Viser 28 events i Frederikssund Kommune d. 7. okt. 2022

Amsterdam - 2D

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 17.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Denne drama komediefilm udspiller sig i 30'erne og følger tre venner, der overværer et mord, bliver selv mistænkte og afslører et af de mest oprørende plot i amerikansk historie.

Bamse (2022) - 2D

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 18.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
Denne danske feel-good-drama handler om vores folkekære musiker Flemming "Bamse" Jørgensen, der har givet os klassikere som 'Vimmersvej' og 'I en lille båd der gynger'.

Lykkelige omstændigheder (2022) - 2D

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 18.30 & 20.45.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
I denne danske romantiske komedie følger vi søstrene, Katrine og Karoline. De var tætte som børn, men i dag lever de vidt forskellige liv. En dag bliver Karoline gravid ved et uheld og her udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer.

Peter von Kant

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 19.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
I denne fransk dramafilm følger vi Peter Von Kant, en succesfuld, berømt instruktør og bor sammen med sin assistent Karl, som han mishandler og ydmyger. Gennem skuespillerinde Sidonie møder og forelsker han sig i Amir, en smuk ung mand med beskedne midler.

Hvor Flodkrebsene Synger

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Denne amerikansk drama er baseret på romanen af samme navn af Delia Owens, 2018. En forladte pige Kya, der voksede op for sig selv i marsken i det dybe syd-USA, bliver mistænkt for mordet på en mand, hun engang var involveret med.

Moonage Daydream

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 19.30.
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Denne dokumentar er en filmisk odyssé, der udforsker David Bowies kreative og musikalske rejse. Fra den visionære filmskaber Brett Morgen og sanktioneret af Bowie-godset.

Smile (2022) - 2D

Fredag den 7. oktober 2022, kl. 20.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Nordisk Film Biografer Frederikssund Nygade 1, Frederikssund
I denne psykologisk gyserfilm begynder Dr. Rose Cotter at opleve skræmmende hændelser, efter at have været vidne til en bizar, traumatisk hændelse, der involverer en patient. Rose må konfrontere sin fortid for at overleve og undslippe sin nye virkelighed.

Sig farvel til din flyskræk

Tirsdag den 4. til tirsdag den 11. oktober 2022, 2 mødegange kl. 18-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Arrangør: FOF Roskilde
Slip din flyskræk - og få din frihed tilbage. Får du hjertebanken og svedige hænder bare ved tanken om at skulle op at flyve? Er det en gåde hvordan flyet over hovedet kan flyve, er du skrækslagen når der er turbulens eller tænker du konstant på om vingerne eller flyet nu holder til turen. Hører du til dem som helt afskærer dig fra at flyve, eller mangler du et overblik over hvilke værktøjer og behandlingsmuligheder som findes, så er der hjælp at hente

FOF har sammensat et kursus hvor du lærer hvordan du kan komme af med din flyskræk gennem indgående viden omkring flyvningens aspekter som bl.a.

* Aerodynamik, hvad gør at flyet kan holde sig oppe i luften.

* Vejr og turbulens, lær om de påvirkninger som flyet udsættes for.

* Flyets tekniske pålidelighed, hvis nu noget går i stykker.

* Krav til besætning og deres uddannelse.

* Og selvfølgelig om den sikkerhed som luftfarten er reguleret med

Underviser: Ole Nørskov-Nielsen
Hold: 226703

Efterårsudstilling GR86

Torsdag den 6. til søndag den 16. oktober 2022, 11:00-16:00 ma-fre 11:00-15 lørdage og søndage.
Pris: Fri entré
Langes Magasin Østergade 3B, Frederikssund
GR86 udstiller akvareller, malerier, keramik mv. udstillere: Birte Jørgensen, Frida Andersen, Gitte Petersen, Ragnhild Jørgensen, Hanne Normann Hansen, Kirsten Marie Madsen, Margot Kofod, Tove Aabjerg Søndergaard, Ulla Møldrup.

Et tænksomt univers i stærke farver

Torsdag den 22. september til søndag den 16. oktober 2022, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris
Mindeudstilling for billedkunstner Jørn Ritsmar med fernisering for alle interesserede lørdag den 24. september kl. 14-16. Jørn Ritsmar var en vigtig lokal kunstner og personlighed, og var blandt andet medlem af Rejsestaldens kunstudvalg gennem mange år. Jørn gik bort i december 2021 og efterlader sig tusindvis af kunstværker. Nogle af disse værker kan ses på udstillingen, som vil give et indblik i hans relevante og tænksomme univers. Et univers der udtrykkes gennem stærke farver og intense blikke fra de ansigter, der i langt overvejende grad er omdrejningspunktet i kunstværkerne