Fra:
Til:

Viser 1-5 ud af 5 resultater
Musik
Koncert Ezaki & Dragsted Duo
Hedegårdskirken
Torsdag den 25. juni 2020, kl. 19.30.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Et væld af klassiske perler er på programmet, når den dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted giver koncert i Hedegårdskirken.
Efter forårets lukning af samfundet trænger vi vist alle til at komme ud og opleve noget, og hvad er bedre end det intense samspil mellem to talentfulde musikere, der spiller musik af blandt andre Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach. Duoen har mange musikalske landvindinger i bagagen. De er begge uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og har turneret med blandt andre Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre. Der er gratis adgang
Torsdag
Jun
25
Udstilling
Mørkebarnet
Ballerup Bibliotek
Fredag den 19. juni til fredag den 31. juli 2020
Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Oplev udstillingen om den poetiske rim-fortælling om det lyse og det mørke barn.
"Der bor to piger i en dejlig have

Den ene leger ensomt og forladt

den anden kalder Far og Mor "en gave"

I udstillingen kan man gå på opdagelse i sammenhænge og modsætninger mellem farver, følelser og ord, når man bevæger sig rundt i en lille skov af forskellige aktiviteter. I skoven kan man blandt andet øve sig i at vise følelser og stemninger, man kan kæde følelser sammen med farver og man kan forsøge sig med at digte i kæder.

Følg med på bib.ballerup.dk og Ballerup Biblioteks facebook-side for at se, hvornår vi afholder familie-aktiviteter i forbindelse med udstillingen.

Særligt for skoler: Vi tilbyder klasseforløb for 1. til 3. klassetrin. Se mere her; https://skolenivirkeligheden.dk/ballerup/forloeb/kultur/morkebarnet-udstilling-og-litteraturbesog

Udstillingen flytter mellem bibliotekerne sådan her:

Kulturhus Måløv; 1. april til 15. maj

Skovlunde Kulturhus; 15. maj til 19. juni

Ballerup Bibliotek; 19. juni til 31. juli

Gratis - bare mød op!
Fredag
Jun
19
Udstilling
Småt er godt
Ballerup Museum
Tirsdag den 9. juni til søndag den 18. oktober 2020, I åbningstiden.
Ballerup Museum
Pederstrupvej 51-53, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Oplev Tove Palms historiske dukkehuse. Tove, der er erfaren miniaturebygger, udstiller to dukkehuse og to børneværelser i miniformat.
I det ene dukkehus bor Flora Flint, der er pensioneret lærerinde. Hun har i årevis undervist i naturfag, og er en passioneret samler af fagbøger, udstoppede dyr, sten, mineraler osv. Flora Flints samling er inspireret af den naturhistoriske samling fra Skovlunde Skole, der kan ses i skolestuen. Det andet dukkehus er familiehuset, som Tove har bygget efter erindring om sit eget, sine forældres og bedsteforældres hjem. Lejlighederne er fra 1940erne til 1975. De to børneværelser er Toves eget værelse, som det så ud i henholdsvis 1953 og 1958. Dukkehusene indgår i den permanente udstilling om Ballerups historie
Tirsdag
Jun
9
Udstilling
Med penslen i hånden
Ballerup Museum
Søndag den 1. marts til søndag den 20. december 2020, I åbningstiden.
Ballerup Museum
Pederstrupvej 51-53, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Den russiske prinsesse storfyrstinde Olga kom til Danmark i 1920 på flugt fra revolutionen i Rusland. Vi markerer 100 året for Olgas ankomst til Danmark med udstillingen, der sætter fokus på Olgas kunstneriske virke.
Olga var bosat i Ballerup fra 1930-48. På trods af at hun gennemlevede voldsomme begivenheder under 1. Verdenskrig og Den russiske revolution, var hendes yndlingsmotiv smukke blomster og landskaber. Hun malede på alt fra traditionelle lærreder til porcelæn. Udstillingen fortæller gennem malerier og genstande om Olgas liv og kunstneriske virke som malerinde. Udstillingen vises og ses i forlængelse af udstillingen "Vejen til Ballerup"
Søndag
Jun
7
Børn
Xjump København
Xjump Skovlunde
Lørdag den 10. marts 2018 til tirsdag den 31. december 2024, kl. 10-19.
Xjump Skovlunde
Mileparken 10, Skovlunde
Pris: (Pris: Fra 60 kr)
Xjump er Danmarks største trampolinpark, beliggende i København i Skovlunde. Aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Book din tid nu og få en fantastisk oplevelse, spækket med timevis af sjov og leg.
Xjump er en trampolinpark, hvor gulve og vægge er bygget op af forskellige typer trampoliner. Det er en unik form for underholdning, og garanteret sjov for hele familien.

I Xjump Skovlunde finder du over 200 trampoliner fordelt på forskellige baner og forlystelser. Alt i alt 5.500 kvadratmeters sjov for hele familien
Søndag
Jun
7