Skip navigationen
icon-Brug-og-oplev-Dragør

Arrangementer

 • -
Din søgning har givet 48 resultater
 • Anden forestilling Magisk aften

  Vi åbner igen biblioteket til en aften i magiens tegn, hvor alle fans af litteraturens magiske universer er velkomne.

  Udstyr til magiens verden

  Vi sikrer, at du er udstyret til dit studie af magiens verden. Vi laver tryllestave, og du kan få dit eget lille magiske væsen.

  Konkurrencer

  I løbet af aftenen kan du deltage i forskellige konkurrencer.

  Snack

  Du får også lidt lækkert at snacke

  Arrangør: Dragør Bibliotekerne
  Sted: Dragør Bibliotek
  Adresse Vestgrønningen 18, Dragør
  Webadresse: Se hjemmeside
 • Rock/Pop Noah

  NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester.

  Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen.
  NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen 'Alt Er Forbi' i 2012 har han markeret sig med en steppebrand af dobbelt platinvindende-hits som 'Over Byen' og 'Det' Okay' og dannede således vejen for debutalbummet NOAH, der solgte Guld i 2013. I efteråret 2016 deltog Troels i Toppen af Poppen, hvor hele Danmark fik ørene op for hans fantastiske stemme og utrolige nærvær.

  Du kan høre NOAHs superhit "83" HER

  Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.
  Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Troels på scenen.

  Der er sat op med store runde borde og unummererede pladser.
  Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet
  kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

  Der kan forekomme få pladser med begrænset udsyn.

  Dørene åbnes og arrangementet begynder kl. 18:00

  Sted: Restaurant Beghuset
  Adresse Strandgade 14, Dragør
 • Klassisk Koncert med Janne Mark

  Janne Mark har etableret sig som en af de mest overbevisende salmedigtere og komponister i hendes generation i Danmark og i udlandet med den internationale udgivelse 'Pilgrim' på det tyske jazz-label ACT.

  Musikalsk befinder hun sig på et spor imellem sangskrivning, salmer, jazz og nordisk folketone. En baggrund som sanger, komponist og musikudvikler i det kreative miljø i Brorsons Kirke på Nørrebro i København, har gjort hende i stand til at skabe en ny meditativ salmestil med en karakterfuld enkelhed. Janne Mark: sang, Esben Eyermann: bas, Jesper Uno Kofoed: trommer, Henrik Gunde: klaver Fri entré

  Sted: Dragør Kirke
  Adresse Kirkevej 170, Dragør
 • Klassisk Bach H-mol messe

  J.S. Bach: H-mol messe. Bachs h-mol-messe er blandt de største korværker i musikhistorien overhovedet ved siden af hans egen Mattæus-passion, diverse requier fra Mozart, Verdi, Fauré og Brahms samt Händels Messias.

  Det mageløst koncentrerede væv i mange af korsatserne, ofte femstemmige, veksler med enklere, men sindrigt udspundne arier og duetter, gerne beriget af en modstemme fra et soloinstrument.

  Værket blev skrevet over en lang årrække fra 1714, men først kort før sin død i 1750 fik Bach samlet alle messens dele til et helt værk, som først senere fik titlen messe. Derfor blev h-mol messen aldrig opført i sin helhed på Bachs levetid.

  Københavns Kantatekor bliver dirigeret af Torben H.S. Svendsen, og på solistpodiet står et stærkt hold af velklingende opera- og oratoriesangere: Nina Bols Lundgren (sopran), Maria Kontra (mezzosopran), Rasmus Gravers Nielsen (tenor) og Jakob Vad (bas)

  Sted: Store Magleby Kirke
  Adresse Kirkevej 6, Dragør
 • Andet Babysalmesang

  Babysalmesang er et tilbud til nybagte mødre og fædre med babyer i alderen 3 - 10 måneder og består af 8 undervisningsgange.

  Undervisningen er ment som en inspiration til, hvordan man som forælder kan lave musik med sit barn, samtidig med, at vi får nogle hyggelige og rolige timer sammen i musikkens tegn. Vi leger med alt fra kendte og ukendte børnesange, salmer og remser til danse, instrumenter og sæbebobler. Der er fokus på ro, gentagelse og glæde ved musikken. Du behøver som forælder ingen forudsætninger for at deltage, ud over en lyst til at synge for, og lege med dit barn. Forløbene ledes af Tina Lohmann, uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Al undervisning foregår på mandage og strækker sig over 8 uger. Prisen for forløbet er kr. 100, som dækker prisen på et kompendium, som hver deltager får udleveret. Beløbet kan indbetales via MobilePay på 79733. Tilmelding sker på vores Da der er rift om pladserne, er det en god idé at være hurtig ude

  Sted: Store Magleby Kirke
  Adresse Kirkevej 6, Dragør
 • Foredrag Hvordan overlever man døden?

  Men sorg er også dybt naturligt, og ingen slipper for den. Så hvordan overlever man turen gennem sorgen? Hvordan navigerer man i den?

  Og hvor meget kan man selv gøre - sådan helt konkret - for at mildne rejsen?Esben Kjær er radiovært på programmet "Bagklog på P1" og har et imponerende CV fra nyheds - og medieverdenen. Hans bog "Min usynlige søn - kunsten at leve med sine døde" udkom i 2016 og indbragte forfatteren Liv & Død-prisen

  Sted: Dragør Kirke
  Adresse Kirkevej 170, Dragør
 • Foredrag Dr Romanklubben - Hold 1 - Stadig Ledige Pladser!

  Hold 1 mødtes første gang onsdag den 25. september. Men du kan stadig nå at være med. Få et indblik i ny dansk litteratur og diskuter din oplevelse af litteraturen med romanklubben.

  Læs seks nye danske romaner

  Grib chancen for at få læst og diskuteret seks nye danske romaner i løbet af romanklubsæsonen fra september til maj. DR-Romanklubbens diskussioner giver nye indsigter og vinkler på de læste romaner.

  Vælg mellem 3 hold

  Vi opretter 3 hold:

  • Hold 1 mødes onsdage kl. 19.00-21.00
  • Hold 2 mødes onsdage kl. 14.00-16.00
  • Hold 3 mødes onsdage kl. 16.00-18.00
  Alle møder foregår på Dragør Bibliotek.

  Ekstra arrangement om selvkørende læseklubber

  I sæson 2019/20 er der flere mødedage, hvor deltagerne selv står for afviklingen. Derfor vil tilmelding til romanklubben også give gratis adgang til arrangementet om selvkørende læseklubber 18. september kl. 1900 - 21.00.

  Se en samlet tidsplan for romanklubbernes møder.

  Tilmelding

  Du skal tilmelde dig ved at købe en billet, den koster 305 kr. Du kan tilmelde dig fra torsdag den 5. september kl. 10.00.

  Billetten giver dig adgang til at deltage i sæsonens 6 møder, arrangementet om selvkørende litteraturklubber og en fælles afslutning 6. maj 2020 kl. 19.00 - 21.00

  Arrangør: Dragør Bibliotekerne
  Sted: Dragør Bibliotek
  Adresse Vestgrønningen 18, Dragør
 • Foredrag Graverboligmøde

  Det glemte Anatolien og den tidlige kristendom Et billedforedrag, hvor foredragsholder Peer Faurskov tager os med på en rejse gennem Anatolien i Tyrkiet.

  Peer Faurskov tidligere rejseleder går i dybden med flere af Anatoliens glemte kulturer, og glemte kulturer som bl.a. Frygierne, lydierne, georgierne, hittit, armenerne, og den tidlige kristendoms historie og dens bygninger, som f.eks. de fascinerende klippekirker i Kappadokien. Velmødt torsdag d. 31. oktober i Graverboligen kl. 9.30 kaffe, samvær og sang. kl.10 foredrag

  Sted: Store Magleby Kirke
  Adresse Kirkevej 6, Dragør
 • Rock/Pop Charlotte Fich 2019

  Vi er mange, der kender hende som Ingrid Dahl fra TV-serien Rejseholdet, men at Charlotte Fich også er en dygtig sangskriver og sangerinde er det måske ikke alle, der ved.

  Charlotte Fich, på tværs af musikken
  med Dragør pigen


  Koncert og samtaler på tværs af musikken med Charlotte Fich & guitarist Dennis Flacheberg

  Vi er mange, der kender hende som Ingrid Dahl fra TV-serien Rejseholdet, men at Charlotte Fich også er en dygtig sangskriver og sangerinde er det måske ikke alle, der ved. Charlotte har således skrevet musik og tekster på to udgivelser: Ep'en "Små Skred" fra 2012 og albummet "Svæv" i 2016.

  Charlotte Fich er vokset op i Dragør og som teenager spillede hun for første gang sammen med sin veninde netop her på Beghuset. Og for fem år siden var hun allerførste solist ved vores torsdags-tapas. Med kæmpesucces. Så glæd dig!

  Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.

  Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Charlotte og Dennis på scenen

  Der er sat op med store runde borde og unummererende pladser.
  Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet
  kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

  Der kan forekomme pladser med begrænset udsyn.

  Dørene åbnes kl. 18:00

  Hør Charlottes videohilsen HER

  Sted: Restaurant Beghuset
  Adresse Strandgade 14, Dragør
 • Foredrag Foredrag: Selvkørende læseklubber

  Hør et fordrag om, hvordan du får mest ud af arbejdet i en selvkørende læsegruppe. Det skal være tankevækkende, muntert og inspirerende.

  Start, forberedelse og dynamik

  Foredragsholder cand.phil. Birgitte Hesselaa kommer rundt om mange sider af arbejdet i den selvkørende læsegruppe:

  • Hvordan starter vi en ny, selvkørende gruppe?
  • Hvordan kan I forberede jer?
  • Hvordan griber I diskussionerne an?
  • Hvordan sikrer I en god dynamik i gruppen?
  • Hvordan får I en god balance imellem struktur og en mere fri samtale om litteraturen?


  Flere perspektiver på læsning

  Birgitte Hesselaa giver også inspiration til forskellige måder at perspektivere læsningen på. Og et meget lille lynkursus i kunsten at læse.

  Er du med i en læseklub?

  Hvis du har meldt dig til DR Romanklubben eller Læsesalon 18, skal du ikke købe billet, men tilmelde dig via mailen bibliotek@dragoer.dk. Skriv "Selvkørende læseklubber" i emnefeltet

  Arrangør: Dragør Bibliotekerne
  Sted: Dragør Bibliotek
  Adresse Vestgrønningen 18, Dragør
 • Vis de næste 1-10 af i alt 48 resultater