og link til film. Det er så lektie til næste gang.
Vi læser, forstår og samtaler med udgangspunkt i øvelser og strukturer, som jeg har forberedt til jer.

Det bliver indrettet efter deltagernes ønsker og behov. Det skal være ok at prøve det hele, og ok at man selvfølgelig kommer til at lave fejl undervejs.
For at sikre relevant grammatiktræning indkøber vi øveheftet La famille Lucotte à Autun til ca 75 kr. Derudover bliver der kun en udgift på max 25 kr til fotokopier.

Jeg har som sædvanlig franske sange og foredrag til jer, ligesom I kan være med i min lukkede facebookgruppe, hvor vi deler mit materiale eller opslag, der kan inspirere franskinteresserede. Det er tekstede sange, artikler, madopskrifter eller tips til rejser, film eller bøger, gruppens medlemmer ønsker at dele.
Selvfølgelig skal deltagerne blive dygtigere til at tale og forstå, men formålet med mit materialevalg og min metode er også, at deltagerne skal føle sig hjemme og genkende det Frankrig, de møder, når de tager derned.

Du er velkommen til at bede FOF om mit mobilnr, hvis du har brug for at høre mere.

Udgifter til materialer afregnes med underviseren ved kursusstart
Vis kort
17 Sep Andet

Engelsk - Konversation

Torsdag den 17. september til torsdag den 3. december 2020, kl. 11-12.50.
Pris: (Entré: 890 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Dorrit Nielsen..

Dette kursus er rettet mod dig, som er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer. Du har et udvidet ordforråd og kan generelt følge en samtale, samt evt. et foredrag, og kan stille spørgsmål om specifikke emner. Du har interesse for det engelske sprog og vil gerne kunne diskutere endnu friere og bedre, samt udvide dit ordforråd.

På kurset vil vi arbejde med en god historie, som vi diskuterer, reflekterer over, næsten som en litteraturkreds. Derudover vil vi arbejde med temaer, det kunne være den politiske situation, samfundsmæssige forhold, kulturen i sproget - eller andre temaer, som i perioden kunne være interessante og relevante at tage op. Gennem nogle små øvelser frisker vi grammatikken op.

Der skal påregnes udgifter til undervisningsmateriale
Vis kort
3 Okt Foredrag

Slægtsforskning - Intro-workshop

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 13-17.30.
Pris: (Entré: 225 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aktivitetscenter Struer,
Skolegade 5a, Struer
V/ Ea-Katrine Lystbæk Thomsen..

Kom med på et intensivt kursus i slægtsforskning, hvor vi starter helt fra bunden og kommer rundt om mange forskellige sider af den moderne slægtsforskning på nettet.
Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der plads til dig.

Slægtsforskning er en spændende hobby, hvor man lærer om sig selv og sin familie gennem en historisk rejse. Måske finder du kriminelle, frihedskæmpere eller immigranter? Eller opdager en ny gren af slægten, der har nulevende slægtninge, der gerne vil i kontakt? Du kan opdage sjove små fortællinger fra et bysamfund, eller måske finde adelig afstamning.

På det intensive kursus bliver du klædt godt på med viden og teknikker, og du får materiale med hjem bagefter, så du selv kan fortsætte på egen hånd. Der vil også være plads til man kan arbejde med egen slægtsforskning på dagen og stille masser af spørgsmål, som andre kan have glæde af.

Meld dig ind i Facebook-gruppen om slægtsforskning via linket - en gruppe hvor du kan udveksle erfaringer med andre omkring slægtsforskning og spørge de andre gruppemedlemmer til råds, samt blive opdateret omkring nye kurser m.m
Vis kort