fbpx

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu events i Destination Sjælland

VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret 10
4200 Slagelse
Hjemmeside

Indkøbscenter


Viser 1 events
Shopping Slagelse kommune

Fastelavnsfest i Slagelse

Igen i år er Destination Sjælland, Business Slagelse og VestsjællandsCentret gået sammen om at holde én stor fastelavnsfest...

Programmet for fastelavnsfesten foregår som følgende:

Optog i byen kl. 11:
Festen starter kl. 11, hvor vi mødes på Nytorv og går fastelavnsoptog sammen med Slagelse Garden, byens maskotter og lokale ryttere gennem byen.

Tøndeslagning og kåring af bedst udklædte kl. 12-13:
Kl. 12-13 slås katten af tønden og de bedst udklædte kåres på Atriumtovet i VestsjællandsCentret. Børnene skal være klædt ud for at kunne deltage i tøndeslagningen. Efter tøndeslagningen uddeler centret fastelavnsboller og saftevand samt slikposer til de børn, der deltog i tøndeslagningen.

Skattejagt kl. 13-15:
Det vil være muligt at gå på skattejagt i udvalgte butikker både i byen og i VestsjællandsCentret. Børnene får udleveret fastelavnsris og går rundt og samler ting til fastelavnsriset.

Der vil blive kåret én kattekonge, én kattedronning og den bedste udklædning for hver alderskategori, som hver vinder en præmie.

Der er tøndeslagning for følgende alderskategorier:
- 0 - 3 år
- 4 - 5 år
- 6 - 7 år
- 8 - 12 år

Kom udklædt og deltag i fastelavnsfesten samt tøndeslagningen sammen med os, Business Slagelse og Destination Sjælland. Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag.

Dato Søndag den 23. februar 2020, kl. 11-15.
Pris Fri entré
Arrangør VestsjællandsCentret
Sted VestsjællandsCentret, VestsjællandsCentret 10, Slagelse