Viser 15 events i Frederikssund Kommune mellem 1. og 30. okt. 2022

Syng sammen aften

Onsdag den 5. oktober 2022, kl. 19:30.
Pris: Fri entré
Draaby Kirke Kirkevej 1, Jægerspris
Vi synger bl.a. fra Højskolesangbogen i selskab med kirkens organist. Der bydes på en kop kaffe, et glas vin eller vand og måske en historie. Tag dine venner med. Vel mødt!

Koncert med Jacob Sveistrup

Torsdag den 6. oktober 2022
Pris: Entré: 205 kr Køb/bestil billet
The Legends Bar Østergade 12, Frederikssund
Jakob Sveistrup - Intimkoncert 2022. Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener. Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

"Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner. Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt."

Med sig rundt har han sin musikpartner "in crime" Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil krydres med anekdoter fra livet på landevejen.

Glæd dig til at opleve Sveistrup - Helt tæt på!

Det bliver en stor aften

Søs Fenger

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 18.
Pris: Entré: 1423-2023 kr Køb/bestil billet
Bautahøj Kursuscenter Bautahøjvej 39, Jægerspris
Det er så muligt at købe billet uden overnatning at købe billet inkl. overnatning med udsigt. 3 herlige retter. Vine dertil. Kaffe/The chokolader. Overnatning i dobbeltværelse. Stor morgenbuffet. Værelset er klar fra kl. 14.00
Aperitif serveres fra kl. 18.00
3 herlige retter kl. 18.30
Koncert kl. 21.00

http://www.bautahoj.dk

Klassisk koncert

Lørdag den 8. oktober 2022, kl. 10-11.
Pris: Entré: 0-30 kr
Jægerspris Bibliotek Møllevej 100, Jægerspris
For børn og bamser. Hvad har Mozart med alfabetet at gøre? Hvad har en tværfløjte og et akkordeon til fælles? Hvordan lyder musikkens alfabet?

Alt dette og meget mere får du svar på, hvis du tager din bamse og bedste ven under armen og kommer til klassisk familiekoncert med Malene Nørgaard Nikolajsen (akkordeon) og Louise Lau Kristensen (tværfløjte).
Glæd jer til en koncert fyldt med indlevelse og spændende indtryk.

Efter koncerten er der mulighed for at komme op og tale med musikerne og se nærmere på deres instrumenter.

For 3-7 år
Pris: Entré: Standard 180 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris
Dobbeltkoncert med toppen af den danske bluesscene.

Rubber Band med 110% Beatles

Søndag den 9. oktober 2022, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Omsorgscentret Tolleruphøj Roskildevej 160 A, Frederikssund
Det fantastiske Rubber Band optræder med deres medrivende Bratles-musik og sang. Bandet startede i 1979 og det blev nærmest opfattet som blasfemisk, at de kopierede The Beatles eller deres musik, men da de fortsatte med at øve indtil de havde deres første koncert, var reaktionen fantastisk. Så blev alle Rubber Band fans!

Bandet har turneret i Danmark og Sverige, har medvirket i to danske film og har spillet live i radio og TV.

Der er fri entré for seniorer (60+) i Frederikssund kommune. Vi har plads til 100, så der gælder først til mølle-princippet. Kaffe, kage og andre forfriskninger kan købes

Sang og suppe

Torsdag den 13. oktober 2022, kl. 18.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jørlunde Kirke Bygaden 26A, Jørlunde, Slangerup
Vi lavede sidste år nogle velbesøgte alsangsaftener, og da der går rygter om, at mange af Jørlunde sogns beboere gerne vil synge, så vil vi gerne invitere til sang og suppe i sognehuset på de tre nævnte datoer. Den nye højskolesangbog er blevet indkøbt og der er 150 nye sange som vi skal kigge nærmere på, men selvføl- gelig bliver der også mulighed for at synge nogle af det gode gamle og så vil der blive serveret varm suppe med brød

SeaSide Jazz Club

Lørdag den 15. oktober 2022, kl. 20:00.
Pris: Entré: Medlemmer 100. kr Gæster 150 kr
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband. Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik.

Vi kommer til at høre numre af bl. a. Jelly Roll Morten, Kid Ory, Fats Waller, Sidney Bechet, Alexandre Stellio og enkelte af Don Vappies egne kompositioner.

Her er virkelig tale om et internationalt orkester med den amerikanske gæstesolist banjospilleren Don Vappie, der også spiller guitar og bas, den kendte danske orkesterleder og trombonist Finn Burich, den tyske klarinettist og saxofonist Thomas l`Etienne, den hollandsk pianist Harry Kanters, som med største lethed spiller Jelly Roll Mortons legendariske nummer "Finger Breaker", samtidig med at han kan få en rytmegruppe til at swinge på bedste vis og endelig den belgiske trommeslager Frederik Van den Berghe, der også er et meget stærkt kort i rytmegruppen.

Så forventningerne er store til endnu en meget spændende jazzoplevelse i SeaSide Jazz Club.

Don Vappie, banjo, guitar, vokal (USA),

Thomas l`Etienne, clarinet,tenorsax, vokal (D),

Finn Burich, trombone, vokal (DK),

Harry Kanters, piano (NL),

Frederik Van den Berghe, trommer (B)

Aftenen indledes med spisning kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18.00

Maden koster kr. 120. Øl, vin, vand, kaffe og kage til jazzklubbens populære priser.

Tilmelding til spisning senest onsdag d. 12. oktober 2022 på seasidejazzklub@gmail.com eller Rasmus 5144 3027

Vil du blot høre musikken efter kl. 20.00 er tilmelding unødvendig - bare mød op

Koncert. Bratsch, fortælling og slideshow

Søndag den 16. oktober 2022, kl. 16-17.30.
Slangerup Kirke, Sankt Mikaels Kirke Strandstræde 2, Slangerup
Søndag 16. oktober kl. 16.00 Victor Sørensen, Bratsch; Linda Laursen, klaver. Program: Carl Stamitz Bratschkoncert 1. og 2. sats samt B. Bartoks Bratschkoncert, 1. sats. Derefter Carl Nielsen "Aladdin og den forunderlige lampe" af Carl Nielsen. En pianoduet med fortælling og slideshow. Fortæller: Esther Bobrova Lange. Eva Sørensen og Monique Jenssen, klaver. I 1918 skrev den danske komponist Carl Nielsen smuk, levende musik til den danske digter Adam Oehlenschlägers stykke "Aladdin og den forunderlige lampe". Der venter publikum en koncert i 2 dele med pause i midten. Gratis adgang

Efterårskoncert og sang

Søndag den 23. oktober 2022, kl. 15-16.
Selsø Kirke Selsøvej 28, Skibby