Grøn Pinse i Rejsestalden.
I denne Pinse sætter Rejsestalden fokus på genbrug og genanvendelse. 2. Pinsedag fra klokken 10-13 vil vi derfor åbne dørene for bytte-legetøjs-dag for de mindste og Repair Café. Vi håber selvfølgelig på godt vejr, så tag madpakker med og nyd pinsesolen.

Bytte-legetøjsdag
Her kan dine børn gøre et godt byttekup! Rejsestalden byder til den store bytte-legetøjs-dag. Tag fem gode ting med fra ungernes værelse eller kælderens gemmer, og byt jer til helt nye legeoplevelser fra det, der i løbet af dagen vil vokse sig til at være én stor pop-up-legetøjsbutik. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis at deltage. Du kan tage dine ting med på dagen, men du er også velkommen til at aflevere det på forhånd fra den 14. maj - men husk! Kun fem (gode) ting pr. person.

Repair Café
Har du en jakke med hul i lommen, en oplader med knækket kabel eller er brødristeren stoppet med at lune morgenbrødet? Til Grøn Pinse i Rejsestalden kan du tage det med til Repair Café, hvor de frivillige fiksere fra Repair Café Frederikssund og Grønne Nabofællesskaber hjælper dig med at reparere det igen. Vi vil gerne gøre dig opmærksomme på, at det er en pop-up café og derfor er Repair caféen ikke fuldbemandet, derfor kan der opstå lidt ventetid. Imens kan du drikke en kop kaffe eller besøge legetøjs-bytte-bixen. Det er selvfølgelig ikke alt, der kan fikses - men hvis det kan, er Grøn Pinse i Rejsestalden det rette sted at tjekke
Mandag den 20. maj 2024, 10:00-13:00. Fri entré
Kulturhuset Rejsestalden , Hovedgaden 29A, Jægerspris