Viser 47 events i Frederikssund Kommune d. 27. sep. 2021

Respect - 2D

Mandag den 27. september 2021, kl. 17.20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Jennifer Hudson, Forest Whitaker og Audra McDonald spiller sammen i denne smukke fortælling om den legendariske R&B sangerinder Aretha Franklins liv. Filmen tager os på bedste billedlig og lydmæssig vis med tilbage til USA i 1950'erne og frem.

Miss Osaka

Mandag den 27. september 2021, kl. 19.15.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Er det muligt at designe sin egen identitet? Dette spørgsmål undersøges i dette skæve drama, hvor en ung dansk kvinde pludselig øjner en mulighed for at overtage en ny identitet, og efterlade sit liv som det har været hidtil. Nu er hun Miss Osaka.

Margrete den første - Danske undertekster

Mandag den 27. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Trine Dyrholm, Søren Malling og Morten Hee Andersen spiller hovedrollerne i dette historiske drama, hvor vi følger Nordens Dronning, Magrethe I, i de afgørende omkring 1402 hvor intriger og konspirationer truer Kalmar Unionen.

Det falske sprog / Persiske lektioner

Mandag den 27. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Under 2. verdenskrig forsøger den unge jøde Gilles at overbevise vagterne i en konsentrationslejer om at han i virkeligheden er persisk. Gilles får til opgave at lære officeren persisk og Gilles må opfinde et sprog han ikke kender.

After We Fell - 2D

Mandag den 27. september 2021, kl. 20.45.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Tessea og Hardins forhold kompliceres da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys. I sidste ende må Tessa og Hardin beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for.

Babysalmesang

Torsdag den 2. september til torsdag den 14. oktober 2021, kl. 10.30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jørlunde Kirke Bygaden 26A, Jørlunde, Slangerup
Sang med din baby er ren livsbekræftelse! Vi mødes 7 torsdage kl. 10.30. Undervisning varer ca. 40 min, derefter er der mulighed for en kop varmt. Alle kan deltage, for barnet er mors/fars stemme den bedste. Se mere på vores facebook: joerlundekirke. På holdet synger vi salmer og sanglege, remser og danser, og jeg spiller på klarinet for jer. Babysalmesang er ren livsbekræftelse og nærvær med dit barn, og samtidig en god mulighed for at møde andre nybagte forældre i lokalområdet.

DET PRAKTISKE:
Vi mødes i Jørlunde kirke, 7 torsdage kl. 10.30.
Holdet er for babyer i alderen 2-10 mdr.
Tilmeld ved at sende en mail med navn og fødselsdato på dit barn, samt eget tlf. nr. til:
jlkirke@gmail.com
Det er gratis at deltage.
Kontakt mig for spørgsmål på tlf. 20265675
Kærlig hilsen
Marika Thinggaard, Kirkesanger og kirketjener i Jørlunde

Switchstance Bay

Fredag den 3. september til tirsdag den 23. november 2021, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Kom ind i Rejsestalden, tag VR brillerne på og begiv dig ind i den tyske kunstner Erik Parkers Virtual Reality kunstværk Switchstance Bay. Erik Parker er kendt for sine farverige og forvredne motiver, der er inspireret af både amerikansk subkultur, tegneserier og hip hop såvel som af kunsthistoriens store kunstnere, blandt andet Picasso, Francis Bacon og Roy Lichtenstein. Parkers akryltegninger indeholder kaos og fragmenter perfekt balanceret i et virvar af farve. I Switchstance Bay forvandler det farverige, tegneserieagtige univers sig (måske?) undervejs til et glimt ind i en klimakatastrofisk fremtid. Se også litteraturarrangementet 7. september, hvor forfatter Lars Skinnebach taler om klimakrisen i kunsten.

Værket er venligst udlejet af Erik Parker og Khora Contemporary

Varmtvandsbassin

Onsdag den 25. august til onsdag den 8. december 2021, 15 kursusdage kl. 12.50.
Pris: Entré: 850 kr Klik her for at tilmelde dig
Slangerup Idræts- og Kulturcenter Idrætsvej 3-5, Slangerup
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Pia Lindberg Søndergaard. Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor erdette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler. Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 2102211

Varmtvandsbassin

Onsdag den 25. august til onsdag den 8. december 2021, 15 kursusdage kl. 13.30.
Pris: Entré: 850 kr Klik her for at tilmelde dig
Slangerup Idræts- og Kulturcenter Idrætsvej 3-5, Slangerup
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Pia Lindberg Søndergaard. Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor erdette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler. Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 2102200

Varmtvandsbassin

Onsdag den 25. august til onsdag den 8. december 2021, 15 kursusdage kl. 14.10.
Pris: Entré: 850 kr Klik her for at tilmelde dig
Slangerup Idræts- og Kulturcenter Idrætsvej 3-5, Slangerup
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Pia Lindberg Søndergaard. Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor erdette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler. Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 2102201