Viser 4 events i Frederikssund Kommune mellem 28. feb. og 29. mar. 2021

Mustafas Kiosk - Teater Fantast

Søndag den 28. februar 2021, kl. 10.30.
Pris: Entré: 50 kr
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Teater Fantast inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderne børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi.

Mariehønen Evigglad - Teatret st. tv

Søndag den 7. marts 2021, kl. 15.
Pris: Entré: 50 kr
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie som får våde kolde tær. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket. Frit over Halfdan Rasmussens sang af samme navn.

Noget om Antihelte

Fredag den 19. marts 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 200 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Frederikssund Gymnasium Odinsvej 6, Frederikssund
En forestilling om mænd. for både mænd og kvinder. hvad er den perfekte mand anno 2020?hvad er maskulinitet? Og autoritet?Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat -. og samtidig forføreren, erobreren og elskeren?Hvad er en god far -. og kan man være både ven, autoritet og supermand?. Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare teenagedatteren, ex-konen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.Manderollen har gennem et par generationer været gennem en voldsom forandring, og det kan være svært at finde de rigtige forbilleder at spejle sig i. Vi får lov at komme helt ind under huden på tre mænd og opleve deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder. De personlige fortællinger vokser frem af virkelighedens mandeverden anno 2020, og publikum tages med på en både smertelig ærlig, morsom og eftertænksom rejse. Skuespil og musik: Jens Andersen,. Thomas Guldberg Madsen. og Sune Skuldbøl Vraa. Instruktion: Moqi Trolin. Scenografi: Kim Fast Jensen. Varighed: 75 min. uden pause
Pris: Entré Køb/bestil billet
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund