Viser 4 events i Frederikssund Kommune mellem 21. jul. og 19. aug. 2024

Slangerup Kirke, Sankt Mikaels Kirke Strandstræde 2, Slangerup
René Schmidt synger, spiller og fortæller - og skaber et helt univers med forskellige tider, steder og stemninger. Til denne koncert bliver han akkompagneret af pianist Niels Balle. Disse folkesange som bliver fortolket på det danske sprog vil være med til at skabe en atmosfære af hygge og nostalgi. Alle vil kunne nynne med på denne musikalske rejse, som også byder på små lystige anekdoter om forfattere og komponister. René Schmidt har gennem årene komponeret musik til mere end 600 TV-udsendelser og samarbejdet med en bred vifte af kendte danske skuespillere. Typisk kender man ikke komponisten bag den slags musik, men nu kommer vi til at kende ham mere og mere - i hvert fald som troubadour og entertainer. Koncerten er gratis. I tilfælde af dårligt vejr flyttes koncerten indenfor i kirken

Frederikssund Festival 2024

Torsdag den 1. til lørdag den 3. august 2024
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vikingescenen Kalvøvej 26, Frederikssund
1. 3. august 2024 - alle dage kl. 12:00 - 02:00. Danmarks kærligste festival - tæt på kunstnerne. Vikingescenens åbningstid 17:00 til 23:59 (på alle dage). Unummererede Stå-. Hvis du har et gyldigt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, kan du gratis få en hjælper med på Frederikssund Festival.
Din hjælper vil kunne skiftes ud i løbet af festivalen: når én hjælper forlader området, kan en anden komme ind overtage

SommerRock I Frederikssund

Onsdag den 5. juni til onsdag den 7. august 2024, 1800-2100.
Pris: Entré: 75 kr
Minis Bar & Bistro Østergade 2B, Frederikssund
Sæt x i kalenderen hver onsdag i sommer. Hver onsdag hele sommeren arrangerer Minis Bar & BIstro

SommerRock i Frederikssund, i alt 10 koncerter med danske bands som spiller populær musik, som alle kan synge med på.

Gården bag den lile bistro forvandles hver onsdag til en hyggelig udendørs oase, der kan købes gode burgere og pølser fra grillen, og fra baren kolde fadøl, sodavand, vin, kaffe mv.

Der åbnes for publikum kl. 18.00 Koncertstart kl. 19.00

Billetter sælges i forsalg i bistroen 50 og ved indgangen 75

Det er ikke tilladt at medbringen mad eller drikke på pladsen

Hornsrock Live

Lørdag den 10. august 2024, kl. 16.
Pris: Entré: 110 kr Køb/bestil billet
Sønderby Kultur- & Bryghus Skovvejen 4B, Sønderby, Skibby
Om Panserhjerte: Forestil dig Panserhjerte: et band, der lyder som om de har stjålet deres bedstemors gardiner for at bruge dem som scenebaggrund. Med Lasse B's stemme, der kan få selv en viking til at fælde en tåre, og Emils guitar, der græder mere end en løgskærer på overarbejde. Oliver på bas lægger fundamentet så solidt, at selv H.C. Andersens "Fyrtøjet" ville misunde deres stabilitet. Og så har vi Daniel, hvis cajon-spil får folk til at spørge, "Er det virkelig ikke en trommeslager gemt derinde?"

Sammen skaber de melodier i mol, der er så fængende, at selv din nabo, der aldrig smiler, vil nikke anerkendende. Deres sange er som en åben dagbog - fyldt med historier om livets skyggesider, men fortalt med et glimt i øjet, så man ikke er sikker på, om man skal græde eller grine. Panserhjerte: fordi livet ikke altid er i dur, og det er helt okay. Om Silverbacks:

Silverbacks er en samling mænd i deres bedste alder, som erkender at de stadig er en flok drengerøve, der elsker at boltre sig i rock-historiens mange stilarter. De hylder "det gode riff", den gode "tune" og ikke mindst den gode og velgørende guitar-solo. Silverbacks er et rigtigt live-band, som huserer på Hornsherred og som hylder rock-musikken "down memory lane" og med nye, egne originale numre i en skøn blanding. En aften med SILVERBACKS er en aften i rart og kompetent rock-selskab, kort sagt: "FED TRÅD"

Silverbacks er: Søren Sandbjerg, guitar/sang, Knud Jacobsen, guitar/sang, Torben Hauch, bas og Anders Hauch, trommer