Vis huskeliste

Find arrangement

Søgeresultater I samarbejde med www.kultunaut.dk

  • Gospel/Kor/FællessangTirsdag den 8. december 2020, kl. 17 & 19.
    Koncert med Gospel Sisters
    Rise Bygade 23, Rødekro
    Mange forbinder gospelsang og -musik med julen, så vi glæder os til at få besøg af Gospel Sisters med deres stemningsfulde julekoncert, så julens glade budskab når frem, uanset om der er sne eller ej.

    Af hensyn til afstandskrav, retningslinjer m.m. har vi valgt at afholde 2 koncerter d. 8. december, hhv. kl. 17.00 og 19.00. Vi beder jer om at købe billetter sammen med dem, som I deler husstand med eller på anden måde er i tæt daglig kontakt med. Der er max. 75 billetter til hver koncert og vi vil anvise jeres pladser, når I kommer til kirken. Billetpris 100,00 kr. pr. stk. - kan købes via dette link: https://forms.churchdesk.com/f
    Vis på kort
  • SkuespilOnsdag den 9. december 2020, kl. 17.
    På sportet af julen
    H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
    Køb billet
    Teater i aabenraa. Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen. Er herlig interaktiv juleforestilling fyldt med julesjov, drillerier, eventyr og skønne julesange. Lang ude i granskoven bor julenisserne Pjok og Pjanke.

    Pjanke elsker bøger, detektivbøger og læser flittigt i dem. Pjok kan ikke finde sin kalendersok, han leder desperat oppe og nede, ude og inde, men sokken er på mystisk vis forsvundet. Pjanke bruger sine detektivkneb og finder Pjoks julesok. De to nisser beslutter sig derefter for, at de vil være detektivnisser og åbner deres eget detektivnissekontor. Her kan de opklare alle skovens mysterier, lige fra hvem der har spist den sidste julenød til hvem der har stjålet rævens hale. Jo her holder de styr på tingene. Alt ånder fred i granskoven, men pludselig ringer telefonen. Det er selveste julemanden der ringer til detektivnisserne. Sækken med gaver er pist forsvundet. Oh ve, oh skræk - sækken er væk. Nu får de to små detektivnisser deres julesag for. De skal nemlig opklare mysteriet om julemandens forsvundne gavesæk. Hvad er der sket med alle gaverne? Har julemanden glemt, hvor han har stillet sækken? Eller er der en drillenisse på spil? De to små julenisser må begive sig ud på en juleopklaringsfærd for at finde sækken med alle julegaverne, for uden gaver bliver det jo slet ikke jul. TEATER/PERFORMER. Louise Schouw Teater. MEDVIRKENDE. * Thomas Vilhelm Larsen * Lise Junggreen. VARIGHED. 40 min. uden pause. PRIS 75 kr
    Vis på kort
  • AndetOnsdag den 9. december 2020, kl. 19.
    Voksenkor
    Rise Bygade 23, Rødekro
    Vi vil gerne have dig med i voksenkoret elsker du at synge og vil du være en del af et sjovt og hyggeligt fællesskab, så prøv at komme til Voksenkorets opstart D. 2. September kl. 19.00 i Sognegaarden.

    Du behøver ikke at have sunget i kor før, bare du lan li' at synge - vi vil rigtig gerne have flere medlemmer i koret og håber at du har lyst til at være med. Vi hygger med kaffe og kage undervejs
    Vis på kort
  • Andet/UkendtOnsdag den 9. december 2020, kl. 19-21.
    Syng julen ind
    Kirkegade 83, Hjordkær, Rødekro
    Vi mødes i kirken, synger fællessang og lytter til sang fra AdHockor. Bagefter er menighedsrådet vært med kaffe og æbleskiver i missionshjem.
    Vis på kort
  • Andet/UkendtOnsdag den 9. december 2020, kl. 20.
    Dr Big Band - Merry Christmas Baby 2020
    Gasværksvej 20, Aabenraa
    Køb billet
    Merry Christmas, Baby. DR Big Band byder på jazzet julestemning sammen med to af landets bedste sangere: blues-dronningen Miriam Mandipira supercrooneren Bobo Moreno.

    Glæd dig til det populære velsmurte show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

    Misteltenen er strategisk placeret julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert - fyldt af blues, inderlig jule-soul råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby Jazzin' Around Christmas.

    Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed, når DR Big Band blænder op for deres verdensberømte bigband-lyd fingernemme soloer fra bandets knivskarpe musikere.

    Supercrooneren Bobo Moreno er kendt for sin inciterende stemme, der emmer af blues soul har en spændvidde fra det dybe basleje til den smukkeste falset - så har han evnen til at indfange publikum med sin smittende begejstring for musikken. Han får selskab på scenen af blues-dronningen Miriam Mandipira, som næsten har taget patent på den danske blues-, jazz- soul-scene. Hun har været med på DR Big Bands Merry Christmas-turné før, bandet savnede hende så meget, at de måtte prøve at få hende med igen. Heldigvis lykkedes det - for det bliver først rigtig jul, når Miriam synger Merry Christmas, Baby!

    DR Big Band
    DR Big Band er med sine 19 skarpe jazzmusikere kendt for at levere den ægte, amerikanske bigband-lyd med et særligt nordisk twist. Bandet har været et fyrtårn på den internationale jazzscene siden 1964 med ikoniske orkesterledere som Thad Jones, Bob Brookmeyer Jim McNeely. Mere end 80 albumindspilninger med stjerner som Miles Davis, Stan Getz, Eliane Elias Joe Henderson vidner om et bigband, der gennem alle årene har formået at skabe originalt indhold på internationalt niveau. Bandet har vundet flere prestigefyldte priser nomineringer, blandt andet den amerikanske GRAMMY®, optræder stadig med jazzens største navne, samtidig med at de introducerer unge, danske talenter igangsætter nye, spændende samarbejder på tværs af genrer.

    Miriam Mandipira
    Miriam Mandipira (f. 1977) er blevet udråbt til Danmarks nye store blues, jazz & gospelsangerinde, senest modtog hun prisen som Årets Danske Bluesnavn ved Danish Music Awards Blues 2016. Mandipira er født opvokset i Zimbabwe, med forbilleder som Billie Holiday, Ella Fitzgerald Aretha Franklin har hun udviklet sit musikalske talent siden barndommen. Som frontfigur i Zimbabwes Luck Street Blues i det sydafrikanske bluesband Strange Brew er hun blevet kaldt det sydlige Afrikas 'Queen of the Blues.' I 2007 flyttede Miriam Mandipira til Danmark, hvor hun lige siden har brilleret på den danske musikscene i selskab med bl.a. Delta Blues Band, Klüvers Big Band hendes eget Miriam Mandipira & Her Danish Friends

    Bobo Moreno
    Siden slutningen af 1980'erne har Bobo Moreno sunget sig længere længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først fremmest kendt som sanger med stort S, det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne Salomonsen D:A:D til DR Big Band Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- underholdningsshows, ligesom man har kunnet både høre se Bobo i et enkelt afsnit af DR's Krøniken. Bobo Moreno kan desuden skrive 'Kongelig Hofleverandør' på visitkortet efter en tv-transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsebrylluppet. Han modtog Gentofte Kulturpris i 2014
    Vis på kort
  • MøderTorsdag den 10. december 2020, kl. 19.30.
    Menighedsråds Møde
    Varnæsvej 700, Aabenraa
    Vis på kort
  • Rock/PopTorsdag den 10. december 2020, kl. 20.
    Hans Philip
    Gasværksvej 20, Aabenraa
    Køb billet
    Dørne åbner 1 time før. HANS PHILIP ANNONCERER LANDSDÆKKENDE TURNÉ. Stjerneklare næ,er i musikkens tegn. Tilbage i september spillede Hans Philip sine første soloturné med hele ni udsolgte koncerter i landets fire største byer.

    Nu kan du glæde dig Ll stjerneklare næNer i musikkens tegn, når den ambiLøse kunstner Ll november drager på Danmarksturné.
    Hans Philip spiller op 7l både e;ertænksomhed fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både
    enkelt detaljerigt - måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip sig som en ar7st af dimensioner. Den ambi7øse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams lækre visuals 7l sine livekoncerter. Som
    Soundvenue beskrev e;erårets liveoplevelse på Hotel Cecil: 'Hans Philip genoplivede livekoncertens negligerede nærvær på Hotel Cecil.
    Umiddelbarheden er nemlig lige netop det, der gør, at det føles så berigende at komme ind
    under huden på Hans Philip: Intet føles forceret - alt kommer direkte fra hjertet.'
    Der er en direkte connec7on mellem musikken kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede indadvendte dagbogsag7ge brudstykker 7l beatede fyldige produk7oner med catchy opbygning en udadvendt vibe. Hans Philip formår, som ingen andre fra genera7onen, at omdanne følelser, tankestrømme øjebliksbilleder 7l musikalsk poesi.
    E;er gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 7lbage med soloalbummet 'Forevigt', som har taget Spo7fy med storm siden er gået Guld. På 'Forevigt? præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip - ud af mørke 7der ind i vuggende ballader fængslende r'n'b-produk7oner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets
    Danske Album ('Forevigt'), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda-
    Glæd dig 7l at Hans Philip gennem november december genoplever livekoncertens negligerede nærvær
    Vis på kort
  • WorkshopFredag den 11. december 2020, kl. 10.
    Åbent Glasværksted m/Lykke
    Nygade 23A, Aabenraa
    Køb billet
    Har du erfaring med at arbejde i Nygadehusets Glasværksted, og været på Introkursus eller Ny-I-Værkstedet-Dage er du velkommen til Åbent Værksted. Værkstedet er bemandet af en frivillig - men der er ikke undervisning.

    Til Åbent Glasværksted skal du kunne begå dig ved egen hjælp, selv komme igang, og rydde op efter dig selv.
    Du vælger selv om du vil købe et brugerkort til 100kr pr. halvår eller betale 20 kr. pr. gang du bruger værkstedet.
    Brugerkort kan købes via link på NygadeHusets hjemmeside eller i værkstederne.
    Du må gerne medbringe børn,- men ALLE skal tilmeldes og betale deltagergebyr (eller have brugerkort), og har du børn med er det dig der skal hjælpe dem igang, sørge for at der bliver ryddet op, osv.
    Der er ikke undervisning til Åbent Glasværksted
    Vis på kort
  • Løb/atletikstævneSøndag den 13. december 2020, kl. 08.
    Julehjerteløb 2020
    Aabenraa, Aabenraa
    Løbet afvikles i år den 13. december kl.8 - kl.18. Se vedhæftet beskrivelse.
    Vis på kort
  • Vandretur/stavgangSøndag den 13. december 2020, kl. 13.
    Bevæg dig for livet Øster Løgum Tove Laursen
    Løgumklostervej, Aabenraa
    Gåtur i skoven i eget bakket terræn på Ca. 7 til 8 km.
    Vis på kort
  • Andet/UkendtSøndag den 13. december 2020, kl. 14.
    Flyglet kalder
    H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
    Fællessangen ledes af Karen Hanne Munk Akkompagnement af Thorbjørn Larsen (violin), Jens Morten Munk (trompet) og Ole Livbjerg Klitgaard (basun) + gæster. Medbring gerne egen Højskolesangbog (18. udgave) Der kan købes kaffe og kage.
    Vis på kort
  • Andet/UkendtSøndag den 13. december 2020, kl. 14-15.
    Juleforestilling med børnekor i Bjolderup
    Bjolderupvej 68, Bolderslev
    Børnekoret og Anette Mouritsen m.fl. fremfører "Alletiders Historie". En fortælling med sang og oplæsning om dengang Jesus blev født. Vi møder englen Gabriel, Æslet, der bar Maria, koen Gumle, de skøre og glade hyrder, søde Maria og de vadende kameler.

    En forestilling, der både vil underholde børn og voksne. Tekst: Svend Erik Petersen Musik: Lise Petersen-band Adgang kræver forhåndstilmelding, da der er begrænset plads. Det skal ske til Anette på organist.bu@gmail.com. Angiv antal børn og voksne
    Vis på kort
  • AndetSøndag den 13. december 2020, kl. 17.
    Syng julen ind
    Søndergade 11, Rødekro
    Vis på kort
  • WorkshopMandag den 14. december 2020, kl. 10.
    Åbent Glasværksted m/Lykke
    Nygade 23A, Aabenraa
    Køb billet
    Har du erfaring med at arbejde i Nygadehusets Glasværksted, og været på Introkursus eller Ny-I-Værkstedet-Dage er du velkommen til Åbent Værksted. Værkstedet er bemandet af en frivillig - men der er ikke undervisning.

    Til Åbent Glasværksted skal du kunne begå dig ved egen hjælp, selv komme igang, og rydde op efter dig selv.
    Du vælger selv om du vil købe et brugerkort til 100kr pr. halvår eller betale 20 kr. pr. gang du bruger værkstedet.
    Brugerkort kan købes via link på NygadeHusets hjemmeside eller i værkstederne.
    Du må gerne medbringe børn,- men ALLE skal tilmeldes og betale deltagergebyr (eller have brugerkort), og har du børn med er det dig der skal hjælpe dem igang, sørge for at der bliver ryddet op, osv.
    Der er ikke undervisning til Åbent Glasværksted
    Vis på kort
  • AndetOnsdag den 16. december 2020, kl. 19.
    Voksenkor
    Rise Bygade 23, Rødekro
    Vi vil gerne have dig med i voksenkoret elsker du at synge og vil du være en del af et sjovt og hyggeligt fællesskab, så prøv at komme til Voksenkorets opstart D. 2. September kl. 19.00 i Sognegaarden.

    Du behøver ikke at have sunget i kor før, bare du lan li' at synge - vi vil rigtig gerne have flere medlemmer i koret og håber at du har lyst til at være med. Vi hygger med kaffe og kage undervejs
    Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det