fbpx

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu events i Destination Sjælland

Kalundborg Hallerne

J. Hagemann-Petersens Allé 11
4400 Kalundborg
Tlf: 59 51 50 11
Åbent: Man-fre 10-19.30

Svømmehal, motionscenter, solarier, koncert-/teater-/mødefaciliteter, restaurant, idrætshaller, billetsalg


Viser 9 events
Foredrag Kalundborg kommune

Erling Jepsen: "Mit sønderjyske univers"

Foredrag med en af landets mest læste forfattere.

Kom i den rette stemning med et Erling Jepsen foredrag som er hyggeligt, autentisk og involverende. De gribende og indlevende historier tager afsæt i Erlings forfatterskab, samler altid mange mennesker og er inspirerende for tilhørerne.

Erling Jepsen er en af landets mest læste forfattere med sine underholdende og dramatiske bøger. De fleste kender nok især "Kunsten at græde i kor" og "Frygteligt lykkelig", som også blev filmatiseret. Det er ikke uden grund, at en stor del af Erling Jepsens forfatterskab udspiller sig i Sønderjylland. Selv er Erling Jepsen født i Gram og har i flere af sine bøger inddraget sin egen barndom. I 80'erne og 90'erne skrev Erling Jepsen også en lang række skuespil, som alle indeholdt en let absurd tone, og som hele tiden mixer det tragiske med det komiske. Det tragikomiske element gennemtrænger også hans romaner, hvoraf den første 'Ingen grund til overdramatisering', udkom i 1999. Af bøger og skuespil kan nævnes følgende blandt mange: "Kiks med kniv og gaffel", "Ingen grund til overdramatisering", "Kunsten at græde i kor", "Fire spil", "Anna og tyngdeloven", "Frygtelig lykkelig" og senest "Hjertets Dannelse". Disse har igennem tiden indbragt ham en række priser for forfatterskabet. Heraf kan nævnes Danske Dramatikeres Hæderspris og Holberg-Medaljen samt mange flere. Værkerne og deraf også Erling Jepsen foredrag blander dyb indsigt med et underholdende og et nærmest tragikomisk gribende sprog.

Oplev en spændende formidler - ikke kun i det skrevne ord, men også på scenen.

Læs mere omkring og meld dig ind i Biblioteksklubben her.
Foto af Erling Jepsen fra bookingfirmaet "Forfatterforedrag" af fotograf Flemming Gernyx.

Dato Torsdag den 27. februar 2020, kl. 19-21.
Pris Entré: 85-95 kr
Arrangør Kalundborg Bibliotek
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Foredrag Kalundborg kommune

Fra Libanon til Lærkevej - foredrag med Souad Taha

Souad Taha tager i dette underholdende, gribende og personlige foredrag publikum med på en hæsblæsende rejse.

Med afsæt i sin og sønnen Abdel Mahmouds samtalebog Fra Libanon til Lærkevej fortæller hun ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed. Men undervejs kommer hun også ind på den kulturelle omvæltning ved at flytte til et helt nyt land. Souad kommer ind på masser af sjove og skæve anekdoter skabt i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser. Undervejs kommer Souad også ind på danske og etniske forældres børneopdragelse. Hun fremhæver forskelle på opdragelsesmønstre, familiekulturer og normer for på den måde at give enten fagfolk, etniske forældre eller andre interesserede viden og indsigt i de udfordringer, som børn og familier med anden etnisk baggrund kæmper med i det danske samfund. Souad inddrager både sin egne forældres opdragelse og sin egen opdragelse. Hun inddrager også sine erfaringer med at arbejde tværkulturelt med både danske og etniske familier i kraft af sit arbejde som dagplejer og sine tværkulturelle oplevelser gennem sit frivillige arbejde med flygtningefamiliers integration i de danske samfund. Souad oplever, at der skal opdrages på tværs af kulturer mellem etniske forældre og de enkelte uddannelses- og pasningsinstitutioner. Begge parter har brug for inspiration og viden til at forstå de forskellige udfordringer, de står overfor. Souad giver flere bud på den typiske forskel i opdragelsen, hvor hun kommer med eksempler på forskelle hos de pædagogiske institutioner, danske familier og i familier med anden etnisk baggrund. Hold 200003.

Dato Onsdag den 4. marts 2020, kl. 19.
Pris Entré: 100 kr
Arrangør LOF Nordvestsjaelland
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Foredrag Kalundborg kommune

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.

Oplev Nikolaj Kirk
Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse
En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:

Arbejdet med Nak & Æd - og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen...

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go' morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften hos Kalundborg hallerne!

Køb bøgerne
Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Nikolaj Kirk's bøger "Grundkøkken" og "Grønt Grundkøkken" disse kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget.

Dato Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 19.
Pris Entré: 259 kr
Arrangør Kalundborg Hallerne
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Dans Kalundborg kommune

TEATER: Human in balance - danseforestilling

Hovedpersonen i danseforestillingen HUMAN IN BALANCE er en gigantisk halv tons tung roterende vippescene. Den er et kunstværk...
Dato Onsdag den 11. marts 2020, kl. 19.30 hal 1. Indgang fra Torvet.
Pris Entré: Voksen 150 kr, Børn og unge 40 kr, Abonnement/3 forestillinger 100 kr
Arrangør Teaterformidlingen Femkanten
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Sejlads/roning Kalundborg kommune

Kalundborg Roklub har åbent hus i Svømmehallen

* Prøv polokajak og oplev vandtilvænning
* Info. om IPP2, hvordan får jeg kørekort til kajak
* Prøve en voksenhavkajak
* Prøv kæntring og redning i coastelbåd
* Bevis du kan tage en svømmevest på i vandet
* Prøv en slideromaskine en oplevlse som når 2 roere skal ro en
robåd
* Info. om at ro børnehavkajak og prøv at ro.

Dato Søndag den 22. marts 2020, kl. 15-kl. 17.
Pris Gratis
Arrangør Kalundborg Hallerne
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Ekskursion Kalundborg kommune

Bustur til Sønderjylland - i genforeningens tegn

Turen går til Genforeningens Sønderjylland.

2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Over hele landet er en hel stribe store og små begivenheder, events og oplevelser der markerer jubilæumsåret.
Derfor inviterer Biblioteksklubben til en tur til Sønderjylland, der står i genforeningens tegn. Undervejs omvisninger med guide og foredrag.

Skamlingsbanken - guidet tur på 1 ½ time. Skamlingsbanken hæver sig markant over både landskabet og historien. Med en højde på 113 m over havet, er Skamlingsbanken Sønderjyllands højeste punkt. Det er samtidig et af landets store nationale og folkelige samlings- og mindesteder. Skamlingsbanken er symbolet for danskhedens og sprogets kamp i den sønderjyske grænseegn. Skamlingsbanken byder på en meget smuk natur og en enestående udsigt over hele egnen mellem Kolding og Christiansfeld. På denne tur oplever du de vigtigste historiske steder, hører om den spændende historie og nyder den mageløse udsigt.

Frokost på restaurant Skamlingsbanken, inden turen går videre til Sønderborg Slot.

Sønderborg Slot - foredrag om på egen hånd Når vi ankommer til Sønderborg Slot står museumsinspektør Carsten Porskrog Rasmussen parat og giver os et foredrag om Genforeningen af Sønderjylland. Varighed ca. 45 min. Herefter kan man på egen hånd se Sønderborg Slot. Sønderborg Slot er med sin storslåede beliggenhed ved indsejlingen til Sønderborg et nationalt dansk ikon. Slottet rummer næsten 800 års dramatisk historie om Sønderjylland og Slesvig. De mange rum byder på moderne udstillinger om Sønderjyllands og grænselandets omskiftelige historie, den danske kong Chr. II's fangenskab på slottet, det danske nederlag i 1864 og de mange danskes deltagelse i 1. Verdenskrig på tysk side inden Genforeningen i 1920.

Program for hele turen:
Kl. 6.45 Afgang fra Kalundborg- Kalundborg Hallens hovedindgang, J. Hagemann Petersens Alle 11, Kalundborg
Kl. 7.05 Opsamling i Gørlev ved Shell tanken
Kl. 10.15 - 11.45 Guidet tur på Skamlingsbanken
Kl. 12.00-13.00 Spisning på Restaurant Skamlingsbanken. Menu Dansk bøf med tilbehør. Drikkevarer tilkøbes.
Kl. 13.00 - 14.15 Kørsel til Sønderborg
Kl. 14.30-15.15 Foredrag i foredragssalen på Sønderborg Slot om genforeningen ved Museumsinspektør Carsten Porskrog Rasmussen
Kl. 15.15 - 16.15 Sønderborg slot på egen hånd
Kl. 16.15 - 19.45 Hjemkørsel til Kalundborg. Der serveres sønderjyske småkager og kaffe.
Kl. 19.45 Forventet ankomst til Kalundborg

Pris: 625,- kr. Turen inkluderer bus t/r alle guider, foredrag og entreer. Morgenbrød og kaffe på udturen, frokost, kaffe og småkager på hjemturen. Øvrige drikkevarer skal tilkøbes.

Turen er IKKE for gangbesværede, da vi skal gå meget og en del i kuperet terræn. Husk fornuftig fodtøj. Der kan ikke reserveres plads i bussen.

Turen er kun for medlemmer af Biblioteksklubben. Er du ikke allerede medlem. kan du melde dig ind gratis her.

Dato Onsdag den 10. juni 2020, kl. 06.45.
Pris
Arrangør Kalundborg Bibliotek
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Ekskursion Kalundborg kommune

Bustur til Nivagård og Barokhaven

Malerikunst og havekunst. Bus afgår fra hovedindgangen ved Kalundborg Hallerne samt fra Centret i Svebølle, Klostertorvet 2...
Dato Lørdag den 12. september 2020, kl. 08.45.
Pris
Arrangør Kalundborg Bibliotek
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Andet/Ukendt Kalundborg kommune

Piaf & Aznavour - en hymne til kærlighed

PIAF & AZNAVOUR. Edith Piaf Charles Aznavours elskede sange bundet sammen i en kærlighedscabaret.

Kirsten Siggaard Kim Hammelsvang "spiller" ikke de 2 franske legender, men bruger deres chansons til at fortælle en eviggyldig kærlighedshistorie. Man oplever mødet mellem to sjæle de mange følelser kærligheden driver dem ud i forelskelse, jalousi, vanvid, begær, svigt forsoning.

Man vil naturligvis høre de store hits som "Non, je ne regrette rien" , " La vie en rose" "She", men så mindre kendte numre er med i denne halvanden times tur i kærligheds karusellen. De fleste sange bliver sunget på dansk, men der vil så blive fortolket på fransk engelsk.

Forestillingen spillede for fulde huse på Det Ny Teater i foråret 2019.

Medvirkende : Kirsten Siggaard Kim Hammelsvang

Instruktør : Jan Hertz

Pianist arrangør : Mathias Grove.

Dato Lørdag den 7. november 2020, kl. 20.
Pris Entré
Arrangør Kalundborg Hallerne
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet
Andet/Ukendt Kalundborg kommune

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020. Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020. I julen 2020 er der lagt op til Danmarks...

Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv glade dage. I julen 2020 bliver der lagt ekstra vægt pa? gospelgenren, lige som der sa? bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet
Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere julesange

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne pa? orgel piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. Pa? trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Dato Onsdag den 9. december 2020, kl. 20.
Pris Entré
Arrangør Kalundborg Hallerne
Sted Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Allé 11, Kalundborg
Køb billet