Frederikssund Kommunes logo

Vælg periode
    Vælg genre

Viser 38 events i Frederikssund Kommune mellem 23. okt. og 21. nov. 2021

Fernisering
Søndag den 24. oktober 2021, kl. 11.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Snostrup Præstegård, Snostrupvej 13, Store Rørbæk, Frederikssund
Medlemmerne af Frederikssund Fotoklub udstiller deres bedste billeder. Udstillingen vil omfatte portrætter, miljø- og landskabsbilleder samt eksperimenterende/manipulerende billeder. Menighedsrådet byder på forfriskning.
Vis kort
Offentlig omvisning i udstillingen
Søndag den 24. oktober 2021, kl. 14.
Pris: Entré: Almindelig entré
Willumsens Museum, Jenriksvej 4, Frederikssund
Nu kan du tage med en af museets dygtige omvisere på en omvisning i udstillingen Willumsens verden. Udstillingen har i 2021 fået tilføjet et nyt kapitel med en nyiscenesættelse af Willumsens værker fra 1890'erne i den store reliefsal.
Vis kort
Highlander - børnenes efterårsferie på Jægerspris Slot
Lørdag den 16. til søndag den 24. oktober 2021, kl. 11.
Pris: Entré: Børn 25 kr Voksne 70 kr
Jægerspris Slot, Slotsgården 20, Jægerspris
Skal vi lege "highlander"? Alle kan lege med i uge 42 og lære at folde en dragt. I museet kan du se, hvordan Frederik 7. klædte sig ud som skotte. I 1844 var han på ferie i Skotland, og en klanleder gav ham en fin kilt med våben. Åbent 11-16. Alle kan lege med. Du kan lære at folde en dragt, præcis som de gamle højlændere. I museet kan du se Frederik 7.s skotske højlandsdragt. Han fik dragten i 1844, da han var på ferie i Skotland.

Særudstillingen "Frederik 7.s skotske rejse" fortæller historien om kongens rejse i det skotske højland. En oplevelsestur på 14 dage og 600 km i hestevogn og dampskib.

I uge 42 er museet åbent alle dage kl. 11-16

Café Danner ligger i slotsgården og er åben kl. 11.30-16
Vis kort
Fru Strid
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 09.30.
Pris: Entré: 135 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Parkteatret, Jernbanegade 41, Frederikssund
Hvad vi gir, får vi retur. Fru Strid lægger sig med sit stridbare sind ud med alle i byen, skraldemand, postbud, bager, og ikke mindst børnene, der selvfølgelig driller hende. Indtil en dag, hvor de kører hende omkuld på deres skateboards, så hun mister både hat og briller. Modsat alle andre i byen møder byens brillemand Fru strid med venlighed. Han laver hende et par nye briller, og så bliver Fru Strids verden en anden. Hun bliver venlig og omgængelig - til stor forundring for hele byen. Hun bliver til Fru Blid. Fru Strid er en universel historie skrevet af Mette Brahm Lauritsen. Oprindeligt er det en billedbog, og nu dramatiseret af Parkteatret og sat i scene af Solveig Weinkouff
Vis kort
Jacob Sveistrup
Torsdag den 28. oktober 2021
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
The Legends Bar, Østergade 12, Frederikssund
Jakob Sveistrup - Intimkoncert 2021. Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener. Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.
"Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner. Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt."
Med sig rundt har han sin musikpartner "in crime" Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil krydres med anekdoter fra livet på landevejen.
Glæd dig til at opleve Sveistrup - Helt tæt på!
Det bliver en stor aften
Vis kort
Kjell og Drengene
Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 14-15.
Jørlunde Sognehus, Bygaden 28 C, Jørlunde, Slangerup
Vis kort
Koncert med gruppen WÅNSDA
Fredag den 29. oktober 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 100 kr
Skuldelev Skole, Sølvkærvej 8 Skuldelev, Skibby
WÅNSDA er et humørfyldt band fra Vestjylland. De spiller irsk, skotsk, amerikansk og dansk folkemusik. Spilleglæden lyser ud af dem, når de står på scenen og man får lyst til at synge og klappe med. Koncerten foregår i Gymnastiksalen på Skuldelev Skole. Musikken starter kl 19.30 Dørene åbnes kl 18, hvor der vil være mulighed for at spise sin medbragte mad. Man medbringer også selv service og kaffe. Drikkevarer købes i baren

Billetter købes hos Lone Lundø - tlf 30307925
Vis kort
Koncert med Sara Grabow Duo
Fredag den 29. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 180 kr, Standard 180 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Sangerinde og komponist Sara Grabow præsenterer sange fra sit seneste album To i Rummet.
Vis kort
Koncert med musikpatruljen
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 10.30-12.
Frederikssund Kirke, Ved Kirken 8, Frederikssund
Kom til en sjov og spændende børnekoncert i Præstegården. Fri entre.
Vis kort
Troels Gustavsen(noah) i Slangerup
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 450 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3-5, Slangerup
Troels Gustavsen (NOAH) i Slangerup. Spisningen er en lækker buffet. Kom til skøn intim koncert med NOAH der kommer som trio. Program: 17:00 Dørene åbner 18:00 Spisning 19:30 Andreas Langvad 21:00 Troels Gustavsen (NOAH) 22:30 DJ 01:30 tak for en fantastisk aften. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med hans velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester. Som opvarmning/support kommer Andreas Langvad - en upcoming ung mand med en skøn stemme og et charmerende ydre. Varighed: 8,5 timer
Vis kort