Viser 33 events i Frederikssund Kommune d. 19. apr. 2024

HAVDAL

Tirsdag den 19. marts til søndag den 2. juni 2024, kl. 10:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris
Jette Ellgaard er opvokset på gården Havdal. En dag begyndte hendes far at sige, at det snart var ved at være sidste sommer på gården. Tiden var kommet til at sige farvel. I den forbindelse spurgte Jette sin far, om han ikke ville begynde at indsamle planter, der havde en særlig betydning for ham, både på et personligt, et historisk og på et landbrugsfagligt plan. Det er der kommet en udstilling ud af.

Jette Ellgaard (f. 1972) skaber foto, tekst- og videoværker, der levendegør historie og samfundsforhold og forholder sig involverende og analyserende til almengyldige emner som tid, slægt og identitet. Det menneskelige nærvær i samspil med erindringen, står altid i centrum i hendes værker. Ikke som en ureflekteret nostalgi, men som kulturhistoriske minder og særlige stemninger

Naturtræning - Frederikssund

Onsdag den 3. april til onsdag den 19. juni 2024, kl. 10-11.
Pris: Entré: Fra 295 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Shelterpladsen i Ådalen, Frederikssund Bonderupvej, Frederikssund
Arrangør: Gigtforeningen
Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt. På Naturtræning mødes du med et fast hold, hvor en frivillig naturtræner har planlagt dagens aktiviteter. Al træning foregår under åben himmel - i skoven, ved stranden eller i andre naturområder i dit lokalområde. I mødes et aftalt sted og bevæger jer sammen i naturen. Undervejs vil der være aktiviteter, som styrker dine muskler, træner balance, får pulsen op og udfordre dig på det mentale og sanselig plan. Dette samtidig med, at I får grinet og har det sjovt. I træningen benyttes naturens egne elementer f.eks. træstammer, pinde, ujævnt underlag m.m.

Naturtræning er målrettet voksne og seniorer, og træningen varierer fra mild til moderat intensitet med både individuelle og fælles øvelser. Naturtræningen er altid tilpasset, så alle kan være med uden stress og præstationsangst. Træningerne vil tage hensyn til forskellige niveauer og blive tilrettelagt efter det gennemsnitslige niveau på holdet.

På et naturtræningshold bliver du en del af et fællesskab, som både motiverer og forstår dig. Fællesskabet på holdet er vigtigt, hvorfor vi forventer, at du kan deltage størstedelen af træningsgangene.

Læs mere om Naturtræning: https://www.gigtforeningen.dk/natur/

Mere info og tilmelding: https://gigtforeningen.nemtilmeld.dk/439/

Sejlads for børn og unge. Kom og vær med :)

Mandag den 1. april til mandag den 28. oktober 2024, kl. 17:30.
Pris: Entré: 750 pr år
Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter Kalvøvej 15, Frederikssund
For vandglade og friluftselskende unge på 8 - 12 år sejler vi i Optimist og Zoom mandage fra kl. 17:30. Og for de lidt ældre sejler vi i J70érne. Om onsdagen fra kl. 17:30 sejler vi i Laser- og Europa-joller fra kl 17:30. Dette er også for dem over 12 år. Efter nogle gange kan du beslutte om du vil meldes ind i klubben. det koster 750 pr år.

Klubben har mange forskellige både og meget grej og veste mm som man bruger af i fællesskab.

Kom og kig, eller ring og hør nærmere om aktiviteterne på vandet i frederikssund Juniorsejlcenter