Det sker på Samsø

 
View events for the period
Fra
Til
Show church services and cinema
 
Indtast nyt arrangement Corrections
Last updated
25/1 2019
Den Nære Aftenskole
Kayerødsgade 37, 4. sal
DK-9000 Aalborg
Tel.: +45 72132301

More information: Homepage


Showing 22 events from/after 29 Sep 2020

Veganer og vegetar

Underviser: Lone Jørgensen. Vegetar og veganer er til dig, der vil reducere dit kødforbrug, men mangler inspiration til at pifte maden op. Få inspiration til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider.


Monday 28 September 2020 to Monday 26 October 2020, 4 kursusdage 6 pm - 9.30 pm.
Pris: (Price: 640 DKK) Click here to sign up

Gistrup Skole, Afdeling Fjellerad Hålsvej 4, Gistrup Den Nære Aftenskole
Du lærer grundteknikker i det grønne køkken og hvordan du kan planlægge en grønnere hverdag. Du behøver ikke være hverken veganer, flexitar, vegetar eller lignende. Det er for alle, der har lyst til at blive inspireret af det grønne køkken.
Hold: 20-9121

Engelsk - begynder og turist

Underviser: Elin Nielsen. Du forstår måske en lille smule engelsk allerede, men nu vil du også gerne turde åbne munden og tale lidt med folk, så det rækker til almindelig hverdagsnak. Bl.a. når du rejser.


Monday 28 September 2020 to Monday 9 November 2020, 6 kursusdage 3 pm - 5.45 pm.
Pris: (Price: 720 DKK) Click here to sign up

Tylstrup Skole Pogevej 4, Tylstrup Den Nære Aftenskole
Vi vil lære en masse ord, få strikket gode sætninger sammen og hygge os med at få det til at lyde forståeligt. Vi tager det stille og roligt, men du lærer mere, end du tror! Kurset foregår på et mindre hold i en hyggelig og åben atmosfære, så alle får tungen på gled og vokser med opgaverne. Du forstår måske en lille smule engelsk allerede, men nu vil du også gerne turde åbne munden og tale lidt med folk, så det rækker til almindelig hverdagsnak. Bl.a. når du rejser. Vi vil lære en masse ord, få strikket gode sætninger sammen og hygge os med at få det til at lyde forståeligt. Vi tager det stille og roligt, men du lærer mere, end du tror! Kurset foregår på et mindre hold i en hyggelig og åben atmosfære, så alle får tungen på gled og vokser med opgaverne
Hold: 20-8126

Guitar for begyndere

Underviser: Mike Santis. Du har lige anskaffet dig en guitar, eller du har haft én stående og har nu fået lyst til at gå i gang med musikken. På dette hold begynder vi helt fra bunden.


Tuesday 29 September 2020 to Tuesday 8 December 2020, 10 kursusdage 5.25 pm - 7.15 pm.
Pris: (Price: 1160 DKK) Click here to sign up

Langholt Skole Øster Hassingvej 1, Vodskov Den Nære Aftenskole
Du lærer guitaren at kende ved at lære simple sange og spille de mest almindelige akkorder. Du har lige anskaffet dig en guitar, eller du har haft én stående og har nu fået lyst til at gå i gang med musikken. På dette hold begynder vi helt fra bunden. Du lærer guitaren at kende ved at lære simple sange og spille de mest almindelige akkorder.
Hold: 20-7117

Thaimad

Underviser: Malee Christensen. En indføring i det thailandske køkken, hvor det stærke, det milde, det sure og det søde går op i en højere enhed.


Wednesday 30 September 2020 to Wednesday 21 October 2020, 3 kursusdage 5 pm - 8.30 pm.
Pris: (Price: 480 DKK) Click here to sign up

Klarup Skole Hellasvej 17, Klarup Den Nære Aftenskole
Vi vil lave forskellige retter, nogle nemme og hurtige, andre lidt sværere og tidskrævende, men alle lige velsmagende

En indføring i det thailandske køkken, hvor det stærke, det milde, det sure og det søde går op i en højere enhed. Vi vil lave forskellige retter, nogle nemme og hurtige, andre lidt sværere og tidskrævende, men alle lige velsmagende. Betaling af råvarer til underviser.

Hold: 20-9126

Kom videre med din strikning

Underviser: Johanne Thomsen. Vil du lære at strikke eller blive lidt bedre? Vil strikker en trøje med alt hvad dette indebærer.


Tuesday 1 October 2020 to Tuesday 5 November 2020, 4 kursusdage 7 pm - 9.15 pm.
Pris: (Price: 480 DKK) Click here to sign up

Glimmengaard Høvejen 109A, Nørresundby Den Nære Aftenskole
Sammen gennemgår vi hele processen og hver mødegang vil der være en lille teknisk øvelse og forskellige fifs, som du kan arbejde videre med, også derhjemme.
Medbring gerne garn og en opskrift.
Vil du lære at strikke eller blive lidt bedre? Vil strikker en trøje med alt hvad dette indebærer. Sammen gennemgår vi hele processen og hver mødegang vil der være en lille teknisk øvelse og forskellige fifs, som du kan arbejde videre med, også derhjemme.
Medbring gerne garn og en opskrift.

Hold: 20-5285

Vinsmagning "Jorden rundt"

Underviser: Morten Kristensen. Denne aften får vi besøg af Morten Kristensen fra Vin-Gaven i Vodskov. Han tager os med. Jorden rundt. , hvor vi smager forskellige vine. Der vil være velkomst og dessertvin og ikke mindst hvide og røde vine.


Friday 2 October 2020, 7 pm - 9 pm.
Pris: (Price: 300 DKK) Click here to sign up

Kultur- og Borgerhuset Hammervej 88, Vodskov Den Nære Aftenskole
Der vil blive serveret en tapas anretning til smagningen. Denne aften får vi besøg af Morten Kristensen fra Vin-Gaven i Vodskov. Han tager os med
Jorden rundt
, hvor vi smager forskellige vine. Der vil være velkomst og dessertvin og ikke mindst hvide og røde vine. Der vil blive serveret en tapas anretning til smagningen
Hold: 20-0620

Workshop Chi Gong og Tai Chi *

Underviser: Hanna Sofia Larsen. Denne workshop er for dig, der har lyst til at prøve, hvad chi gong og tai chi er.


Saturday 3 October 2020 to Saturday 7 November 2020, 2 kursusdage 10 am - 12 am.
Pris: (Price: 234 DKK) Click here to sign up

Langholt Skole Øster Hassingvej 1, Vodskov Den Nære Aftenskole
Du bliver introduceret til legemsøvelserne i chi gong og tai chi og til, hvordan du med lettilgængelige øvelser kan bruge det i din hverdag, og derved opnå indre ro, mindre stress og mere energi og overskud. Chi gong betyder energi arbejde og træning af åndedrættet. Tai chi er også chi gong, som oprindelig stammer fra kampsport. Når vi laver chi gong påvirker vi stagneret energi i kroppen, og omdanner det til ny frisk energi, og dermed bl.a. mere overskud, og ro til vores nervesystem. Workshoppen vil give dig en fornemmelse af, hvilken effekt øvelserne har på din krop. Denne workshop er for dig, der har lyst til at prøve, hvad chi gong og tai chi er. Du bliver introduceret til legemsøvelserne i chi gong og tai chi og til, hvordan du med lettilgængelige øvelser kan bruge det i din hverdag, og derved opnå indre ro, mindre stress og mere energi og overskud. Chi gong betyder energi arbejde og træning af åndedrættet. Tai chi er også chi gong, som oprindelig stammer fra kampsport. Når vi laver chi gong påvirker vi stagneret energi i kroppen, og omdanner det til ny frisk energi, og dermed bl.a. mere overskud, og ro til vores nervesystem. Workshoppen vil give dig en fornemmelse af, hvilken effekt øvelserne har på din krop.
Hold: 20-3195

Modne mænd laver mad

Underviser: Nevin Brit Cöhoman. Måske er du først nu på vej ud i køkkenet, eller måske laver du mad af og til. På kurset lærer du basale kundskaber, til at kunne lave netop den mad, du synes om.


Monday 5 October 2020 to Monday 30 November 2020, 5 kursusdage 5 pm - 8.30 pm.
Pris: (Price: 800 DKK) Click here to sign up

Sulsted Skole Elkjærsvej 2, Sulsted Den Nære Aftenskole
Er du til sundhed, gamle traditionelle "mormorretter", kød på gaflen, farver og grønt eller noget helt andet? Vi griber fat i det hele - forretter, hovedretter og desserter. Sammen finder vi ud af, hvad der er stemning for at lave. Selvfølgelig med plads til hygge og fælles spisning.
Hold: 20-9122

Limteknik

Underviser: Tove Kristensen. Kom og bliv præsenteret for grundprincipperne i limteknik når vi forvandler grene og tørrede græsser til unikke naturting. En teknik, hvor vi ved hjælp af trælim, kan binde forskellige naturmaterialer sammen.


Tuesday 6 October 2020, 6.30 pm - 8.45 pm.
Pris: (Price: 117 DKK) Click here to sign up

Glimmengaard Høvejen 109A, Nørresundby Den Nære Aftenskole
Kom og bliv præsenteret for grundprincipperne i limteknik når vi forvandler grene og tørrede græsser til unikke naturting. En teknik, hvor vi ved hjælp af trælim, kan binde forskellige naturmaterialer sammen
Hold: 20-5232

Pileflet for begyndere

Underviser: Anne Abildgaard. Du lærer pileflet fra bunden og til et mindre færdigt produkt. Du får viden om arbejdet med pil og lærer teknikker til at arbejde med pil. Der vil være forskellige pileflet produkter, som du kan lade dig inspirere af.


Saturday 24 October 2020, 9 am - 4 pm.
Pris: (Price: 312 DKK) Click here to sign up

Glimmengaard Høvejen 109A, Nørresundby Den Nære Aftenskole
Medbring gerne en beskæresaks. Og egen forplejning. For både nybegyndere og lidt øvede. Materialepris ca. kr. 150,-. Du lærer pileflet fra bunden og til et mindre færdigt produkt. Du får viden om arbejdet med pil og lærer teknikker til at arbejde med pil. Der vil være forskellige pileflet produkter, som du kan lade dig inspirere af. Medbring gerne en beskæresaks. Og egen forplejning. For både nybegyndere og lidt øvede. Materialepris ca. kr. 150,-
Hold: 20-5250

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø