Viser 3 events mellem 30. nov. og 29. dec. 2021

Julekoncert I Sct. Johannes kirke
7 Dec Klassisk

Julekoncert I Sct. Johannes kirke

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 19.30.
Pris: Fri entré
Sct. Johannes Kirke, Fredhøj Allé 2, Herning
Herning koncertorkester holder julekoncert i Sct. Johannes kirke. Kom og vær med til en aften, hvor du kan komme i god julestemning. Der vil være mulig for at høre musik og være med til at synge med på julesange..
Vis kort
Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2021
10 Dec Klassisk

Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2021

Fredag den 10. december 2021, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter..

I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, at hun synger direkte til dig, bare dig.
Denne kombination af stemmepragt formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.
Sissel har sit fantastiske band med, koncerten indeholder alt fra klassiske julesange til soul- gospelperler, sange som virkelig får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Forlæng oplevelsen; køb kombibillet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord er automatisk reserveret fra kl 17.00

Læs mere: mch.dk
Vis kort
De 9 læsninger
18 Dec Klassisk

De 9 læsninger

Lørdag den 18. december 2021, kl. 19.
Pris: Fri entré
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Herning Kirkes Drengekor medvirker ved denne optakt til julen, som er en vekslen mellem julekormusik, fællessalmer og tekster fra Bibelen..
Vis kort