Viser 1 event i Haderslev Kommune mellem 29. jul. og 27. aug. 2021

Danser for en uge - Danse og performanceprojekt

Danser for en uge - Danse og performanceprojekt

Lørdag den 14. til fredag den 20. august 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 5150 kr
Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Har du en dansedrøm? Tænk at få en uge til at udleve din dansedrøm. Drømmer du om at skabe med Dansen som kunstart og middel. Hvordan ville dit udtryk gennem dans se ud i en danseforestilling/performance? På dette ugekursus, dansetygger vi os igennem diverse danseteknikker, idéer, moves, og danseundersøgelser for at ende op med et færdigt produkt; en lille danseperformance/forestilling.

Der skal ikke en danseuddannelse til, for at performe, så blot du har dansedrømmen, er dette kursus for dig.

Har du en danseuddannelse og har du lyst til at undersøge, hvad der kan skabes over en uge ud fra dit udtryk, er du også meget velkommen.

Vi vil arbejde med naturen som hjælper, ved at danse udendørs.

Og vi vil arbejde med styrke, kropsbevidsthed, improvisation ud fra fastlagte ideer, input og inspirationer, selvundersøgelse og stilhed ud fra spørgsmålet; hvem er jeg - og se hvilken bevægelse og hvilket udtryk, det giver i dansen.

Jeg vil som underviser og koreograf, stå for eller hjælpe med at sammensætte og koreografere de små forestillinger/performance ud fra det materiale, der opstår undervejs på kurset.

Dans er et kraftfuldt udtryksmiddel som både lader dem, der ser, og dig, der udtrykker, blive berørt og bevæget et nyt sted hen i dit liv.

Kan næsten ikke vente til at vi skal det her sammen, det bliver sjovt, udfordrende og dansefantastisk!

Udsagn fra tidligere deltager:

"Undervisningen kommer fra en dyb kærlighed til dansens kraftfulde potentiale!"

Vælg periode

Vælg genre