ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Viser 20 events mellem 28. sep. og 27. okt. 2022

A Rush of Coldplay - kirkekoncert
28 Sep Rock/Pop

A Rush of Coldplay - kirkekoncert

Onsdag den 28. september 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: Almen 190 kr, Pen/Eft.løn/SU modtager 162 kr Køb/bestil billet
Arrangør: FOF Herning
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Vis kort
Foredrag: Finn Nørbygaard | Rejs dig og kom igen, stærkere
29 Sep Rock/Pop

Foredrag: Finn Nørbygaard | Rejs dig og kom igen, stærkere

Torsdag den 29. september 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Vis kort
Brimheim - Support : Søren Manscher
29 Sep Rock/Pop

Brimheim - Support : Søren Manscher

Torsdag den 29. september 2022, kl. 20:00.
Pris: Entré: 150 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
»Fuck, hvor er jeg dårlig til at leve livet!« har dansk-færøske Brimheim sagt om sig selv - spoken like a true millennial..

Ikke desto mindre har hendes indre eksistentielle kaos affødt et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar i samspil med hendes dybe, inderlige stemme kan få tiden til at stå stille.

Bag navnet Brimheim finder man sangerinde og sangskriver Helena Heinesen Rebensdorff, hvis kunstnernavn betyder 'brændingens hjem' og stammer fra hendes færøske ophav. Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens lovning på fængslende omkvæd og enkle melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb.

Brimheim udgav sin debut-EP 'Myself Misspelled' i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen 'Exquisite Bliss' blev desuden 'Ugens Uundgåelige' på P3 og fik plads top track-listen hos Soundvenue, der desuden udnævnte Brimheim til én af årets 'Springere'. 2020 var også året, hvor blev Brimheim nomineret til den danske kritikerpris 'Steppeulven' i kategorien 'Årets håb'.

Brimheim udgiver sit debutalbum i vinteren 2022 via W.A.S. Entertainment.

Support: Søren Manscher
Søren Manscher debuterede i 2019 ud som dansksproget solist med albummet Det Er Balancerne, Der Holder Sammen På Det Hele. Samtidig turnerede han landet tyndt som support for Søren Huss. Før det havde Søren Manscher huseret i undergrunden med to engelsksprogede bands - Harmonics og Oh Lois.

Den musikalske fremtidssti er allerede oplyst for Søren Manscher, og der er nok identitet og eget udtryk i sangene til, at han kan gå sine egne veje. På egne ben. - Gaffa om debutalbummet Det Er Balancerne Der Holder Sammen På Det Hele.

Med solodebuten fik han for alvor gjort sig bemærket og høstede store roser i medier som Politiken og Gaffa, mens den iørefaldende single "Jeg ser lagener blafre i vinden" var "ugens hit-tip" i P4 Play.

I 2020 fulgte han op med natte-EP'en Ø med tilhørende helstøbt videoværk fra det skandinaviske natteliv. Trods restriktions-udfordringer lykkedes det at gennemføre en længere turné med stuekoncerter i efterårsmånederne.

Forud for albumopfølgeren Den Stærke Sol (2022) har førstesinglen "Det Gode Menneske" set dagens lys, rundet P4 og fået en visuel ramme med DIY-video fra en aftenkøretur i Velbastaður på Færøerne.

Anden single Jeg Ønsker Dig Et Godt Liv har også fået airplay på bl.a. P4.

Søren Manscher er desuden fast guitarist i Brimheims liveband
Vis kort
Fyraftenskoncert: Juncker Duo
30 Sep Rock/Pop

Fyraftenskoncert: Juncker Duo

Fredag den 30. september 2022, kl. 16.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Vis kort
Rådne Lunger og Clean Boys
30 Sep Rock/Pop

Rådne Lunger og Clean Boys

Fredag den 30. september 2022, kl. 20:00.
Pris: Entré: 50 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
KONTRAST, Bethaniagade 3A, Herning
Ægte beskidt rokkenroll af den punkede og nysgerrige art..

RÅDNE LUNGER trækker på detroitrocken, punken og en lille portion cokeimpro i klassisk formation med forsanger, bas, guitar og trommer, hovedet under armen og fuzzpedalen i bund, og danske tekster om for længst knuste drømme, slidte hjerter, psykofarmaka og al den slags.

CLEAN BOYS står for en farverig fortolkning af punkrocken, tilsat en hidsig prog-jazz-alike attitude. Punk ligeså meget forstået som en energi og en optik hvormed Clean Boys møder omverdenen
Vis kort
Katinka Band
30 Sep Rock/Pop

Katinka Band

Fredag den 30. september 2022, kl. 21:00.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
I februar udkom Katinka Bands tredje album, Ekstremsport..

Et album der bl.a. høstede intet mindre end 5 stjerner i Gaffa og Jyllands-Posten og fire hjerter i Politiken. I foråret drog de på en Ekstremsport Tour med 20 koncerter rundt om i landet - men det var slet, slet ikke nok. Nu er de klar til anden runde, Ekstremsport Tour 2.0

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.
Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg - men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien 'Årets håb' i 2017 og Carl Prisen i kategorien 'Årets komponist - pop' i 2018.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det - til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.
De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band
Vis kort
One Night Of Queen
1 Okt Rock/Pop

One Night Of Queen

Lørdag den 1. oktober 2022, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
KulturCenter Skive, Skyttevej 12, Skive
Vis kort
Alex nyborg madsen & a circle of friends
1 Okt Rock/Pop

Alex nyborg madsen & a circle of friends

Lørdag den 1. oktober 2022, kl. 20.
Pris: Entré: 220 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Afventer ny dato. Siddekoncert..
Vis kort
Baskery (S)
1 Okt Rock/Pop

Baskery (S)

Lørdag den 1. oktober 2022, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
DE SVENSKE SØSTRE. Uanset hvilket land eller hvilken scene de svenske søstre indtager, er publikumsreaktion næsten altid den samme - at de hverken har hørt eller set noget lignende..

For første gang får vi lørdag den 1. oktober i Skive lejlighed til at afprøve, om vi er enige i den observation.
At søstrenes måde at håndtere deres instrumenter på, bandets unikke opsætning kraftfulde lyd er helt uden sidestykke. For Baskery handler det om at vende op ned på det forudsigelige, udfordre givne genrer, friheden til at turde mixe matche, at tage punkens ligefremhed væve det sammen med det bedste fra singer/songwriter-traditionen.
Baskery lader sig ikke begrænse til en specifik genre, men udtryk som "banjopunk", "newfolk" "nordicana" kan være med til at beskrive deres lyd. Bondesson-søstrene har turneret verden rundt med blandt andre Robbie Williams, Gary Clark Jr. Brandi Carlile.
De har spillet på de samme festivaler som Tom Petty, Foo Fighters, Alabama Shakes, Lady Gaga Charles Bradley m.fl. sammenlignes med kunstnere som Fleetwood Mac, First Aid Kit, Black Keys til Led Zeppelin, ZZ Top The Rolling Stones
I 2014 flyttede gruppen til USA for at skrive indspille et album for ingen andre end Warner Bros. Opholdet var oprindeligt tænkt til at vare maksimalt et år, men det tog to år før, Baskery igen var tilbage i Europa - en hel del oplevelser rigere.
I efteråret 2018 kunne bandet endelig udgive "Coyote & Sirens", siden udgivelsen har gruppen turneret i både Sverige, Europa USA, samtidig med at de harskrevet nyt materiale til deres kommende album, som forventes udgivet i sin fulde længe senere i år
Det er altså nok en traditionel, men så en nyskabende international lyd fra de svenske søstre i Baskery, der allerede har imponeret kendere over hele verden, vi har i vente med deres første besøg i Skive
Vis kort
Peter og de andre kopier
1 Okt Rock/Pop

Peter og de andre kopier

Lørdag den 1. oktober 2022, kl. 21.
Pris: Entré: 220 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
Varighed: 2 x 45 minutter..
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her