Viser 108 events i Haderslev Kommune fra/efter 19. sep. 2021

TheClowns og Magnus Østergaard hos SG 25

Mandag den 20. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
TheClowns indtager SG 25 og tager Magnus Østergaard med som opvarmning. TheClowns vil spille numre fra deres nye plade "Leave the Shadows" fra april samt publikumsfavoritter. Magnus Østergaard varmer op for bandet kl. 19.30 og spiller akustiske numre.

TheClowns er et Haderslev band med musikalske rødder i både rock og klassisk musik. Bandet har udgivet 7 albums, og en stribe singler siden 2011. TheClowns laver musik, der både er iørefaldende og med kant og henter sin inspiration fra musikere som REM, Alanis Morissette, Fleetwood Mac og den 'irske lyd'. Deres 6. album "Leave the Shadows" er fyldt med velkomponerede pop/rock sange, der bliver holdt sammen af Mette Kjær Østergaard-Nielsens klare vokal. Hør det nye og TheClowns' andre albums på Spotify: https://bit.ly/clownsdk

Magnus Østergaard er af DR's Karrierekanonen kaldt "Så ung, men så stort et talent. Wow!" og har i en alder af kun 16 år allerede udgivet 2 EPer og 4 singler, der alle kan høres på Spotify her: https://bit.ly/magnoes.

Trods sin unge alder kan Magnus både skrive sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Hans sange drager inspiration fra The Minds of 99, Ed Sheeran, Harry Styles og mange flere.

Koncerten er 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 og dørene åbnes kl. 19.00
Luk

Pensionist Sangcafé

Onsdag den 22. september 2021, kl. 14-15.30.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev
Øsby kirke er i fuld gang med et sangfællesskab for pensionisterne. Vi mødes 1 gang i ugen til 1 time og 30 min. med fællessang, indslag i form af oplæsning + et musikstykke og sidst men ikke mindst øves der på en ny sang. Sidste del af caféen drikkes der kaffe/Te og spises kage.

For nærmere info, kontakt da kirkens organist Mikaela Bang Jakobsen, eller duk op til den næste caféstund og vær med derfra.
Alle pensionister er velkomne.

Caféen vil også modtage enkelte gæster i løbet af sæsonen.

Opstart 01.september kl. 14.00

Håber vi ses!
Luk

Anders Blichfeldt gæster Starup Kirke

Onsdag den 22. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 175 kroner Køb/bestil billet
Sønder Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Den meget alsidige Anders Blichfeldt optræder denne aften med nyt show - Alene på scenen. Sange fra det store bagkatalog krydret med anekdoter om livets til skikkelser.
Luk

Strauss' Obokoncert

Fredag den 24. september 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 175 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Harmonien i Haderslev Gåskærgade 19, Haderslev
Harmonien, Haderslev. STRAUSS' OBOKONCERT. Chefdirigent Johannes Wildner. Solist: Simona Sindrestean, obo. Barber: Essay No. 2, Op. 17. Strauss: Obokoncert. Dvorák: Symfoni nr. 7, Op. 70. Når Chefdirigent Johannes Wildner står foran Sønderjyllands Symfoniorkester er det med et program, der byder på Samuel Barbers Essay, Strauss' obokoncert og Dvoráks 7. symfoni. Obokoncerten står centralt i dette program og leder os tilbage til 2. Verdenskrig, Det var nemlig en amerikansk soldat, der var solo-oboist i Pittsburgh Orchestra, som foreslog Strauss at komponerer en obokoncert, da han i 1945 mødte Strauss i dennes hjemby Garmisch. Ved denne koncert kan man glæde sig til at opleve orkestrets solooboist Simona Sindrestean som solist. Koncertintroduktion kl. 19.00. Koncertsponsor: Larsen Strings
Luk

Frokostjazz på Månen i Haderslev med The Spirit of New Orleans

Lørdag den 25. september 2021, kl. 13.
Pris: Entré: 50/130
Månen Bispen, Bispegade 3, Haderslev
Arrangør: Haderslev Jazzclub
The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, -egne kompositioner, gospel og spirituals af høj kvalitet.
Luk

Danseaften med PetMic's

Lørdag den 25. september 2021, kl. 19.
Pris: Entré: Mad&Musik 250 kr, Musik u. mad 120 kr
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Find danseskoene frem: Voksne holder fest på HaderslevHus hver weekend, når der er lørdagsbal med livemusik fra kl. 20.30-01.30.Ved forudbestilling kan du spise med - enten ved eget - eller fællesbord kl. 19. Mad og entré koster 250 kr.
Der er gratis velkomstdrink ved bordreservation til min. 8 personer.
Kommer du kun for at danse eller blot høre musik efter maden, koster det 120 kr. at komme ind (og 50 kr. i medlemskab af Borgerforeningen første gang, du kommer i år)
Der er livemusik fra kl. 20.30-01.30.
Altid garanti for god dansemusik.
Vi ses på byens største dansegulv!

De 2 unge fyre fra PetMic's spiller op til dans. Her spænder repertoiret bredt og tilpasses publikum.
Fantastisk spilleglæde - altid godt humør samt fornemmelsen for publikums musikønsker, er kodeordet for de to herrer (Peter & Michael) i PetMic's.
Om det så drejer sig om de unge eller de unge der er blevet "lidt" ældre. Deres musikalitet spænder fra alt lige fra pop, rock, danske samt udenlandske slagere, og ikke mindst de nye toner. De komponerer også deres egen musik, idet de har lavet 3 fantastiske Danske hit. "Sommersang" - "scooterstøvler" - "Sangen til dig".
Høflige og velklædte forfører de deres publikum, så alle er sikre på at gå hjem med et godt humør og en stemning de sent vil glemme. PetMic's er bl.a. fast inventar på Dyrehavsbakken "Ølgod" hver sommer - samt på Slagerparaden med solister som: Susanne Lana, Richard Ragnvald, Kisser & Søren, Peter Westh og mange, mange flere
Luk

Trio Amerise

Søndag den 26. september 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 140 Studerende/skoleelever 35
Slesvigske Musikhus Louisevej 7A, Haderslev
Trioen består af Ragnhildur Josefsdottir, fløjte; Lucia Amerise, fagot og Morten Lohmann Sønderskov Jensen på klarinet. Ved koncerten spilles musik af bl.a. Jean Sibelius, Niels W. Gade og Flemming Friis.
Luk

Sangvandring - Byens gadenavne

Mandag den 27. september 2021, kl. 19.
Pris: Fri entré
Gravene Gravene, Haderslev
Vi går en tur i Haderslev og hører om byens gadenavne. Undervejs synger vi sange fra Højskolesangbogen. Kom med til sangvandring! Fire aftner hen over sommeren tager vi på tur og besøger nogle af byens særprægede steder. Turene vil kredse om forskellige temaer, som skaber rammen for aftenen. Samtidig vil vi synge sange fra højskolesangbogen med byens bygninger og gader som kulisse. Til at hjælpe med at synge har vi dygtige korsangere, så du kan være med, hvis du ønsker at vise din smukke stemme frem, eller bare ønsker at brumme med på sidelinjen
Luk

Pensionist Sangcafé

Onsdag den 29. september 2021, kl. 14-15.30.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev
Øsby kirke er i fuld gang med et sangfællesskab for pensionisterne. Vi mødes 1 gang i ugen til 1 time og 30 min. med fællessang, indslag i form af oplæsning + et musikstykke og sidst men ikke mindst øves der på en ny sang. Sidste del af caféen drikkes der kaffe/Te og spises kage.

For nærmere info, kontakt da kirkens organist Mikaela Bang Jakobsen, eller duk op til den næste caféstund og vær med derfra.
Alle pensionister er velkomne.

Caféen vil også modtage enkelte gæster i løbet af sæsonen.

Opstart 01.september kl. 14.00

Håber vi ses!
Luk

Orgelkoncert

Torsdag den 30. september 2021, kl. 19.30-21.30.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev
Ved Thomas Berg-Juul den 30. september kl. 19.30 i Øsby Kirke. Øsby Kirke inviterer igen til spændende Orgelkoncert denne gang med organist Thomas Berg-Juul ved tangenterne, og denne gang i den klassiske musiks verden. Modest Mussorgsky står bag, nok noget af det mest kendte klassiske musik, som er hans værksamling "Udstillingsbilleder". Det er mest kendt i sin orkesterudgave, men også for solo klaver OG nu har vi så også fundet noderne til solo orgel. Vi er så heldige, at Thomas Berg-Juul, som vi mest kender fra Haderslev Domkirke og som korleder for Haderslev Domkirkes dygtige Pigekor, har sagt ja til at spille for os! Vi glæder os meget til at høre ham.
Sognepræst Peder Kristiansen vil lede os igennem alle billederne, som det er planen at vise igennem hele koncerten. Gratis entré. Efter koncerten er menighedsrådet vært ved lidt godt til ganen. Se mere om koncerten andet sted i bladet
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her