Viser 6 events i Haderslev Kommune mellem 14. jun. og 13. jul. 2021

Koncert Vor Frue Cantori

Koncert Vor Frue Cantori

Torsdag den 17. juni 2021, kl. 19.30-20.30.
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 2, Haderslev
En fest buket af sommertoner Grieg, Gade, Carl Nielsen m.fl. Vor Frue Cantori. Dirigent Mirjam Lumholdt. Henrik Skærbæk Jespersen ved orglet.
Sct. Hans arrangement

Sct. Hans arrangement

Onsdag den 23. juni 2021
Sønder Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Midsommer fejres efter et års pause på pladsen foran kirken. Gymnastikopvisning, pandekager, udskænkning, levende musikalsk underholdning, båltale og bålet tændes med fællessang. Gratis adgang - alle kan deltage. Ta' gerne en havestol med.
Kløften Festival

Kløften Festival

Fredag den 25. og lørdag den 26. juni 2021, kl. 00.
Pris: Entré: 1125 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kløften Parkanlægget, Haderslev
Kløften Festival 2020 3 dage 40 års Julilæum. Gyldig til 25+26+27 juni 2020. Billetsalget varetages igen af Billetten, i Haderslev også kendt som Haderslevbilletten, og igen kan man printe billetter ud hjemme hos sig selv, så bliver det ikke nemmere. Selv om Kløften bruger Billetten, kan du stadig købe din billet i Haderslev, så bare rolig, Haderslev Bibliotekerne er stadig med. Kløften Festival 2020 løber af stablen d. 25. 26. og 27. juni 2020. Billetterne kan købes online og ved Billettens salgssteder. Varighed: 3 dage. FESTIVALPLADSEN ÅBNER: Torsdag : 18.00. Fredag : 13.00. Lørdag : 11.00. Der åbnes for påsætning af armbånd følgende tidspunkter: Onsdag : 16.00 Torsdag : 16.00 - Fredag : 11.30 - Lørdag : 10.30 Over/under 18 år ? Husk billed ID, skal forevises Undgå køen, og få dit armbånd på allerede onsdag den 24.06.2020 Kl. 16.00
Come2Live på Gram Slot

Come2Live på Gram Slot

Lørdag den 3. juli 2021, kl. 14.30.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Til sommeren 2021 inviterer Come2Live til siddende udendørs koncert på slotte og godser rundt om i Danmark. Her er der lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottene og godserne. Glæd dig til fællessang og stoledans, når Come2Live atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark

Glæd dig til at opleve Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Carl Emil Petersen, Patrick Dorgan, Aura, Sko/Torp, Amea og Fenja.

Come2Live 2021 er bygget op i et format, der kan imødekomme et coronapræget landskab i sommeren 2021. Derfor har vi:
Nedjusteret kapaciteten
Lavet de sædvanlige ståpladser om til siddepladser
Delt parken ind i zoner og sektioner
Givet hver sektion eget toiletområde

Vi følger selvfølgelig hele tiden med i myndighedernes anbefalinger og restriktioner for afholdelse af udendørs arrangementer.

Du kan også købe billet til søndagens arrangement, hvor Mads og A-holdet, Annika Aakjær og Milling og Molbech underholder.

Kom til slotskoncert. Come2Live
Come2Live på Gram Slot

Come2Live på Gram Slot

Søndag den 4. juli 2021, kl. 12.
Pris: Entré: 400 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Til sommeren 2021 inviterer Come2Live til siddende udendørs koncert på slotte og godser rundt om i Danmark. Her er der lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottene og godserne. Glæd dig til fællessang og stoledans, når Come2Live atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark.

Glæd dig til at opleve Mads og A-holdet live, Annika Aakjær og Milling og Molbech, Earth, Wind & Fire - en live funkcast.

Come2Live 2021 er bygget op i et format, der kan imødekomme et coronapræget landskab i sommeren 2021.

Derfor har vi:
Nedjusteret kapaciteten
Lavet de sædvanlige ståpladser om til siddepladser
Delt parken ind i zoner og sektioner
Givet hver sektion eget toiletområde

Vi følger selvfølgelig hele tiden med i myndighedernes anbefalinger og restriktioner for afholdelse af udendørs arrangementer.

Du kan også købe billet til lørdagens arrangement, hvor du kan opleve Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Carl Emil Petersen, Patrick Dorgan, Aura, Sko/Torp, Amea og Fenja
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Aarø's Perle Aarø 2, Haderslev
Visens Skibs fribyttere har optimistisk planlagt at lægge fra land i 2021 og give koncert i den blå time i humoristisk sam- og modspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne. Medbring godt humør og sangglæde. Visens Skib er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en sommerturné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande. Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat.

Under Visens Skibs sommertogt sejler besætningen hver dag til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser, hvis vejret eller andre forhold ikke forhindrer, at vi overhovedet kan nå frem til næste havn eller medfører, at vi ikke underholde udendørs med et ubeskyttet PA-anlæg.

Bliver der mon et 20 års jubilæumstogt for Visens Skib?
Det håber de gæve fribyttere udi sang og musik selvfølgelig kan lade sig gøre i den kommende sommer - for coronasikker fællessang på TV er rigtig dejligt, men kan aldrig blive det samme som at være sammen og synge og gynge med på vores fælles danske vise- og sangtradition en dejlig sommeraften på en lille dansk havn.

På et offentligt tilgængeligt havneterræn kan Visens Skib dog ikke kontrollere coronapas endsige tillade sig at udelukke personer, som mangler et coronapas. Det vil sige, at turnéplanen for 2021 offentliggøres med det forbehold, at op til 1000 i sommerferietiden har fået lov at forsamle sig udendørs uden at skulle redegøre for, om de er testede, vaccinerede eller allerede har stået en coronainfektion igennem. Hvis dette ikke er tilfældet, kan Visens Skib ikke gennemføre sommertogtet som planlagt.

Da Visens Skib har været på farten hver sommer fra 2000, skulle vi egentlig i 2020 have fejret vores 20 års jubilæum, men det blev desværre - som så meget andet godt - effektivt stoppet af en rigtig træls virus fra Kina. Lige som så mange andre arrangører, måtte vi nemlig i 2020 lægge sommerens morsomste selvgroede kulturfremstød for dansk sangglæde i mølposen.

Jubilæum eller ej - først og fremmest har vi i 2020 sådan savnet vores mange sangglade tilhørere på havnene og håber, I også har savnet os, og at I igen i 2021 vil være klar på kajen kl. 20:00 med klapstole, tæpper, paraplyer, termokaffe og godt humør, når vi forhåbentlig kan få lov at lægge til med Visens Skib og underholde i den blå time.

Flere søforklaringer og ramsalte skrøner om Visens Skib kan hentes på hjemmesiden www.visensskib.dk

Fakta om Visens Skib
Siden Niels Skouby og Leni Petersen i 2000 søsatte den første koncertturné, er Visens Skibs årlige sommertogt blevet en stadig mere kendt tradition. Interessen har været støt stigende gennem alle årene, vi har været på farten, og er altid afhængig af den enkelte havns opland og det strålende danske sommervejr.

Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft alias Visens Skib, har taget initiativ til den sejlende viseturné, som er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturpolitiske fremstød for god dansksproget sangpoesi. Båden stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister ombord profiterer af koncerterne

Vælg periode

Vælg genre