Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Hvordan fungerer specialkalenderen – og hvad er fordelene?

Specialkalenderen fungerer grundlæggende på samme måde som kalenderen på KultuNaut.dk – brugeren kan søge arrangementer ud fra forskellige søgekriterier.

Ligesom på KultuNaut.dk er det gratis at indtaste oplysninger i specialkalenderen. Oplysningerne kommer fra mange forskellige – arrangører, kunstnere, arrangementssteder, samarbejdspartnere og så videre.

Normalt kommer oplysningerne ind til KultuNaut og bliver godkendt, inden de vises både i specialkalenderen og på KultuNaut.dk. KultuNaut checker for overlapninger og retter fejlindtastninger, stavefejl, misbrug og så videre i fællesskab med de lokale administratorer, som har kontrol over bestemte geografier.

Konceptet er simpelt: Alle informationer opdateres i én database og filtreres ud mange steder. Det er et system, der giver mening for den enkelte arrangør, medie, kommune, festival eller turistbureau. Alle kan arbejde sammen om at gøre kalenderen bedre, og på den måde spare mange ressourcer og øge kvaliteten på samme tid.


Fordelene

Der findes en lang række fordele ved en specialkalender fra KultuNaut.
  • Bred eksponering: Oplysningerne i jeres kalender er ikke kun tilgængelige på jeres hjemmeside, men også på KultuNaut.dk, som har 100.000-150.000 besøgende om måneden. KultuNaut formidler desuden alle oplysningerne videre gennem en række større onlineportaler og trykte medier – bl.a. DR, Politikens fredagstillæg iByen og metroXpress’ daglige udgaver. Som kulturformidler i f.eks. en kommune er det ofte nemmere at få arrangører til at indtaste i kalenderen, når de ved, at oplysningerne bliver vist mange steder.

  • Mere indhold: Alle kulturformidlere som benytter KultuNaut tilføjer arrangementer til samme database. Den enkelte kulturformidler behøver derfor ikke at opdatere og tilføje oplysninger som allerede findes i databasen. Man kan nøjes med at tilføje rettelser, oversættelse eller andet som evt. mangler.

  • Tidsbesparelse: Det er nemt og hurtigt for alle parter selv at indtaste arrangementer i kalenderen. Arbejdet med at opdatere og kontrollere oplysningerne i kalenderen varetager I sammen med KultuNaut.

  • Økonomisk besparelse: At opdatere og vedligeholde en fyldig og god kulturkalender på egen hånd kan ofte være en kostbar affære. Ved at vælge en specialkalender fra KultuNaut, drager man fordel af de stordriftsmuligheder, der ligger ved at være sammen om at opdatere indholdet.

  • Erfaring: KultuNaut er med over 13 år på bagen en erfaren medspiller, i onlineformidling. Vi står gerne til rådig for sparring og ligeledes er vi altid interesseret i at høre hvad KultuNaut kan gøre bedre.

  • En aktiv samarbejdspartner: En specialkalender fra KultuNaut indbefatter at man får en masse støtte og vejledning. KultuNaut bruger mange kræfter på at gøre både kalenderen bedre hver dag – både på indholdsområdet og det tekniske.

Læs på de følgende sider mere om specialkalenderen: Er der spørgsmål som ikke bliver besvaret, vil I gerne høre mere om jeres muligheder for at få en kalender eller ønsker I blot yderligere informationer, er I velkomne til at kontakte os pr. mail eller telefon.
 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen