Søg avanceret
   

Viser 1-2 ud af 2 fra/efter 28. feb. 2021
Fællesspisning på Lola og særrundvisning
Tirsdag den 20. april 2021, kl. 17.
Lille Mølle, Christianshavns Voldgade 54, København K
Kom til fællesspisning på Restaurant Lola med særrundvisning i Lille Mølle. Kom til et helt særlig klubarrangement med rundvining på Lille Mølle efterfulgt af fællesmiddag på den anerkendte Restaurant Lola som har til huse i den gamle møllerbolig. På trods af at det er mange år siden at Lille Mølle på Christianshavn var hjem for det selskabelige, kreative og rejselystne ægtepar Johanne og Ejnar Flach-Bundegaard, er det som om, festen ikke er forbi.Nænsomt, personligt, og med en masse humor og kærlighed indrettede parret det ottekantede møllehus. Indretningen kan bedst beskrives som klassisk nationalromantisk almuestil, tilsat personlige, kuriøse og kitschede fund fra hele verden. - Og tænk det står så godt som uberørt fra den gang hjemmet blev skabt i begyndelsen af 1900 tallet.

Glæd dig til en vidunderlig oplevelse i den labyrintiske bolig på 5 etager med stuer, værelser, huler, hemmelige rum og vinbryggeri - fyldt med genstande som viser ægteparrets interesser og foretagsomhed. Hør om møllens historie, festerne og gæster, og livet efterfulgt af en udsøgt middag hos restaurant Lola.

Menu:
Snacks til velkomst
Family style hovedret af sæsonens bedste råvarer
Dessert

På gensyn & velbekomme
Lola, Tanya Schlier/Lille Mølle &
Merete Otillia Knudsen/The Danish Club Entré: 450,50-609,50 kr
Rundvisning i Lille Mølle - rent magi
Fredag den 28. maj 2021, kl. 13 & 15.
Lille Mølle, Christianshavns Voldgade 54, København K
Kom til særrundvisning i Lille Mølle - en unik og magisk oplevelse og genoplev et hjem præget af fest og humor. På trods af at det er mange år siden at Lille Mølle på Christianshavn var hjem for det selskabelige, kreative og rejselystne ægtepar Johanne og Ejnar Flach-Bundegaard, er det som om, festen ikke er forbi. Nænsomt, personligt, og med en masse humor og kærlighed indrettede parret det ottekantede møllehus. Indretningen kan bedst beskrives som klassisk nationalromantisk almuestil, tilsat personlige, kuriøse og kitschede fund fra hele verden. - Og tænk det står så godt som uberørt fra den gang hjemmet blev skabt i begyndelsen af 1900 tallet.

Det glæder mig at Tanya Schlier (efterkommer og formand for fonden) har tilbudt en særlig rundvisning til The Danish Club. Glæd dig til en vidunderlig oplevelse i den labyrintiske bolig på 5 etager med stuer, værelser, huler, hemmelige rum og vinbryggeri - fyldt med genstande som viser ægteparrets interesser og foretagsomhed. Hør om møllens historie, festerne og gæster, og livet set i lyset af det 20. århundredes historie, at det næsten bliver svært at forlade møllen igen!

På glæderligt gensyn

Tanya Schlier/Lille Mølle &
Merete Otillia Knudsen/The Danish Club Entré
Forrige side Næste side

Udarbejdet i samarbejde med KultuNaut - den elektroniske kulturguide