Ansvarlig for siden:

Kultur og Oplevelser
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, ,

Kalender

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer


Viser 8 events i Gentofte Kommune mellem 2. og 23. jun. 2020

AFLYST: Pierre Dørge og New Jungle Orchestra
3 JUN
Musik | Andet/Ukendt

AFLYST: Pierre Dørge og New Jungle Orchestra

Gentoftegade Bibliotek, kl. 16.50.

Onsdag den 3. juni 2020, kl. 16.50.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Vi arbejder på at finde en ny dato til koncerten. Jungleorkestret fik sit internationale gennembrud, da de i 1986 blev inviteret til Chicago Jazzfestival for at repræsentere årets nyskabelse på den europæiske jazzscene. Orkesteret leverede en intens koncert for 60.000 publikummer på den store scene i Grant Park, og deres optræden gav dem den største applaus, bandet nogensinde har oplevet. Efter koncerten fik orkestret topkarakter af New York Times og New York Post, hvilket betød at ugens øvrige koncerter straks blev udsolgt. Siden 1980 har New Jungle Orchestra spillet mere end 2500 koncerter i mere end 60 lande - fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i New York. De har spillet for Nelson Mandela, den japanske kejser, Kofi Annan og alverdens FN-ambassadører. Men de spiller også i Ungdomshuset, i børnehaver, i kirker, på togstationer - og nu på Gentoftegade Bibliotek.

Gratis
Øjeblikke af Lykke - Poetisk Beethovenkoncert
3 JUN
Musik | Andet/Ukendt

Øjeblikke af Lykke - Poetisk Beethovenkoncert

Hellerup Kirke, kl. 20.

Onsdag den 3. juni 2020, kl. 20.
Øjeblikke af lykke i Hellerup Kirke I anledning af 250-året for Beethovens fødsel spiller pianisten Christina Bjørkøe værker af den store komponist, og digteren Niels Hav læser digte fra sin nye bog "Øjeblikke af lykke", som tager afsæt i komponisten. Vitale værker. Ved denne koncert spiller Christina Bjørkøe Beethovens sene sonater, som sprudler af vildskab og genialitet. I sin storhed er Beethoven tidløst moderne og aldrig overgået. Gratis adgang - husk at sætte jer med god afstand til andre
Aflyst: Genklange: Klassiske koncerter for børn (3-7 år)
13 JUN
Børn | Andet/Ukendt

Aflyst: Genklange: Klassiske koncerter for børn (3-7 år)

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 11-12.

Lørdag den 13. juni 2020, kl. 11-12.
Pris: (Entré: 40 kr)
Tag din yndlingsbamse eller dukke under armen og kom til en hyggelig klassisk koncert. Hver måned vil du møde nye musikere. De spiller musik, fortæller historier og lærerige fortællinger om instrumenterne. Koncerterne arrangeres af foreningen Genklange. Se program på genklange.dk

Alder: 3-7 år. Der er ikke billetsalg i døren. Pris 40 kr. Køb billet og se program på genklange.dk
Te Deum. Klassisk koncert
19 JUN
Musik | Klassisk

Te Deum. Klassisk koncert

Sankt Andreas Kirke, kl. 19.30.

Fredag den 19. juni 2020, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Aftenens koncert indeholder et klassisk repertoire med musik af Händel, Bach, Carl Nielsen m.fl. Det synges af Musikkoret København, der består af 34 sangere. Dirigent er Ole Reuss Schmidt også kendt fra Messiasopførelserne i Marmorkirken.
Aflyst: Koncert: Uffe Lorenzen
19 JUN
Musik | Andet/Ukendt

Aflyst: Koncert: Uffe Lorenzen

Gentoftegade Bibliotek, kl. 19.30-20.30.

Fredag den 19. juni 2020, kl. 19.30-20.30.
Pris: (Fri entré)
Uffe Lorenzen spiller en koncert på GentofteNatten den 25. september i stedet. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80'erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003 - hvor de vandt P3-prisen, og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen Lolland Falster og albummet Kommer Med Fred, der indbragte bandet to DMA-priser og to Steppeulve. Som Gaffa skriver anmeldelsen af Lorenzens nye album Triprapport: "Uffe Lorenzen er én af få. Han gør tingene på sin egen måde, ment helt uden om klichéens betydning. Han gør det ægte, fordi han ikke kan gøre det anderledes. Han er én af de der spillemænd, der i Danmark er ved at uddø."

Koncerten er gratis. Ingen tilmelding.

Fællesspisning
Inden koncerten griller Café Smager af mere på græsplænen bag biblioteket.

Kultur & Festdage 2020
Arrangementet er en del af Kultur & Festdage, der løber fra 18.-21. juni 2020 - se hele programmet for Kultur & Festdage her
Gangway Live!
19 JUN
Musik | Rock/Pop

Gangway Live!

Halgodt, kl. 20.

Fredag den 19. juni 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 349 kr)
Sted: Halgodt
Mon ikke de kommer til at hører os helt ovre på den anden side af Øresund når vi i Skovshoved skråler med på "My girl and me" når et af Danmarks igennem tiderne mest ikoniske bands spiller på Halgodt i forbindelse med Skovshoved Sommer Festival. "Whatever it is" du måtte have planlagt den 19. juni så få det lavet om! Du skal selvfølgelig være med når Gangway spiller en "Colourful combinations" af ørehængere. Det bliver en aften som vi aldrig ønsker skal "Going away", og hvor vi håber Gangway drengene "Never say Goodbye". Uanset vejret bliver temperaturen høj denne sommeraften i Skovshoved med "Thermometer song", og det bliver en af de aftener vi "Don't want to go home". Men når "The Party is Over" så vil det være en af de aftener som vi vil huske i Skovshoved - i lang tid!

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter, hvor blandt andet Gaffa kvitterede med 5 stjerner, da de i foråret 2019 ramte Store Vega:

"'My Girl and Me' sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album".

Gangway spiller kun ganske få steder i 2020, men nu har du chancen for at hører dem på Halgodt i Skovshoved. Vi på Halgodt glæder os balstyrisk til denne aften i selskab med det ikoniske band, og til at give alle vore gæster en aften de kommer til at huske i lang tid!
Udskudt til 7. NOVEMBER: Jazzkoncert: Mette Juul og Søren Bebe
20 JUN
Musik | Jazz

Udskudt til 7. NOVEMBER: Jazzkoncert: Mette Juul og Søren Bebe

Dyssegård Bibliotek, kl. 13-14.30.

Lørdag den 20. juni 2020, kl. 13-14.30.
Pris: (Fri entré) Køb/bestil billet
Mette Juul er en af de vokale førstedamer i dansk jazz lige nu. Med personlighed, nerve og varme fortolker hun både egne sange og numre fra den store amerikanske og brasilianske sangskat. Se frem til en hyggelig og intim koncert med jazzvokalisten Mette Juul pianisten Søren Bebe. Det er musik, der på en gang appellerer til jazzentusiaster og det bredere publikum. Mette Juul er internationalt anerkendt og anmelderrost for sine koncerter og udgivelser. Juuls fjerde og opsigtsvækkende album Change udkom på Universal Music i efteråret 2019 og har allerede fået stor international opmærksomhed.

Gratis
Sankt Hans Koncert
23 JUN
Musik | Andet/Ukendt

Sankt Hans Koncert

Gentofte Kirke, kl. 20-21.30.

Tirsdag den 23. juni 2020, kl. 20-21.30.
Med Det Danske Pigekor.
Download liste som pdf