Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/1 2012
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning
Tlf: Billetsalg: 9926 9708, Info: 9926 9926

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1357, Lon 8.98085

MCH Herning Kongrescenter er et af Danmarks mest fleksible kulturhuse. Hvert år gæster op mod 250.000 besøgende Kongrescentret i forbindelse med flere end 200 arrangementer. Her er plads til fester, møder, messer, kongresser, politiske landsmøder, kultur, koncerter og teater

MCH Herning Kongrescenter er beliggende i centrum af Herning. Tæt på banegård med taxaforbindelse til lufthavnene i Karup og Billund, tæt på hoteller og P-pladser


Viser 61 events fra/efter 24. maj 2019

No More Jacks

Ons. d. 29. maj 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 220) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Et musikalsk strejftog gennem 60'erne og ind i 70'erne. Hvad skete der med musikken, da de traditionsbundne, rationelle 50'ere blev afløst..

Afløst af de turbulente og oprørske 60'ere og fortsatte ind i kellektivets og rødstrømpernes 70'ere ? Var de gamle toner nu for altid fortid ?
Vis kort
30 Maj Show/stand up

Ruben Søltoft - Ting Fra Min Mund

Tor. d. 30. maj 2019, kl. 17 & 20.
Pris: (Entré: 245,00 dkk - 493,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Ruben Søltoft: TING FRA MIN MUND. I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow - den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015..

Dengang imponerede Ruben publikum anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

I showet Ting Fra Min Mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser pinlige erfaringer, i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben så anderledes, akavet forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show - hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

Til Rubens onemanshow-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, hver aften beviste Ruben sit værd gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv: "Jeg har rigtig store forventninger jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt kilde publikum med ord!" Han tilføjer: "Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!"

Dørene åbner ? time før showstart.

Se mere på
Vis kort

ComKean og Den Mandige Elg - Tæller/tæller ik'

Søn. d. 2. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 325,00 dkk - 350,00 dkk) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Tæller/Tæller ik. Så sker det!.

Efter en bragende succes med deres debutshow "Comkean med Elg På" som over 4.000 glade fans forældre rundt omkring i landet var inde at se, indtager to af Danmarks mest populære Youtubere med mere end 200.000 abonnenter over 135 millioner visninger endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show "Tæller/Tæller ik".
Det helt nye liveshow bygger på et gennemgående meget centralt problem for de to Youtubere, nemlig hvornår noget tæller hvornår det bestemt ikke tæller ! Showet er en oplagt mulighed for at tage forældre, børn, bedsteforældre eller kæleguldfisk i hånden tage ind at dele en hylende morsom oplevelse med masser af sjov ballade. Og bare rolig, jeres bønner er blevet hørt !

Læs mere: mch.dk
Vis kort

ComKean og Den Mandige Elg

Søn. d. 2. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 325) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Tæller/tæller ik Så skete det! Efter en bragende succes med deres debutshow "ComKean med Elg På" som over 4000 glade fans og forældre rundt omkring i landet var inde at se..

To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show "Tæller/tæller ik".

Det helt nye liveshow bygger på et gennemgående og meget centralt problem for de to YouTubere, nemlig hvornår noget tæller og hvornår noget bestemt ikke tæller ! Showet er en oplagt mulighed for at tage forældre, børn, bedsteforældre eller kæleguldfisk i hånden, og tage ind at dele en hylende morsom oplevelse med masser af sjov og ballade. Og bare rolig, jeres bønner er blevet hørt !
Vis kort
4 Jun Foredrag

Nadia Nadim

Tir. d. 4. juni 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 279)
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Arrangør: Modtil.dk #startedfromthebottomnowwehere Foredraget foregår i teatersalen MCH Herning Kongrescenter..

Varighed: Foredraget varer ca 2 timer
Vis kort
13 Jun Andet/Ukendt

Sange til verden

Tor. d. 13. juni 2019, kl. 16.30.
Pris: (Entré: 50) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Oplev Aarhus Jazz Orchestra opfører de 7 nye sange til verden sammen med cirka 300 børn fra Herning Kommune i en storslået koncert, hvor Anders Hornshøj er konferencier..

Projektet Sange til Verden tager udgangspunkt i syv nykomponerede sange, som er skrevet af unge MGK-elever fra Region Midtjylland på baggrund af FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling
Vis kort

Det' lunt i Nat

Ons. d. 25. september 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré)
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Danske operetteperler, som alle kan nynne med på. Operettekompagniet ønsker at værne om en folkekær kulturarv poulær sangskat..

Forestillingen byder på de smukkeste kostumer, rekvisitter skønne dansetrin - tilsat herlige anekdoter, der er fulgt med historiens vingesus.

Producent: Operettekompagniet

Koncertsalen
Fri placering ved 4-mands caféborde

Varighed: 2 timer 15 min inkl pause

Læs mere på mch.dk
Vis kort
11 Okt Show/stand up

Torben Chris' ABC

Fre. d. 11. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 255) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Dette er komikerens andet onemanshow. Minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, så læs videre..

Hvis du nu rent faktisk gider blive belært af en skolelærer, så er der her garanti for at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab
Vis kort
12 Okt Musical

Pippi Langstrømpe

Lør. d. 12. oktober 2019, kl. 10.30 & 14.30.
Pris: (Entré: 155) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
Hun er næsvis som få, stærk som ingen andre og har en far, som er sørøver. Pippi Langstrømpe er navnet på verdens stærkeste og måske sejeste pige..

Med lommen fuld af guldmønter flytter hun alene ind i Villa Villekulla. Sammen me aben Hr Nilsson og vennerne Tommy og Annika sætter hun gang i løjerne, og får vendt op og ned på den ellers rolige tilværelse i den lille by
Vis kort
13 Okt Musical

Pippi Langstrømpe

Søn. d. 13. oktober 2019, kl. 10.30 & 14.30.
Pris: (Entré: 155,00 DKK) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning
MCH musical. Hun er næsvis, som få, stærk som ingen andre har en far, som er sørøver. Pippi Langstrømpe er navnet på verdens stærkeste måske sejeste pige, som med lommen fuld af guldmønster flytter alene ind i Villa Villekulla..

Sammen med aben Hr Nilsson vennerne Tommy Annika sætter hun gang i løjerne, får vendt op ned på den ellers rolige tilværelse i den lille by.

Læs mere: mch.dk
Vis kort