Kalender

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/1 2018
Anholt Skole
Ørkenvej 1
8592 Anholt

GPS-info: Lat 56.7039, Lon 11.5457


Viser 2 events fra/efter 20. apr. 2019

20 Apr Undervisning

Påskehøjskole på Anholt

Lør. d. 13. til lør. d. 20. april 2019, kl. 11.
Anholt Skole,
Ørkenvej 1, Anholt
Højskoleuge på Anholt. Lær øen at kende samtidig med at du fordyber dig i et af de tre spændende temaer: Madlavning fra (hav) bunden, "Bo bedre" keramik til hjemmet og foto/visuel kommunikation..

Højskoleuge på Anholt, hvor overskriften er "Lav tingene selv". Vi bor og spiser i forsamlingshuset og har undervisning på skolen og ude omkring i øens skønne natur. Der er tre linjer at vælge imellem.

Lær at lave mad fra ( hav) bunden. Vi slagter høns, fermenterer grøntsager, bager med surdej, slipper smågrise løs og lærer om husdyrhold, fileterer fisk og laver mad med skaldyr fra havet omkring Anholt.

Keramikværksted hvor vi eksperimenterer med lerets muligheder og laver lækkert funktionelt keramik til hjemmet. Vi kan eksempelvis lave lamper, dørhåndtag eller håndvaske.

Foto og visuel kommunikation med udgangspunkt i motiver og fortællinger fra Anholt. Vi bevæger os rundt på øen og udforsker mulighederne i fotografering
Vis kort
30 Jun Undervisning

Familiehøjskole på Anholt

Søn. d. 30. juni til lør. d. 6. juli 2019, kl. 19.
Pris: (Pris: 4000/25000)
Anholt Skole,
Ørkenvej 1, Anholt
Familiekursus på den gamle bondegård Vibehøj. Tæt på stranden og skoven. Vi har musik for børn og kajak og SUP for de voksne..

Ugekursus på Anholt, hvor vi bor på Vibehøj i værelser eller i telt. Vi morgenbader eller tager i ørkenen fra morgenstunden og ser på fugle. Vi køber fisk fra fiskebådene i havnen og lærer om fisk og skaldyr.

Der er tema om musik for børn, hvor vi skriver vores egne tekster og sætter musik til.

For de voksne er der undervisning og fællestur i kajak eller på SUP.

Sammen er der værksted, hvor vi laver spændende uroer eller drømmefangere eller noget helt andet af de ting vi finder på stranden og i skoven.

Maden er lokal og økologisk, så vidt det er muligt
Vis kort