Frederikssund Kommunes logo

Vælg periode
    Vælg genre

Viser 316 events i Frederikssund Kommune fra/efter 20. maj 2022

Menighedsudflugt
Fredag den 20. maj 2022, kl. 11-17.
Slangerup Kirke, Sankt Mikaels Kirke, Strandstræde 2, Slangerup
Vis kort
Kun mig
Fredag den 20. maj 2022, kl. 18.
Jægerspris Amatør Scene (JAS), Møllevej 4, Jægerspris
Jas-lingerne og Store børn opfører forestillingen: Kun mig. Anemone og Liv flytter til en ny by. Det betyder et farvel til alt hvad de kender til og alle de gamle klassekammerater. En ny tid begynder, men det er utrygt at træde ind i en ny klasse hvor alle relationerne for længst er dannet, og som de nye være dem der bryder dem.
Årets introfest står for døren, og klassens overhoved Martha har selvfølgelig helt styr på hvordan det hele skal gå til, hvilket ikke er til fordel for Anemone og Liv.
Dog vælger en af de andre fra klassen at sende en udstrakt hånd imod Anemone og Liv. Dette er Martha langt fra tilfreds med, og føler at der er gået imod hende
Vis kort
Syng med DUO 413
Fredag den 20. maj 2022, kl. 19:30.
Pris: Entré: 100 kr
Skuldelev Hallen, Sølvkærvej 12, Skuldelev, Skibby
DUO 413 synger og spiller glade, gamle Giro 413 sange, Grand-prix - og højskolesnage - charmerende, svingende og musikalsk underholdning - afvekslende med fællessange. Billetter købes i forsalg på tlf 30 30 79 25 - begrænset antal - først til mølle.
Vis kort
Soft armor træning for 12 år og opefter
Lørdag den 21. maj 2022, kl. 09-12.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Jægerspris skole, Møllevej 100, Jægerspris
Træning foregår på ligefod med andre kampsporter som f. eks. boksning og kickboxing. Der laves motion til at starte med, som indebærer styrke og cardio. Derefter trænes der teknik, sparring og kamp. Medbring evt. personlig beskyttelse som tandbeskytter og skridtbeskytter.

Der er træninger hver mandag og torsdag fra 17:30 til 19:00, samt hver lørdag fra 09:00 til 12:00.

Kontingent koster 100 kr. for en måned, og opkræves i fastlagte perioder hver 3 måned. Dog betaler man kun for resterende antal uger, hvis man tilmelder sig midt i en periode.

For spørgsmål eller andet, kontakt træner Niklas Stegler.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Frederikssund Middelalderkampsport
Vis kort
Gratis fisketur efter hornfisk i Roskilde Fjord lørdag d. 21. maj
Lørdag den 21. maj 2022, kl. 10:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
P-plads, Fiskerhusevej , Jægerspris
Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med en erfaren Fishing Zealand guide til Roskilde Fjord. Lørdag d. 21. maj mellem kl. 10-14 kan du og familien få en god introduktion til lystfiskeriet - også selvom du aldrig har haft en fiskestang i hænderne tidligere. Arrangementet henvender sig til alle uanset erfaringsniveau. Der stilles alt tænkeligt fiskeudstyr til rådighed, og I hjælpes godt i gang med kystfiskeriet. En erfaren guide fra Fishing Zealand, er klar til at hjælpe med at rigge fiskegrejet til og lære dig at kaste ud. Guiden ved desuden, hvad der skal sættes for enden af linen for at øge chancerne for fangst af hornfisk.

Der er derfor lagt op til en hyggelig fisketur, når vi mødes kl. 10.00 ved parkeringspladsen på Fiskerhusevej, 3630 Jægerspris - lige hvor Egelundsvej og Fiskerhusevej mødes. Vi fisker og nyder foråret ved vandet frem til kl. 14.00.

Gennem hele maj flokkes store stimer af hornfisk langs vores kyster - også i Roskilde Fjord! Hornfiskene er på vandring mod Østersøen, hvor de senere skal gyde. Hornfiskene færdes tæt på land, og er et relativt let bytte for lystfiskerne. Hornfiskene er sjove at fange, da de fighter godt. Samtidigt er de gode spisefisk.

Fiskeriet på kysten kan være en frisk fornøjelse, så derfor opfordrer vi alle deltagere til at medbringe påklædning, der matcher vejret. Medbring også gerne lidt at drikke og måske en madpakke til at hygge med.

Dagens fisketur sker i samarbejde med Frederikssund Kommune og Fishing Zealand. Arrangementet er ganske gratis at deltage i. Er du mellem 18 og 65 år, skal du huske at indløse det statslige Fisketegn. Børn og unge er naturligvis velkomne - dog skal børn under 13 år være i selskab med voksne.

Tilmelding sker ved at sende en mail til guiden Keld Juul Michaelsen på flyordie@fabulousflyfishing.dk

Det er muligt at hjælpe op til 15 personer med fiskegrej ad gangen. Skulle der opstå lidt ventetid ved fiskegrejet, er det oplagt at gå en frisk tur ved stranden. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej.

Knæk og bræk,
Vis kort
Fjorden helt tæt på - fjordvandring langs Roskilde Fjord
Lørdag den 21. maj 2022, kl. 11-15.
Pris: Entré: 85 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, Jægerspris
Fjorden rummer et mylder af spændende dyr og et varieret undervandslandskab. Tag med når Færgegården og marinbiolog Mads Christoffersen inviterer på fjordvandring. Fjorden helt tæt på - fjordvandring langs Roskilde Fjord

Under den blanke havoverflade rummer fjorden et mylder af spændende dyr og et utroligt varieret undervandslandskab. Tag med langs en af Danmarks mest fantastiske fjorde, når Færgegården og marinbiolog Mads Christoffersen inviterer på fjordvandring ved Roskilde Fjord.

Forestil dig at gå i vandkanten langs med Roskilde fjord. Det er midt i det lyse forår og varmen har endelig fået fat. Lyden fra vandet, der skvulper mildt langs strandkanten, blander sig med fuglenes kvidren. Du har udsigt til fjorden fra første række.
På turen langs med fjorden, bliver vi guidet af marinbiolog Mads Christoffersen, som vil fortælle om alt det liv, der findes under havoverfladen. Vi skal bl.a. høre om de mange forskellige fiskearter, der lever i fjorden, og vi skal blive klogere på, hvordan et udlagt stenrev gavner havmiljøet. Undervejs på turen vil vi også besøge et lille fiskerleje og få en snak med en lokal fritidsfisker. Han kender fjorden bedre end de fleste og har sat garn og ruser i fjorden. Forhåbentlig har han fået en spændende fangst, som vi sammen kan undersøge nærmere. Når sulten melder sig, slår vi os ned ved fjorden og nyder en medbragt madpakke.

Turen er for alle - både børn og voksne - der kan gå en længere tur i ujævnt terræn.

Praktisk info:

Vi forventer at gå ca. 7-10 km i roligt tempo og med indlagte pauser
Medbring tøj efter vejret, og fodtøj egnet til en lang vandring
Medbring selv madpakke og drikkevarer til hele turen

Der vil være mulighed for at låne toilet på museet inden afgang, og ved hjemkomst samt undervejs ved besøg hos den lokale fisker.

NB: Turen starter og slutter ved Frederikssund Museum, Færgegården, og den aflyses ved voldsom regn.

Foto: Dan Cook
Vis kort
Strikkecafé
Lørdag den 21. maj 2022, kl. 13.
Pris: Entré
Parkteatret, Jernbanegade 41, Frederikssund
StrikkeCafé med Vinni Andersen. Mød op med strikketøjet og godt humør. Spørgemål? Ring til Vinni: 21974611.
Vis kort
Kun mig
Lørdag den 21. maj 2022, kl. 16.
Jægerspris Amatør Scene (JAS), Møllevej 4, Jægerspris
Jas-lingerne og Store børn opfører forestillingen: Kun mig. Anemone og Liv flytter til en ny by. Det betyder et farvel til alt hvad de kender til og alle de gamle klassekammerater. En ny tid begynder, men det er utrygt at træde ind i en ny klasse hvor alle relationerne for længst er dannet, og som de nye være dem der bryder dem.
Årets introfest står for døren, og klassens overhoved Martha har selvfølgelig helt styr på hvordan det hele skal gå til, hvilket ikke er til fordel for Anemone og Liv.
Dog vælger en af de andre fra klassen at sende en udstrakt hånd imod Anemone og Liv. Dette er Martha langt fra tilfreds med, og føler at der er gået imod hende
Vis kort
Søndage på mejeriet - chokolade eliksir for sjælen -
Søndag den 22. maj 2022, kl. 14-15.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Hansens Flødeis, Landerslevvej 5, Jægerspris
Søndage på mejeriet (8. Maj 2022). Vi ønsker at give et større indblik i vores produktionsmetoder og valg af råvare. Vi fortæller lidt om vores historie og de samarbejdspartner, som leverer højkvalitets råvare og er med til at vi konstant kan udvikle nye spændende smage. Vi smager selvfølgelig også på noget is, som passer til emnet.

D. 22. maj 2022 kl. 14:00.

Oplægget varer omkring 45 min.

Kravene til fødevaresikkerhed er stigende og så vi kan derfor ikke længere komme ind i selve produktionsarealerne, men vi har kig via vinduer, hvor man kan fornemme hvad er foregår.

Da dele af indholdet godt kan være informationsstungt, egner arrangementet sig ikke for børn under 7. år.

Parkering foregår ved indkørsel til vare levering på grusområdet på højrehånd
Vis kort
Gospelkoncert i Caféen på Tolleruphøj
Søndag den 22. maj 2022, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Brugerrådet på Aktivitetscenter Tolleruphøj, Roskildevej 160 A, Frederikssund
New Joy Gospel Choir fra Adventskirken i Vanløse kommer på besøg og synger foråret og sommeren ind. Med sig har de et team af musikere på hhv. keyboard, bas og percussion. Korleder er Henrik David Nielsen, uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som almen musikpædagog. Repertoiret spænder fra stille ballader til glade rytmiske gospelsange og der er altid et godt popnummer med i posen.

Kaffe og kage kan købes. For pensionister i Frederikssund kommune. Vi har plads til 70
Vis kort