fbpx

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu events i Destination Sjælland

Jorløse Forsamlingshus

Jorløse Byvej 23
4470 Svebølle
Tlf: 5929 3501


Viser 2 events
Aflyst!! - Odsherred Teater i Jorløse Forsamlingshus 16.04.20
Andet/Ukendt Kalundborg kommune

Aflyst!! - Odsherred Teater i Jorløse Forsamlingshus 16.04.20

Aflyst!! - Når alt kommer til alt - en musikalsk mini-cabaret. En musikalsk montage om at sætte spor.

AFLYST - ny dato meldes ud senere

Hvor mange aftryk er der plads til i et menneske? Sidder de mon som indvendige tatoveringer under huden på os af alt det, vi har oplevet og som har gjort indtryk og efterladt aftryk? Er det derfor huden slappes og bliver længere og længere jo ældre vi bliver? Tynget ned, ikke af alderen og tiden og tyngdekraften - men af alle de aftryk, som hver dag tordner sig ind i os?

Odsherred Teater har samlet en række tekster, noget de gerne vil dele med jer, noget nyt, noget gammelt, ting som berører, morer, vækker til eftertanke, en lille mini-cabaret om næsten alt - om at være det lykkeligste folk i hele verden og så alligevel lidt sur på det meste. Om ytringsfrihedens gåder, om det bekymrende i at nærme sig afslutningen arbejdslivet, om at stå fast og, naturligvis, om det vigtigste, kærligheden. "Når alt kommer til alt" - en masse om livet.

Odsherred Teater har de senere år besøgt en række af Kalundborg egnens forsamlingshuse med forestillingerne "Historien om en Sang", "Nina kære Nina" og senest "To halvgamle mænd - det store liveshow!". Nu sender den ene halvgamle, skuespiller Henrik Ipsen, den anden halvgamle, Simon Vagn Jensen, i tvungen isolation - nærmere betegnet instruktørstolen. I stedet vælger han at gå i partnerskab med en helt tredje halvgammel mand, den aldeles fortrinlige musiker, Niels Bugge. Og, i en række udvalgte sange, kommer I til at høre Henrik Ipsen som den fremragende sanger han er.

På scenen: Skuespiller Henrik Ipsen og musiker Niels Bugge. Instruktion: Simon Vagn Jensen

Pris:125,- inkl. fællesspisning, kaffe og kage. Øvrige drikkevarer tilkøbes.
Købes via Karin Christensen, tlf. 53292002 eller via Link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/g8x8kgawhh.

Dato Torsdag den 16. april 2020, kl. 18-21.30.
Pris Entré: 125 kr
Arrangør Jorløse Forsamlingshus
Sted Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 23, Svebølle
Orienteringsmøde om valg til menighedsråd
Andet Kalundborg kommune

Orienteringsmøde om valg til menighedsråd

Hvis du er nysgerrig på, hvad menighedsrådet laver i lige præcis dit sogn, hvilke aktiviteter de arrangerer og hvordan du kan...

På dette møde vil dit lokale menighedsråd fortælle om, hvad de har lavet i de forløbne fire år. Derudover vil du høre om menighedsrådets kommende opgaver, hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådet og datoer og regler for valgforsamlingen, hvor det nye menighedsråd skal vælges. HVAD LAVER MENIGHEDSRÅDET? En sognekirke bliver ledet af et menighedsråd. Det er sammensat af frivillige, som vælges for en periode af fire eller to år. Menighedsrådet udgør den lokale kirkes ledelse og har sammen med præsterne ansvar for at skabe gode rammer om kirkens liv og vækst. Dertil har menighedsrådet ansvar for kirkens økonomi og er arbejdsgiver for alle personalegrupper undtagen præsterne. Menighedsrådet spiller også en central rolle ved ansættelsen af præster. HVAD KRÆVER DET? For at blive valgt til kirkens menighedsråd skal du være medlem af folkekirken og tilhøre det sogn, hvor du ønsker at engagere dig. Rådet mødes normalt en gang om måneden. Ud over de faste menighedsrådsmøder er rådets medlemmer tit involveret i forskellige udvalg, aktiviteter og opgaver i kirken. Nogle af disse udføres sammen med andre frivillige. Normalt har hvert sogn et menighedsråd bestående af 5 - 15 valgte medlemmer plus sognets præster. Der er fire menighedsråd i Hvidebæk pastorat: Ubby (6 valgte medlemmer), St. Fuglede (5 valgte medlemmer), Jorløse (5 valgte medlemmer) og 3-sognsrådet bestående af Rørby, Værslev og Lille Fuglede sogne (9 valgte medlemmer, 3 fra hvert sogn). ER DET NOGET FOR MIG? - Er du god til at kommunikere? Så kan du være med til at gøre vores kirke mere synlig og relevant for både medlemmer og pressen. - Er du ung og fuld af gode ideer? Så vil vi gerne bruge dig til at gøre det kirkelige arbejde mere vedkommende for ungdommen. - Vil du udnytte og udvikle dine ledelseskompetencer? Så kan du gøre det som formand eller kontaktperson. - Har du bygningstekniske eller håndværksmæssige kompetencer og erfaringer? Så kan du blive en del af vores kirke- og kirkegårdsudvalg eller blive kirkeværge. - Er du god til at gennemskue store talopstillinger som budgetter og regnskaber, og har du flair for tal? Så har vi brug for dig som kasserer. - Har du gode sociale kompetencer? Så sæt fokus på menighedspleje, eller deltag i vores sogneudflugter, konfirmandture og vores mange aktiviteter som babysalmesang, spaghettigudstjenester og meget andet. - Tilhører du en gruppe, som i dag ikke er repræsenteret i menighedsrådsarbejdet? Så vi gerne have dig med, så vi sikrer, at alle stemmer bliver hørt.

Dato Tirsdag den 12. maj 2020, kl. 19.
Pris
Arrangør Jorløse Forsamlingshus
Sted Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 23, Svebølle