Viser 6 events i Frederikssund Kommune mellem 15. jun. og 14. jul. 2021

Hjemmeside: Se hjemmeside
Islebjerg Kirke Ansgarsvej 2, Frederikssund
Kom med til en rigtig sommerkoncert, hvor Islebjerg Kirke får besøg af duoen Reg & Andreas med fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen. De lyse, danske sommernætter er noget ganske særligt. De er fulde af glæde, latter, mystik, eftertænksomhed, poesi og kærlighed. De tre musikere trækker sommernatten ind i Islebjerg Kirke med et koncertprogram, hvor klassiske værker for tværfløjte og klaver veksler med sangduoens mere populærmusikalske repertoire. De to genrer spiller sammen og overlapper måske endda en smule og til sammen skaber det en atmosfære fyldt af alt det gode og smukke, som sommernatten rummer. Sangene af Reg & Andreas med titler som "Another Chance to Fly" og "Dream and Believe" samt kendte sange som "Vårvise" og "A Summer Song" vil få smukt følgeskab af musikalske perler fra komponister som Fauré, Bizet og Carl Nielsen. Så hvis man er nysgerrig på at høre, hvorfor geden danser i "Dance de la Chevre", om det ender godt for Carmen og om tågen virkelig letter, så skal man komme og være med ved koncerten. Reg kommer oprindeligt fra Canada og Andreas er fra Hillerød. De har turneret meget rundt både i Danmark og udlandet gennem de sidste 6 år. Denne gang har de så taget Tine Karlshøj-Andersen (foto) med, som vil kaste masser af fløjteglans og virtuoseri ind over koncerten. Tine er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har spillet som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige og underviser bl.a. På MGK og i Tivoligarden. Tine har en omfattende koncertvirksomhed, der tager udgangspunkt i formidlende koncerter, bl.a. sammen med Andreas. Der er gratis adgang til koncerten. Der er krav om Coronapas og billet fås via dette link efter først-til-mølle

Fra Røde Mor til Grøn Far

Lørdag den 26. juni 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 220 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Troels Trier er genopstået og besøger Rejsestalden med historiefortælling, sang og musik. Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje "balletdanser" til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer!

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet. Men showbusiness trækker også, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow

Koncert: Camerata Øresund - Selsø Slot

Lørdag den 26. juni 2021, kl. 19.30-21.30.
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
Herregaardsmuseet Selsø Slot Selsøvej 30A, Skibby
Traditionen tro bliver Selsø Slot omdannet til Danmarks smukkeste koncertsted D. 26. juni spiller Camerata Øresund 'Dancing Around Europe'. Oplev musikken flyde gennem slottets riddersal - og mærk tiden på herregårdsmuseet. Denne aften er det ". Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky (Koncertmester i Concerto Copenhagen). Med dette program tager Camerata Øresund sine musikalske dansesko på, og præsenterer et dansant program, hvor musikken for alvor swinger og pulserer. 9 musikere.

Camerata Øresund er en sprudlende og passioneret gruppe barokmusikere. Gruppen blev dannet i 2010 af violinisten Peter Spissky og gruppens medlemmer kommer Øresundsregionen..

Camerata Øresund er kendt for sin kommunikative og energiske performance stil og eksplosive entusiasme. Gruppen lægger vægt på den fleksible interaktion mellem musikerne.

Praktisk

Koncerten afholdes i Selsø Slots baroksal fra 1734

Parkering kan ske ved Selsø Kirke, Selsøvej 28. Herefter følger du skiltningen til fods til museets port-indgang. Hvis du er gangbesværet, må du parkere foran slottet.

Ankom 30 minutter før koncertstart

Alle restriktioner vedr. COVID-19 overholdes. Det vil sige, at der er begrænset antal pladser og afstand mellem siddepladserne i salen.

Tip

Du har mulighed for mindst 3 dage før koncerten, at bestille mad til afhentning ved at kontakte sønderbykro.dk, som ligger ca. 400 meter fra slottet. Du kan nyde maden i de skønneste omgivelser op til slottet, hvor der er bænke og borde.

Koncertprogram 2021

Som noget helt nyt står den nydannede Selsø-Hornsherred Musikforening bag sæsonens koncertprogram på Selsø Slot. Sæsonen byder på mange klassiske koncerter af høj kvalitet. Få overblikket

Koncert Med Los Cubraz

Lørdag den 26. juni 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Voksen 150 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Los Cubraz spiller for første gang nogensinde i Elværket. Det bliver en 'sidde ned'-koncert med fokus på son, bolero, cha cha cha og måske en lille smule salsa. En hyggelig aften med plads til at snakke, lytte, knipse og måske vippe forsigtigt med foden.
Pris: Fri entré
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Www.frederikssund.foreningen-norden.dk inviterer til en hyggelig eftermiddag ved Rejsestalden, hvor www.optimis.dk vil underholde med svenske viser af Evert Taube, Bellman og Cornelis Vressvik - så bare kom.

Orgel-indvielseskoncert

Søndag den 27. juni 2021, kl. 16-17.30.
Frederikssund Kirke Ved Kirken 8, Frederikssund
Orgelindvielseskoncert med kirkens organist Line Koppelhus og sang ved Josefine Weber Hansen. Fri entre.