Dato

Museer


Viser 5 events mellem 11. maj og 9. jun. 2021

TVIND SKOLECENTER inviterer til åbning af 4 skulpturparker med stenskulpturer fra Zimbabwe
13 Maj Fernisering

TVIND SKOLECENTER inviterer til åbning af 4 skulpturparker med stenskulpturer fra Zimbabwe

Torsdag den 13. maj 2021, kl. 15.
Pris: Fri entré

Tvind Internationale Skolecenter, Skorkærvej 8, Ulfborg
I Tvind er ca. 100 Zimbabweanske stenskulptur mesterværker nu udstillet i 4 temaparker, som bliver indviet torsdag den 13. maj kl. 15.00 - 17.00. Der bliver officiel åbning ved Lene Dybdal, Formand for Holstebro Kommunes Kulturudvalg- og Fritidsudvalg..
Vis kort
Jesper Nørgaard - Åbent værksted
16 Maj Billedkunst

Jesper Nørgaard - Åbent værksted

Søndag den 16. maj 2021, kl. 10.17.
Pris: Fri entré

Galleri Nørgaard, Knudmosevej 36, Herning
Mød kunsten lige der, hvor den bliver skabt mellem musikken og lagene af maling og få er et lille indblik i noget af det der sker i processen mellem tanker, følelser, handlinger og nye kompositioner. Mød kunstneren - kun 4 km fra Hernings centrum..

Vil du gerne et spadestik dybere ned og følge nogle af de overvejelser, tanker og ideer, der pibler gennem kunstneren Jesper Nørgaards farverige univers, så kig forbi det 1000 m2 store værksted og galleri, når du er i Herning alligevel.

I galleriet er det kunstneren selv, der formidler og sælger sine værker. Kom som du er og mød kunsten fra de første spæde penselstrøg til de store monumentale værker
Vis kort
Jesper Nørgaard
23 Maj Billedkunst

Jesper Nørgaard

Søndag den 23. maj 2021, kl. 10-17.
Pris: Fri entré

Galleri Nørgaard, Knudmosevej 36, Herning
Kig forbi til en farverig søndag, hvor både de store og mindre værker er kommet på væggene. Der er mulighed for at tage en kop kaffe med rundt og se de nyeste værker og dem der er på vej atelieret. Jesper Nørgaard arbejder hver søndag i det store værksted..

Der er god mulighed for at holde afstand til hinanden i den 800 m2 store udstilling. Vi har håndsprit og plastichandsker klar ved indgangen
Vis kort
Kunstudstilling
11 Maj Billedkunst

Kunstudstilling

Mandag den 5. april til mandag den 31. maj 2021, kl. 09-20.
Pris: Fri entré

Herning Sygehus Kunstforening, Gl. Landevej 62, Herning
Spændende kunstudstilling af billedkunstner Ayoe Lise Lysgaard Pløger. Udstillingen er meget dynamisk og afvekslende, at gå på opdagelse i..

Ayoe lise lysgaard Pløger har beskæftiget sig med kunst i minds 25 år, men først for nylig sprunget ud, som fuldtidskunstner med eget galle ri både i sit hjem i Brande og et helt nyt galleri i hvide Sande
Vis kort
Trædrejning - Begyndere/let øvede
4 Jun Billedkunst

Trædrejning - Begyndere/let øvede

Fredag den 4. til søndag den 6. juni 2021, kl. 18.30-22.
Pris: Entré: 850 kr Klik her for at tilmelde dig

Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Herning
Aktiv Centret, Brorsonsvej 12, Herning
V/ Karsten Frahm..

Her er kurset til dig, som vil lære at dreje i træ.

Din erfaring ved drejebænken er ikke alt afgørende. Der vil blive lagt vægt på de helt elementære teknikker for at give dig et godt grundlag at arbejde videre på.

Der vil blive undervist i skæreteknikken og brugen af de forskellige drejejern. Dette kursus henvender sig også til de let øvede, idet der er vigtig for at opnå gode resultater, at du opnår en god rutine i at mestre skæreteknikken.

Der vil blive lagt vægt på langsdrejning, samt drejning af skåle og fade i tørt eller vådt træ. Desuden undervises der i udvælgelse og fremskaffelse af materialer til forskellige opgaver, værktøjer og drejebænkstyper. Slibetekniker og slibevinkler bliver gennemgået.

Der vil være udgifter til leje af drejebænk, 200 kroner i alt for de 3 dage - såfremt du ikke medbringer din egen, og til forbrugs materialer og lignede.

Undervisningen foregår: Fredag kl. 18.30-22.00, lørdag og søndag kl. 9.00-16.10
Vis kort