Det sker på Samsø

 
View events for the period
Fra
Til
Show church services and cinema
 
Indtast nyt arrangement Corrections
Last updated
18/1 2016
MusikRampen
Bindslevs Plads 6
DK-8600 Silkeborg

More information: Homepage


Showing 13 events from/after 27 Sep 2020

Kajsa Vala solo

Kajsa Vala har i den grad meldt sin ankomst på den danske musikscene. Hun fik sit store gennembrud, da hun i 2018 lagde Spot festivalen ned. Siden da har Kajsa spillet flere velbesøgte og udsolgte koncerter. Hun spiller americana med islæt af pop og rock.


Friday 2 October 2020
Pris: (Entrance fee: 115 DKK) Buy/order ticket

Rampelys Bindslevs Plads 6, Silkeborg MusikRampen
En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare. Og så er hun en absolut fremragende guitarist.

Begrænset antal billetter til salg
Koncerten er uden pause

Annika Aakjær 2020

Når den værste vinter er forbi, fylder jeg turbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen.


Tuesday 15 October 2020
Pris: (Entrance fee: 243 DKK)

Kedelhuset Papirfabrikken 72, Silkeborg MusikRampen
Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst ka' li'

Barbara Moleko

Sammen med en paraderække af store pophits og adskillige udsolgte og medvirken i Toppen af Poppen står Barbara Moleko som en anerkendt og populær musiker for mange danske musikforbrugere.


Saturday 17 October 2020
Pris: (Entrance fee: 253 DKK) Buy/order ticket

Rampelys Bindslevs Plads 6, Silkeborg MusikRampen
Barbara spillede få jobs sommeren 2019, men har ellers holdt en pause fra det hektiske liv på landevejen. Nu er hun for alvor klar til at drage rundt i landet, når hun til efteråret 2020 tager på en akustisk trio-tour. Dette sker i kølvandet på hendes 3. albumudgivelse, og ifølge Barbara selv er det noget hun glæder sig til at dele med alle sine fans:
"2020 er året hvor jeg vender tilbage til musikken - og den kærlighed til musikken, der var grobund for starten på min karriere. Det føles enormt fedt endelig at have gjort mit album færdigt og kunne præsentere det for mine fans. Jeg glæder mig til at tage på akustisk tour, hvor sangene kan præsenteres på en mere nærværende og intim måde: For Lykken er = at spille live!!"
Barbara Moleko har det meste af karrieren boet på Nørrebro i København, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har hendes liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers.
Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterebare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover

Isse og Peter Christian

Glæd dig til en aften med fejende flot, glad og veloplagt musik med stærke bånd til den skotske sound, kultur og tradition. Coast, der ved flere lejligheder har væltet Tønder Festivalen, debuterede live i 2008, og er inspireret af bands som Runrig, Dire.


Friday 23 October 2020
Pris: (Entrance fee: 143 DKK) Buy/order ticket

Rampelys Bindslevs Plads 6, Silkeborg MusikRampen
Straits og Big Country.
Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne. Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik. Paul Eastham har siden skrevet sange og musik med mange kunstnere, bl.a. skrev han sammen med den populære engelske sangerinde Duffy, tre numre til hendes debut EP-udgivelse, der gik nummer 1. på hitlisten i Wales.Og så har Paul Eastham et helt specielt forhold til Danmark. Han mødte sin danske kone efter en koncert på Tønder Festival i 2011 og har været bosat på Fyn de seneste år.Med tre album, flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast positioneret sig som et etableret, anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på bl.a. BBC, P4 og P5.Coast består af:
Paul Eastham, vocals, guitar, pianoChris Barnes, percussion, backing vocalsAndy Murray, electric guitars and backing vocalsFinlay Wells, Electric and acoustic guitarsDave Williamson, BassMatthias Lassen, Drums

Hymns from Nineveh solo

Koncerten afholdes i Alderslyst KirkeDen prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til Silkeborg som led i en stor solotourné landet over.


Tuesday 29 October 2020
Pris: (Entrance fee: 163 DKK) Buy/order ticket

Alderslyst Kirke Tulipanvej 13, Silkeborg MusikRampen
Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl - Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk. Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som A Kid on the Beach og Stråle - Tåre - Dråbe, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen. Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske i intime rammer, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til Alderslyst Kirke.Koncerten arrangeres i samarbejde med KK44 og Alderslyst Kirke

Northfield

Koncerten er en release-koncert for Northfields nye album "An Enchanted Waste Of Love".


Friday 6 November 2020
Pris: (Entrance fee: 53 DKK) Buy/order ticket

Rampelys Bindslevs Plads 6, Silkeborg MusikRampen
Bag navnet Northfield gemmer sig den 23-årige multi-instrumentalist og sangskriver Simon Nordmark fra Silkeborg. Northfield har blandt andet spillet support for Virgin Suicide , Celestial Son , Sonja Hald og senest det brandvarme band Barselona .Med stor inspiration fra artister som Kashmir , Mew , Tim Christensen og Saybia , som alle har en forståelig men også unik lyd, skaber Northfield en tidløs lyd som blidt flyder mellem forskellige genre og skaber sit eget liv.Nordmark brugte det meste af 2019 på at rejse rundt i New Zealand for inspiration og indspillede senere hen i Mørkværk Studio i Aarhus. Udgivelsen som er kommet ud af dette er mini-albummet "An Enchanted Waste Of Love" som Nordmark beskriver som værende mere pop-inspireret i form af struktur og lyd end debut-udgivelsen Looking Through The Lens.SupportMirror To The MoonMirror to the Moon er et alternativt rockband fra Silkeborg. Rødderne i musikken er begravet dybt i den moderne rock; fyldt af energiudladninger og hjerteblod. Bandet trækker således på alt fra Red Hot Chili Peppers over Nothing But Thieves til Radiohead. I mødet mellem disse blander bandets rockessens sig med indie, rap og grunge, uden at man dog på noget tidspunkt er i tvivl om at man ser på et vaskeægte fuldblods rockband

Shaka Loveless og Lars Lilholt

En magisk aften under kirkehvælvingen. Shaka Loveless og Lars Lilholt mødte hinanden i Toppen af Poppen tilbage i 2015. Her skabte de vellyd ved at fortolke hinandens numre.


Tuesday 12 January 2021
Pris: (Entrance fee: 300 DKK) Buy/order ticket

Mariehøj Kirke Vestre Allé 9, Silkeborg MusikRampen
Samtidig skabte de et venskab, som i dag er katalysatoren for en anderledes koncertoplevelse i kirkerummene landet over. De to spillemænd vil med hver deres guitar levere både musikalske nyfortolkninger, historiefortælling og et dyk ned i begges bagkatalog

Shaka Loveless og Lars Lilholt repræsenterer tilsammen to generationer fra Silkeborgegnen, hvilket skaber et jovialt grundlag for deres musikalske udveksling. Du kan se frem til akustiske versioner af klassikere som 'Tomgang' og 'Kald det kærlighed' - og samtidig vil deres hyggelig jargon fylde kirkerummet med nærværende stemning og bundsolid lune

Dodo synger Benny Andersen

MusikRampen bringer ud. Koncerten afvikles i Vrads Forsamlingshus. Kan Svante være en kvinde ?


Tuesday 21 January 2021
Pris: (Entrance fee: 190 DKK) Buy/order ticket

Vrads Forsamlingshus Store Bredlundvej 3, Vrads, Bryrup MusikRampen
Homepage: See homepage
Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens "Svantes viser".
I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen I forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen.
Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD - en "DodoBennyBossa".
Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone.
Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD.
Det bliver en aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn!
Med sig har Dodo følge af:
Jeppe Holst (guitar)
Jens Rud ( bas, percussion )

Dodo synger Benny Andersen

MusikRampen bringer ud. Koncerten afvikles i Lemming Forsamlingshus. Kan Svante være en kvinde ?


Friday 22 January 2021
Pris: (Entrance fee: 190 DKK) Buy/order ticket

Lemming Forsamlingshus Lemming Skolevej 10 B, Lemming MusikRampen
Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens "Svantes viser".
I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen I forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen.
Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD - en "DodoBennyBossa".
Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone.
Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD.
Det bliver en aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn!
Med sig har Dodo følge af:
Jeppe Holst (guitar)
Jens Rud ( bas, percussion )

Dodo synger Benny Andersen

MusikRampen bringer ud. Koncerten afvikles i Linå Forsamlingshus. Kan Svante være en kvinde ?


Saturday 23 January 2021
Pris: (Entrance fee: 190 DKK) Buy/order ticket

Linå Forsamlingshus Linå Bygade 5, Silkeborg MusikRampen
Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens "Svantes viser".
I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen I forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen.
Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD - en "DodoBennyBossa".
Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone.
Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD.
Det bliver en aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn!
Med sig har Dodo følge af:
Jeppe Holst (guitar)
Jens Rud ( bas, percussion )

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø